34737
  • TSL16b
    Nem tisztelet kérdése. Magyarul nem nagybetűzzük a nemzetek nevét, angolul többnyire igen. Tulajdonképpen csak azért van (helytelenül) nagybetűvel, mert nem lehet előre tudni az adott szövegdarabkáról, hogy olyan helyen jelenik-e meg, ahol tipográfiailag indokolt nagybetűvel kezdeni.
  • Dency
    Nyelvek: Angol*, Német*, Francia*, Olasz, Spanyol, Orosz*
    *nyelvek teljes hangtámogatással

Tehát nem.
  • MerlinW
    Változó. Valamelyik egy napig, valamelyik egy hétig.
  • Anonymusx
    Azok az akciók amik az akciós játékok menünél vannak meddig szoktak tartani?
  • Prince23
    Witcher 2 most akciós a steamen. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a digitális verza tartalmazza a magyar nyelvi fileokat? Konkrét választ szeretnék kapni tőletek :)

http://store.steampowered.com/app/20920/?snr=1_5_9__13
  • bertino
    avp 3.74 fontert meg alpha protocol 1.50-ert... :D
  • bertino
    sega hetvege.
  • Fpocok
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Dency
    Végre megkaptuk azt a tiszteletet hogy a Magyar nyelvet nagy kezdőbetűvel írják a nyelveknél.
  • Rage47
    http://developer.valvesoftware.com/wiki/Valve_Time
  • MerlinW
    Jah. Sima tombola.
  • Tatyla
    köszi a kulcsot, amúgy ez úgy működik ha megtetszik egy játék amit felajánlanak a pontjaimmal versenybe szállok érte és meg nyerhetem?
  • ollie
    Csak hogy soha nem tudod bebizonyítani, hogy ártatlan vagy az ügyben, a Valve meg nagy ívben tojik rá, mert csak egy porszem vagy a 30 millió ügyfelükhöz képest. Az sem jelent semmit, hogy a Steam OpenID-t használja belépéshez, ennél több köze nincs a Valve-hoz.
  • Fpocok
    steam friends...
  • Tatyla
    need gift kulcs :)
  • Fabio Capello
    Steamről is bannolják, mivel az egész steamgifts a Steam rendszerét használja. Ez az első.

A második, hogy mivel egy rendszer, a giftek visszakövethetők, így két kattintás megállapítani, hogy ki a ludas a dologban, ha bebizonyosodik, hogy nem te loptál harminc bankkártyát és vettél magadnak játékokat, akkor ügy lezárva, szabadon távozhatsz, a bűnöst meg nyakoncsípik.

Harmadrészt, lopott játékok esetén nem banol a Steam, hanem felfüggeszti az accountodat amíg nem tisztázzák az ügyet. A VAC-ban nem összekeverendő az account disable-el!

Negyedszer pedig, egyáltalán nem kötelező használni. Ha félsz, nem regisztrálsz, és kész.

Ha több mint 9000 giftből majdnem 8000 sikeresen célt ért minden gond nélkül, és pusztán 400 gifttel volt valami gond, azt hiszem meg lehet bízni az oldal működésében. De természetesen ezt mindenki maga dönti el, én csak azt tudom mutatni, hogy mik a visszajelzések az oldallal, és a giftekkel kapcsolatban.
  • ollie
    Milyen, súlyos szankciók? Kitiltják steamgifts-ről? Ez nem vigasztalja azt, akinek bannolják a Steam accountját akár több száz játékkal-
  • Aquir
    melyik oldalon van ez a steamgiftes alatti izé? máshol kell regelni (meghívóval) mint a steam főoldalán?
  • Fabio Capello
    Igen, biztos. Amúgy az oldal elég jól van szűrve, ha valakire akár egy panasz érkezik, annak nagyon súlyos szankciói vannak.
  • zpp0663
    köszi tototto ez volt a probléma, és most vígan települ :)
  • zpp0663
    Az lehet... Köszi megpróbálom röviddel :)
  • zpp0663
    De nem csak ezt, semmilyen game-et nem tudok telepíteni ami az accountumon van... arra hivatkozik, hogy nincs hely... 337 GB szerintem nem 0 MB...
  • tototto
    szerintem ékezet lehet valamelyik könyvtár nevében ahova szeretnéd telepíteni, pl játékok vagy ilyesmi
  • zpp0663
    Srácok!!! SOS

Mi lehet a baj... az új laptopomra szeretnék egy játékot ( mw2 ) feltelepíteni és miután a steamet feltette azt írja nincs elég hely a lemezen... őőhm 2 partícióra osztottam C,D meghajtóra ( C: 57,6 GB, D: 337 GB szabad hely ) Nem tudom mi lehet a baj, de ő azt érzékeli, hogy 0 MB szabad hely és ellenőrizzem... a játék eredeti.

ELŐRE is köszi
  • ollie
    Ez biztos?

Amúgy mindenkinek felhívnám a figyelmét arra, hogy vigyázni kell, hogy milyen giveawayre jelentkeztek, mert ha az ajándékozott játék lopott bankkártyával lett vásárolva, akkor annak az accountját is bannolhatják, aki ajándékba kapta a játékot. Igen, volt már rá példa, épp a steamgifts fórumán lehetett erről olvasni.
  • Daell Drow
    giftem van
  • Fabio Capello
    csak giftet vagy cd kulcsot lehet feltenni, a librarydban már meglévő de felesleges játékot nem.
  • Daell Drow
    folos*
  • Daell Drow
    hogyan tudok jatekot fel tenni? a targytarolomban van egy dolos gamem,arra gondoltam fel dobom ide.
  • Tatyla
    ja igen ez a gond :)
  • Fabio Capello
    jahogy még nem vagy regelve. :D Akkor előbb kérj meghívókódot, aztán regisztrálj be :)

Ha jól viselkedtek, talán lesz privát SG giveaway :P
  • Tatyla
    ööö nem látok semmit akkor biztos nincs :(,need kód :)
  • tototto
    na akkor akik bejutottak hívjanak már meg minket is, hogy mi is csatlakozhassunk a kiválasztottakhoz :D
  • Fabio Capello
    A steamgifts logó alatt, a menüpontok mellett jobbra írja a pontokat.
  • Tatyla
    de ez a pont izé hogy működik én honnan tudom hogy van e pontom és mennyi?
  • Fabio Capello
    pedig perpillanat csak így, ha valaki regisztrált beáldoz pár pontot egy kódért, és azt közzéteszi :)
  • tototto
    és hogy lehet kódot szerezni, mert spec én nem tudok itt ülni egész nap hátha írsz egyet, és tuti lenyúlja előlem valaki? :D
  • Fabio Capello
    De igen. Ha eléred a 300 pontot, addig nem ír neked jóvá többet, amíg el nem kezded elhasználni. Viszont a legdrágább játék is (pillanatnyilag az MW3) 60 pont, ezért nem éri meg a pontokat "túlhalmozni"
  • Fabio Capello
    Semmire nem jó, viszont olyan gyorsan visszakapom, hogy nem számít az a 200 pont :D

#3366: Sehol, ez puszta jótékonyság, anyagi hasznod nem származik belőle, csak az elismerés, illetve az emberek köszönete. A világban nem minden szól ám a pénzszerzésről és a haszonhúzásról :)
  • Gurren
    de nem 300 pont a max?