808
Chrome
  • zaki
    eredeti game, vagy van magyar kalóz verzió is?
  • hykao #446
    Nekem eleve a magyar verzió van meg, és erre fel sem megy a patch, nyelvi különbözőség miatt.
    Magyar patch-el meg még nem találkoztam.
  • zaki
    tényleg szükséges a patch, hogy frankón működjön a magyarítás? anélkül nem fut? mert, ha kell neki patch, akkor leszedem
  • insp
    Akkor később még benézek, bár szerintem rögtön megoldódik a problémád, ha átállítod dolgot.
    Üdv: insp
  • insp
    OFF

A creative hangkártyákon mi a fenének a center kimenete a digit kimenet is?!
    Ezért van most iszonyatos kábelrengeteg az erősítőm hátulján. Mert ugye leosztva gyengül a jel =halkabb a center. Tehát: ide-oda kell dugdosni az erősítőn a kábeleket, ami ugye elég idegesítő.

ON

• insp
    A creative surrond mixer (amivel a hangfalbeállítást tudod változtatni, meg eax-ot állítani, stb...) mit mutat?

Biztosan a digitális összekötés miatt van probléma.
  • hykao #440
    Ja, látom ott is feltetted, akkor OK
  • hykao #439
    Inkább a Játékmagyarításokról tudtok-e? fórumban tedd fel a kérdésedet, IMYke biztos segít!!!
  • hykao #438
    Egyre szarabb ez az újság, a PC Guru jobbnak tűnik, az online oldalukon 80valahány%-ra értékelték...
  • hykao #437
    Bazeg most olvastam, hogy a GAMER(Guru)-ban 60 kibaszott %-ra lehúzták!!!

Na ez azért már túlzás!

60%-ot csak az igen fos játékok szoktak kapni.
  • Danecay
    Hi All!
    Nekem lenne 1 kis gondom a magyarosítással. A szitu az, hogy letöltöttem a chromepatch.wwenglish.1.1.1.0-t, (mert állítólag kell ahoz, hogy a honosítás normálisan működjön) aztán letöltöttem a teljes magyarosítást IMYke oldaláról, valamint az ímént említett patch-nek megfelelő crack-et. A gond már a patch telepítésénél jelentkezik, ugyanis nem hajlandó feletelepülni mert allítólag nem megfelelő nyelvű a patch a játékhoz (nem tudom de minden esetre angolul indul el a game és ezért gondoltam, hogy az angol patch kell hozzá). Ha pedig felrakom a honosítást, egy csomó fájl nem íródik felül ezért picit eltérő névvel megtalálható a magyar ill az angol *.wav a játék könyvtáraiban így játékban van aki angolul szólal meg és van aki magyarul, viszont a feliratozás az eddig látottak alapján mindehol magyar volt. Ezt orvosolná a patch? Mit csináljak vele, hogy működjön rendesen? Nincs valami registry buhera a "kompatibilitás" beli dolgok kiküszöbölésére úgy mint modjuk a MOHAA-nál kellett alkalmazni a Breakthrough és a Spirhed futtatásához?
    A segítőkész hozzászóláősokat várom és előre is köszönöm!!!
  • hykao #435
    Valamint - bár nem a legjobb minőségű - a magyar szinkron miatt (nameg a gyönyörű grafika miatt) mindenképp ajánlható!!!
  • hykao #434
    Szerintem azért nem olyan rövid, és elég nehéz is!!!
  • hykao #433
    Digitális "összekötés" esetén nem megy át az 5.1 a játékok esetében!!!
  • zaki
    emberek, kb mennyi a játékidő?
  • insp
    Ha jól sejtem, akkor digitálisan kötötted össze az erősítőt a hangkátyúval. Én ezt vettem észre audigy-n. Ha digitálisan volt összekötve az erősítővel, akkor nem volt lövéshang, Ellenben ha 5.1 analógban, akkor szépen szólt a lövés hangja a centerből. CoD-nál ugyanez a helyzet, meg általában az összes új EAX-os cuccnál, ha 5.1-re van állítva a Surround Mixer.
  • Spenser
    Igen inkább tactikai fps NAGYON szép grafikával!!!
    Érdemes végig vinni, bár ez is kicsit rövid mint a Max Payne:(
  • hykao #426
    Mihez képest?

Inkább taktikai...
  • bodesz
    haverom azt mondta hogy ez a Chrome játék az valami öldöklős,véres game ez igaz?
  • hykao #422
    9mb tömörítve (hangokkal)
  • hykao #421
    9mb a mérete, úgyhogy sajnos nem tudom elküldeni.
  • Örm
    Én innen nem tudom letölteni ezt írja mindig ki "Ez a link kívülrõl nem elérhetõ" a Flashget meg nem tölt le semmit. Nem tudnád esetleg elküldeni mailben?
  • hykao #418
    IMYke oldaláról, a mások munkái menüpont alól.
  • Örm
    Honnan lehet a magyarositást letölteni?
  • hykao #415
    Kösz, mindjárt megnézem!
  • Titan
    Ott ahol megcsináltad a feladatot, a földön vannak rácsok! Átlőve arra menj tovább!
  • hykao #413
    Az űrállomáson vagyok, leugrottam, bemésztam a szellőzőbe, kinyírtam mindenkit, letöltöttem amit kellett, feladat teljesítve!
    Carrie azt mondta húzzak onnan, mielőtt az egész hadsereg odaér.

De merre húzzak?

A helyiségben ahhonnan letöltöttem a kódot, vagy mit, van két ajtó, amik egy-egy balkon szerűségre vezetnek, ahonnan látok egy űrsiklót, meg az odavezető utat, erősugarakkal körülvéve.

Szóval merre tovább?
  • Scorpy.hu
    hi
    nem tudja valaki megmondani a chrome sorozatszamat?
  • Punker
    jól állítotad be a slot-okat?
  • Punker
    a [HUN] legyen az elején
  • Punker
    a S.W.I.N.E. szinkronja qrva jó volt.......
  • bfg900
    Szerintem meg nem jó a szinkron :)
    Feeling hogy magyar, meg minden, de ennek ellenére én nem vagyok elájulva tőle. Pontosan olyan, mint az eddigi magyar szinkronok. Hiába szerződtetnek hozzá hivatásos szinkronizálókat, ha képtelenek abban a stílusban visszaadni a szöveget, ahogy az idegen nyelvűekben megszokhattuk. Ganxta se egy nagy szám, de tény, hogy eddig még az ővé a legtűrhetőbb, bár csak a 2. pálya felénél járok. Természetesen a magyarral nyomom énis, de nagyon szeretnék már egy szinkronos játékot, ahol a szereplők hangjából beleérzés hallccik, meg midnenféle jóság.
  • Punker
    remélem Hentes nem lesz morcos rám :))
    a full magyar 2cd-s verziót én tőle töltöm DC-n
    a KOLI.hub-on (koli.sytes.net) és ott keresd Dr. Hentes-t....
  • Punker
    hoppá ez félre ment #394-re szántam
  • Punker
    ja és ha végre bekapcsolnád a dc-t akkor tölthetnénk is tőled :))
  • Titan
    http://koli.sytes.net/
  • tibor16
    Az a tapasztalatom, hogy hallanak is az őrök, úgyhogy az elején az öltönyöstől vedd el a hangtompítóst, onnan nem lessz gond, -meg persze használd a cloakinget...
  • Raptor1
    1a, 1b, és 1c van meg a főbázis
  • Titan
    Passz! Én a magyart tőltöttem le egyből...
    Ha kell akkor DC és a Koly Hubon megtalálod...
  • Titan
    Uhh...ez az a pálya mikor a téképen van 1-es objektum és 1a, 1b?