808
Chrome
  • tibor16
    Mellesleg a game elsőre nagyon üt, csak amikor a sokadik helyszín is ugyanúgy néz ki, pl az épületek belül... Arra több gondot fordíthattak volna. De az erdők valóban fantasztikusak.
  • tibor16
    Nagyon köszönöm, gondoltam, hogy vmi ilyesmi, de eltartott volna egy ideig amíg rájövök. Abba is hagytam már vagy 2 hete, mer elment a kedvem tőlle.
  • tibor16
    Ja meg ha nincs hangtompítosod, meghallja a többi őr. A pálya első részén lehet elvenni egy ügynöktől.
  • tibor16
    A végének lehet valami trükkje, mert mindig behalok. A telepeseket védem, kilövöm a tankokat, a homokfutókat, a helikoptereket. mondja, hjogy megszállták a főépületet. Bemegyek, de alig csinálok vmit, kinnt legyilkolják a telepeseket. Pedig a helikoptereket a levegőben szedem le, le se tudnak jönni a manusok.Kinnt is jönnek még ürgék, vagy mi van?
  • hykao #492
    És legalább emberek ellen, nem valami misztikus bizbaszok ellen kell harcolni.

Mert már elegem van a csillagközi invázió szerű kamu ellenfelekből!!!
  • antijedi
    nem mert a chrome még megüti a közepes szintet , sőt szinglében a jót is, HALo viszont kirtikán aluli jijetetlen nagy fos, szal az már egyenesen összeesküvés... :P
  • Punker
    nekem is FX5600-m van és minden maxon megy gond nélkül
  • sazsmadar
    persze nem 100%, de 60% szerintem is nagyon kevés neki. Láttunk már ettől gyengébb játékokat is. Lehet, hogy valakinek nem áll érdekében, hogy ezt a játékot megvegyék az emberek.
  • hykao #486
    Az egész cikket nem volt kedvem újra végigolvasni, de a végén azt írják: "Tiszta szívvel senkinek sem merném ajánlani a Chrome-ot, mert nem jó játék.", valamint az értékelésnél negatívumként kiemelik: "unalmas pályatervezés, gyenge történet, idegesítő ellenfelek".

Egyébként szerintem sem hibátlan a játék, de azért egy 75% körüli értékelést megérdemel!!!

Arról persze egy szó sem esik a cikkben, hogy itthon magyar felirattal és szinkronnal lehet megvásárolni... hmm ez azért érdekes...
  • sazsmadar
    szerintem is nagyon jó ez a progi. mit írtak miért kapott 60%ot?
  • sazsmadar
    van egy álcázó készülék. azt kell bőszen haszálgatni. egyébként ez benne van az alap csomagban ill. a hulláktól is el lehet venni. egyébként én is itt vagyok elakadva, csak egy kicsit később. Engem már bent a bázison fülelnek le. már nincs álcázó berendezésem. :o(
  • hykao #483
    Ha nem hiszed vedd meg a GURU GAMER-t, és TE is meglátod, hogy a marhák 60%-ra értékelték!!!
  • Axon
    Nem tudjátok mit kell csinálni azon a pályán ahol 3 SAM rakétát kell hatástalanítani.
    Ha az őrök észrevesznek, akkor rögtön vége a küldetésnek, ezért távcsöves puskával szedegettem le őket.
    Viszont az első SAM rakétánál 4 őr van és hiába próbálom lelőni őket, mindig megszólal a cicababa a hajómról, hogy észrevettek és vége a küldetésnek.
  • Punker
    abban a szobában ahol az őrök melett van 1 öltönyös faszi is középen van 1 oszlopszerű valami kiírja hogy a SAM.....
    azt kell szétlöni
  • CaviaR
    Milyen panelt? A csőben ahol elfordulok jobbra és leérkezek vmi generátorhoz? Ott?
  • Punker
    a csövön kersztül bemész és szétlövöd a panelt....
  • CaviaR
    Sziasztok. Elakadtam annál a résznél, h hatástalanítani kell 3db védekezőrendeszert aztán lopni egy űrhajót és egy egyenruhát, majd ellopni valami kódot. De nem tudom hatástalanítani az első radart. Nincs rajta semmi gomb, és már voltam is a csöveken keresztül alatta, de ott sem tudtam mit csinálni.
    Hogyan lehet kikapcsolni azokat?
  • hykao #476
    Hogy mivel?
  • hykao #473
    má én is rájöttem...
    mikor má végigjátszottam...
  • via_mala
    >> Magyar patch-el meg még nem találkoztam.
    Pedig van: itt
  • nagykispeter
    Tényleg rossz helyen voltak mostmár felülirta őket de a hang akkor sem magyar!Ahogy visszaolvastam irtok patchet hogy felkell rakni de azt meg nem engedi hogy feltelepitsem!
  • hykao #467
    Nézd meg a tartalmakat és írd felül az egyiket a másikkal (ill. az egyikeket a másikakkal, szépen magyarul)
  • nagykispeter
    Odatettem ahol a játékba találtam AI könyvtárt vagy nem oda kell?Mondjuk furcsa volt hohgy nem kérdezte hogy felülirom-e?!Hova kell tenni?
  • hykao #465
    Jaja
  • nagykispeter
    A felirat müxik de a hangoj nem!
  • hykao #462
    Ha nem a magyar verzió van meg, dobd rá a magyarítást, a szinkron is magyar!!!
    IMYke oldaláról leszedhető!
  • nagykispeter
    Köszi szépen elindult,hát tényleg szép játék!
  • TX
    XTITY-92Y9L-MGPVA-KJ4Z6
  • nagykispeter
    Sziasztok! Valaki tudna-e irni 1 olyan serial-t amivel el is indult a játék!A key generátorral amit csinálok azzal fellehet instalálni de mikor a játékot elakarom inditani akkor kiirja hogy nem korekt sériál instaláljam ujra!
  • TX
    Nos én már felbasztam az agyam rendesen,ezért nem tudná valaki megmondani ,hogy hogyan lehet úgy lőni,hogy a távcső be van kapcsolva?
  • hykao #457
    Valószínűleg nem jó helyre másoltad.
  • zaki
    hát most nem tudom mi a fax van, letöltöttem a magyarítást, átmásoltam a fájlokat a játék könyvtárába, de nem történt semmi, maradt minden angol nyelven, vmi 5let?
  • zaki
    nem tudom mi lehet a baj, na mind1
  • zaki
    már letöltöttem, csak kíváncsi voltam, hogy szükséges-e a patch, a magyarítás installálása előtt
  • hykao #453
    Lehet, hogy a tiéd usa verzió, a patch meg európai (v. fordítva)
  • hykao #452
    IMYke oldalán fenn van a szinkronos magyarosítás, próbálkozz vele.
  • zaki
    ja, nem tudja valaki miért írja ki a patch telepítésénél, hogy wrong language version! ??? pedig nekem az angol verzió van meg, és ezt a patch van meg: chromepatch.wwenglish.1.1.1.0...
  • zaki
    most már mind1, mert nekem már megvan az angol verzió, de azért thx... sajnos, csak azután tudtam meg, hogy van magyar verzió is, amikor már letöltöttem az angol-t
  • hykao #449
    Lásd: #403
  • hykao #448
    Én megvettem az 576-ban, de itt valahol úgy olvastam, hogy dc-n is fenn van a magyar.