34737
  • Gideon Wieth
    Na írtam a steam-nek, (remélem jó helyen) . Kb mennyi idő alatt válaszolnak ? :-)
  • Gideon Wieth
    Rendben köszönöm, :-)
  • Jani21
    Akárhogy is alakul, szerintem elkerülhetetlen a supporttal való kapcsolatba lépés. Az, hogy a Steam kijelentkeztetett felettébb növeli annak az esélyét, hogy az accountodat feltörték. Lehet első körben egy sima jelszótörlés kérése a supporttól is megoldaná a gondot (eléggé csípőből csinálják az ilyet, volt szerencsém hozzá, mikor nem is azt kértem, de tárgynak jelszó törlése illett a legjobban és a kérésem ellenére is új jelszót generáltak nekem).
  • Ticsy
    na szóval havernál van a probléma és az a gond hogy néha lefagy akadozik a játék. volt már nem egyszer újratelepítve de most kezdte csak el ezt a problémát, egy videokártya frissítés megoldaná? help
  • Ticsy
    nem mert a lemez eredeti és mikor a gamert elindítom ott már akadozik a game
  • Gideon Wieth
    De azért átnézem majd a gépem, köszönöm a progikat :)
  • Gideon Wieth
    A biztonsági kódot én kértem :) Tudod, ott én kértem hogy akkor mondják meg a jelszavamat :) Aztán megmondták és úgy kaptam :-)
  • Jani21
    Továbbá nem ártana átnézned a géped, mert lehet valami bejutott a gépedre és így tudták megszerezni a szükséges adatokat. Ajánlom ezt a két programot: ezt és ezt. Ha valamit találnak, akkor létező összes helyen változtass jelszót.
  • Jani21
    Lehet, akkor ellopták az accountodat, a kijelentkeztetés ezt erősíti meg (más belépett a Steambe ugyanezzel a felhasználóval). Említetted, hogy biztonsági kódot kaptál az e-mail címedre, ez a Steam Guard működésére utal, és mivel a Steam Guard mellett csak úgy lehet ellopni egy accountot, ha az e-mailhez is hozzáférnek, ezért nem ártana az e-mailed címednél megváltoztatnád a jelszavad. Ha a játékot promóciós kóddal kaptad, akkor biztos van valami kártya vagy papír, amin szerepel a cd kulcs, ez esetben fotózd le azt és lépj kapcsolatba a Steam supporttal.
  • Gideon Wieth
    Az a baj, h a Shogun-t promóciós kódként kaptam. Közben rájöttem arra is, hogy a kérdés az, hogy melyik városban születtél (ezt sem értem h miért franciául) de a problémám továbbra is az, hogy miért nem fogadja el a jelszavamat, illetve a várost amit ilyenkor beírok: ( meg úgy egyáltalán miért jelentkeztetett ki és kéri a jelszavamat egyszer csak hirtelen ? :-(
  • Jani21
    Számos dolog okozhatja: védelmi program blokkolja (rakd kivételek közé a Steam mappát), nincs megfelelő jogosultsága a Steamnek (ha az alap helyre telepítetted (Program Files), lehet érdemes lenne máshová tenni), esetleg valami takarítóprogram bezavar (pl. CCleaner).
  • MerlinW
    Meg kellene jegyeznie, nálam legalábbis megjegyzi.
  • elitehun
    Az mért van hogy beállitom steamnél hogy mekkorák legyenek az ablakok, de amikor kikapcsolom a gépet és vissza addigra elfelejti?
    Pl friend listet is mindig kicsiben nyitja meg mint a telepités után, első inditásnál, és a chat ablakokat is kissebben nyitja meg meg máshol, stb
  • Jani21
    A biztonsági kérdést is te választottad, szóval arra pontosan azt kell válaszolnod, amit akkor megadtál. Jobb lenne tudni, mi is az a kérdés pontosan, mert ha jól rémlik nem lehet tetszőleges kérdést megadni regisztrációkor, hanem csak választani lehet a felsoroltak közül. Ha sehogy sem megy, akkor kénytelen vagy írni a Steam Supportnak, amihez külön regisztrálni kell itt (ez a regisztráció teljesen független a Steames regisztrációdtól, tehát itt újat kell létrehoznod). Csak a támogatott nyelveken lehet nekik írni (pl. angol), a magyar nincs köztük. Le kell írnod a problémád, account neved és csatolni egy képet a játék dobozáról úgy, hogy látszódjon a cd kulcsa.
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!

Remélem tud valaki segíteni, problémám lenne a STEAM-mel. A lényeg az, hogy eddig indításnál mindig tök jól elindult, ma már nem, hanem kérte a jelszót, beírtam, nem enged be, azt írja rossz. Mindenhova 2 v 3 jelszó változatom van, mindet kipróbáltam itt semelyik nem jó neki, retrive lost accountnál meg ad egy kódot, az oké, meg valami francia v olasz kérdést h arra adjak választ, ami fogalmam sincs, h micsoda....

Tud valaki erre megoldást, mert a Shogun 2 TW-met nem szívesen veszíteném el....
  • ollie
    olyan szó nincs, hogy multy
  • totyak
    Kösz, majd megpróbálom. És a multy, achi gyűjtés hogyan?
  • MerlinW
    Utánajárással, supportnak való könyörgéssel talán. De hivatalos úton nem, különben lenne rá gomb..
  • Fpocok
    Szerintem meg de. Pont ma olvastam fórumon.
  • MerlinW
    Nem. Steam-en végleges minden tranzakció.
  • zzeN
    Kérdés: Előrendelt játékot "refundolnak"?
  • kissssss
    nem inkább az iw netre gondolsz?
  • Ticsy
    helllo mindenkinek egy kérdésem lenne pár hónapja 2-3 hónapja CoD6 MW2 nél akadozik a steam
    valami megoldás?
  • rvn
    Hello! Mostanában elég érdekesen viselkedik a steam. Van mikor beenged a jelszóval van mikor nem és elég lassú, meg mikor be is enged akkor azt írja, hogy lejárt a jelszavam, de ha változtatnék rajta akkor meg nem engedi:S Van valakinek valami ötlete?
  • Jaka923
    A Steam könyvtárban jobb klikk a FEAR 2-re, Tulajdonságok, és Nyelv.
  • zzeN
    Át kell állítani a Steam nyelvét magyarra, szerintem.
  • totyak
    Megvan Steam-en a Fear pack. A 3. részen kívül azt hiszem minden benne van. Hol találom meg benne a magyar feliratot, illetve hogy tudok benne multyba menni, trófeákat gyűjteni? Lehet egyáltalán vagy csak a dobozosban lehet.
  • MerlinW
    Cuccold át offline módba a Steam-et és akkor lemezről telepít.
  • wesker24
    Hát ez már mindennek a teteje !

Steamröl kell leszednem a megvásárolt játékot !

Mert lemezről képtelen elindítani a játékot !

2x-szer raktam fel lemezről a játékot de egyszerűen semmit nem csinál el se indul !

Csak annyit ír ki hogy telepítés folyamatban 1 % és azt írja ki hogy ez a játék nincs teljesen telepítve !

Most várhatok 4 órát mire leszed 7,8 GB-ot !

Aztán ha úgy se lesz jó akkor írok a steam supportnak hogy mi a franc van ?
  • berczely
    Van erre egy kialakított oldal a Support-nál, oda regisztrálj és csak ki kell tölteni az adatlapot.
  • MerlinW
    Csak a szokásos macera. Regisztrálsz a steam support oldalára, írsz egy új ticket-et, megírod a bejelentkezési adataidat, neved, címed, bankkártya adataidat, csatolsz pár steam-es számlát, bescannel-t/fotózott cd kulcsot, megírod mi a problémád ésmegkéred őket, hogy küldjenek password reset mail-t a címedre.
  • MaxPayne
    Köszi de nem tudom mi volt az.... nincs más lehetőség?
  • zzeN
    Ennyit bírt:D
  • BAk3R
    Már megy...
  • byzhouse
    nem valószínűleg most pakolják fel nekem az összes játékot. :3
  • BAk3R
    Nektek most megy a steam?
  • MerlinW
    Az a válasz, amit megadtál regisztrációkor. Az iskolád nevét választottad kérdésnek, hogy milyen választ írtál rá, azt neked kell tudnod.
  • lolSL
    trololololol
  • lolSL
    sdfwe543452356
  • lolSL
    sdfwe543452355