Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
A Chrome magyarosítással az a helyzet, hogy a nagyobb szövegek valamelyik nagyobb méretû fájlban vannak valószínûleg, ezért "ilyen" a magyar verzióból kiszedett magyarítás.
Úgy olvastam, hogy a "magyar" Chrome leszedhetõ DC++-rõl, és egyes SMSweb oldalakról.

Én mindenesetre megvettem az eredetit.
hykao
A Deus Ex egy fogalom!!!
Ha nem ismered, nem hallottál róla, és az ismerõseid sem, akkor arra tippelek, hogy nagyon fiatal lehetsz.

Nem akarok itt ömlengeni, inkább nézz utána a neten.
Egyszerûen kihagyhatatlan darab.

Egyébként a 2. része (elméletileg) dec.3-án jön ki.
Punker
a magyar verzióban minden magyar.......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Valaki tudja e, hogy létezi e a progihoz full magyarosítás? Mert valahonnan sikerült leszedni egy magyarosítást hozzá, ahol egykét mondat, amit az ellenfelek mondanak már magyarul hagzik el. Nincs olyan ahol a fõhõs és a csaj is magyarul beszél. Mert ezzel a magyarosítással sajna csak a szöveg van lefordítva, a beszéd nem szinkronos. :o(
Csak nehogy azt mondja valaki, hogy vegyem meg vagy szerezzem meg a magyar verziót. Mert az elsõt nem akarom, a másodikat pedig nem tudom.
Szóval teljesen full magyarosítás érdekelne.

Nyugalom a hosszú élet ritka!

Nem is ismerem, és nem is ajánlották nekem. Szerintem az ismerõseim között is ismeretelen. Miért milyen progi az?

hykao
Nem tudod, mit hagytál ki.
Ok! nem játszottam vele, de majd kiderül. Köszi!

hykao
Nem akarom lelõni a poént, ha anno végigvitted a Deus Ex-et, akkor v.mi olyasmire számíts.

Szóval választhatsz, hogy kivel vagy.
Az mit jelent, hogy 3 féle képpen?

hykao
Amúgy olyan 14 pálya van a játékban, és az utolsót háromféleképp lehet játszani.
nem az egész progi vége?

hykao
Már, ha a pálya végét kérdezted.
hykao
Már nincs messze, bár lesz még egy kis kellemetlenség.
köszi! milyen messze van még innen a vége?

hykao
Akkor jól mondtam a választ.
De ott vagyok éppen! :o)

hykao
Fõ reaktort?

Nem ott vagy, ahol két helyen ki tudsz menni egy erkélyre, ahonnan rálátsz egy erõtérrel elzárt platccra, amin keresztüljutva ott vár a sikló?
hykao
Végig, mind a háromféleképpen.
Ja értem. Ott nem is néztem szét! Köszi a segítséget!
Este kipróbálom. Te végig nyomtad már?

hykao
Nem, hanem ott, ahol letöltötted a cuccot, a szellõzõrácson - valamelyiken - keresztül tudsz továbbjutni.
Le kell az erkélyrõl ugrani? Merre lefelé?

hykao
Lefelé
Szóval ûrbázison vagyok elakadva.

Én az rbázison vagyok elakadva! Letöltöttem a számítógépbõl a szükséges adatokat, már csak a fõ reaktort kellene kikapcsolnom. De azt nem tudom, hogy hol kell, mert nem tudok tovább lépni. Csak a nagárba tudok be menni, mert azok az ajtók nyílnak ki! De ott csak egy erkély van. Ott, meg nem sok mindent lehet kezdeni. Hogy és merre tudok tovább haladni?

Na én a hétvégén átjutottam ezen a pályán. Én újra kezdtem. Összegyûjtöttem az összes álcázó berendezés, és csak a nagy bázisra való bejutáskor használtam. Csak azokat az arcokat lõttem le akiket nagyon muszáj volt. Az erdõ felöl közelítettem meg a bázist, mert a nyílt terepen katonák járõröznek. Ezeket nem akartam lelõni. Éljenek!
Amikor belépsz a kapun akkor ne fuss, hanem csak gyalogolj! Akkor nem hallják meg, hogy ott kavarsz bent, és akkor nem kattanak rád! Madj ott bent is vannak ilyen épületek ahol a számítógépet meghackelve ki lehet nyitni az ajtót. Így be tudsz kutni egy nagy magas épületbe, ahova szintén lopakodva és álcázva menj be, és ott az arcokat, csak a hangtompítós fegyverrel lõdd le! Itt ki lehet kapcsolni a biztinségi rendszert és utána már lehet randalírozni. Utána már gránátozhatsz is.

LSC
De ha kell van egy mentésem úgy hogy egy lövés kell neki és a fején van a célkereszt.

LSC
Van a játékhoz patch az hátha segít.

LSC
Lehet ezzel másolattal multizni?

Axon
Na valószínûleg ez lesz a probléma. Hangtompító nélkül gengszterkedtem a bázis körül.
Simán egy hangtompítós pisztoly van az örnél, ami választható induláskor is a felszerelésbõl, vagy esetleg egy remek hangtompító a távcsöves puskához?

Axon
Álcázót használtam, de így is kiszúrtak valahogy.

tibor16
Mellesleg a game elsõre nagyon üt, csak amikor a sokadik helyszín is ugyanúgy néz ki, pl az épületek belül... Arra több gondot fordíthattak volna. De az erdõk valóban fantasztikusak.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidõ magazin - mûvelõdés, mûvészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Nagyon köszönöm, gondoltam, hogy vmi ilyesmi, de eltartott volna egy ideig amíg rájövök. Abba is hagytam már vagy 2 hete, mer elment a kedvem tõlle.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidõ magazin - mûvelõdés, mûvészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Ja meg ha nincs hangtompítosod, meghallja a többi õr. A pálya elsõ részén lehet elvenni egy ügynöktõl.

tibor16
A végének lehet valami trükkje, mert mindig behalok. A telepeseket védem, kilövöm a tankokat, a homokfutókat, a helikoptereket. mondja, hjogy megszállták a fõépületet. Bemegyek, de alig csinálok vmit, kinnt legyilkolják a telepeseket. Pedig a helikoptereket a levegõben szedem le, le se tudnak jönni a manusok.Kinnt is jönnek még ürgék, vagy mi van?

hykao
És legalább emberek ellen, nem valami misztikus bizbaszok ellen kell harcolni.

Mert már elegem van a csillagközi invázió szerû kamu ellenfelekbõl!!!
nem mert a chrome még megüti a közepes szintet , sõt szinglében a jót is, HALo viszont kirtikán aluli jijetetlen nagy fos, szal az már egyenesen összeesküvés... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Punker
nekem is FX5600-m van és minden maxon megy gond nélkül

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

persze nem 100%, de 60% szerintem is nagyon kevés neki. Láttunk már ettõl gyengébb játékokat is. Lehet, hogy valakinek nem áll érdekében, hogy ezt a játékot megvegyék az emberek.

hykao
Az egész cikket nem volt kedvem újra végigolvasni, de a végén azt írják: "Tiszta szívvel senkinek sem merném ajánlani a Chrome-ot, mert nem jó játék.", valamint az értékelésnél negatívumként kiemelik: "unalmas pályatervezés, gyenge történet, idegesítõ ellenfelek".

Egyébként szerintem sem hibátlan a játék, de azért egy 75% körüli értékelést megérdemel!!!

Arról persze egy szó sem esik a cikkben, hogy itthon magyar felirattal és szinkronnal lehet megvásárolni... hmm ez azért érdekes...
szerintem is nagyon jó ez a progi. mit írtak miért kapott 60%ot?

van egy álcázó készülék. azt kell bõszen haszálgatni. egyébként ez benne van az alap csomagban ill. a hulláktól is el lehet venni. egyébként én is itt vagyok elakadva, csak egy kicsit késõbb. Engem már bent a bázison fülelnek le. már nincs álcázó berendezésem. :o(

hykao
Ha nem hiszed vedd meg a GURU GAMER-t, és TE is meglátod, hogy a marhák 60%-ra értékelték!!!
Axon
Nem tudjátok mit kell csinálni azon a pályán ahol 3 SAM rakétát kell hatástalanítani.
Ha az õrök észrevesznek, akkor rögtön vége a küldetésnek, ezért távcsöves puskával szedegettem le õket.
Viszont az elsõ SAM rakétánál 4 õr van és hiába próbálom lelõni õket, mindig megszólal a cicababa a hajómról, hogy észrevettek és vége a küldetésnek.

Punker
abban a szobában ahol az õrök melett van 1 öltönyös faszi is középen van 1 oszlopszerû valami kiírja hogy a SAM.....
azt kell szétlöni

CaviaR
Milyen panelt? A csõben ahol elfordulok jobbra és leérkezek vmi generátorhoz? Ott?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Punker
a csövön kersztül bemész és szétlövöd a panelt....

CaviaR
Sziasztok. Elakadtam annál a résznél, h hatástalanítani kell 3db védekezõrendeszert aztán lopni egy ûrhajót és egy egyenruhát, majd ellopni valami kódot. De nem tudom hatástalanítani az elsõ radart. Nincs rajta semmi gomb, és már voltam is a csöveken keresztül alatta, de ott sem tudtam mit csinálni.
Hogyan lehet kikapcsolni azokat?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

hykao
Hogy mivel?
hykao
má én is rájöttem...
mikor má végigjátszottam...
via_mala
>> Magyar patch-el meg még nem találkoztam.
Pedig van: itt

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%