34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#4167 50% of Chantelise , portal 1 (amúgy is megvolt) , 2 szén ......... -
#4166 És a Fallout3-at? Banyek, akkor te már három játékot is kaptál? :o Csak én vagyok ilyen szerencsétlen állat a két szenemmel, meg az 50%-os valva kuponnal? :DD -
#4165 a defense gridesért. Ingyenes achiért Demolition Inc-et kaptam :) -
#4164 Ingyen teljesíthető acsiért kaptad a Valve packot? -
#4163 viccelsz, még rá is fizetett a srác, naná :P :D -
#4162 És, elcserélted? :D -
#4161 jogos, fogalmam nincs azt miért írtam bele.
Tegnap felvett egy gyerek egy fórumról, kínált egy Psychonautsot és két szenet a Valve komplett pakkért... :D -
#4160 Nem valljuk be, mert egyáltalán nem volt gyenge. -
#4159 Szenet nem kaphatsz 7 szénért. -
#4158 Na akkor akinek kell 50%-os Valve kupon az írjon privátot! :) -
PunkZoli #4157 ideális esetben friendsek vagytok és a listában jobbklikkre invite trade
ott kikeresed a steam fület balra fent és behúzod a közös ablakba a többi egyértelmű -
#4156 50%-os akart lenni* -
#4155 Én is szívesen elajándékozom egy 60%-os Valve kupont csak nem tudom, hogy kell!?? -
#4154 :)) én is így vagyok vele. -
#4153 Kinek kell 25% os Valve kupon? :) -
Joybull #4152 Köszi a válaszokat. Csak furcsa, hogy letöltés DLC pont aktív. -
#4151 Szerintem a játék elején ki lehet választani, hogy akarsz-e játszani pl. a "You monster" DLC-vel. -
Morgolodo #4150 Néhány kivételtől eltekintve (pl.: GFWL), már eleve a DLC-kkel töltöd le, ha megvetted őket. A plusz pályák és missziók nem biztos, hogy látványosak a könyvtárakban. -
Joybull #4149 Sziasztok. Megvettem a Defense Grid-et a DLC-kel. Az lenne a kérdésem, hogy játékban hol látom a DLC tartalmat, mert a Steam könyvtárban csak a játék van.
Néztem, hogy a DLC-ket újra már nem tudom megvenni, mert azt írja, hogy már megvannak.
A járék autómatán telepíti őket? -
Morgolodo #4148 Acsiért nem veszek játékot. Főleg, hogy ezek szerint nem csak nekem nem jön be többségük. Annyira nem vagyok kocka, illetve más értelmesre (mármint értelmes játékra) költöm az arra szánt pénzt. Lesznek még olyan acsik, melyeket tudok majd teljesíteni. -
#4147 dehogynem :D ,
ti megveszitek a játékokat vagy alapból megvannak? mert olyan jószar játékoknak kell valamit teljesíteni hogy az hihetetlen... -
#4146 Ez még csak az előjáték :D -
Morgolodo #4145 Sok nap van még. Szerintem az ünnepekkor lesznek jó címek. Én már vettem egy Fable 3-at. -
Morgolodo #4144 Most sehogy. Majd Január 2-től. -
#4143 Elég lassan indulnak be az akciók! Az első 3 nap, valljuk be elég gyenge volt... -
Laci82 #4142 Hááát inkább hagyom a Stalkert...az első részt megvettem anno,de nem jött be igazán,ellenben egy 50%-os valve kupont nyertem most,azt hogy tudom beváltani?
És reménykedem,hogy lesz még kedvemre való leértékelve,tavaly a Mirorr's Edge-t beszereztem és az pl nagyon bejött. -
Morgolodo #4141 Többször végigjátszottam mindegyiket komolyabb gond nélkül. Nem szabad kihagyni. Itt finomságok is vannak hozzájuk. -
#4140 Nem. -
#4139 Megdumáltál, az is a zsákban. -
#4138 7 szénért kaptad? grat! -
#4137 én ki bírtam most perkálni 1.11 euro-t a Defense Grid DLC-ért :P -
#4136 Igen. Teljesen túl van terhelve. -
#4135 Megakartam venni a mirror's edge-t (egyszer már végigvittem, de 5 eurot megér eredetibe..) erre 10 perce sza*akodok azzal hogy fizethessek.... Mindenkinek ilyen szinten lassú? -
PunkZoli #4134 nekem nyavalyás 7 szenem van, de nem váltom be, tuti valami fos esne :) -
PunkZoli #4133 15 dollár, annyit talán megér -
#4132 Plusz egy Fallout 3 is esett, jó nap ez a mai. -
PunkZoli #4131 szerintem a defense grid az eddig készült legjobb tower defense, amivel játszottam simán megér ennyit. Jó régóta rendszeresen játszogatok benne, steamcloudos szerencsére, feltölti a mentéseket. -
#4130 Szerintem ostobaság emiatt nem megvenni. Az Advent Rising pl. random 10 percenként összeomlik, mégis az egyik kedvencem.
Optimalizálatlannak meg nem mondanám, legalábbis a Chernobylt, ami megvan. Maxon olyan szépen fut. -
Laci82 #4129 Sziasztok a Stalker Clear Sky és a Call of Pripyat még mindig bugos és optimalizálatlan,ennyi patch után is? -
#4128 Nem tudom, csak a holyday sale csoportba, volt egy bejegyzés, hogy mik lesznek ma akciósak.