Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megnéztem multiban 😞
Azt összecsapták 😞
Amilyen kira szingliben olyan szar multiban.
Hát ezért nem foglalkoztak vele.
Lacc
😄DD Melyik endinget nézted meg?

Én még csak a bányászost de majd a többit is meg akarom. Meg multi kell!!!
Végigcsináltam looool 😄
Nagyon király volt!!!
Kellene egy multitörés.
Crackerek!!!
De gyorsan! 😄
a legjob clone cds verzio lene, nrg nem tom hogy crackes vagy tökéletes másoalt e mint clone cd-é de ha nem az akor szvsz inkább bin, az a jólmegszokott 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

van valami stony cracker team vagy ilyesmi õk csináltak már pár cracket meg tutoriált, probáld õket rászedni htha multytörésre is rávehetõek 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

tibor16
Hi, Life. Jó a game, mi??? - Én is szívesen kipróbálnám...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Breki33
nem
az esetleges védelem miatt kérdeztem
lásd Syberia
older: a hibas fajlokat szedd le meg egyszer.
barret
nem mindegy?néró tudja mindkettõt...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Háj emberek kis help kellene.
Ott, ahol pilótaruhát és shuttlet kell szerezni. Letöltöttem az infót, kinyitottam a kaput a 3. SAMhoz, aztán kint hiába teszem magam láthatatlanná azonnal észreveszenk az õrök 100 méterrõl is.

Breki33
bocsi kettes CD-t
Breki33
sziasztok

az egyes CD-t binben vagy nrg-ben érdemes leszedni?

bocs ha volt már szó róla
Hali Mitõl lehet, hogy nekem (17" monitor) 800x600-ban megy el csak a játék, haveromnak (15" monitor)meg csak a tv-n.
A poén az, hogy eddig mind én csináltam. 😞
De ezekre már kevés vagyok.
A programozó cimbi meg nem ér rá.
Volt egy magyar cracker fórum majd megkeresem aztán bepróbálkozom 😄
Hátha megesik a szívük pár Magyar gameren 😄
szvsz me gkel probalni pár alap trüköt mutlybal és ha nem megy ako jöhetnek life programozo haverjai 😛

Lacc
Fõleg a kukoricamezõs mapen.
Lacc
😄D Amúgy a multi engem is érdekelne.
Jah felrobbantani 😄
Megvan csak egy kicsit vissza kellett olvasni 😄
ez negem is érdekelne 😛

Nem tudja valaki, hogy van e törés a multihoz?
Ez a játék most az istenem 😄
Valahol az utolsó pályánál járhatok.
Egy nano virust kell feltöltsek de nem találom, hogy hova 😞
Nagyon kipróbálnám a multit.
Ha kira akkor indítanák rá szervert.
Lacc
Ezaz! Megvan, köszi a helpet!
tiszta u2 feelingje van a gammanak sztembár még az elején vagyok

Lacc
Azóta nem foglalkoztam vele 😊 A bombát egyszerûen nem tudom hatástalanítani, mert közben kint szarrálövik a telepeseket... Lehet hogy pont a sniperek? Vagy azok csak utána jönnek?
Hogyan lehet a pachet felrakni. Légyszi segitsetek?

Lacc
Jaja, nekem is nehéznek tûnt az elején, mert nincs a fullban még azon a részen lassító implant 😄 De annyi az egész, hogy mindig fejre kell célozni, és egyesével lõni. Közben szinte biztos meglõnek, én is mediumon megyek, de majdnem minden hullánál találsz medkitet, szóval nem nagy szám.

Én már gondolom a vége felé járok, választanom kellett a bányászok és a két cég közt. Én hülye voltam és a bányászokat választottam, ami a legszívatósabb szerintem. Védjem meg a bányászokat, és miközben õket folyamatosan lövik kint, nekem még egy bombát is hatástalanítanom kell, de persze nem szabad, hogy túl sok bányász hulljon el. Hát kösz.
dikki*yysw
Ehehe. Kipróbáltam az elõbb a fullt. Ugye az eleje ugyanaz mint a demónak, szal otthonosan mozogtam egészen az épületig.

De basszus! Ennyire láma vagyok? Mediumon megyek, és 1-2 ellenfél a másodperc törtrésze alatt ötször kivégez. Szarrá lõnek hogy meg sem mozdulok.

Ez nekem túl nehéz 😞

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Nekem is van egy kis problémám. Az említett keycard-ot én megtalátam, be is mentem a bázisra, sõt az 1a épületbe is. De oda is kell egy keycard, amit az égen-földön nem találok. Ha valaki tudja, hol van írja már meg
van magyar chrome server?
koszond meg nvidianak az optimalizaciokat es cserelj drivert.. 😊
Lacc
A keycard ha jól emlékszem valamelyik enemynél van a tó partján levõ kissebb bázison. Talán az emeleten levõ öltönyös faszinál.
Grave Digger
fingom sincs:I

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

WiZZaRD
nincs valakinek valami tippje miert lassul be allandoan a progi nalam? ti4200, 1.8AthlonXP, 512MB RAM, WinXP. eloszor jol megy, aztan eszetlenul belassul, visszalepek kicsit a menube, utana megint jo a jatek kicsit, es ismet lelassul...?

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

unreg akarom mondani 😛

lol vagy ember, ráadásul még nreg is 😛PP

egesz jo volt, az erdo eleg szep, de a belso cuccok fakonak tunnek.

May the force serve you well!

Mayday
LOL 😊))))
Az a halszemu k***a anyad, mi? 😊)))))))))
Mar vagy ket hete ezen rohogok! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Grave Digger
anyád az a halszemû😄

Grave Digger
gyenge a géped😄 próbáld 486 dx2 66mhz-n😄

Ugyanabban a teremben ahol letöltötted a dekódoló cuccot, van a padlón 4 rács, egyiket kilõve lemész, majd a folyósó végefelé felmászol az ott levõ dobozokon a szellõzõcsatornába, az oda vezet a shuttle-hoz amivel el tudsz menni ... de készülj fel mert lesz még a shuttle elött egy kis meglepetés 😊

R@in
Azért nehéz mert egy KÖCSÖG vagy!

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Az editort néztétek? 😊 Nem rossz!!!!! Rögtön betöltöttem a 2-es pályát és Logant felemeltem 10 emeletnyire kezdésnek, de nem akartam elmenteni 😊)

Blasta
Nekem scak egy bajom van (eddig) vele.
Ha lõnek rád és sebzõdsz, a "vér" effekttõl alig látni valamit. Minden csupa piros.
És így eltalálni az ellenfelet már tényleg kurva nehéz.
Ez nem is realitás, mert a realitás az lenne, ha eltalál egy sorozat, akkor fexel... :-DDD
Nameg ez egy akciójáték, nem CS vagy Swat.
Egyébbként elég klafa a gém!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Lacc
Na megint elakadtam. Nem tudom ki tart az ûrállomáson (ahogy elnézem eddig senki 😞 ), de esetleg ha valaki ott van/volt segítene, hogy hogy az istenbe kell onnan elmenekülni miután letöltöttem a szükséges kulcsot? A hangárra van két terasz, az zsákutca, a nagy terembõl se találok kiutat, help!
Grave Digger
Nahh leszedtem a gammát és kurva yo😄DD Minden beállítás maxon és úgy fut mint az állat😄D Csak kurva nehéz

R@in
Ugyanaz a gomb amivel beszálltál(def:'F').

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

PTW
hi
lenne egy problemam:
elso palya vege fele-> komplexum teteje beultem az agyuba... leszedtem a gepet es utana NEM TUDOK KISZALLNI!!nem reagall semelyik gombra.. lohetek foroghatok.. de nem tudok kiszallni.
ha valaki tud segitsen plz
koszi

Lacc
Most kicsit elakadtam... Fent vagyok az ûrbázison már, ahol egyenruhában kéne észrevétlenül flangálni. Elsõ alkalommal sikerült is, aztán egy résznél megöltek, Quickload, és után már mindig észrevett mindenki, akármit csináltam felismertek még jó messzirõl is. Még akkor is ha rányomtam a Restart missionre. Pedig az item listben is kiválasztottam az egyenruhát, hátha az a baj, de az se volt jó... Plz help ha valaki itt jár, ez valami bug?
hát halo-nal barmi jobb, nekem valahogy nagyon nem jött be amikor havernál kipróbáltam

Skynet
Egy biztos a HALO 1-et és 2-t feldughatják ezután az Xboxosok a seggükbe😊))
zoli80
durva lenne ha nem menne,kicsit sokba kerülhetett.nálam is minden maxon megy,furcsáltam is.nagyon pöpec a game.2jármü eddig,2 map alatt ok szerintem.