34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#4127 egyébként mennyibe kerül a Rage akciósan? -
#4126 ha jól tudom, a kiadó döntése (Bethesda). -
#4125 Rage is akciós ma, csak az kis hazánkba nem elérhető.
Amúgy tudja valaki, hogy Skyrim meg Rage miért is nem érhető el itthonról? -
#4124 Mai akciók:
Sherlock Holmes franchise -75%
Swords and Soldiers - 2.49
Monday Night Combat - 2.24
Mount and Blade franchise -75%
S.T.A.L.K.E.R. franchise -75%
Jurassic Park The Game - 14.99
Grotesque Tactics franchise -75%
Neverwinter Nights 2 Platinum - 4.99
Batman: Arkham City - 24.99
F1 2011 - 19.99
Payday: The Heist - 9.49
Defense Grid - 2.24
És a tegnapi akciók 23 óráig:
CoD: MW2 - 12.49
Duke Nukem Forever - 4.99
Dungeons of Dredmor - 0.99
Costume Quest - 3.74 -
#4123 grat... a mai akciónak sincs értelme... :D nem vettem még semmit, de ha így halad tovább az akció, akkor nem is fogok... vajon a legnépszerűbb játékok le lesznek akciózva még egyszer az utolsó napon? -
#4122 ennyi szénnel már simán be lehet fűteni -
#4121 Gratula! -
#4120 lol, nyertem egy Valve Complete pakkot :D -
#4119 harmat gyenge :/ -
#4118 Ez a mai nagyon gyenge. Pay Dayt megvettem volna, de így nem. -
#4117 Batman AC jó hamar megkapta az 50%-os akciót. -
#4116 nem. hét szenet beválthatsz és kapsz vagy egy kupont, vagy szenet, vagy egy játékot. -
#4115 7 szén -> csomag -> szén -
#4114 Akkor most ha szerzek 7 szenet azt beválthatom egy ajándékcsomagra miben van egy random játék? :O
Ez kibajó! :) -
#4113 Steamen 3,5E a narancsdoboz. -
#4112 Elég amatőr dolog, de izé... szóval elfelejtettem a Steam jelszavam. Amit írok nem jó, mert a múltkor hackelés után újat találtam ki. Hogy tudom resetelni? Úgy értem nem kell általában, csak ha máshova karok belépni vagy valami. Pl. az Iron Gripes játékhoz. -
#4111 The Orange Box nyereményjáték
Elég nagy az esély, aki megnyeri. kevés a likeoló -
#4110 csak nekem steames a játék azért írtam meg , a w2 topik kicsit kihalt -
gosumofo #4109 Kérdezd meg a w2 topicban. Steam topicba akkor írj ha nem indul a játék vagy ilyesmi, más köze nincs hozzá. -
#4108 wticher 2 ben miért akad a karakter ha mozgok vele oldalra? eddig highon a játéknak semmi baja nem volt.... -
sirdond #4107 akkor az ismerősöd egy elég buta ember,mert gyakorlatilag semmit sem kell foglalkozni vele. aki meg be sem lép a steam accjára az ide se jár és attól meg úgysem kapod meg :D -
Richard90 #4106 Például mondjuk ismerősömnek, aki nem foglalkozik vele, mert macerás számára :D -
gosumofo #4105 Ki számára felesleges egy több millió forintos account lehetősége? :) -
Richard90 #4104 Sziasztok!
Ha van valaki, aki nem gyűjti a szenet, és felesleges számára, keressen meg privátban :)
Köszi!
Üdv. -
PunkZoli #4103 vagy vársz egy keveset, vagy steam restart megoldja általában -
HUN BECSEHELY #4102 Üdv.Lenne egy kis gondom.Ez mitöl lehet?[IMG]http://kephost.hu/share-8B74_4EF1A3B0.html][/IMG] -
eNeRGy #4101 Ha valaki elég szerencsés a 7 szén craftolása után egy játékot kaphat ugye, itt egy lista, hogy mégis mire lehet számítani: http://pastebin.com/kDXjjDha
Szép hosszú a lista :D Kuponokat persze nem tartalmaz, hiszen abból van kismillió egy és ezen felül a lista frissítés alatt van ofc :P
Egyszer mindenképp bepróbálom majd a craftolást, de van egy olyan érzésem, hogy valami vacak kupont fogok kapni.... amilyen szerencsés vagyok :P
Más: A magyar SteamGift group még mindig nyitva, akit érdekel csatlakozzon, karácsonyhoz közeledve lesz pár giveaway (aláírásban a link) -
sirdond #4100 hm, beszálltam én is a nagy ajándékvadászatba. dungeons of dredmor-t kipróbáltam, roguelike fan lévén ez még érdekelt is valamennyire. sajnos maga a játék elég siralmas, semmi kihívás nincs benne és rendkívül unalmas is. az achievmentet egy alchemy skilles karakterrel kb 2 perc alatt megcsináltam,de csak egy szenet kaptam :/ -
#4099 Milyen teljesítendő öcsik vannak most steamen? most jöttem vissza koliba és nem tudom megnézni mert kibaszott kódot kér a steam mert más gépről jelentkezek be, és ezen a gépen meg beszart a freemail. -
Richard90 #4098 Okés, kösz!
Pénzt meg gondolom úgy szerzek, hogy megcsinálok pár pályat.
Üdv -
#4097 jobbfelül keresztbetett kard, de kell hozzá 200 péz :D
#4096 ? ohh szorry :D -
gosumofo #4096 l2read? coal -
Richard90 #4095 Hali!
És mi az a lockdown mod? Most töltöm le, úgy vagyok vele, egy próbát megér. :) -
#4094 van külön topik az origin-nek? -
#4093 na, megkaptam a 3. ajándékot is, még egy chole :D
eddig van 2 chole meg egy dod source :D
-
#4092 Ha egyenként nézed nem számít drágának, így a csomagon úgymond "spórolsz" is... :)
Én Race Injection-t, vagy valami szimulátort várok..
Just Cause-on vacilálok.. -
#4091 witcher 2 egyértelműen bármit lever idei pc fronton. -
#4090 ID Software complete pack bazmeg megvegyem ne vegyem.... áááá -
#4089 fable3+dlck+fable+sacred angel+sacred angel2 bezsákolva, witcher2n még vacilálok. Jön a csőd. :( -
#4088 Én is megcsináltam a Spiral Knightot de én is csak szenet meg TF2 cuccot kaptam érte mást nem !