Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

A keresõket megtanultam használni, bazeg, de ha te ez alapján, hogy "WC" megtalálod, akkor gratulálok!!!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Inkább tanuld meg használni a keresõket!
Remelem, hasznalhato multija lesz a biztonsagi masolattal is...
Mi van???
Valaki szoljon mar egy-ket (jo) szot rola! En mar csak delutan tudom kiprobalni!
En is a Propernel maradok, az a biztos. (Bar mostmar nincs is mas lehetosegem...) 😊
Bár nálunk DEVIANCE töréséhez van vmi Bin patch.Ezzel mehet??
Tuccevalamit?

En mar leszdetem majdnem az elso cd-t az ftp-rol, amikor torolve lett, es felkerult a PROPER (Immerson)...
DEVIANCE vagy IMMERSON?
De nem latok linket nfo filehez az NForce-on...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Chrome aranyban
Dixie Flatline, 2003. augusztus 25. 18:39 - Játék: Gold - (7 komment)
(Shacknews) Az immáron Take Two szárnyai alatt vigyorgó Chrome munkálatai befejezõdtek. Elkészült a króm borítású arany lemez és a nagy FPS áradat elõfutáraként szeptemberben érkezik a lengyel fiúk megyek oszt hent játéka. Némi szerencsével kifogja a Half Life 2 vitorláiból a szelet 😊. "
"Weird War: Leon, a hûséges Teve
Sogun, 2003. augusztus 26. 12:00 - Játék: RPG - (1 komment)
(Gamers Hell) Miután a Techland lelkesen bejelentette, hogy a CHROME aranylemezes lett, utána KIDERÜLT, hogy a kiadójuk – a Strategy First - lefújta a pezsgõs bulit, merthogy szerintük MÉGSEM készült el a játék, fura helyzet alakult ki. ??!!"
Tessék eldönteni, hogy akkor mivan 😊) De szerintem hamarosan megérkezik.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::