Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hykao, vagy v.ki aki játszott az IGI 2-vel légyszi nézzem már be az IGI 2 topic-ba, mert nagyon kellene a segítségetek!!!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Nvidia ügyben nem tudok tanácsot adni, mert én már régóta ATI-t használok.
Köszi!
IGI 2-nél én akkor arra gyanakszom, hogy vagy a crack-em hibás, vagy a videó kártya driver-em szar!
Ezzel kapcsolatban lenne egy off topic kérdésem:
Az Nvidia website-ról mindig csak a legfrissebb driver-t lehet letölteni, amit én le is szoktam tölteni rendre.
De napokban mondták, hogy ezek a driverek már az FX szériára vannak írva.
Melyik(ek) azok az Nvidia driver-ek, amelyek a Geforce4-es kártyákhoz a legjobbak?
(vagy teljesen butaság ez az infó?)
Ill. ha a crack hibás, tudnál abban segíteni, hogy honnan lehetne letölteni IGI2 crack-et?
Köszi: KZ.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
:-))
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
A Splinti komolyabb téma, a NOLF inkább mókásabb, de nekem tetszett az 1-2, a Contract J.A.C.K. kiegészítõt még csak futólag néztem. (ezekhez is van magyarítás)
IGI 2 nagy kedvencem volt, én xp1700+,512ddr,ATI9500 4xFSAA, 8xANISO 1024x768 mellett nyomtam, bár igaz nagy a gépigénye, talán a hatalmas terek miatt, de azért elfutott.
Úgyhogy valami nem kóser nálad, mert ha leveszed az élsimítást a Gef4-en is szaladnia kéne.
Ehhez is van magyarítás, bár foghíjas, és vannak benne igen komoly lejterjakab-ok, de azért van (kb. 30%-át én csináltam a fordításnak, asszem a 8. pályától)
Próbáld megoldani, mert szerintem jó kis játék, annak ellenére, hogy a Guru ezt is jól lehúzta, mint a Chrome-ot amit ugye kerek 60%-ra értékeltek...
Más:
Mondták, hogy nálad érdeklõdjek CALL OF DUTY magyarítás ügyben. Érdeklõdnék: Van, készül, mikorra várható a game full 100%-os honosítása.
Más:
Splinter Cell-ben annak idején jó sokat segítettél. (tán emléxel is).
Azóta a NOLF 2-õt nyomtam még végig kémkedõs game-bõl.
A SC számomra sokkal realisztikusabb volt, a NOLF2-ben is szívtam rendesen, nagyon tetszett a játék, csak v.hogy nekem amolyan régi James Bond filmek hangulatát idézte, ez nem annyira jött be.
Ja, hiszen a James B.-ot is végignyomtam már :o
Van más hasonló progi még a piacon ami jó is.
IGI 2-nek nekiálltam volna, de még a gépfejlesztés után is akadozik a grafika. (AMD 2600+, 512MB DDR400Mhz, Geforce4 8x AGP 128MB DDR, GigaByte alaplap)
Mi a franc van ezzel a game-el ?!
Mekkora vas kell neki ?!
:o
Szóval megált nálam a tudomány.
Írd le kicsit pontosabban, hogy mit mond a gáré.
Magyar szinkronossal nyomod?
Leugrottam, kikapcsoltam a fõreaktort, és a két lezárt kapu nem nyílik ki.A nõ valami vörös dobozt mond hogy szerezzem meg, de innen hogyan tovább, ha leugrom meghalok, az ajtók nem nyílnak, valamit rosszul csináltam?
A játék valóban megjelent csak!!! magyar felirattal és szinkronnal. Ebbõl való a már említett - letölthetõ - magyarítás.
A játékhoz letölthetõ egy magyarítás.
Ill. a játék megjelent magyar nyelven is.
Mi a kettõ között a különbség?
A Chrome magyar nyelvû demójával játszottam, ebben nem csak a feliratok, de a hang is magyar volt. (szinkronizált demó)
Most hogyan tovább?
konfig:1870mhz xp,512ddr(dual,szinkron),8500le,cat 3.9,dx9,winxp+sp1 stb...
Amúgy a magyar verzióval játszol?
Csak lassan a testtel a HALO nem szar!
Csak egy kicsit más!
A Chrome taktikásabb, a HALO pörgõsebb!
Egyvalamit nem értek mitõl kell lehordani a HALOT(ne értsétek félre nem vagyok valami nagy Halo-s), azért mert nektek nem tetszik?
Akkor elég primitívek vagytok!
A sajtonak bejött a HALO, a játékosoknak nem. Ennyi! A chrome nem rossz játék, viszont nulla marketinget kapott ,azzal pedig egy új, ismeretlen játékot nem lehet eladni.
http://deathfellows.hu/
Nyugalom a hosszú élet ritka!
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"