34737
  • MerlinW
    Nem ez volt a kérdés:)
  • MerlinW
    Igen be fogja adni automatikusan. Nekem is megvan már 12+
  • gosumofo
    valve kupon csak valve játékokra váltható be.
  • Renjike
    nekem már pár darab megvan , ha már megvanakkor automatikusan beadja? mert 1-2 occó játékot be akarok szerezni pl super meat boy , stb ....ott 2 gift van meg 1-2 játék alapból megvan.
  • PunkZoli
    mostani portal akcióval sokkal jobban jársz
    szerintem most le van még tilva ez a funkció, cartban lesz majd egy hozzáadási lehetőség
  • RoboKutya78
    Hali
    Nekem kiosztottak egy ilyet :

Ha jól olvastam csak január 2 től március 1 ig használható a Valve játékokra (max megveszem a portal 2 ha más értelmes nincs benne).
    Kérdés vajon hogyan tudom majd aktiválni?
  • Csokis
    Indíts el olyan játékot, amiben van inventory (TF2, Portal 2, Spiral Knight) és nézd meg benne a cuccaidat. Utána kiléphetsz a játékból, és elvileg már meg kell majd jelennie!
  • kifli
    énmeg még mindig nem kaptam lófaszt sem :D

Először mikor beléptem, volt egy giftelhető day of defeat, de az mostanra eltűnt. És nincs smmi az invertoryban :(
  • MerlinW
    Hmm akkor ez változott tegnap óta.. érdekes...
  • Csokis
    Ahha, itt félreértés lesz szerintem. Te a valve kuponokra gondolsz, míg ollie és én a játékos kedvezményes kuponokra!
  • Csokis
    Nem, ollie írja jól!

"(Valid January 2nd, 2012 through March 1st, 2012)"
  • MerlinW
    Nem. Január 2-ig használható csak fel és csak a 2012 előtt megjelent Valve játékokra.
  • ollie
    És csak jan 2-től használható fel a kupon, tehát most semmit sem ér.
  • PunkZoli
    csak a jan2ig megjelent gamékra érvényes a kupon, március akárhányig felhasználható
  • cs1rk3
    én 25% kaptam de megvan minden valve géém :( remélem bejelentik gyorsan a hl3 at xDD
  • RatBaG #4032
    na azóta megkaptam. 50%os kupon bármelyik valve játékra.
    fantasztikus, mit vegyek, counter strikeot?
  • wesker24
    Ne aggódj én is igy vagyok vele de már nem izgat annyira !
  • RatBaG #4030
    csekkoltam az inventorymat, aztán nem kaptam semmit se... fasza.
  • TheGrinder
    Dungeon Defendert dobott, deszar... :S
  • PunkZoli
    ja de köcsögség, nem jan2 től, hanem az addig megjelent játékokra érvényes, így a csgo kiesik, meg a dota2is
  • Prince23
    Nekem is azt adta, ami 2012 jan.2 és 2012 márc. 1-je között érvényes :S
  • wesker24
    Szinte semmit láttam hogy kaptam valamit a steamtől de 503-as hibát dobott és mire jó lett már nem volt ott semmi se !
  • PunkZoli
    a lényeg, hogy minden nap van egy ingyen teljesíthető, hogy ne legyen pénzhez kötve a játékban való részvétel

nekem egy 33%os valvet dobott, nektek?
  • Prince23
    Nincs a játéklista között
  • Optimus Prime
    Biztos? Lehet nyertél a wishlistes akción.
  • Prince23
    Miért írja úgy a steam, hogy két új DLC jelent meg a Renegade Ops játékodhoz. Meg sincs a game, csak wishlistben van :S
  • DarkSector
    összerogyott a steam
  • RoboKutya78
    oks köszi az infot
  • Optimus Prime
    Egy kis segítség, ezek a játékok lesznek achisok, meg lehet lesz még valami napi Steames achi. Mint nyáron, pl. írj kommentet egy barátod screenshotjára, végy fel 10 játékot a wishlistre, stb.
  • MerlinW
    A leírt achivement-eket kell megszerezni, az adott játékokban, ergo játszani kell velük. Tehát meg kell venni, ha nincs meg. Ahogy volt ez nyáron a summer ticket-es, ill. tavasszal a krumplis játékban is.
  • RoboKutya78
    srácok mit kel csinálni azzal a napi 6 feladattal meg kell csak nézni vagy meg is kell esetleg venni őket?
    hogy kapok több pontot mert már egy van.
  • berczely
    Biztos ráfagyott mindenki az olcsóságra és túlterhelt a rendszer azért az a sok hiba!
  • Optimus Prime
    Nekem elvileg 3 cucc van a gifts-be, de nem látok semmit. Ahogy a TF2 és SK invertoryba se. Próbálom egy barátomnak megvenni az Orc Must Die-t, de nem tudom. 503, 182 és hasonló hibák.
    Valaki megmondanám mit jelölnek? Csak, ha már ennyit látom, tudjam mik azok. :)
  • cs1rk3
    ez a kupon csak valve játékokra jó?
  • ProGabe #4013
    "Tehát, elvégzett cuccokért kapsz vagy széndarabot, vagy ajándékot. Utóbbi lehet teljes játék vagy kupon, előbbiből hétért kapsz egy ajándékot.

Aztán másodikán lesz naagy húzás, amibe megmaradt széndarabokkal lehet majd nevezni. 1 ember mindent megkap, 50 top10 wishlist, 100 top 5, 1000 meg valve full packot. "

tehát valaki megkapja az összes játékot! :D besza-behu!
  • wesker24
    Nálam kiírta hogy a steamen kaptam valamit rámegyek erre 503 error mikor újra rámegyek már nincs ott semmi !
  • Laci82
    Én most kaptam ajándékba egy 503-as hibakódot,egy Batman Arkham Citynek jobban örültem volna
    Rámentek a népek az akciós gazdaságos stemes vásárlásra mint parasztbácsi a házipájinkára
  • MerlinW
    Milyen akciós játék? Ha a Gift pile-ra gondolsz, akkor a szokásos acsi gyűjtögetés a naponta felsorolt játékokban, amikért ajándékokat kapsz.
  • DarkSector
    üdv az új akciós játék miről szól? mert angolul van a 3 lépés leírva, nem vágom.

Ha valaki érti akkor nagyjából írja le mi a lényege és mit kell csinálni...
  • Botond #4008
    Tavaly karácsonyi akcióból is van még vagy 10 végigjátszatlan játék, idén is így lesz ez, már érzem. :s