808
Chrome
  • Panther
    Először bemész a SAM bunkerba és szétlövöd a panelt, persze csak miután elindítottada karbantartást,meg törölted a célokat. Utána szól a csaj, hogy mehetsz.
  • sazsmadar
    senki nem tudja?!
  • sazsmadar
    Most az űrbázison vagyok elakadva. Nem tudom hol kell kikapcsolni a főreaktort. A repkedő nőci az már elhúzta a csíkját. Lelőni nem tudtam, de elhúzta bélését. Az erőteret is kikapcsoltam, de a főreaktort nem tudom hol kell kikapcsolni, és így a küldetédemet nem fogadaj el a gép. Tud valaki ebben segíteni?
  • Punker
    10 giga
  • sazsmadar
    És menniy területet kell megosztani, hogy be tudjak oda csatlakozni?
  • Punker
    magyar verziót.
  • sazsmadar
    Csak a magyarosítást, vagy az egész magyar verziót?
  • Punker
    én DC-ről szedtem le, de fizetős ftp-n is fenn van
  • sazsmadar
    igen számítottam erre a válaszra. Mondjak erre valamit? Meg sem mertem volna gondolni.
  • sazsmadar
    Hát sajna, hogy nekem a céges gépemen nincs akkora tárterület, hogy több 10-20 gigát megosszak. Így a Dc++ kiesik a lehetőségek közül. :o(
  • hykao #534
    A Chrome magyarosítással az a helyzet, hogy a nagyobb szövegek valamelyik nagyobb méretű fájlban vannak valószínűleg, ezért "ilyen" a magyar verzióból kiszedett magyarítás.
    Úgy olvastam, hogy a "magyar" Chrome leszedhető DC++-ről, és egyes SMSweb oldalakról.

Én mindenesetre megvettem az eredetit.
  • hykao #533
    A Deus Ex egy fogalom!!!
    Ha nem ismered, nem hallottál róla, és az ismerőseid sem, akkor arra tippelek, hogy nagyon fiatal lehetsz.

Nem akarok itt ömlengeni, inkább nézz utána a neten.
    Egyszerűen kihagyhatatlan darab.

Egyébként a 2. része (elméletileg) dec.3-án jön ki.
  • Punker
    a magyar verzióban minden magyar.......
  • sazsmadar
    Valaki tudja e, hogy létezi e a progihoz full magyarosítás? Mert valahonnan sikerült leszedni egy magyarosítást hozzá, ahol egykét mondat, amit az ellenfelek mondanak már magyarul hagzik el. Nincs olyan ahol a főhős és a csaj is magyarul beszél. Mert ezzel a magyarosítással sajna csak a szöveg van lefordítva, a beszéd nem szinkronos. :o(
    Csak nehogy azt mondja valaki, hogy vegyem meg vagy szerezzem meg a magyar verziót. Mert az elsőt nem akarom, a másodikat pedig nem tudom.
    Szóval teljesen full magyarosítás érdekelne.
  • sazsmadar
    Nem is ismerem, és nem is ajánlották nekem. Szerintem az ismerőseim között is ismeretelen. Miért milyen progi az?
  • hykao #529
    Nem tudod, mit hagytál ki.
  • sazsmadar
    Ok! nem játszottam vele, de majd kiderül. Köszi!
  • hykao #527
    Nem akarom lelőni a poént, ha anno végigvitted a Deus Ex-et, akkor v.mi olyasmire számíts.

Szóval választhatsz, hogy kivel vagy.
  • sazsmadar
    Az mit jelent, hogy 3 féle képpen?
  • hykao #525
    Amúgy olyan 14 pálya van a játékban, és az utolsót háromféleképp lehet játszani.
  • sazsmadar
    nem az egész progi vége?
  • hykao #523
    Már, ha a pálya végét kérdezted.
  • hykao #522
    Már nincs messze, bár lesz még egy kis kellemetlenség.
  • sazsmadar
    köszi! milyen messze van még innen a vége?
  • hykao #520
    Akkor jól mondtam a választ.
  • sazsmadar
    De ott vagyok éppen! :o)
  • hykao #518
    Fő reaktort?

Nem ott vagy, ahol két helyen ki tudsz menni egy erkélyre, ahonnan rálátsz egy erőtérrel elzárt platccra, amin keresztüljutva ott vár a sikló?
  • hykao #517
    Végig, mind a háromféleképpen.
  • sazsmadar
    Ja értem. Ott nem is néztem szét! Köszi a segítséget!
    Este kipróbálom. Te végig nyomtad már?
  • hykao #515
    Nem, hanem ott, ahol letöltötted a cuccot, a szellőzőrácson - valamelyiken - keresztül tudsz továbbjutni.
  • sazsmadar
    Le kell az erkélyről ugrani? Merre lefelé?
  • hykao #513
    Lefelé
  • sazsmadar
    Szóval űrbázison vagyok elakadva.
  • sazsmadar
    Én az rbázison vagyok elakadva! Letöltöttem a számítógépből a szükséges adatokat, már csak a fő reaktort kellene kikapcsolnom. De azt nem tudom, hogy hol kell, mert nem tudok tovább lépni. Csak a nagárba tudok be menni, mert azok az ajtók nyílnak ki! De ott csak egy erkély van. Ott, meg nem sok mindent lehet kezdeni. Hogy és merre tudok tovább haladni?
  • sazsmadar
    Na én a hétvégén átjutottam ezen a pályán. Én újra kezdtem. Összegyűjtöttem az összes álcázó berendezés, és csak a nagy bázisra való bejutáskor használtam. Csak azokat az arcokat lőttem le akiket nagyon muszáj volt. Az erdő felöl közelítettem meg a bázist, mert a nyílt terepen katonák járőröznek. Ezeket nem akartam lelőni. Éljenek!
    Amikor belépsz a kapun akkor ne fuss, hanem csak gyalogolj! Akkor nem hallják meg, hogy ott kavarsz bent, és akkor nem kattanak rád! Madj ott bent is vannak ilyen épületek ahol a számítógépet meghackelve ki lehet nyitni az ajtót. Így be tudsz kutni egy nagy magas épületbe, ahova szintén lopakodva és álcázva menj be, és ott az arcokat, csak a hangtompítós fegyverrel lődd le! Itt ki lehet kapcsolni a biztinségi rendszert és utána már lehet randalírozni. Utána már gránátozhatsz is.
  • LSC
    De ha kell van egy mentésem úgy hogy egy lövés kell neki és a fején van a célkereszt.
  • LSC
    Van a játékhoz patch az hátha segít.
  • LSC
    Lehet ezzel másolattal multizni?
  • Axon
    Na valószínűleg ez lesz a probléma. Hangtompító nélkül gengszterkedtem a bázis körül.
    Simán egy hangtompítós pisztoly van az örnél, ami választható induláskor is a felszerelésből, vagy esetleg egy remek hangtompító a távcsöves puskához?
  • Axon
    Álcázót használtam, de így is kiszúrtak valahogy.