808
Chrome
-
#212 Ezaz! Megvan, köszi a helpet! -
Augustus Gigo #210 tiszta u2 feelingje van a gammanak sztembár még az elején vagyok -
#209 Azóta nem foglalkoztam vele :) A bombát egyszerűen nem tudom hatástalanítani, mert közben kint szarrálövik a telepeseket... Lehet hogy pont a sniperek? Vagy azok csak utána jönnek? -
gilaba #207 Hogyan lehet a pachet felrakni. Légyszi segitsetek? -
#204 Jaja, nekem is nehéznek tűnt az elején, mert nincs a fullban még azon a részen lassító implant :D De annyi az egész, hogy mindig fejre kell célozni, és egyesével lőni. Közben szinte biztos meglőnek, én is mediumon megyek, de majdnem minden hullánál találsz medkitet, szóval nem nagy szám.
Én már gondolom a vége felé járok, választanom kellett a bányászok és a két cég közt. Én hülye voltam és a bányászokat választottam, ami a legszívatósabb szerintem. Védjem meg a bányászokat, és miközben őket folyamatosan lövik kint, nekem még egy bombát is hatástalanítanom kell, de persze nem szabad, hogy túl sok bányász hulljon el. Hát kösz. -
#203 Ehehe. Kipróbáltam az előbb a fullt. Ugye az eleje ugyanaz mint a demónak, szal otthonosan mozogtam egészen az épületig.
De basszus! Ennyire láma vagyok? Mediumon megyek, és 1-2 ellenfél a másodperc törtrésze alatt ötször kivégez. Szarrá lőnek hogy meg sem mozdulok.
Ez nekem túl nehéz :( -
szgt #202 Nekem is van egy kis problémám. Az említett keycard-ot én megtalátam, be is mentem a bázisra, sőt az 1a épületbe is. De oda is kell egy keycard, amit az égen-földön nem találok. Ha valaki tudja, hol van írja már meg -
gonosz #200 van magyar chrome server?
-
gonosz #199 koszond meg nvidianak az optimalizaciokat es cserelj drivert.. :) -
#198 A keycard ha jól emlékszem valamelyik enemynél van a tó partján levő kissebb bázison. Talán az emeleten levő öltönyös faszinál. -
#194 fingom sincs:I -
#193 nincs valakinek valami tippje miert lassul be allandoan a progi nalam? ti4200, 1.8AthlonXP, 512MB RAM, WinXP. eloszor jol megy, aztan eszetlenul belassul, visszalepek kicsit a menube, utana megint jo a jatek kicsit, es ismet lelassul...? -
antijedi #192 unreg akarom mondani :P -
antijedi #191 lol vagy ember, ráadásul még nreg is :PPP -
Dns5000 #189 egesz jo volt, az erdo eleg szep, de a belso cuccok fakonak tunnek. -
#188 LOL :)))))
Az a halszemu k***a anyad, mi? :))))))))))
Mar vagy ket hete ezen rohogok! :) -
#187 anyád az a halszemű:D -
#186 gyenge a géped:D próbáld 486 dx2 66mhz-n:D -
ity #185 Ugyanabban a teremben ahol letöltötted a dekódoló cuccot, van a padlón 4 rács, egyiket kilőve lemész, majd a folyósó végefelé felmászol az ott levő dobozokon a szellőzőcsatornába, az oda vezet a shuttle-hoz amivel el tudsz menni ... de készülj fel mert lesz még a shuttle elött egy kis meglepetés :) -
#184 Azért nehéz mert egy KÖCSÖG vagy! -
Hamlet #183 Az editort néztétek? :) Nem rossz!!!!! Rögtön betöltöttem a 2-es pályát és Logant felemeltem 10 emeletnyire kezdésnek, de nem akartam elmenteni :)) -
#182 Nekem scak egy bajom van (eddig) vele.
Ha lőnek rád és sebződsz, a "vér" effekttől alig látni valamit. Minden csupa piros.
És így eltalálni az ellenfelet már tényleg kurva nehéz.
Ez nem is realitás, mert a realitás az lenne, ha eltalál egy sorozat, akkor fexel... :-DDD
Nameg ez egy akciójáték, nem CS vagy Swat.
Egyébbként elég klafa a gém! -
#180 Na megint elakadtam. Nem tudom ki tart az űrállomáson (ahogy elnézem eddig senki :( ), de esetleg ha valaki ott van/volt segítene, hogy hogy az istenbe kell onnan elmenekülni miután letöltöttem a szükséges kulcsot? A hangárra van két terasz, az zsákutca, a nagy teremből se találok kiutat, help! -
#179 Nahh leszedtem a gammát és kurva yo:DDD Minden beállítás maxon és úgy fut mint az állat:DD Csak kurva nehéz -
#177 Ugyanaz a gomb amivel beszálltál(def:'F'). -
#176 hi
lenne egy problemam:
elso palya vege fele-> komplexum teteje beultem az agyuba... leszedtem a gepet es utana NEM TUDOK KISZALLNI!!nem reagall semelyik gombra.. lohetek foroghatok.. de nem tudok kiszallni.
ha valaki tud segitsen plz
koszi -
#175 Most kicsit elakadtam... Fent vagyok az űrbázison már, ahol egyenruhában kéne észrevétlenül flangálni. Első alkalommal sikerült is, aztán egy résznél megöltek, Quickload, és után már mindig észrevett mindenki, akármit csináltam felismertek még jó messziről is. Még akkor is ha rányomtam a Restart missionre. Pedig az item listben is kiválasztottam az egyenruhát, hátha az a baj, de az se volt jó... Plz help ha valaki itt jár, ez valami bug? -
antijedi #174 hát halo-nal barmi jobb, nekem valahogy nagyon nem jött be amikor havernál kipróbáltam -
#173 Egy biztos a HALO 1-et és 2-t feldughatják ezután az Xboxosok a seggükbe:)))
-
#172 durva lenne ha nem menne,kicsit sokba kerülhetett.nálam is minden maxon megy,furcsáltam is.nagyon pöpec a game.2jármü eddig,2 map alatt ok szerintem. -
#171 P4 2.4, 1024 ddr, Ati R9800, stb., ezen megy simán maxos beállítások mellett.
Nekem tetszik a game, egész hangulatos, ötletes, stb. Csak a karakterek valami istentelenül hülyén néznek ki, de hát sebaj :D Eddig nem nagyon erőltették a járműveket, de ez lehet hogy később változik (remélem). Most tartok annál a küldinél, mikor egy szigeten hatástalanítani kell 3 SAM-et, majd lopni űrhajót. -
#170 athlon 1700+,512ddr,ti4200,xp prof,dx9b.
-
#168 lehet hackelni.jobb oldalon van a felirat.nem valami nehéz,alap memóriajatek. -
steweee #167 a katlanban még az eleje felé ahová egy űrhajószerűséggel kell menni,bennt van két holoképernyős pc, és valami kódot kér.hol találom a kódot vagy mi az? -
#166 a számokkal lhet aktiválni öket(jobb oldaliakkal),eléggé hasznosak. -
Marcus_ #165 Én nem:-)) -
#164 Ti tudjátok használni azokat az implant izéket? -mer kíváncsi lennék, hogyan.... -
#163 1. Szerintem nincsenek, de ez nem biztos.
2. Van. -
#162 Azt bizony én is :) Megnéztem néhány multi pályát, van egy olyan ami egy jó nagy kukoricamező, na ott aztán lehetne bújkálni! :D -
#160 Hagi, Te jáccottál a System Shock 2-ővel??? Jaja a multit én is kipróbálnám...