Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
IMYke oldaláról leszedhetõ!
Magyar patch-el meg még nem találkoztam.
Üdv: insp
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
A creative hangkártyákon mi a fenének a center kimenete a digit kimenet is?!
Ezért van most iszonyatos kábelrengeteg az erõsítõm hátulján. Mert ugye leosztva gyengül a jel =halkabb a center. Tehát: ide-oda kell dugdosni az erõsítõn a kábeleket, ami ugye elég idegesítõ.
ON
Biztosan a digitális összekötés miatt van probléma.
Na ez azért már túlzás!
60%-ot csak az igen fos játékok szoktak kapni.
Nekem lenne 1 kis gondom a magyarosítással. A szitu az, hogy letöltöttem a chromepatch.wwenglish.1.1.1.0-t, (mert állítólag kell ahoz, hogy a honosítás normálisan mûködjön) aztán letöltöttem a teljes magyarosítást IMYke oldaláról, valamint az ímént említett patch-nek megfelelõ crack-et. A gond már a patch telepítésénél jelentkezik, ugyanis nem hajlandó feletelepülni mert allítólag nem megfelelõ nyelvû a patch a játékhoz (nem tudom de minden esetre angolul indul el a game és ezért gondoltam, hogy az angol patch kell hozzá). Ha pedig felrakom a honosítást, egy csomó fájl nem íródik felül ezért picit eltérõ névvel megtalálható a magyar ill az angol *.wav a játék könyvtáraiban így játékban van aki angolul szólal meg és van aki magyarul, viszont a feliratozás az eddig látottak alapján mindehol magyar volt. Ezt orvosolná a patch? Mit csináljak vele, hogy mûködjön rendesen? Nincs valami registry buhera a "kompatibilitás" beli dolgok kiküszöbölésére úgy mint modjuk a MOHAA-nál kellett alkalmazni a Breakthrough és a Spirhed futtatásához?
A segítõkész hozzászóláõsokat várom és elõre is köszönöm!!!
Érdemes végig vinni, bár ez is kicsit rövid mint a Max Payne😞
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Carrie azt mondta húzzak onnan, mielõtt az egész hadsereg odaér.
De merre húzzak?
A helyiségben ahhonnan letöltöttem a kódot, vagy mit, van két ajtó, amik egy-egy balkon szerûségre vezetnek, ahonnan látok egy ûrsiklót, meg az odavezetõ utat, erõsugarakkal körülvéve.
Szóval merre tovább?
nem tudja valaki megmondani a chrome sorozatszamat?
Hardwer:CHAINTECH 7NJL4 NVIDIA nForce 2 Ultra 400+MCP :: NVidia 2Ti :: 512mb DDR Ram :: AMD Athlon 2000+ XP ::Logitech Cordless Click Plus! :: Samsung Ergonomics Keyboard
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"