998
  • Braveheart
    Nagyon tetszik a game! Csak néha kifagy, mint a demo, a drivereket most rakom újra. A battlecruiser meg krv@ nagy!!! :)
  • Braveheart
    hú megint ez a felejthetetlen érzés :)) mint amikor az 1-et raktam fel :) délután multi? este tanulok
  • Braveheart
    ja látom a #96-ban van egy.
  • Braveheart
    Tudna vki cd-keyt adni? Már installálnám, csak nem találo ksehol se.
  • Hmuda
    Mennék ha nem lenne jövőhéten osztályozóvizsgám. :D
  • Stotoo
    Inkabb gyertek multizni
  • Hmuda
    Az okés de mutass nekem egy embert aki a Kharrakról vagy Higaráról származik. :DDD

Márcsak abbol indultam ki, hogy a manualban tök jól le van írva a társadalmuk felépítése, történelmük, meg minden. Meg a régi filmeken (az első rész átvezetőiben) ha jól emlékszem, mintha vékony huzalok álltak volna ki a fejükből (nem haj és még csak nem is Sjet nénire gondolok). Szóval ebböl következtettem, hogy nem emberek. Még Sjetnél elnézem az emberi fejet de az írásjeleket már nehezebben.
  • Titan
    ...hát őszintén megmondom, hogy annyi új game jött ki most hírtelen(C&C ZeroHours, Crome, Lionheart), hogy kapkodok eggyik kátékról a másikra így elég lassan haladok....:)))
    Sajna észrevettem, hogy lassan kevés a 24 óra....:(
  • gonosz
    nem tunt fel hogy angolul beszelnek? :))
    en azt hiszem ausztralok.
  • ollie
    Biztos import áru.
  • Hmuda
    Eddig nyilván mindenki úgy tudta, hogy nem emberek a főfaj (Higaraiak) és erre most az első pályán a resource konténereken emberi írásjelejek voltak.
  • Hmuda
    Egyetlen problémáma gémel, hogy most hirtelen feltüntek az emberi írásjelek, pedig eddig a Higaraiaknak közük nem volt az emberekhez.
  • Stotoo
    eh
  • Braveheart
    *wc-ről szedem
  • Braveheart
    ec-ről szede, 5 mp-ig tölti rendesen utána 15 mp-re megáll... asszem csak holnap lesz meg, de akkor meg tanulnom kell
  • Stotoo
    Szerintem lehet, szokasos opciok: lan tcp/ip, gamespy. Gamyspy ertelemszeruen vizsgalja a kulcsot tcp/ipbe lehet sztem,
  • Braveheart
    majd ha lejön, megyek. Amúgy lehet multizni a crackessel?
  • Stotoo
    nem akar senki se multizni? Gyüljünk már össze valahol pl #homeworld2 ircneten ?:)
  • Stotoo
    Ne szidjatok mar annyit en 2 napja nyúzom full grafikan (xp 1800+, radeon 8500le) és még 1x se akadt meg. Grafikaja gyönyörű gépet egy kis taktikazassal siman le lehet nyomni nekem nagyonbejön. Akar vki multizni ?:)
  • Losi
    Van egy olyan érzésem, hogy a pályák mennyiségét, a játék nehézségével ellensúlyozták.
  • Braveheart
    nana ne hamarkodd el, lehet ebből még bármi... estére nekem is +lesz, kíváncsi vagyok, hogy tényleg ilyen nehéz-e (én meg a haverom már 2 éve nyomjuk az 1-et, rengeteget multiztunk...)
  • Losi
    Kicsit túlzásba vitték a fiúk. Egy kis sikerélményt is kéne nyújtania a játéknak, nem csak szopatást. Persze ha végül legyüröd a gépet akkor nagyon örülsz. Nem lesz az év stratégiája, pedig a grafikája nagyon szép.
  • Braveheart
    És a multival mi van? Egyáltalán nem működik? Mert ha már megy összejöhetnénk
  • Hmuda
    np
  • Braveheart
    áhá én még a régi címet ismertem csak... köszi
  • Hmuda
    URL-t nem tudok adni, mert SMS webbel töltök. Mellesleg megváltozott a cimük warezcenter.cjb.hu -ra. Nemtom, hogy rip fent van-e, de az iso-t az smsweb részröl lekaphatod.
  • Losi
    Titan, te hol tartasz? A 4 kiüldetés elején vagyok, és kb 3-4 szeres a túlerő, hogy lehet itt egy lépést is előrenyomulni?
  • Braveheart
    nekem az vmiért nem jön be, egy másik lapra irányít a linkje...
    url-t nem adnál esetleg, hátha úgy működik...
  • Hmuda
    WC
  • Braveheart
    baz nagyon lassan jön a dc-ről, nincs vknek linkje?
  • Titan
    ÁÁÁÁ! Ne itélj elsőre! Engem már annál a küldinél lenyomtak, amikor a shipjardot kellett volna megvédeni! De nem baj, mert a csaták látványa mindenért kárpótól!:))
  • Borg
    BBA 8500-on tökéletesen megy 1024ben minden max effekten.
    A shadow is tényleg jól néz ki.

Valahol itt kezd kijönni, hogy 2x gyorsabb a 8500 1.4-es PixelShadere mint a geforce4-eké...
  • Losi
    Hát... Nekem kicsit kaotikus. Folyamatosan a taktikai térképen voltam, jöttek a támadások, tologottam ide-oda az egységeket azt ennyi. Aztán jött három ellenséges carrier és vége lett a játéknak Nem lesz a kedvencem
  • Titan
    Az igazság az, hogy nálam minden a maxra van húzva(1024x768), minden effect be van kapcsolva és teljesen normálisan fut! Szal nem értem....
    Abit alapon P4 2GHz, 256/266 DDR, ABIT TI4200 128MB

Én felraktam azt a kódekket is, amit felkinált a játék...
  • Piccolo
    Iskolai jelenet ma/tegnap

-Miért kisfiam mi akarsz lenni ha felnősz??
    -...TANK!!!

Megtörtént, unokaöcsémmel :DD
  • Piccolo
    hmm most éna vagyok ratyi vagy tényéeg ilyen nehéz? (de jó!)
  • [NST]Cifu
    A Shadow opció Pixel Shader-t használ emlékeim szerint, emiatt lassul be keményen, mivel a videókártyád ezt már nem bírja valószinüleg elég sebességel leképezni.

Amúgy az árnyékolás lényege az, hogy az objectek saját magukat is árnyékolják! Kib@szott szép az tény, de még Radeon 9800Pro-n (Catacylst 3.7-el) is olykor kissé bugos ("recésen" képezi le az árnyékokat). Szóval ha kikapcsolod a Shadow opciót, akkor az önárnyékolást kapcsolja ki...
  • [NST]Cifu
    Idézet a readme-ből:

...32 MB OpenGL supported hardware, GeForce or better (with Transform and Lighting), ATI Radeon 7500 or better (with Transform and Lighting)....

Szóval ne csodálkozz, hogy nem megy, mivel T&L videókártya kell hozzá, és gondolom, hogy a laptopodon ilyesmi nem figyel be...
  • Braveheart
    rám céloztál?
    amúgy meg már kb 3 órája töltöm máshonnan...
  • Braveheart
    Hát ez szívás... rossza crack? Szívesen multiznék vele, ha már megvan.