Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Ehhh, de leszedném azt a 2 cd-t, de akkor a limit miatt már a HL2-t nem biztos hogy tudom 😄
Mayday
Hoppa, ilyen joba lettunk hirtelen? 😊)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hykao
Kösz!
ez mar nem az en gondom 😊)
Jacek
😊) ott az a jo hogy a masodik cd 17 filetol nem jon le😊))

de joszivu vagyok ma
Wc = Warezcenter 😊

Klaty
hykao
Te meg a faszt kontrázol Zolibaba...
hykao
Hogy ideges vagyok-e? Nézz rá a nick-képemre!

A keresõket megtanultam használni, bazeg, de ha te ez alapján, hogy "WC" megtalálod, akkor gratulálok!!!
Mayday
Jaja, de egy kis apro nem art ha lesz nalad! 😊 Max. 40-50 forintbol meg szokott lenni! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

iiiiideges vagy?
Inkább tanuld meg használni a keresõket!

hykao
A faszságokon kívül, esetleg normális válasz?
és üss rá a WC-s nénire!

Mayday
Kimesz, balra fordulsz, es meglatod rogton. Valszeg ki is van irva, de ha nem, akkor van rarajzolva egy kis emberke. Ha lany vagy, a szoknyasba menj, ha fiu, akkor a nadragosba!

hykao
Mi a WC címe?
Mayday
En meg nem lattam, de velemenyem azert van. Szerintem jobb lesz ez, mint a HALO. Legalabbis arrol nem sok jot lehetett hallani. Bar en abbol is megvarom a fullt, nem foglalkoztam komolyabban a pre-golddal. De amit ebbol lattunk (Chrome) az szerintem boven felulmulja.
Remelem, hasznalhato multija lesz a biztonsagi masolattal is...

Köszi a seria-t
Én most kezdtem leszedni.Valakinek van már véleménye a játékkal kapcsolatban? HALO koppints? vagy jobb?

XTITY-92Y9L-MGPVA-KJ4Z6

Dynamic
Szerintem az nfo-ban benne van.
Sziasztok dobjatok meg légyszi egy széria számmal mert sehol nem találom elöre is köszi
Mayday
Hülye picsa! 😊))

shaba23
Most voltam a WC-n de ott nem volt😊
Mayday
Gyerekek, tegnapi jatek, es meg senki sem probalta?
Mi van???
Valaki szoljon mar egy-ket (jo) szot rola! En mar csak delutan tudom kiprobalni!

Lazarus
WCrõ mán tölthetõ
Mayday
Jaja, az itt is fenn volt, de a neveben benne van, hogy valami opcionalis bin peccs.
En is a Propernel maradok, az a biztos. (Bar mostmar nincs is mas lehetosegem...) 😊

johvan.Uooaaah!

Lazarus
linket!
Köszi Mayday!

Bár nálunk DEVIANCE töréséhez van vmi Bin patch.Ezzel mehet??

Tuccevalamit?

koszonom kimerito valaszodat
Lacc
Ez 1 jó game 😊
Mayday
Immerson!
En mar leszdetem majdnem az elso cd-t az ftp-rol, amikor torolve lett, es felkerult a PROPER (Immerson)...

most melyik törés a jó??

DEVIANCE vagy IMMERSON?

aki probalta irjon mar vmit rola..
ollie
Mi ez a Leon a teve cucc?

Lacc
Nem 3? Na mindegy 😄 Linket még én se találtam..
Mayday
2 CD.
De nem latok linket nfo filehez az NForce-on...

Lacc
Kijött? Na végre. Meg is nézem hány cd.
Mayday
Kijott ez is...

Titan
....na, végignyomtam a demo-t!....hát engem nem vágott földhöz, jó a karakterek dinamikája, de a hangulat....õõõõ....izé, nem fogott meg. Talán a teljes játékban lesznek jobb pályák is....

Titan
Belépsz a kompjúterbe/Super login/Jobb oldalán a képernyõnek találsz 1 kör alakú gombot HACK felirattal/ nyomd meg/ "memória játék" következik/ egyforma párokat fordíts fel!/ open doors....innen már menni fog....😊

Én elakadtam, amikor bejutok a bázisra és ki meg kellene a kiutat találni. Egy computer van a közelben, de nem tudom a superuser passwordjét. Valaki tudna segiteni hogyan kell innen továbbmenni?
Punker
thx

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lacc
Hát remélem is hogy hamarosan mert már tolnám 😊
Dikkma
Ez szerintem is jó kérdés:

"Chrome aranyban
Dixie Flatline, 2003. augusztus 25. 18:39 - Játék: Gold - (7 komment)

(Shacknews) Az immáron Take Two szárnyai alatt vigyorgó Chrome munkálatai befejezõdtek. Elkészült a króm borítású arany lemez és a nagy FPS áradat elõfutáraként szeptemberben érkezik a lengyel fiúk megyek oszt hent játéka. Némi szerencsével kifogja a Half Life 2 vitorláiból a szelet 😊. "

"Weird War: Leon, a hûséges Teve
Sogun, 2003. augusztus 26. 12:00 - Játék: RPG - (1 komment)

(Gamers Hell) Miután a Techland lelkesen bejelentette, hogy a CHROME aranylemezes lett, utána KIDERÜLT, hogy a kiadójuk – a Strategy First - lefújta a pezsgõs bulit, merthogy szerintük MÉGSEM készült el a játék, fura helyzet alakult ki. ??!!"

Tessék eldönteni, hogy akkor mivan 😊) De szerintem hamarosan megérkezik.
Lacc
Tudja valaki mikor fog megjelenni?
dikki*yysw
< és > gombokkal lehet inventoryt lapozni, E a use. Egy kis idõ kell mire felnyomja a HPd (ez is király benne).

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Punker
a medpacket hogy kell használni?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

dikki*yysw
Ezek optimalizált képek, tga-ból lekonvertálva. Így is túl homályos 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Lacc
Én is végigtoltam, nekem is bejött! Csak ugye az ellenfelek elég durvák... És nincs armom se, csak a dermal armor, igaz azt nem nagyon használtam a lassítás mellett, szóval azzal lehet hogy jobb. De úgy az egész elég ötletes, egész jól néz ki, szóval kellemes kis játék ez.