Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt összecsapták 😞
Amilyen kira szingliben olyan szar multiban.
Hát ezért nem foglalkoztak vele.
Én még csak a bányászost de majd a többit is meg akarom. Meg multi kell!!!
Nagyon király volt!!!
Kellene egy multitörés.
Crackerek!!!
De gyorsan! 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Én is szívesen kipróbálnám...http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Ott, ahol pilótaruhát és shuttlet kell szerezni. Letöltöttem az infót, kinyitottam a kaput a 3. SAMhoz, aztán kint hiába teszem magam láthatatlanná azonnal észreveszenk az õrök 100 méterrõl is.
De ezekre már kevés vagyok.
A programozó cimbi meg nem ér rá.
Volt egy magyar cracker fórum majd megkeresem aztán bepróbálkozom 😄
Hátha megesik a szívük pár Magyar gameren 😄
Megvan csak egy kicsit vissza kellett olvasni 😄
Ez a játék most az istenem 😄
Valahol az utolsó pályánál járhatok.
Egy nano virust kell feltöltsek de nem találom, hogy hova 😞
Nagyon kipróbálnám a multit.
Ha kira akkor indítanák rá szervert.
bár még az elején vagyok
Én már gondolom a vége felé járok, választanom kellett a bányászok és a két cég közt. Én hülye voltam és a bányászokat választottam, ami a legszívatósabb szerintem. Védjem meg a bányászokat, és miközben õket folyamatosan lövik kint, nekem még egy bombát is hatástalanítanom kell, de persze nem szabad, hogy túl sok bányász hulljon el. Hát kösz.
De basszus! Ennyire láma vagyok? Mediumon megyek, és 1-2 ellenfél a másodperc törtrésze alatt ötször kivégez. Szarrá lõnek hogy meg sem mozdulok.
Ez nekem túl nehéz 😞
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
May the force serve you well!
Az a halszemu k***a anyad, mi? 😊)))))))))
Mar vagy ket hete ezen rohogok! 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ha lõnek rád és sebzõdsz, a "vér" effekttõl alig látni valamit. Minden csupa piros.
És így eltalálni az ellenfelet már tényleg kurva nehéz.
Ez nem is realitás, mert a realitás az lenne, ha eltalál egy sorozat, akkor fexel... :-DDD
Nameg ez egy akciójáték, nem CS vagy Swat.
Egyébbként elég klafa a gém!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
lenne egy problemam:
elso palya vege fele-> komplexum teteje beultem az agyuba... leszedtem a gepet es utana NEM TUDOK KISZALLNI!!nem reagall semelyik gombra.. lohetek foroghatok.. de nem tudok kiszallni.
ha valaki tud segitsen plz
koszi