808
Chrome
-
Wine #254 Meg csak te vérzel ha eltalálnak, de nagyon. /még véres köd is ereszkedik a szemedre/ -
steweee #253 nekem egy vmi nem tetszett a játékban,hogy az elején gagyik a fegyverek.viszont hogy csak egy puskát lehet cipelni meg többfajta lőszer van az frankó.de pl a shotgun használhatatlanul szar,meg az uzi szerű vmi is eléggé kacat.a rohampuska nem lenne rossz,de nincs rajta gránátvető.a pisztoly jó.nem játszottam csak a radarállomás felrobbantásáig,mert rettentő lassan töltött,legalábbis nálam,érthetetlen okokból.7200es 60gb-oswincsi,azon a partíción csak ez meg a homeworld volt rajta,és mégis baromi lassú volt a töltés.úgyhogy uninstall,egyébként jó lett volna -
Wine #252 Az optimalizálás manapság azt jelenti hogy egy 1000 mhz fölötti procival, egy 64 mb kártyával, /még szarral is/ 256mb rammal vidáman elfutkos egy játék persze nem fullra állitva mindent. A Halohoz annyi köze van hogy átvettek belőle dolgokat a készitők bevallása szerint és a látottak alapján is, most ezt nevezhetjük inspirációnak is. -
Lifeforce #251 Hát jah dobd ki a géped
640*480-ban valóban csúnyább mint a Halo
Amúgy semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Persze tudom az összes FPS tiszta Cs hiszen mind erről koppintották -
Wine #250 Nem tom lehet hogy jól van optimalizálva, csak nem az én Cel 2000, 512 Mb, gef 4 ti 128 Mb konfigomra ugyanis szaggat mint az állat de játszhatatlanul. Amugy a gamma egy Halo koppintás, de gyengébb annál szvsz. pl. a láthatatlanságnak mi értelme, ha ugyis észrevesznek. -
Tom911 #249 Ja a 196os hozzászolásról van szó egyébkent. -
Tom911 #248 Nekem is van egy kis problémám. Az említett keycard-ot én megtalátam, be is mentem a bázisra, sőt az 1a épületbe is. De oda is kell egy keycard és kint is van egy zárt ajtó. Ha valaki tudja, hol van írja már meg, köszi. -
#246 Ott én is rendesen káromkodtam...
Nekem úgy sikerült, hogy hangtompítós uzi (vagy mi) +láthatatlanság bekapcsolva! Elmentem guggolva lassan jobbra, 1 őr+fehérruhás kivégez...
Aztán baloldalon a 2 őrt+fehérruhást! Ezt egy picit gyorsabban, mert a fehérruhás közvetlen a riasztó mellett áll.
Ja! a tárra ennél figyelj, mert a csere nem fér bele! -
Lifeforce #245 OFF
http://www.novalogic.com/games.asp?GameKey=JO
Remélem nem rontják el.
On. -
#244 Egytértek, PS rulz :D
De mi ez a Joint Operations? Még nem nagyon hallottam róla. -
#243 Joint...joint...joint...hmmmm - hol is hallottam már ezt a szót -
Lifeforce #241 Mi a bajod az inonsite-al
Aszem így írják :D -
#240 Jó game így elsőre, tiszta U2 de jobb. Hardon indítottam.Graf jó, AMD2000+ Gef4 4600, minden fullon 1024*768 teljesen folyamatos, nincs rángatás.
Ez a "célzás" viszont idegesít kúrvára, végig ilyen lesz?? -
Lifeforce #239 De azért nem akarlak elkeseríteni de nem a bf állította fel a mércét hanem a PlanetSide :D -
Lifeforce #238 joint operation= Join Operation -
Lifeforce #237 Majd meglátjuk ha kijön a joint operation akkor mi is állítja fel a mércét :D
Remélem nem tosszák el. :) -
Lifeforce #236 Lan alatt indítottam nem dedikált szervert és bementem.
Nos a pályák kicsik, kevés az eszköz...stb. :(
Egyszóval ezt a gémet nem multira tervezték. :( -
#235 A Halo-ról ugyanez a véleményem, -ami egyébbként is 2 évet csúszott. Hiába a Battlefield magasra tette a mércét. -
#234 Es hogy sikerult megnezned multiban??? -
#233 Szasztok
Én most kezdttem nagyon kafa gém Nekem is SOKKAL jobban bejön mint a Halo! -
Lifeforce #232 Megnéztem multiban :(
Azt összecsapták :(
Amilyen kira szingliben olyan szar multiban.
Hát ezért nem foglalkoztak vele. -
#231 :DDD Melyik endinget nézted meg?
Én még csak a bányászost de majd a többit is meg akarom. Meg multi kell!!! -
Lifeforce #230 Végigcsináltam looool :D
Nagyon király volt!!!
Kellene egy multitörés.
Crackerek!!!
De gyorsan! :D -
antijedi #229 a legjob clone cds verzio lene, nrg nem tom hogy crackes vagy tökéletes másoalt e mint clone cd-é de ha nem az akor szvsz inkább bin, az a jólmegszokott :P -
antijedi #228 van valami stony cracker team vagy ilyesmi ők csináltak már pár cracket meg tutoriált, probáld őket rászedni htha multytörésre is rávehetőek :P -
#227 Hi, Life. Jó a game, mi??? - Én is szívesen kipróbálnám... -
#226 nem
az esetleges védelem miatt kérdeztem
lásd Syberia -
Jacky #225 older: a hibas fajlokat szedd le meg egyszer. -
#224 nem mindegy?néró tudja mindkettőt... -
MEDIC! #223 Háj emberek kis help kellene.
Ott, ahol pilótaruhát és shuttlet kell szerezni. Letöltöttem az infót, kinyitottam a kaput a 3. SAMhoz, aztán kint hiába teszem magam láthatatlanná azonnal észreveszenk az őrök 100 méterről is. -
#222 bocsi kettes CD-t -
#221 sziasztok
az egyes CD-t binben vagy nrg-ben érdemes leszedni?
bocs ha volt már szó róla -
jobb #220 Hali Mitől lehet, hogy nekem (17" monitor) 800x600-ban megy el csak a játék, haveromnak (15" monitor)meg csak a tv-n. -
Lifeforce #219 A poén az, hogy eddig mind én csináltam. :(
De ezekre már kevés vagyok.
A programozó cimbi meg nem ér rá.
Volt egy magyar cracker fórum majd megkeresem aztán bepróbálkozom :D
Hátha megesik a szívük pár Magyar gameren :D -
antijedi #218 szvsz me gkel probalni pár alap trüköt mutlybal és ha nem megy ako jöhetnek life programozo haverjai :P -
#217 Főleg a kukoricamezős mapen. -
#216 :DD Amúgy a multi engem is érdekelne. -
Lifeforce #215 Jah felrobbantani :D
Megvan csak egy kicsit vissza kellett olvasni :D -
antijedi #214 ez negem is érdekelne :P -
Lifeforce #213 Nem tudja valaki, hogy van e törés a multihoz?
Ez a játék most az istenem :D
Valahol az utolsó pályánál járhatok.
Egy nano virust kell feltöltsek de nem találom, hogy hova :(
Nagyon kipróbálnám a multit.
Ha kira akkor indítanák rá szervert.