Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagykispeter
Tényleg rossz helyen voltak mostmár felülirta õket de a hang akkor sem magyar!Ahogy visszaolvastam irtok patchet hogy felkell rakni de azt meg nem engedi hogy feltelepitsem!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

hykao
Nézd meg a tartalmakat és írd felül az egyiket a másikkal (ill. az egyikeket a másikakkal, szépen magyarul)
nagykispeter
Odatettem ahol a játékba találtam AI könyvtárt vagy nem oda kell?Mondjuk furcsa volt hohgy nem kérdezte hogy felülirom-e?!Hova kell tenni?

hykao
Jaja
nagykispeter
A felirat müxik de a hangoj nem!

hykao
Ha nem a magyar verzió van meg, dobd rá a magyarítást, a szinkron is magyar!!!
IMYke oldaláról leszedhetõ!
nagykispeter
Köszi szépen elindult,hát tényleg szép játék!

XTITY-92Y9L-MGPVA-KJ4Z6

nagykispeter
Sziasztok! Valaki tudna-e irni 1 olyan serial-t amivel el is indult a játék!A key generátorral amit csinálok azzal fellehet instalálni de mikor a játékot elakarom inditani akkor kiirja hogy nem korekt sériál instaláljam ujra!

Nos én már felbasztam az agyam rendesen,ezért nem tudná valaki megmondani ,hogy hogyan lehet úgy lõni,hogy a távcsõ be van kapcsolva?

hykao
Valószínûleg nem jó helyre másoltad.
zaki
hát most nem tudom mi a fax van, letöltöttem a magyarítást, átmásoltam a fájlokat a játék könyvtárába, de nem történt semmi, maradt minden angol nyelven, vmi 5let?

zaki
nem tudom mi lehet a baj, na mind1

zaki
már letöltöttem, csak kíváncsi voltam, hogy szükséges-e a patch, a magyarítás installálása elõtt

hykao
Lehet, hogy a tiéd usa verzió, a patch meg európai (v. fordítva)
hykao
IMYke oldalán fenn van a szinkronos magyarosítás, próbálkozz vele.
zaki
ja, nem tudja valaki miért írja ki a patch telepítésénél, hogy wrong language version! ??? pedig nekem az angol verzió van meg, és ezt a patch van meg: chromepatch.wwenglish.1.1.1.0...

zaki
most már mind1, mert nekem már megvan az angol verzió, de azért thx... sajnos, csak azután tudtam meg, hogy van magyar verzió is, amikor már letöltöttem az angol-t

hykao
Lásd: #403
hykao
Én megvettem az 576-ban, de itt valahol úgy olvastam, hogy dc-n is fenn van a magyar.
zaki
eredeti game, vagy van magyar kalóz verzió is?

hykao
Nekem eleve a magyar verzió van meg, és erre fel sem megy a patch, nyelvi különbözõség miatt.
Magyar patch-el meg még nem találkoztam.
zaki
tényleg szükséges a patch, hogy frankón mûködjön a magyarítás? anélkül nem fut? mert, ha kell neki patch, akkor leszedem

insp
Akkor késõbb még benézek, bár szerintem rögtön megoldódik a problémád, ha átállítod dolgot.
Üdv: insp

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

insp
OFF

A creative hangkártyákon mi a fenének a center kimenete a digit kimenet is?!
Ezért van most iszonyatos kábelrengeteg az erõsítõm hátulján. Mert ugye leosztva gyengül a jel =halkabb a center. Tehát: ide-oda kell dugdosni az erõsítõn a kábeleket, ami ugye elég idegesítõ.

ON

insp
A creative surrond mixer (amivel a hangfalbeállítást tudod változtatni, meg eax-ot állítani, stb...) mit mutat?

Biztosan a digitális összekötés miatt van probléma.

hykao
Ja, látom ott is feltetted, akkor OK
hykao
Inkább a Játékmagyarításokról tudtok-e? fórumban tedd fel a kérdésedet, IMYke biztos segít!!!
hykao
Egyre szarabb ez az újság, a PC Guru jobbnak tûnik, az online oldalukon 80valahány%-ra értékelték...
hykao
Bazeg most olvastam, hogy a GAMER(Guru)-ban 60 kibaszott %-ra lehúzták!!!

Na ez azért már túlzás!

60%-ot csak az igen fos játékok szoktak kapni.
Danecay
Hi All!
Nekem lenne 1 kis gondom a magyarosítással. A szitu az, hogy letöltöttem a chromepatch.wwenglish.1.1.1.0-t, (mert állítólag kell ahoz, hogy a honosítás normálisan mûködjön) aztán letöltöttem a teljes magyarosítást IMYke oldaláról, valamint az ímént említett patch-nek megfelelõ crack-et. A gond már a patch telepítésénél jelentkezik, ugyanis nem hajlandó feletelepülni mert allítólag nem megfelelõ nyelvû a patch a játékhoz (nem tudom de minden esetre angolul indul el a game és ezért gondoltam, hogy az angol patch kell hozzá). Ha pedig felrakom a honosítást, egy csomó fájl nem íródik felül ezért picit eltérõ névvel megtalálható a magyar ill az angol *.wav a játék könyvtáraiban így játékban van aki angolul szólal meg és van aki magyarul, viszont a feliratozás az eddig látottak alapján mindehol magyar volt. Ezt orvosolná a patch? Mit csináljak vele, hogy mûködjön rendesen? Nincs valami registry buhera a "kompatibilitás" beli dolgok kiküszöbölésére úgy mint modjuk a MOHAA-nál kellett alkalmazni a Breakthrough és a Spirhed futtatásához?
A segítõkész hozzászóláõsokat várom és elõre is köszönöm!!!

hykao
Valamint - bár nem a legjobb minõségû - a magyar szinkron miatt (nameg a gyönyörû grafika miatt) mindenképp ajánlható!!!
hykao
Szerintem azért nem olyan rövid, és elég nehéz is!!!
hykao
Digitális "összekötés" esetén nem megy át az 5.1 a játékok esetében!!!
zaki
emberek, kb mennyi a játékidõ?

insp
Ha jól sejtem, akkor digitálisan kötötted össze az erõsítõt a hangkátyúval. Én ezt vettem észre audigy-n. Ha digitálisan volt összekötve az erõsítõvel, akkor nem volt lövéshang, Ellenben ha 5.1 analógban, akkor szépen szólt a lövés hangja a centerbõl. CoD-nál ugyanez a helyzet, meg általában az összes új EAX-os cuccnál, ha 5.1-re van állítva a Surround Mixer.

Spenser
Igen inkább tactikai fps NAGYON szép grafikával!!!
Érdemes végig vinni, bár ez is kicsit rövid mint a Max Payne😞

hykao
Mihez képest?

Inkább taktikai...
bodesz
haverom azt mondta hogy ez a Chrome játék az valami öldöklõs,véres game ez igaz?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

hykao
9mb tömörítve (hangokkal)
hykao
9mb a mérete, úgyhogy sajnos nem tudom elküldeni.
Örm
Én innen nem tudom letölteni ezt írja mindig ki "Ez a link kívülrõl nem elérhetõ" a Flashget meg nem tölt le semmit. Nem tudnád esetleg elküldeni mailben?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

hykao
IMYke oldaláról, a mások munkái menüpont alól.
Örm
Honnan lehet a magyarositást letölteni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

hykao
Kösz, mindjárt megnézem!
Titan
Ott ahol megcsináltad a feladatot, a földön vannak rácsok! Átlõve arra menj tovább!

hykao
Az ûrállomáson vagyok, leugrottam, bemésztam a szellõzõbe, kinyírtam mindenkit, letöltöttem amit kellett, feladat teljesítve!
Carrie azt mondta húzzak onnan, mielõtt az egész hadsereg odaér.

De merre húzzak?

A helyiségben ahhonnan letöltöttem a kódot, vagy mit, van két ajtó, amik egy-egy balkon szerûségre vezetnek, ahonnan látok egy ûrsiklót, meg az odavezetõ utat, erõsugarakkal körülvéve.

Szóval merre tovább?
Scorpy.hu
hi
nem tudja valaki megmondani a chrome sorozatszamat?

Hardwer:CHAINTECH 7NJL4 NVIDIA nForce 2 Ultra 400+MCP :: NVidia 2Ti :: 512mb DDR Ram :: AMD Athlon 2000+ XP ::Logitech Cordless Click Plus! :: Samsung Ergonomics Keyboard

Punker
jól állítotad be a slot-okat?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
a legyen az elején

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"