34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#3206 Na írtam a steam-nek, (remélem jó helyen) . Kb mennyi idő alatt válaszolnak ? :-) -
#3205 Rendben köszönöm, :-) -
#3204 Akárhogy is alakul, szerintem elkerülhetetlen a supporttal való kapcsolatba lépés. Az, hogy a Steam kijelentkeztetett felettébb növeli annak az esélyét, hogy az accountodat feltörték. Lehet első körben egy sima jelszótörlés kérése a supporttól is megoldaná a gondot (eléggé csípőből csinálják az ilyet, volt szerencsém hozzá, mikor nem is azt kértem, de tárgynak jelszó törlése illett a legjobban és a kérésem ellenére is új jelszót generáltak nekem). -
Ticsy #3203 na szóval havernál van a probléma és az a gond hogy néha lefagy akadozik a játék. volt már nem egyszer újratelepítve de most kezdte csak el ezt a problémát, egy videokártya frissítés megoldaná? help -
Ticsy #3202 nem mert a lemez eredeti és mikor a gamert elindítom ott már akadozik a game -
#3201 De azért átnézem majd a gépem, köszönöm a progikat :) -
#3200 A biztonsági kódot én kértem :) Tudod, ott én kértem hogy akkor mondják meg a jelszavamat :) Aztán megmondták és úgy kaptam :-) -
#3199 Továbbá nem ártana átnézned a géped, mert lehet valami bejutott a gépedre és így tudták megszerezni a szükséges adatokat. Ajánlom ezt a két programot: ezt és ezt. Ha valamit találnak, akkor létező összes helyen változtass jelszót. -
#3198 Lehet, akkor ellopták az accountodat, a kijelentkeztetés ezt erősíti meg (más belépett a Steambe ugyanezzel a felhasználóval). Említetted, hogy biztonsági kódot kaptál az e-mail címedre, ez a Steam Guard működésére utal, és mivel a Steam Guard mellett csak úgy lehet ellopni egy accountot, ha az e-mailhez is hozzáférnek, ezért nem ártana az e-mailed címednél megváltoztatnád a jelszavad. Ha a játékot promóciós kóddal kaptad, akkor biztos van valami kártya vagy papír, amin szerepel a cd kulcs, ez esetben fotózd le azt és lépj kapcsolatba a Steam supporttal. -
#3197 Az a baj, h a Shogun-t promóciós kódként kaptam. Közben rájöttem arra is, hogy a kérdés az, hogy melyik városban születtél (ezt sem értem h miért franciául) de a problémám továbbra is az, hogy miért nem fogadja el a jelszavamat, illetve a várost amit ilyenkor beírok: ( meg úgy egyáltalán miért jelentkeztetett ki és kéri a jelszavamat egyszer csak hirtelen ? :-( -
#3196 Számos dolog okozhatja: védelmi program blokkolja (rakd kivételek közé a Steam mappát), nincs megfelelő jogosultsága a Steamnek (ha az alap helyre telepítetted (Program Files), lehet érdemes lenne máshová tenni), esetleg valami takarítóprogram bezavar (pl. CCleaner). -
#3195 Meg kellene jegyeznie, nálam legalábbis megjegyzi. -
#3194 Az mért van hogy beállitom steamnél hogy mekkorák legyenek az ablakok, de amikor kikapcsolom a gépet és vissza addigra elfelejti?
Pl friend listet is mindig kicsiben nyitja meg mint a telepités után, első inditásnál, és a chat ablakokat is kissebben nyitja meg meg máshol, stb -
#3193 A biztonsági kérdést is te választottad, szóval arra pontosan azt kell válaszolnod, amit akkor megadtál. Jobb lenne tudni, mi is az a kérdés pontosan, mert ha jól rémlik nem lehet tetszőleges kérdést megadni regisztrációkor, hanem csak választani lehet a felsoroltak közül. Ha sehogy sem megy, akkor kénytelen vagy írni a Steam Supportnak, amihez külön regisztrálni kell itt (ez a regisztráció teljesen független a Steames regisztrációdtól, tehát itt újat kell létrehoznod). Csak a támogatott nyelveken lehet nekik írni (pl. angol), a magyar nincs köztük. Le kell írnod a problémád, account neved és csatolni egy képet a játék dobozáról úgy, hogy látszódjon a cd kulcsa. -
#3192 Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni, problémám lenne a STEAM-mel. A lényeg az, hogy eddig indításnál mindig tök jól elindult, ma már nem, hanem kérte a jelszót, beírtam, nem enged be, azt írja rossz. Mindenhova 2 v 3 jelszó változatom van, mindet kipróbáltam itt semelyik nem jó neki, retrive lost accountnál meg ad egy kódot, az oké, meg valami francia v olasz kérdést h arra adjak választ, ami fogalmam sincs, h micsoda....
Tud valaki erre megoldást, mert a Shogun 2 TW-met nem szívesen veszíteném el.... -
#3191 olyan szó nincs, hogy multy -
#3190 Kösz, majd megpróbálom. És a multy, achi gyűjtés hogyan? -
#3189 Utánajárással, supportnak való könyörgéssel talán. De hivatalos úton nem, különben lenne rá gomb.. -
#3188 Szerintem meg de. Pont ma olvastam fórumon. -
#3187 Nem. Steam-en végleges minden tranzakció. -
#3186 Kérdés: Előrendelt játékot "refundolnak"? -
kissssss #3185 nem inkább az iw netre gondolsz? -
Ticsy #3184 helllo mindenkinek egy kérdésem lenne pár hónapja 2-3 hónapja CoD6 MW2 nél akadozik a steam
valami megoldás? -
#3183 Hello! Mostanában elég érdekesen viselkedik a steam. Van mikor beenged a jelszóval van mikor nem és elég lassú, meg mikor be is enged akkor azt írja, hogy lejárt a jelszavam, de ha változtatnék rajta akkor meg nem engedi:S Van valakinek valami ötlete? -
#3182 A Steam könyvtárban jobb klikk a FEAR 2-re, Tulajdonságok, és Nyelv. -
#3181 Át kell állítani a Steam nyelvét magyarra, szerintem. -
#3180 Megvan Steam-en a Fear pack. A 3. részen kívül azt hiszem minden benne van. Hol találom meg benne a magyar feliratot, illetve hogy tudok benne multyba menni, trófeákat gyűjteni? Lehet egyáltalán vagy csak a dobozosban lehet. -
#3179 Cuccold át offline módba a Steam-et és akkor lemezről telepít. -
#3178 Hát ez már mindennek a teteje !
Steamröl kell leszednem a megvásárolt játékot !
Mert lemezről képtelen elindítani a játékot !
2x-szer raktam fel lemezről a játékot de egyszerűen semmit nem csinál el se indul !
Csak annyit ír ki hogy telepítés folyamatban 1 % és azt írja ki hogy ez a játék nincs teljesen telepítve !
Most várhatok 4 órát mire leszed 7,8 GB-ot !
Aztán ha úgy se lesz jó akkor írok a steam supportnak hogy mi a franc van ? -
#3177 Van erre egy kialakított oldal a Support-nál, oda regisztrálj és csak ki kell tölteni az adatlapot. -
#3176 Csak a szokásos macera. Regisztrálsz a steam support oldalára, írsz egy új ticket-et, megírod a bejelentkezési adataidat, neved, címed, bankkártya adataidat, csatolsz pár steam-es számlát, bescannel-t/fotózott cd kulcsot, megírod mi a problémád ésmegkéred őket, hogy küldjenek password reset mail-t a címedre. -
#3175 Köszi de nem tudom mi volt az.... nincs más lehetőség? -
#3174 Ennyit bírt:D -
BAk3R #3173 Már megy... -
#3172 nem valószínűleg most pakolják fel nekem az összes játékot. :3 -
BAk3R #3171 Nektek most megy a steam? -
#3170 Az a válasz, amit megadtál regisztrációkor. Az iskolád nevét választottad kérdésnek, hogy milyen választ írtál rá, azt neked kell tudnod. -
#3169 trololololol -
#3168 sdfwe543452356 -
#3167 sdfwe543452355