34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#4047 Nem ez volt a kérdés:) -
#4046 Igen be fogja adni automatikusan. Nekem is megvan már 12+ -
gosumofo #4045 valve kupon csak valve játékokra váltható be. -
#4044 nekem már pár darab megvan , ha már megvanakkor automatikusan beadja? mert 1-2 occó játékot be akarok szerezni pl super meat boy , stb ....ott 2 gift van meg 1-2 játék alapból megvan. -
PunkZoli #4043 mostani portal akcióval sokkal jobban jársz
szerintem most le van még tilva ez a funkció, cartban lesz majd egy hozzáadási lehetőség -
#4042 Hali
Nekem kiosztottak egy ilyet :
Ha jól olvastam csak január 2 től március 1 ig használható a Valve játékokra (max megveszem a portal 2 ha más értelmes nincs benne).
Kérdés vajon hogyan tudom majd aktiválni?
-
Csokis #4041 Indíts el olyan játékot, amiben van inventory (TF2, Portal 2, Spiral Knight) és nézd meg benne a cuccaidat. Utána kiléphetsz a játékból, és elvileg már meg kell majd jelennie! -
#4040 énmeg még mindig nem kaptam lófaszt sem :D
Először mikor beléptem, volt egy giftelhető day of defeat, de az mostanra eltűnt. És nincs smmi az invertoryban :(
-
#4039 Hmm akkor ez változott tegnap óta.. érdekes... -
Csokis #4038 Ahha, itt félreértés lesz szerintem. Te a valve kuponokra gondolsz, míg ollie és én a játékos kedvezményes kuponokra! -
Csokis #4037 Nem, ollie írja jól!
"(Valid January 2nd, 2012 through March 1st, 2012)" -
#4036 Nem. Január 2-ig használható csak fel és csak a 2012 előtt megjelent Valve játékokra. -
#4035 És csak jan 2-től használható fel a kupon, tehát most semmit sem ér. -
PunkZoli #4034 csak a jan2ig megjelent gamékra érvényes a kupon, március akárhányig felhasználható
-
#4033 én 25% kaptam de megvan minden valve géém :( remélem bejelentik gyorsan a hl3 at xDD -
#4032 na azóta megkaptam. 50%os kupon bármelyik valve játékra.
fantasztikus, mit vegyek, counter strikeot? -
#4031 Ne aggódj én is igy vagyok vele de már nem izgat annyira ! -
#4030 csekkoltam az inventorymat, aztán nem kaptam semmit se... fasza. -
#4029 Dungeon Defendert dobott, deszar... :S -
PunkZoli #4028 ja de köcsögség, nem jan2 től, hanem az addig megjelent játékokra érvényes, így a csgo kiesik, meg a dota2is -
#4027 Nekem is azt adta, ami 2012 jan.2 és 2012 márc. 1-je között érvényes :S -
#4026 Szinte semmit láttam hogy kaptam valamit a steamtől de 503-as hibát dobott és mire jó lett már nem volt ott semmi se ! -
PunkZoli #4025 a lényeg, hogy minden nap van egy ingyen teljesíthető, hogy ne legyen pénzhez kötve a játékban való részvétel
nekem egy 33%os valvet dobott, nektek? -
#4024 Nincs a játéklista között -
#4023 Biztos? Lehet nyertél a wishlistes akción. -
#4022 Miért írja úgy a steam, hogy két új DLC jelent meg a Renegade Ops játékodhoz. Meg sincs a game, csak wishlistben van :S -
#4021 összerogyott a steam -
#4020 oks köszi az infot
-
#4019 Egy kis segítség, ezek a játékok lesznek achisok, meg lehet lesz még valami napi Steames achi. Mint nyáron, pl. írj kommentet egy barátod screenshotjára, végy fel 10 játékot a wishlistre, stb. -
#4018 A leírt achivement-eket kell megszerezni, az adott játékokban, ergo játszani kell velük. Tehát meg kell venni, ha nincs meg. Ahogy volt ez nyáron a summer ticket-es, ill. tavasszal a krumplis játékban is. -
#4017 srácok mit kel csinálni azzal a napi 6 feladattal meg kell csak nézni vagy meg is kell esetleg venni őket?
hogy kapok több pontot mert már egy van.
-
#4016 Biztos ráfagyott mindenki az olcsóságra és túlterhelt a rendszer azért az a sok hiba! -
#4015 Nekem elvileg 3 cucc van a gifts-be, de nem látok semmit. Ahogy a TF2 és SK invertoryba se. Próbálom egy barátomnak megvenni az Orc Must Die-t, de nem tudom. 503, 182 és hasonló hibák.
Valaki megmondanám mit jelölnek? Csak, ha már ennyit látom, tudjam mik azok. :) -
#4014 ez a kupon csak valve játékokra jó? -
#4013 "Tehát, elvégzett cuccokért kapsz vagy széndarabot, vagy ajándékot. Utóbbi lehet teljes játék vagy kupon, előbbiből hétért kapsz egy ajándékot.
Aztán másodikán lesz naagy húzás, amibe megmaradt széndarabokkal lehet majd nevezni. 1 ember mindent megkap, 50 top10 wishlist, 100 top 5, 1000 meg valve full packot. "
tehát valaki megkapja az összes játékot! :D besza-behu! -
#4012 Nálam kiírta hogy a steamen kaptam valamit rámegyek erre 503 error mikor újra rámegyek már nincs ott semmi ! -
Laci82 #4011 Én most kaptam ajándékba egy 503-as hibakódot,egy Batman Arkham Citynek jobban örültem volna
Rámentek a népek az akciós gazdaságos stemes vásárlásra mint parasztbácsi a házipájinkára -
#4010 Milyen akciós játék? Ha a Gift pile-ra gondolsz, akkor a szokásos acsi gyűjtögetés a naponta felsorolt játékokban, amikért ajándékokat kapsz. -
#4009 üdv az új akciós játék miről szól? mert angolul van a 3 lépés leírva, nem vágom.
Ha valaki érti akkor nagyjából írja le mi a lényege és mit kell csinálni... -
#4008 Tavaly karácsonyi akcióból is van még vagy 10 végigjátszatlan játék, idén is így lesz ez, már érzem. :s