34737
  • Puhos
    Ok! Azt hittem nálam van valami gond, de akkor ezek szerint nem. Amúgy amióta írtam még 1-szer megszakadt. Most jó, csak el ne "kiabáljam"!
  • Serpa
    kb 20-25 perc volt.
    durván 300mega.

kell 200 "pénz" vagy mifene, hogy be tudj menni lockdown pályára, majd hógolyóval meg kell dobni egy ellenfelet.
  • Renjike
    mennyit kell vele szenvedni? és mekkora a játék mérete gondoltam h leszedem az acsi miatt :)
  • Serpa
    bizony.
    nekem fél óra kellett, hogy steam "észrevegye" - kaptam is érte szenet.
  • somdav95
    Másnál is, tegnap is ilyen volt.. Ne lepődj meg rajta
  • kifli
    spiral knight-s ba végre rájötem mi az a lockdown mod, meg hogy kell bejutni, dobáltam azt a szaros hógolyót is, de nem kaptam meg a cuccot :(
  • Puhos
    Hali!
    Másnak is sz@rakodik a Steam vagy csak nálam? Most az este folyamán már másodszorra szakad meg!
  • CalebJoe
    már vagy 80x le volt árazva a HL2 miért nem tudnak valami új játékot olcsóbban többen vennék kivétel a Witcher 2
  • Renjike
    WItcher 2 elég jó cím . de így is drága kicsit :/ nekem meg már megvan megjelenés óta steamrő szóval nemkő :)
  • artschi
    Mai akció:

Lego Batman - 4.99
    Half-Life franchise -75%
    CoD: MW2 - 12.49
    Theatre of War franchise -75%
    Tropico 4 - 15.29
    Red Orchestra 2 - 17.49
    Chantelise -75%
    Duke Nukem Forever - 4.99
    Sacred 1-2 -50%
    Costume Quest - 3.74
    Dungeons of Dredmor - 0.99
    Withcer 1-2 -40-75%

Az árak euro-ban értendőek és az áfát tartalmazzák :P

Illetve a tegnapi akcióból még van 23 óráig akcióban:
    Rift - 4.99
    Orcs Must Die - 2.74
    Bunch of Heroes - 2.49
    Fable 3 - 9.99
  • somdav95
    Teljes mértékben.. Lehet várnak a nagy címekkel karácsonyig..
  • Fpocok
    Azt írja, hogy KELL A JÁTÉK. Gondolom akkor demo nem jó bár nem tudom konkrétan melyikre gondolsz most.
  • FZoleee
    egy másik fórumon azt állapoították meg, hogy úgy nem ad acsit :D
  • kifli
    te leszel a helyi megbízott ennek kiderítésére :D
  • RoboKutya78
    srácok amit a feladatok között naponta kioszt és van a játéknak demó verziója ha azzal játszom azt is figyeli a steam?
  • Fpocok
    RO2vel azóta nem játszottam, hogy megvettem. Na jó. 2 órát.
    Most felmegyek, megcsinálom és ha nem kapok ingyen játékot, akkor szétbaszok valamit :D
  • artschi
    a mai akció felejtős :(
  • Fabio Capello
    teljesen random
  • DarkSector
    jah de ezt csak találomra adja nem? vagy kupon vagy játék nem?

mert nekem eddig 3 csomagból 3 kupon...
  • kifli
    én kaptam egy coalt, meg egy dod source játékot

Azért, mondjuk arra figyelhetne, a rendszer, hogy ne azt adjon, amim már van...
  • Fabio Capello
    Na akkor most tisztázzuk a dolgokat.

Naponta vannak achievementek. Az achikért kaphatsz: 1 coalt, 1 kupont, vagy 1 játékot.

A coalokat két féle módon lehet felhasználni: vársz az akció végéig, ahol majd minden coal egy nyerési esély a fődíjakra. Második: hét coalt összekraftolhatsz, amiért kapsz: 1 kupont vagy 1 játékot.
  • DarkSector
    Ezt nem vágom kaptam egy kupont egy csomagban, meg egy Cole-t vagy mi, akkor 7 kavicsért ugyanolyan kupont vehetek mint amit most ingyen kaptam?
  • Renjike
    nem , beválthatod egy csomagra amiért kapsz 1 kupont :DD de nem minden kupon jó mindenhez . van valve , meg külön játék meg stb kupon.
  • DarkSector
    7 kavicsért vehetsz egy játékot bármelyiket?
  • DarkSector
    THX mert nem akarok vásárolni, de szívessen odaadom a kuponokat ismerősöknek...elsőnek megkérdezem haverjaimat ha nem kell nekik, akkor ide felajánlom valakinek...Valve kuponok vannak eddig 25% és 33%-os
  • MerlinW
    Ahh, ezt sem tudtam. Jó hogy tegnap elolvastam mindent, mára pedig megváltoztattak mindent ami leírtak:))
    Ezek is mindent az utolsó pillanat után találnak ki:)
  • MerlinW
    Sima trade... indítasz egy chat-et az illetővel és a jobb felső nyíllal indítasz trade-et.
  • Optimus Prime
    7 kavics craftelhető 1 játékra, vagy játék pakkra. Vagy benevezhetsz velük a nagy versenyre.
    Én egy Orange Boxot meg egy -50%-os kupont kaptam.
  • DarkSector
    Oks akkor tegyük fel van 2 kuponom, azt hogy tudom átadni valakinek?
  • MerlinW
    Lehet.
    Kavicsokat semmire, azok amolyan sorsjegyek a napi és a januári sorsoláshoz. Aminek a fődíja az összes Steam-en szereplő játék.
  • DarkSector
    Ezekezt az ajándékokat lehet cserélgetni haverok közt?
    Mondjuk adok valakinek egy 25%-os kupont 1-2 kavicsért?

És a kavicsokat mikre lehet beváltani?
  • RYO21
    To participate in this portion of the event, you must have something of value in your account such as an activated retail game, a Steam game, or a completed microtransaction.

• PunkZoli
    de a coalt felhasználjuk valami random játékért vagy nevezünk vele a wishlistes vagy milyen gaméra?
  • Optimus Prime
    Random adja, én néztem Steam fórumon egy listát. Van minden, ahogy a craftelt coalé is bármit adhat.
  • Renjike
    megtudná valaki mutatni ? :)
  • Prince23
    ÉV játéka by Hungamer
  • plu604
    Én egy Half-Life-ot kaptam becsomagolva :D
  • ollie
    Hát azt nem fogja adni. Valahol van egy lista erről, többnyire csak Valve és nagyon olcsó játékok vannak rajta.
  • ollie
    Bakker itt az olcsó Super Meat Boy-od: http://www.humblebundle.com/

Fizetsz mondjuk 2-3 dolcsit, és örülsz.
  • Renjike
    és miszerint dobálja az ajándékot ? :D egy Red Orchestra 2t elfogadnék :DD