34737
  • gosumofo
    Na már megint összeszarta magát a steam. összeszedhetnék magukat, még nincs is itt a karácsonyi roham.
  • celgene32
    Huha akkor lehet hogy nem ugyan azzal a jatekkal jatszottunk.
  • bakvarnyu
    Én is kipróbáltam tegnap de nem jött be, tucat sablon FPS. Pedig nagyon szépen néz ki, jól optimalizált stb.
  • celgene32
    Nuclear Dawn ingyen hetvege van.

Erdemes kiprobalni nekem jobban bejott mint a BF3.
  • wesker24
    Ott is néztem de nem volt volt már olyan hogy útközben elakadt a másikra meg egyből megjött !
  • wesker24
    Ok majd rájuk irok !

Kaptam rendes Paypal számlát a vásárlásról !
  • RelakS
    spamok között nem nézted meg? Előfordul, hogy oda érkezik meg levél
  • KondorKhan
    szerintem ez még aktuális lehet, ha van róla bizonylatod, hogy megvetted, akár a g2play oldalán is, akkor szerintem keresd fel őket még egyszer, ha meg megkérdik, hogy mi tartott eddig, akkor mond azt, hogy joggal felbaszódtál rájuk......ja, ezt csak úgy tudod be bizonyítani, ha hozzáférést adsz nekik a steam accountodhoz, jelszóval együtt, nem szép gondolat, de aki serial keyeket vásárol, az gondoljon erre a lehetőségre is, de utána majd max jelszót változtatsz....nekem is meg kellett adnom mikor problémám volt, de nem lopták el az accomat :D
  • wesker24
    Mindegy már úgyis régen volt !

A vásárlás megtörtént kiírta hogy Transaction Completed számlám is volt róla írtam nekik hogy gond van de nem jött azóta se válasz és amúgy Googlemail-es e-mail cimem volt oda meg minden levél megérkezik !
  • KondorKhan
    érdekes, nekem egyszer annyi problémám volt a G2PLAY-el, hogy a kód amit küldtek, már használatban volt, de ezt 24 óra alatt orvosolták. Mikor írtam nekik, hogy baj van, 5 perc múlva válaszoltak is. Sőt az oldalon még Live Chatre is van lehetőség a Support Teammel, szóval nem hiszem, hogy ők cseszték volna el a dolgot, véleményem szerint te csináltaál valamit, az is lehet, hogy a spam közé jött az üzenetük.....sok megoldás lehetséges. Nem hiszem, hogy leszartak volna...
  • wesker24
    Onnantól kezdve messze kerülöm az oldalt az egyetlen megbízható oldal az INtKeys !
  • ollie
    Mégis mit tud csinálni egy illegális kulcs árussal?
  • wesker24
    Az te vagy én nem hagytam annyiban vissza is irtam nekik hogy gond van de egyszerűen még arra se méltattak hogy válaszoljanak !
  • kifli
    És akkor ennyi? Leisszarod? Ennyire ne legyél már balf*sz...

Én vettem tőlük TDU2-t, nem volt gond...
  • wesker24
    Én egyáltalán nem ajánlom az oldalt mert engem már eleve átbasztak !

Witcher2-öt vettem volna pénzt utaltam de azóta is rá se bagóztak az egészre !
  • eLiXir
    Nehari, ha már kérdezték, de G2Play-ről vásárolt már valaki? Volt bármiféle baj vele?
  • RelakS
    Köszi, tényleg benne volt a registryben...
  • bakvarnyu
    Nem is rossz ez, meglesem.
  • Jani21
    Attól még sajna a Windows 7 bekapcsolhatta. A probléma egy kis registry turkálással megoldható az itt leírtakkal.
  • gosumofo
    nuclear dawn ingyen hétvége elkezdődött
  • RelakS
    ilyet sem láttam még...
    A steam közli, hogy nem akar elindulni, amíg ki nem kapcsolom a kompatibilitás módot. Nincs kompatibilitás mód bekapcsolva O_o
  • Optimus Prime
    Egyébként itt a topicja ahová beszokták írni, ha valamilyen karbantartás vagy hiba van.
  • KondorKhan
    Unscheduled maintance. - azaz nem tervezett karbantartás, lehet, hogy valami probléma akadt hirtelen, annak meg senki sem örülne, ha pl. másnapra oldanák meg
  • domy75
    Igazad van. Erre a nagy mérgembe nem is gondoltam.
  • Amiga
    Amikor nálad reggel van, akkor ugye az USA-ban nem reggel van...
  • gosumofo
    Amikor itt reggel van épp ázsiában este szeretnének játszani. Valakinek mindig rossz lesz.
  • domy75
    Tehát karbantartás, oké köszi. Végül is ilyenkor kell ezt csinálni nem mondjuk reggel amikor a kutya se játszik. Köcsög Valve.
  • Optimus Prime
    Unscheduled maintance.
  • domy75
    Sziasztok játszani akarok a munkahelyi gépen az MW3-al és folyamatosan szinkronizálni akarja a játékot, amikor elindítom meg ezt írja ki "Must be signed in to Steam in online mode to play". Na ilyenkor mi van?
  • Renjike
    hát ja de má jó lehetne :D
  • MerlinW
    Uhum
  • Prince23
    Nektek is rossz a steam barátlista-kapcsolódás?
  • berczely
    Igen ezt kihagytam. Adnak is egy számsort e-mail-ben amit rá kell írnod a CD kulcsos papírra a kulcs mellé olvashatóan és úgy lefényképezni.
  • MerlinW
    Feltéve, ha bizonyítani tudod cd kulccsal/számlával.
  • bakvarnyu
    Lehetséges, nekem csak egyszer volt ilyen.
  • berczely
    Dehogy függ... ha normálisan kitöltöd ezt a szabványosított adatlapot, meg adod mi a gondod ők majd pár nap múlva küldik az új jelszót vagy átírjak az e-mail címed stb. Itt nincs szimpatizálás.
  • MerlinW
    Regisztrálj gmail fiókot és azt használd minden ilyen helyen.
  • bakvarnyu
    Én is ezt csináltam régen amikor vettem használtan egy HL2-t, aztán rendesek voltak
    megadták az acc adatait. Szerintem ez a "jóindulat" attól is függ milyen értékben vannak játékok beregisztrálva,
    akkor a HL2 már csak 1-2000 Ft-ba került.
  • Twinee
    Inviteles cimem volt de most meg már t-homesok vagyunk :D Na mindegy azért kösz a segitséget. Majd várok még.
  • pointer4
    Pár nap.