808
Chrome
-
#447 eredeti game, vagy van magyar kalóz verzió is? -
#446 Nekem eleve a magyar verzió van meg, és erre fel sem megy a patch, nyelvi különbözőség miatt.
Magyar patch-el meg még nem találkoztam. -
#445 tényleg szükséges a patch, hogy frankón működjön a magyarítás? anélkül nem fut? mert, ha kell neki patch, akkor leszedem -
#444 Akkor később még benézek, bár szerintem rögtön megoldódik a problémád, ha átállítod dolgot.
Üdv: insp -
#443 OFF
A creative hangkártyákon mi a fenének a center kimenete a digit kimenet is?!
Ezért van most iszonyatos kábelrengeteg az erősítőm hátulján. Mert ugye leosztva gyengül a jel =halkabb a center. Tehát: ide-oda kell dugdosni az erősítőn a kábeleket, ami ugye elég idegesítő.
ON
-
#441 A creative surrond mixer (amivel a hangfalbeállítást tudod változtatni, meg eax-ot állítani, stb...) mit mutat?
Biztosan a digitális összekötés miatt van probléma.
-
#440 Ja, látom ott is feltetted, akkor OK -
#439 Inkább a Játékmagyarításokról tudtok-e? fórumban tedd fel a kérdésedet, IMYke biztos segít!!! -
#438 Egyre szarabb ez az újság, a PC Guru jobbnak tűnik, az online oldalukon 80valahány%-ra értékelték... -
#437 Bazeg most olvastam, hogy a GAMER(Guru)-ban 60 kibaszott %-ra lehúzták!!!
Na ez azért már túlzás!
60%-ot csak az igen fos játékok szoktak kapni. -
#436 Hi All!
Nekem lenne 1 kis gondom a magyarosítással. A szitu az, hogy letöltöttem a chromepatch.wwenglish.1.1.1.0-t, (mert állítólag kell ahoz, hogy a honosítás normálisan működjön) aztán letöltöttem a teljes magyarosítást IMYke oldaláról, valamint az ímént említett patch-nek megfelelő crack-et. A gond már a patch telepítésénél jelentkezik, ugyanis nem hajlandó feletelepülni mert allítólag nem megfelelő nyelvű a patch a játékhoz (nem tudom de minden esetre angolul indul el a game és ezért gondoltam, hogy az angol patch kell hozzá). Ha pedig felrakom a honosítást, egy csomó fájl nem íródik felül ezért picit eltérő névvel megtalálható a magyar ill az angol *.wav a játék könyvtáraiban így játékban van aki angolul szólal meg és van aki magyarul, viszont a feliratozás az eddig látottak alapján mindehol magyar volt. Ezt orvosolná a patch? Mit csináljak vele, hogy működjön rendesen? Nincs valami registry buhera a "kompatibilitás" beli dolgok kiküszöbölésére úgy mint modjuk a MOHAA-nál kellett alkalmazni a Breakthrough és a Spirhed futtatásához?
A segítőkész hozzászóláősokat várom és előre is köszönöm!!! -
#435 Valamint - bár nem a legjobb minőségű - a magyar szinkron miatt (nameg a gyönyörű grafika miatt) mindenképp ajánlható!!! -
#434 Szerintem azért nem olyan rövid, és elég nehéz is!!! -
#433 Digitális "összekötés" esetén nem megy át az 5.1 a játékok esetében!!! -
#431 emberek, kb mennyi a játékidő? -
#430 Ha jól sejtem, akkor digitálisan kötötted össze az erősítőt a hangkátyúval. Én ezt vettem észre audigy-n. Ha digitálisan volt összekötve az erősítővel, akkor nem volt lövéshang, Ellenben ha 5.1 analógban, akkor szépen szólt a lövés hangja a centerből. CoD-nál ugyanez a helyzet, meg általában az összes új EAX-os cuccnál, ha 5.1-re van állítva a Surround Mixer. -
#427 Igen inkább tactikai fps NAGYON szép grafikával!!!
Érdemes végig vinni, bár ez is kicsit rövid mint a Max Payne:( -
#426 Mihez képest?
Inkább taktikai... -
#425 haverom azt mondta hogy ez a Chrome játék az valami öldöklős,véres game ez igaz? -
#422 9mb tömörítve (hangokkal) -
#421 9mb a mérete, úgyhogy sajnos nem tudom elküldeni. -
#419 Én innen nem tudom letölteni ezt írja mindig ki "Ez a link kívülrõl nem elérhetõ" a Flashget meg nem tölt le semmit. Nem tudnád esetleg elküldeni mailben? -
#418 IMYke oldaláról, a mások munkái menüpont alól. -
#417 Honnan lehet a magyarositást letölteni? -
#415 Kösz, mindjárt megnézem! -
#414 Ott ahol megcsináltad a feladatot, a földön vannak rácsok! Átlőve arra menj tovább! -
#413 Az űrállomáson vagyok, leugrottam, bemésztam a szellőzőbe, kinyírtam mindenkit, letöltöttem amit kellett, feladat teljesítve!
Carrie azt mondta húzzak onnan, mielőtt az egész hadsereg odaér.
De merre húzzak?
A helyiségben ahhonnan letöltöttem a kódot, vagy mit, van két ajtó, amik egy-egy balkon szerűségre vezetnek, ahonnan látok egy űrsiklót, meg az odavezető utat, erősugarakkal körülvéve.
Szóval merre tovább? -
#412 hi
nem tudja valaki megmondani a chrome sorozatszamat? -
#409 jól állítotad be a slot-okat? -
#407 a [HUN] legyen az elején -
#405 a S.W.I.N.E. szinkronja qrva jó volt....... -
#404 Szerintem meg nem jó a szinkron :)
Feeling hogy magyar, meg minden, de ennek ellenére én nem vagyok elájulva tőle. Pontosan olyan, mint az eddigi magyar szinkronok. Hiába szerződtetnek hozzá hivatásos szinkronizálókat, ha képtelenek abban a stílusban visszaadni a szöveget, ahogy az idegen nyelvűekben megszokhattuk. Ganxta se egy nagy szám, de tény, hogy eddig még az ővé a legtűrhetőbb, bár csak a 2. pálya felénél járok. Természetesen a magyarral nyomom énis, de nagyon szeretnék már egy szinkronos játékot, ahol a szereplők hangjából beleérzés hallccik, meg midnenféle jóság. -
#403 remélem Hentes nem lesz morcos rám :))
a full magyar 2cd-s verziót én tőle töltöm DC-n
a KOLI.hub-on (koli.sytes.net) és ott keresd Dr. Hentes-t.... -
#397 hoppá ez félre ment #394-re szántam -
#396 ja és ha végre bekapcsolnád a dc-t akkor tölthetnénk is tőled :)) -
#394 http://koli.sytes.net/ -
#393 Az a tapasztalatom, hogy hallanak is az őrök, úgyhogy az elején az öltönyöstől vedd el a hangtompítóst, onnan nem lessz gond, -meg persze használd a cloakinget... -
Raptor1 #391 1a, 1b, és 1c van meg a főbázis -
#389 Passz! Én a magyart tőltöttem le egyből...
Ha kell akkor DC és a Koly Hubon megtalálod... -
#388 Uhh...ez az a pálya mikor a téképen van 1-es objektum és 1a, 1b?