808
Chrome
-
Raptor1 #386 ez a gáz, hogy ha lelövöm azt a 2 ürgét, akkor 1ből szól a csaj, hogy elbuktam:(((
Bármit csinálok
Még pl ha a falba belelövök akkor is.Szóval hogy kéne megcsinálni???
-
#385 Van magyarosítás és már honosítva szinkronnal is le lehet tőlteni...:)
A főhős hangja: GANXTA ZOLEE! -
#384 ...az új Detonator megoldotta a problémát...:)
Nektek is olyan sokáig töltött? Azé' egy kicsit bosszantó, hogy olyan rövid a játék és hiába viszi végig az ember mind a 3 befejezést semmi plusz nem történik.:(
A Multit Én is kipróbálnám, de sajna....sux...:( -
#382 ÉS? Kiírja hogy elbuktad a kűldetést?
Ha nem akkor nem kell nagyon foglalkozni vele, mert a közelben a falon ki lehet kapcsolni, bár ahogy Én észrevettem semmivel sem jön több ellenfél, ha szól a riasztó...:( -
#381 Érdekes volt ez a lopakodós pálya...ha bejutottam a tíltott zónába simán lemészáróltam mindenkit úgy, hogy senki sem riasztott...bár lehet, hogy a szinkronos és az angol verzió között ekkora különbség lenne? -
Raptor1 #380 ÁÁÁÁÁ
Segítsen valaki!
Elakadtam ott ahol az 1a SAM elektronikáját kéne tönkretenni.Ott van benn 2 emberke, az 1ik őr a másik ügynök. de bármit csinálok észrevesznek, és ha mind1iket 1lövésre lelövöm, akkor is valaki jelez..Bár nemtom h ki szól be, mert a környékemen senki sincs.
Hogy kell ezt megoldani?Sima uzi-val m1ek, ha ez számít... -
#379 Azokat bíz meg kell ölni, az ügynökszerűségnél lesz egy álcázó is.
Érdekesek a riasztások, én úgy vettem észre, hogy ha sokat ácsorgunk egy helyen akkor is riasztás van.
Nem baj, ha ölsz csak ne legyen idejük megszólalni.
Néha kicselezhető az az idióta riadóztatás oda-vissza gyorstöltögetéssel, nekem is így sikerült... -
#378 Szerintetek meg lehetne valahogy kerülni az Ms-t as multinál? Mert ki szeretném próbállni multiba ,de az istennek sem sikerül. -
Raptor1 #377 Hy
Sajnos elakadtam ott, ahol a láthatatlanságot kell használni..Épp az 1a kapcsolóegységét kéne tönkretenni, de ott van benn 2 fegyveres őr, az 1ik vmi ügynök.Szal onnan hogy kell bejutni, vagy tovább vinni?
Meg az a poén, hogy ha nem is látja senki h megölöm, és mégis riasztanak az őrök, közben senki sincs, még a közelben sem.. -
#376 Gondolom a registryt is kiírtottad hozzá? -
#374 Ja TI4200 am van -
#373 Hát én nem tudom, de nállam még nem nagyon voltak olyan bugok a játékokban amik a drivernek vagy a kártyának lett volna felróható, vagyis csak olyan hibák voltak /1-2 kivétel/ amik a játék bugjai. -
#372 Tudom... -
#371 !
.....azé' ez nem olyan 1xű.... -
#370 Úgy tűnik tényleg fordult a kocka, ezelőtt mindíg az ATI kártyákkal voltak ehhez hasonló gondok (driverek miatt), mostanában viszont az újabb játékoknál inkább az NVIDIA kártyák bugzanak (szép magyaros szóval élve).
Tudom, hogy nem ez a megoldás, de szerintem nem jársz rosszul, ha váltassz ATI-ra (figyelembevéve a ma és a holnap játékait). -
#369 ABIT Gforce4 Ti 4200-as figyel a gépemben és a fás pályákon néha villódzik a kép!!! Másnál is ez van? Megoldás a problémára? -
#368 ÁÁÁ! Az nem nehéz rész...;) -
#366 Már megvan :) -
#365 Már megint elakadtam, -a nanovírusos pályán vagyok. Voltam az 1-es főépületben bementem a raktárakhoz, az első központi telepről ahol a lépegető is van, átjutottm a föld alatt az első raktárszerű telepig (össz 3 van), de nem tudok tovább menni. 2 kulcsom van és a nem találom a 3.-at. Gondolom az a megoldás. Van még 2 telep, gondolom a tényleges raktárak, de nem találom a megoldást. Már bejártam mindent, sehol semmi. Tud vki segíteni... -
#364 én meg felrakom és nem indul el??? lol ez a game -
#363 Miért nem tudom felrakni a honosított játékot?? Az install elején: 1068:Unable to create InstallDriver instance, Return code:-2147024894
PLZ! HELP! -
#362 A magyar szinkronos verzió elég korrekt. Ajánlom mindenkinek. -
#361 Köszi a magyaritást ezer thx. -
#360 Sajnos már nem emlékszem, hogy hányadik a kráteres. Összesen 14 epizód van, és az utolsónál (FINAL) 3 küldetés közül választhatsz. -
#359 A kráteres résznél vagyok, az lenne a kérdésem, hány epizód lesz még??? Persze az lenne a legjobb ha még jó hosszú lenne... -
#358 Megnéztem, letöltöttem, kipróbáltam. KIRÁLY!
Köszi! -
#357 A Cheatland-en (www.rockfesztival.hu/cheatland) fenn van a felirat magyarosítás!!! -
#356 Én megcsináltam mind a 3-at. a JOIN ZETROX majdnem olyan, mint amit te csináltál meg (telepesek). Annyi különbséggel, hogy a telepített gépágyúk helyett gránátvetők voltak és a végén nem kellett bombát hatástalanítani és főellenséget lelőni. A csajnak nem igazán tetszett ez a választás.
A második JOIN C... -nél kívülről kell bemenni és lelőni mindenkit + egy főellenség a végén. Nem kell űrhajókat, kocsikat és lépegetőket szétlőni. (Ez a legkönnyebb) Itt már annyira haragudott a csaj, hogy nincs is vele dialóg a végén, mivel nem jött el veled erre a küldetésre.
Részleteiben nem tudom elmondani, mert nem igazán tudok angolul.
A legjobb választás a 3. Segíteni a telepeseknek! -
TEST3R #355 Én is végigjáccottam. Csúcs game volt.
Jó hangulat, megdöbbentően szép grafikával!
Jöhet a Max Payne2, de ez egy másik topic :)
-
#354 Én csak a telepesek mellett harcoltam, szerintem ez volt a kézenfekvő a sztori alapján.Azóta már uninstall volt, szal asszem a másik 2 alternatívát nem fogom kipróbálni, de azért érdekelne, hogy ott mi volt a feladat.
Ha valaki esetleg mést választott leírhatná mi történt:) -
#353 A játék kivégezve. Király volt!
Aki már végigvitte, az mind a 3 lehetőséget kipróbálta a végén? -
#352 Nincs mit:)
Én 2x zuhantam mellé:) -
#351 Köszi, gondoltam vmi ilyesmit,-csak amikor először megprószáltam, mellé estem, persze kinyiffantam, utánna azt hittem, nem ez a megoldás. -
#350 Nem, ha beállítod a gravitációt utána le kell ugrani a mélybe, van ott egy kis körfolyosócska, oda kell zuhannod.Ha ott lezúztad az őröket, és valamit asszem hackelni is kell, utána elfordulsz jobbra, és és bemászol a szellőzőrendszerbe. -
Deajka #349 Uff, de nagyot csalódtam a gaméban. Bazz, ismétlődnek az épületek(ugyanolyan elrendezés kicsit több fű/fák stb.),klisé jelenet(a proffal való menekülés ala mohaa,sof2,stb.) de nagyon szép játék. aszom, de bánt a dolog. -
#348 A gravitáció beállító termebe vagyok, utánna visszamentem egész a körfolyosóig, de nem tudom mi a következő lépés. Egyáltalán vissza kell menni? Mert már mindegy a cloaking, rögtön lő mindenki.. -
#347 Köszi, megpróbálom, de már csak egy cloakingem van :((( -
TEST3R #346 A fenét ctrl+shift!
Helyesen W+SHIFT! -
TEST3R #345 Én tudom: Nem futni, nem kúszni, hanem CTRL+SHIFT (default) guggolva menni. Nem lelőni senkit, és oda 2 cloaking kell, ha az egyik mielőtt elfogyna, indítani a másikat. Nekem így sikerült. -
#344 Az a gond, hogy fogalmam nins merre lehet:(
Az a pálya elég káosz volt:(