808
Chrome
-
#498 Mellesleg a game elsőre nagyon üt, csak amikor a sokadik helyszín is ugyanúgy néz ki, pl az épületek belül... Arra több gondot fordíthattak volna. De az erdők valóban fantasztikusak. -
#497 Nagyon köszönöm, gondoltam, hogy vmi ilyesmi, de eltartott volna egy ideig amíg rájövök. Abba is hagytam már vagy 2 hete, mer elment a kedvem tőlle. -
#494 Ja meg ha nincs hangtompítosod, meghallja a többi őr. A pálya első részén lehet elvenni egy ügynöktől. -
#493 A végének lehet valami trükkje, mert mindig behalok. A telepeseket védem, kilövöm a tankokat, a homokfutókat, a helikoptereket. mondja, hjogy megszállták a főépületet. Bemegyek, de alig csinálok vmit, kinnt legyilkolják a telepeseket. Pedig a helikoptereket a levegőben szedem le, le se tudnak jönni a manusok.Kinnt is jönnek még ürgék, vagy mi van? -
#492 És legalább emberek ellen, nem valami misztikus bizbaszok ellen kell harcolni.
Mert már elegem van a csillagközi invázió szerű kamu ellenfelekből!!! -
antijedi #491 nem mert a chrome még megüti a közepes szintet , sőt szinglében a jót is, HALo viszont kirtikán aluli jijetetlen nagy fos, szal az már egyenesen összeesküvés... :P -
#489 nekem is FX5600-m van és minden maxon megy gond nélkül -
sazsmadar #487 persze nem 100%, de 60% szerintem is nagyon kevés neki. Láttunk már ettől gyengébb játékokat is. Lehet, hogy valakinek nem áll érdekében, hogy ezt a játékot megvegyék az emberek. -
#486 Az egész cikket nem volt kedvem újra végigolvasni, de a végén azt írják: "Tiszta szívvel senkinek sem merném ajánlani a Chrome-ot, mert nem jó játék.", valamint az értékelésnél negatívumként kiemelik: "unalmas pályatervezés, gyenge történet, idegesítő ellenfelek".
Egyébként szerintem sem hibátlan a játék, de azért egy 75% körüli értékelést megérdemel!!!
Arról persze egy szó sem esik a cikkben, hogy itthon magyar felirattal és szinkronnal lehet megvásárolni... hmm ez azért érdekes... -
sazsmadar #485 szerintem is nagyon jó ez a progi. mit írtak miért kapott 60%ot? -
sazsmadar #484 van egy álcázó készülék. azt kell bőszen haszálgatni. egyébként ez benne van az alap csomagban ill. a hulláktól is el lehet venni. egyébként én is itt vagyok elakadva, csak egy kicsit később. Engem már bent a bázison fülelnek le. már nincs álcázó berendezésem. :o( -
#483 Ha nem hiszed vedd meg a GURU GAMER-t, és TE is meglátod, hogy a marhák 60%-ra értékelték!!! -
#482 Nem tudjátok mit kell csinálni azon a pályán ahol 3 SAM rakétát kell hatástalanítani.
Ha az őrök észrevesznek, akkor rögtön vége a küldetésnek, ezért távcsöves puskával szedegettem le őket.
Viszont az első SAM rakétánál 4 őr van és hiába próbálom lelőni őket, mindig megszólal a cicababa a hajómról, hogy észrevettek és vége a küldetésnek. -
#480 abban a szobában ahol az őrök melett van 1 öltönyös faszi is középen van 1 oszlopszerű valami kiírja hogy a SAM.....
azt kell szétlöni -
#479 Milyen panelt? A csőben ahol elfordulok jobbra és leérkezek vmi generátorhoz? Ott? -
#478 a csövön kersztül bemész és szétlövöd a panelt.... -
#477 Sziasztok. Elakadtam annál a résznél, h hatástalanítani kell 3db védekezőrendeszert aztán lopni egy űrhajót és egy egyenruhát, majd ellopni valami kódot. De nem tudom hatástalanítani az első radart. Nincs rajta semmi gomb, és már voltam is a csöveken keresztül alatta, de ott sem tudtam mit csinálni.
Hogyan lehet kikapcsolni azokat? -
#476 Hogy mivel? -
#473 má én is rájöttem...
mikor má végigjátszottam... -
#472 >> Magyar patch-el meg még nem találkoztam.
Pedig van: itt -
#469 Tényleg rossz helyen voltak mostmár felülirta őket de a hang akkor sem magyar!Ahogy visszaolvastam irtok patchet hogy felkell rakni de azt meg nem engedi hogy feltelepitsem! -
#467 Nézd meg a tartalmakat és írd felül az egyiket a másikkal (ill. az egyikeket a másikakkal, szépen magyarul) -
#466 Odatettem ahol a játékba találtam AI könyvtárt vagy nem oda kell?Mondjuk furcsa volt hohgy nem kérdezte hogy felülirom-e?!Hova kell tenni? -
#465 Jaja -
#463 A felirat müxik de a hangoj nem! -
#462 Ha nem a magyar verzió van meg, dobd rá a magyarítást, a szinkron is magyar!!!
IMYke oldaláról leszedhető! -
#461 Köszi szépen elindult,hát tényleg szép játék! -
TX #460 XTITY-92Y9L-MGPVA-KJ4Z6 -
#459 Sziasztok! Valaki tudna-e irni 1 olyan serial-t amivel el is indult a játék!A key generátorral amit csinálok azzal fellehet instalálni de mikor a játékot elakarom inditani akkor kiirja hogy nem korekt sériál instaláljam ujra! -
TX #458 Nos én már felbasztam az agyam rendesen,ezért nem tudná valaki megmondani ,hogy hogyan lehet úgy lőni,hogy a távcső be van kapcsolva? -
#457 Valószínűleg nem jó helyre másoltad. -
#456 hát most nem tudom mi a fax van, letöltöttem a magyarítást, átmásoltam a fájlokat a játék könyvtárába, de nem történt semmi, maradt minden angol nyelven, vmi 5let? -
#455 nem tudom mi lehet a baj, na mind1 -
#454 már letöltöttem, csak kíváncsi voltam, hogy szükséges-e a patch, a magyarítás installálása előtt -
#453 Lehet, hogy a tiéd usa verzió, a patch meg európai (v. fordítva) -
#452 IMYke oldalán fenn van a szinkronos magyarosítás, próbálkozz vele. -
#451 ja, nem tudja valaki miért írja ki a patch telepítésénél, hogy wrong language version! ??? pedig nekem az angol verzió van meg, és ezt a patch van meg: chromepatch.wwenglish.1.1.1.0... -
#450 most már mind1, mert nekem már megvan az angol verzió, de azért thx... sajnos, csak azután tudtam meg, hogy van magyar verzió is, amikor már letöltöttem az angol-t -
#449 Lásd: #403 -
#448 Én megvettem az 576-ban, de itt valahol úgy olvastam, hogy dc-n is fenn van a magyar.