808
Chrome
-
#688 inkább innen
így gyorsabb -
#687 És igy is lett :)
DEMÓ (330MB) és gépigény. -
#686 A Techland ma jelentette be, hogy július 5-én kiadja a SpecForce nevű játékának a single player verzióban megtestesült kipróbálható verzióját. A demóról már tudni lehet, hogy egy izgalmas missziót tartogat majd letöltői számára.
info: Gamestar -
#685 khmmmm... úgyláccik írt a gyerek a fórumba... khmmm -
#684 SpecForce képek -
#683 sf3 garantált :) -
#682 Aranyon van ^.^ -
#681 A trailer szerint ebben a hónapba jön a game. -
#680 SpecForce E3 2005 Trailer (72.87MB) -
#679 Na PLS! Köszi -
#678 Tudna segíteni vki? Odáig eljutottam, hogy be kell jutni észrevétlenül, de ha fejbe lővöm az őröket, lebukok, de pedig le kell lőnöm. Vmi ötlet? Köszi -
#677 Specforce-ot is viszik az E3-ra. -
#676 Már megvan! -
#675 Csá! Elakadtam a 2.pályánál ahol az antennát kellene felrobbantani de a számítógépekhez nem tudom/találom a kódot! Vki help! Thx! -
#674 bázze ebbe a forumba má senki se ir?
-
#673 Sziasztok!
Nem tud valaki olyan honlapot vagy valamit, ahonnan le tudom tölteni a ChromeEd tutorial.pdf magyar nyelvű változatát? (Már ha van ilyen) Nagyon kellene. Köszi a segítséget!
Sziasztok! -
#672 Specforce: Chrome 2.
Chrome fejlesztője, a Techland fedőnevű lengyel borzfésülgető kommandó szövetségre lépett a Masters of the Universe 2003 és annak első kiegészítőjét a The Rise of the Snakement kovácsoló Continuum Inc.-vel. Két gárda összefogásával megnövelik a SpecForce címmel ellátott Chrome 2. taktikai elemeinek hangulatát és élvezetessé varázsolják a történetet. Megjelenés ősszel várható, mert a Continuumnak még piacra kell dobnia az első negyedévre beharangozott Aeon Fluxot, valamint a 2. negyedévre elkészülő StarCops Operationst.
Jövőben vagyunk, hatalmas bolygókolonizálás közepette. Sajnos a Konföderáció keze már nem ér el a galaxis szélére, így ott tombol a maffia. Szindikátusok sanyargatják a szárnyas bárányokat legeltető Űrparasztokat és a kocsmában dúl az anarchia. Terroristák kezdik kinyírni a magasrangú hivatalnokokat. Különleges Konföderációs kommandó tagjaiként kell kinyomoznunk a gengsztereket szuperagresszívvá tévő vírus kifejlesztésének körülményeit.
Képek:
1.2.3.
info: Gamestar -
#671 cd key-t tud vki??
-
#670 Chrome: SpecForce
Sogun, 13:34 - Játék: Taktikai
(GameSpy) A Techland almát adott a hörcsögöknek, aztán a mikrofon felé fordult és örömmel jelentette be nagysikerű Chrome című játékának SpecForce fedőnévre hallgató következő részét, mely futurisztikus taktikai akciólövöldöző lesz a javából és folytatja a Chrome történetét. Természetesen a fejlesztés már jó ideje folyik, amely tényt az almán meghízott Tömpeorrú Szőrhörcsögök vigyorogva igazolják. A Techland szőrmérnökei a Chrome 3D motor modernizált változatát izzítják be ezerrel. Nemsokára jönnek a screamshotok!
Info:Hardwired
Kiváncsi leszek mit alkotnak ezek.Remélem megint valami szépet és jót. -
Bazsi #669 Sziasztok!!!
Egy kis segítség kéne... Szóval megvan nekem a játék, de vhogy nem akar menni. Serial stimmel... Elvileg crack nélkül is mennie kéne... Valószínű, hogy 1 crack megoldaná a problémát. Ha vkinek megvan, el tudná küldeni privibe??? Lécci!!! A hálón egyszerűen nem találok...
Még egy kérdés: GameCopyWorld-ről hogy lehet letölteni?
Bocs, ha loosernek tűnök... :-D
Címem: [email protected]
A segítséget előre is köszönöm!!! -
TTomi #668 Ha eljutsz odáig légyszi küld el nekem!!! -
Vlala #667 Én is így jártam, atzán hagytam a fenébe.... de már elkezdtem egy régi mentésemtől újrajátszani, K unalmas így, hogy tudok előre mindent, de lesz mentés. -
TTomi #666 Jah!
Emil cím: [email protected]
-
TTomi #665 Topic up!
Tudna nekem küldeni valaki egy mentést a finálé előttről?
Onnan ahol el lehet dönteni, hogy kinek segít az ember.
Nekem csak gyorsmentéseim voltak sajnos!
-
#664 Igen Mester! :-)
Arra gyanakszom, hogy a fegyverem hallják meg, vagy esetleg bug? -
#663 Használod a láhatatlanná tevő ketyerét? ^.^ -
#662 Hi!
Amikor a Zetrox bázisra kell betörni, hatástalanítani a 3. SAM kilövő rakétaállomást, meg megszerezni a szkafandert,...
Akkor hogy tudok bejutni a bázisra úgy, hogy ne vegyenek észre? Kinyitom az első kaput, és amikor egy kis épületben kellene hackelni a gépet, hogy a második kapu is kinyíljon... mindig jelzi a csaj, hogy sikertelen küldetés, mert lebuktunk.
Már nagyon unom, hogy mindig sikertelen, teljesen mindegy, hogy merre indulok... :-( -
#661 Kúrvajó a játék főleg Gangsztával:-)) -
#660 Simán kilehet nyírni néhány gránáttal....
Meg lödd a kabintetőt mint "állat" egyszer majd felrobban...
Nem nehéz..:) -
masterof #659 Én most kezdtem el, Gangxsta magyarhangjával. Nagyon bejön, és a magyarszöveg is "üt". De van egy problémám: a 2. pályán, amikor lementettem a számítógépről az adatokat, és Dexon-t kellene kinyírnom, a két épület között van egy lépegető, és nem tudok elmenni mellette, meg semmit sem csinálni vele, kinyírni meg főleg!
Help Me Please!!!! -
masterof #658 hi all!! -
#657 Thx majd megpróbálom! -
Vlala #656 A prof megmentésénél vigyázni kell arra, hogy túl humánus, és nem üt el élő embert. Nézz előre (célzással), jó előre ki lehet lőni mindenkit, aki az utadba kerülne, kis gyakorlás után pontos lövéseket tudsz leadni a gépágyúval. (a tankra nem is érdemes figyelni, lőni gúysem tudod, de nem fog utánad jönni)
Nem feltétlenül kell mindenkit lelőni, itt a menekülés a cél.
Kérdés:
Nincs elmentett állásom a végső választás után. Nem lehet valahogy újrakezdeni? Kb. a game felétől csak gyorsmentéseket használtam. Ki szeretném próbálni a másik két véget! -
Vlala #655 Jó hely... azt hiszem, lefelé kell nézned az egyik teremben, lesz egy szétlőhető rács. onnan csövek, satöbbik, aztán egy repülő néni :-) -
#654 Hali!
Lenne egy problémám:
Amikor az űrálomáson vagyok, hogy ellopjam a kódkártyát, már meg is van(a kártya) csak nem tom merre kell kijutni!
PLÍZ HEEELP! -
heuroPONThu #653 Kihalt a fórum ? -
heuroPONThu #652 Ezt elba*tam, mert én hülye csak másoltam a tag -et, és nem néztem, hogy ki kéne törölni a "=red" -et.
:-)) -
heuroPONThu #651 Sziasztok !
Lenyomtam 2x14 órát, persze kisebb-nagyobb megszakításokkal.
Rendesen jó játék ez.
Most szálltam alá a bányába, hogy megmentsem a céges csajt.
Ez is azok közé a játékok közé tartozik, amibe bele tudom élni magam.
Éppen settenkedtem (erről még ejtek szót)[/szin=red], aztán megdördült az ég odakint, merhogy vihar gyött ... én meg levertem a ceruzatartót a könyökömmel ijedtemben.
Na ilyen a jó játék
De.
Ahol a Tojásfej professzort kell megmenteni, azt nem bírtam végigvinni.
Beül az az ütődött a vezetőülésbe, aszt megy neki tanknak, lépegetőnek, meg rinyál, hogy ő nem üti el azokat a hernyókat, akik meg akarják ölni ... nna 4x nekimentem, de csak kinyírtak állandóan.
Gyerünk neki a szintlépéssel, mert én nem kínlódni akarok, hanem játszani.
Ha azonban valaki közölné, mi a trükkje, hogy az a faszfej ki tudja vezetni a buggyt a táborból annak én igen örülnék, mert kimentettem előtte, és akkor normálisan is befejezném.
Köszike, Heuro
-
killers #650 A lányhoz utóljára menj, mert egyébként elszalad azt lelövik. -
killers #649 Bemész a raktárba és felrobbantod a hordókat, így kirobban a fal. Ha bemész középen van oszlop arra kell rakni a bombát. Halvány pirosan villog. Azt hiszem így kell.