34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
Puhos #4087 Ok! Azt hittem nálam van valami gond, de akkor ezek szerint nem. Amúgy amióta írtam még 1-szer megszakadt. Most jó, csak el ne "kiabáljam"! -
#4086 kb 20-25 perc volt.
durván 300mega.
kell 200 "pénz" vagy mifene, hogy be tudj menni lockdown pályára, majd hógolyóval meg kell dobni egy ellenfelet. -
#4085 mennyit kell vele szenvedni? és mekkora a játék mérete gondoltam h leszedem az acsi miatt :) -
#4084 bizony.
nekem fél óra kellett, hogy steam "észrevegye" - kaptam is érte szenet. -
#4083 Másnál is, tegnap is ilyen volt.. Ne lepődj meg rajta -
#4082 spiral knight-s ba végre rájötem mi az a lockdown mod, meg hogy kell bejutni, dobáltam azt a szaros hógolyót is, de nem kaptam meg a cuccot :(
-
Puhos #4081 Hali!
Másnak is sz@rakodik a Steam vagy csak nálam? Most az este folyamán már másodszorra szakad meg! -
#4080 már vagy 80x le volt árazva a HL2 miért nem tudnak valami új játékot olcsóbban többen vennék kivétel a Witcher 2 -
#4079 WItcher 2 elég jó cím . de így is drága kicsit :/ nekem meg már megvan megjelenés óta steamrő szóval nemkő :) -
#4078 Mai akció:
Lego Batman - 4.99
Half-Life franchise -75%
CoD: MW2 - 12.49
Theatre of War franchise -75%
Tropico 4 - 15.29
Red Orchestra 2 - 17.49
Chantelise -75%
Duke Nukem Forever - 4.99
Sacred 1-2 -50%
Costume Quest - 3.74
Dungeons of Dredmor - 0.99
Withcer 1-2 -40-75%
Az árak euro-ban értendőek és az áfát tartalmazzák :P
Illetve a tegnapi akcióból még van 23 óráig akcióban:
Rift - 4.99
Orcs Must Die - 2.74
Bunch of Heroes - 2.49
Fable 3 - 9.99 -
#4077 Teljes mértékben.. Lehet várnak a nagy címekkel karácsonyig.. -
#4076 Azt írja, hogy KELL A JÁTÉK. Gondolom akkor demo nem jó bár nem tudom konkrétan melyikre gondolsz most. -
#4075 egy másik fórumon azt állapoították meg, hogy úgy nem ad acsit :D -
#4074 te leszel a helyi megbízott ennek kiderítésére :D -
#4073 srácok amit a feladatok között naponta kioszt és van a játéknak demó verziója ha azzal játszom azt is figyeli a steam?
-
#4072 RO2vel azóta nem játszottam, hogy megvettem. Na jó. 2 órát.
Most felmegyek, megcsinálom és ha nem kapok ingyen játékot, akkor szétbaszok valamit :D -
#4071 a mai akció felejtős :( -
#4070 teljesen random -
#4069 jah de ezt csak találomra adja nem? vagy kupon vagy játék nem?
mert nekem eddig 3 csomagból 3 kupon... -
#4068 én kaptam egy coalt, meg egy dod source játékot
Azért, mondjuk arra figyelhetne, a rendszer, hogy ne azt adjon, amim már van...
-
#4067 Na akkor most tisztázzuk a dolgokat.
Naponta vannak achievementek. Az achikért kaphatsz: 1 coalt, 1 kupont, vagy 1 játékot.
A coalokat két féle módon lehet felhasználni: vársz az akció végéig, ahol majd minden coal egy nyerési esély a fődíjakra. Második: hét coalt összekraftolhatsz, amiért kapsz: 1 kupont vagy 1 játékot. -
#4066 Ezt nem vágom kaptam egy kupont egy csomagban, meg egy Cole-t vagy mi, akkor 7 kavicsért ugyanolyan kupont vehetek mint amit most ingyen kaptam? -
#4065 nem , beválthatod egy csomagra amiért kapsz 1 kupont :DD de nem minden kupon jó mindenhez . van valve , meg külön játék meg stb kupon. -
#4064 7 kavicsért vehetsz egy játékot bármelyiket? -
#4063 THX mert nem akarok vásárolni, de szívessen odaadom a kuponokat ismerősöknek...elsőnek megkérdezem haverjaimat ha nem kell nekik, akkor ide felajánlom valakinek...Valve kuponok vannak eddig 25% és 33%-os -
#4062 Ahh, ezt sem tudtam. Jó hogy tegnap elolvastam mindent, mára pedig megváltoztattak mindent ami leírtak:))
Ezek is mindent az utolsó pillanat után találnak ki:) -
#4061 Sima trade... indítasz egy chat-et az illetővel és a jobb felső nyíllal indítasz trade-et. -
#4060 7 kavics craftelhető 1 játékra, vagy játék pakkra. Vagy benevezhetsz velük a nagy versenyre.
Én egy Orange Boxot meg egy -50%-os kupont kaptam. -
#4059 Oks akkor tegyük fel van 2 kuponom, azt hogy tudom átadni valakinek? -
#4058 Lehet.
Kavicsokat semmire, azok amolyan sorsjegyek a napi és a januári sorsoláshoz. Aminek a fődíja az összes Steam-en szereplő játék. -
#4057 Ezekezt az ajándékokat lehet cserélgetni haverok közt?
Mondjuk adok valakinek egy 25%-os kupont 1-2 kavicsért?
És a kavicsokat mikre lehet beváltani? -
RYO21 #4056 To participate in this portion of the event, you must have something of value in your account such as an activated retail game, a Steam game, or a completed microtransaction.
-
PunkZoli #4055 de a coalt felhasználjuk valami random játékért vagy nevezünk vele a wishlistes vagy milyen gaméra? -
#4054 Random adja, én néztem Steam fórumon egy listát. Van minden, ahogy a craftelt coalé is bármit adhat. -
#4053 megtudná valaki mutatni ? :) -
#4052 ÉV játéka by Hungamer -
#4051 Én egy Half-Life-ot kaptam becsomagolva :D -
#4050 Hát azt nem fogja adni. Valahol van egy lista erről, többnyire csak Valve és nagyon olcsó játékok vannak rajta. -
#4049 Bakker itt az olcsó Super Meat Boy-od: http://www.humblebundle.com/
Fizetsz mondjuk 2-3 dolcsit, és örülsz. -
#4048 és miszerint dobálja az ajándékot ? :D egy Red Orchestra 2t elfogadnék :DD