998
-
Braveheart #182 Nagyon tetszik a game! Csak néha kifagy, mint a demo, a drivereket most rakom újra. A battlecruiser meg krv@ nagy!!! :) -
Braveheart #181 hú megint ez a felejthetetlen érzés :)) mint amikor az 1-et raktam fel :) délután multi? este tanulok -
Braveheart #180 ja látom a #96-ban van egy. -
Braveheart #179 Tudna vki cd-keyt adni? Már installálnám, csak nem találo ksehol se. -
#178 Mennék ha nem lenne jövőhéten osztályozóvizsgám. :D -
#177 Inkabb gyertek multizni -
#176 Az okés de mutass nekem egy embert aki a Kharrakról vagy Higaráról származik. :DDD
Márcsak abbol indultam ki, hogy a manualban tök jól le van írva a társadalmuk felépítése, történelmük, meg minden. Meg a régi filmeken (az első rész átvezetőiben) ha jól emlékszem, mintha vékony huzalok álltak volna ki a fejükből (nem haj és még csak nem is Sjet nénire gondolok). Szóval ebböl következtettem, hogy nem emberek. Még Sjetnél elnézem az emberi fejet de az írásjeleket már nehezebben. -
#175 ...hát őszintén megmondom, hogy annyi új game jött ki most hírtelen(C&C ZeroHours, Crome, Lionheart), hogy kapkodok eggyik kátékról a másikra így elég lassan haladok....:)))
Sajna észrevettem, hogy lassan kevés a 24 óra....:( -
gonosz #174 nem tunt fel hogy angolul beszelnek? :))
en azt hiszem ausztralok. -
#173 Biztos import áru. -
#172 Eddig nyilván mindenki úgy tudta, hogy nem emberek a főfaj (Higaraiak) és erre most az első pályán a resource konténereken emberi írásjelejek voltak. -
#170 Egyetlen problémáma gémel, hogy most hirtelen feltüntek az emberi írásjelek, pedig eddig a Higaraiaknak közük nem volt az emberekhez. -
#168 eh -
Braveheart #167 *wc-ről szedem -
Braveheart #166 ec-ről szede, 5 mp-ig tölti rendesen utána 15 mp-re megáll... asszem csak holnap lesz meg, de akkor meg tanulnom kell -
#165 Szerintem lehet, szokasos opciok: lan tcp/ip, gamespy. Gamyspy ertelemszeruen vizsgalja a kulcsot tcp/ipbe lehet sztem, -
Braveheart #164 majd ha lejön, megyek. Amúgy lehet multizni a crackessel? -
#163 nem akar senki se multizni? Gyüljünk már össze valahol pl #homeworld2 ircneten ?:) -
#161 Ne szidjatok mar annyit en 2 napja nyúzom full grafikan (xp 1800+, radeon 8500le) és még 1x se akadt meg. Grafikaja gyönyörű gépet egy kis taktikazassal siman le lehet nyomni nekem nagyonbejön. Akar vki multizni ?:) -
Losi #160 Van egy olyan érzésem, hogy a pályák mennyiségét, a játék nehézségével ellensúlyozták. -
Braveheart #159 nana ne hamarkodd el, lehet ebből még bármi... estére nekem is +lesz, kíváncsi vagyok, hogy tényleg ilyen nehéz-e (én meg a haverom már 2 éve nyomjuk az 1-et, rengeteget multiztunk...) -
Losi #158 Kicsit túlzásba vitték a fiúk. Egy kis sikerélményt is kéne nyújtania a játéknak, nem csak szopatást. Persze ha végül legyüröd a gépet akkor nagyon örülsz. Nem lesz az év stratégiája, pedig a grafikája nagyon szép. -
Braveheart #156 És a multival mi van? Egyáltalán nem működik? Mert ha már megy összejöhetnénk -
#155 np -
Braveheart #154 áhá én még a régi címet ismertem csak... köszi -
#153 URL-t nem tudok adni, mert SMS webbel töltök. Mellesleg megváltozott a cimük warezcenter.cjb.hu -ra. Nemtom, hogy rip fent van-e, de az iso-t az smsweb részröl lekaphatod. -
Losi #152 Titan, te hol tartasz? A 4 kiüldetés elején vagyok, és kb 3-4 szeres a túlerő, hogy lehet itt egy lépést is előrenyomulni? -
Braveheart #151 nekem az vmiért nem jön be, egy másik lapra irányít a linkje...
url-t nem adnál esetleg, hátha úgy működik... -
#150 WC -
Braveheart #149 baz nagyon lassan jön a dc-ről, nincs vknek linkje? -
#148 ÁÁÁÁ! Ne itélj elsőre! Engem már annál a küldinél lenyomtak, amikor a shipjardot kellett volna megvédeni! De nem baj, mert a csaták látványa mindenért kárpótól!:)) -
Borg #147 BBA 8500-on tökéletesen megy 1024ben minden max effekten.
A shadow is tényleg jól néz ki.
Valahol itt kezd kijönni, hogy 2x gyorsabb a 8500 1.4-es PixelShadere mint a geforce4-eké... -
Losi #146 Hát... Nekem kicsit kaotikus. Folyamatosan a taktikai térképen voltam, jöttek a támadások, tologottam ide-oda az egységeket azt ennyi. Aztán jött három ellenséges carrier és vége lett a játéknak Nem lesz a kedvencem -
#145 Az igazság az, hogy nálam minden a maxra van húzva(1024x768), minden effect be van kapcsolva és teljesen normálisan fut! Szal nem értem....
Abit alapon P4 2GHz, 256/266 DDR, ABIT TI4200 128MB
Én felraktam azt a kódekket is, amit felkinált a játék... -
Piccolo #144 Iskolai jelenet ma/tegnap
-Miért kisfiam mi akarsz lenni ha felnősz??
-...TANK!!!
Megtörtént, unokaöcsémmel :DD -
Piccolo #143 hmm most éna vagyok ratyi vagy tényéeg ilyen nehéz? (de jó!)
-
#142 A Shadow opció Pixel Shader-t használ emlékeim szerint, emiatt lassul be keményen, mivel a videókártyád ezt már nem bírja valószinüleg elég sebességel leképezni.
Amúgy az árnyékolás lényege az, hogy az objectek saját magukat is árnyékolják! Kib@szott szép az tény, de még Radeon 9800Pro-n (Catacylst 3.7-el) is olykor kissé bugos ("recésen" képezi le az árnyékokat). Szóval ha kikapcsolod a Shadow opciót, akkor az önárnyékolást kapcsolja ki... -
#141 Idézet a readme-ből:
...32 MB OpenGL supported hardware, GeForce or better (with Transform and Lighting), ATI Radeon 7500 or better (with Transform and Lighting)....
Szóval ne csodálkozz, hogy nem megy, mivel T&L videókártya kell hozzá, és gondolom, hogy a laptopodon ilyesmi nem figyel be... -
Braveheart #140 rám céloztál?
amúgy meg már kb 3 órája töltöm máshonnan... -
Braveheart #138 Hát ez szívás... rossza crack? Szívesen multiznék vele, ha már megvan.