808
Chrome
-
#648 Na senki sem vágja mi van -
Vlala #647 erre én is úgy jöttem rá, hogy mérgemben lövöldöztem összevissza, és véletlenül eltaláltam. -
#646 valaki segitsen már!HELP! -
#645 Segítsetek a doki kiszabaditása utáni küldetésben akadtam el.Szal a kolonia góréjának a lányát kell kiszabadítani de mivel a bázist őrzik elterelésként a raktárat kell felrobbantani na itt vagyok a raktárnál kezemben a robbanóanyag de nem tudom az épületen belül sehova lerakni!HELP!!!! -
sazsmadar #644 Jaja! nekem is tetszett! :o)
Nincsmit. :o) -
killers #643 Sikerült!!! Szét kellett lőni a számítógépet, ki gondolta volna? (Te), azt jöttek kocsival ahogy mondtad. Király a három befejezési lehetőség. Kösz -
sazsmadar #642 Nincs mit. És tutdtam segíteni? -
killers #641 Ok. Én először kinyírtam mindenkit, aztán kapcsolgattam. Lehet, hogy nem szabad, hogy észrevegyenek. Tényleg nagyon köszi a segítséget. -
sazsmadar #640 Akkor az amire gondolok. Kikapcsoltam a légvédelmet, de az is lehet, hogy beleengedtem egy sorozatot még a számítógépekbe utána, azt nem tudom már pontosan. Mikor kiléptem a bunkerból addigra odajöttek a katonák, és le kellett lövöldözni őket. Majd azzal az autóval mentem tovább amivel odajöttek. Mire a bázishoz értem az ajtaja nyitva volt. A bent sétáló arcokat kinyirtam majd a mesterlövészeket vontam ki a forgalomból. Be kell menni az épületbe és a pálya végén lesz egy raktár, amiben az egyik konténerre kell rá tenni a bombát. Ha nem megy küld el a mentett állásodat, és akkor megnézem, hogy mi lehet a gigszer. -
killers #639 Az a havas pálya az, a tenyészetet kell megsemmisíteni. Kikapcsolom a légvédelmet, de a csaj nem jelentkezik, hogy kinyissa az ajtót. Köszi a segítséget, próbálkozom. -
sazsmadar #638 Vagy ez az a küldetés ahol ki kell szabadítani a nőcit? -
sazsmadar #637 Hali! Ha jól tudom akkor ez egy havas pálya. miután a légvédelmet ki kapcsolod, akkor ha jól tudom be kellene menni egy bázisra. És ott kell robbantani. Nem egy vírus tenyészetet kellene levegőbe repíteni? Mert azt egy raktár épületben lehet megtenni. Nem igazán emléem rá és lehetm hogy össze keverem egy másik küldetéssel. Küldj egy mentett állást, és akkor megnézem, ha ezzel nem tudtam neked segíteni!
[email protected] -
killers #636 Az ügynök csajjal vagyok, ő elszalad a bázisra a régi kártyájával bemegy és mondja, hogy majd kinyitja az ajtót. (nem tudom magyarul nyomtad-e) Én megyek Sam Site-hoz, a computerben csak a célpontokat tudom törölni, de robbantani nem. Hova kéne tenni a bombát. Má a tököm kivan. -
sazsmadar #635 Hali! Én végig toltam a játékot, de most így nem esik le, hogy hol vagy elakadva. -
killers #634 Help! Elaakadtam a vége felé, mikor az új csajjal be kell jutni a bázisra. Azt mondja robbantsam fel a vezértlőt de nem tudom hogyan. A bázisra nem tudok bejutni, mert nem nyitja az ajtót. Ha valaki megcsinálta segítsen, köszi -
#633 ...nekem vki ? :) -
#632 köcee, megnézem majd -
#631 atneztem a teljes internetet ;) de sehol nem talalok olyan 1.1.3.0hu peccset, es semmi masik enm megy fel ... kb 300mb pecset szedtem mar le, egyik sem jo.
ez lenne az alapfeltetele az 1.2.0.0 installalasanak ... letezik, h az ecobit lefordittatta, de a .hu pecs sosem keszult el ??? -
#630 magyar 1.1.1.0 fentvan.. hogyan tudnék 1.2.0.0-ra frissiteni ? -
#629 multit nézte vki ? lehet vele ? milyen ?
élménybeszámolot! :) -
Vlala #628 Az ott veled szemben nem sniper, hanem kémény... a sniper mögötted van. A csajt nem kell leszedni, társak lesztek a közeljövőben, többet nem árulok wel, mert leharapják a fejemet :-) -
#627 Áh, már nem kell, magam se tudom hogy, de végül is megoldottam, tök cool, de nagyon ciki, de el is akadtam. Ott tartok hogy állok a toronyban, és épp megláttam azt a csajt, és utána aszongya "Szedd le!" De irányítást visszakapva nincs ott semmi, csak velem szemben 1 sniper, de őt nem tudom leszedni! Mi tévő legyek? -
#626 Hy! A game cool, csak épp nem kezdhetem el a játékot, ugyanis nincs hangja. semmi. se az intrónál, se a fegyvereknek, egyedül a küldetésnél a társamnak szövegét lehet hallani... mi lehet a gond? már a demó is ilyen volt, azóta volt már win reinstall is... a hangkártyám: SB Live! 5.1 (sajna pontosan nem tudom)... járt már így valaki? így nem lehet jáccani! pls help!!! -
#625 98 se alá sikerült felpakolnom bár telepítéskor itt is szerencsétlenkedett hogy ezt zárjam be meg azt...
eddig még annyira nem szimpatikus a játék, mint vmi rossz sztár vórz paródia :) -
#624 megpróbálok szerezni vmi patchet hátha. a lapom MSI.
-
#623 sztem próbáld meg xp sp1 alá feltenni. ott mennie kell. -
Vlala #622 Na, ez volt egy értelmes mondat... -
Vlala #621 Akkor passz... Nekem a Hitman 2 műveli ezt, egyáltalán nem indul el, a szomszédban meg SÍK ugyanolyan konfigon (együtt vettük a gépet) végigjátszotta 3szor.
-
#620 nem lehet. nekem is nforce 2-es alaplapom van (epox 8rda+) és simán megy a chrome. -
Vlala #619 Na látod, az lehet. Talán már kijött hozzá a patch.
A HUN verzió van meg nekem is, az angolt még nem láttam. -
#618 De próbáltam 98se alá is feltenni.. szóval sux, megpróbálom SP1 el is, hátha.
Lehet hogy az nForce-2 driver kavar be? -
d1g1t4l sp00k #617 sp1-es XP alatt tutira m1... amugy asszem vmi driverhibák okozzák a nem működéseket,vmi nVidia driver bugrol olvastam vmelyik másik játék topicjában,ahol a chrome-t hozták fel pl-nek -
#616 érdekes, nekem xp alatt a HUN version simán megy. -
Vlala #615 XP? ne mondd tovább. Félszáz olyan kérdést kaptam múlt héten, hogy 'Miért nem működik XP alatt...'
suXProgram... -
#614 Majd megpróbálom saját gépből feltenni, mert lanon keresztül haver gépéből próbáltam installni XP alá. De más simán ment. Neki megy ugyan arról felment. 98 alatt viszont saját gépemből próbáltam feltenni, de ugyan az a hibaüzenet volt. Videó kártya nekem radeon, de odáig még nem jutottam el sajna.
Mit érdemes még megpróbálni ???????
Próbáltam a cédén lévő msi installer frissítést, de az nem XP alá való... franc. -
Vlala #613 Nemtom, nekem ilyet nem csinált... viszont GeF3-legfrissebb driver alatt 1024x768-ban nem rajzol képet, 800x600-ban meg 3 cm feketeség van a képernyő bal oldalán...
Nem lehet, hogy a felírással van valami hibád? Nekem egy játék művelt ilyesmit, mert nem tudta olvasni a 2. CD-t. Arra már nem emlékszem, hogy 1628-as vagy más szám -
Hella.
Vazz miért ír ki telepítéskor hibaüzenetet? Hiba: 1628 bla-bla..
Próbáltam 98 se alá is, meg XP (sp0) ra is de ugyan az mind a kettőnél. Vmi patchkell a win hez? -
Vlala #611 Ez valószínű nem nekem válasz...
-
#610 Próbáld meg itt -
Vlala #609 Nekem magyarul van meg, ultraCool az egész. Ganxta Zolee kitett magáért, bár vissza kellett fognia magát, hogy ne legyen korhatáros a játék.