32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• The Hedgehog
    nem nagyon olvastok vissza ezért még1x beszúrom ide én miket vettem észre a játékban:

"huh most így hirtelen nem tudom melyik családdal nyomultam. 2 idős szülő, 2 kamasz fiúval. Az egyik srác egója az egekben, szerelmes, de mellette nagy nőcsábász is, a neve Romeo :) A másik inkább amolyan bulizós fajta. Haverkodni akar, házibulikat tartani szal' igazi bajkeverő :) A szülők pedig már nyugdíjban vannak...

Szal az észrevételeim:
    Érdekes mód valamiért az volt az érzésem, hogy - lehet csak ebben a családban - a fiúk nagyon anyásak. Az anyjuk igényli, hogy többet beszélgessenek illetve együtt legyenek az vele. Ha mondjuk nem nagyon kommunikálok a srácokkal, akkor elhidegülnek az anyjuktól. Az apával nem így van. Vele még ha hetente 2x nyomok le egy beszélgetést a két sráccal akkor sem vészes. Máshogy állnak a két szülőhöz. Ez tetszett!

Na és ott van a szerelem és a csajozás. Romeo a suli szépfiúja. Jó tanuló, mégis amikor elkezdtem teljesíteni a wants-okat, vagyis hódítani (mert legtöbbször ezt akar a kis majom :D) az rögtön a tanulás rovására ment. A házi feladatot például sokkal lassabban csinálja meg pontosan azért mert a nők járnak az eszében. Szép dolog ez a kamaszkor.

Na meló után asszem csinálok a másik gyereknek (az ő nevét nem tom sajnos) egy bulit :D"
  • The Hedgehog
    nekem nem megy a daemon-os mountolási módszerrel sem! de talán majd most ezzel az új másfél megás image-el!
  • Sipocz
    A karrier ajándékok azt a skill támogatják ami az adott szakma szempontjából legfontosabb és ahol a sima pénzért vehető taneszköz nem ad fun-t azt is adnak-> pl. orvosnál a mecha tanulása könyvből nem ad fun-t és ezért a műtőasztal szimulátor funt-t is ad, a kutatónál a sakk ad fun-t ezért ez a "gyógyszermachináló" kütyü nem. Viszont ezek használatával a magasabb szintü skillek elérése gyorsabb.
  • TopGun
    Nah ezt szedtem le en is, meg ami meg hozza tartozik! miert nem tudsz epitkezni? :(
  • The Hedgehog
    a katonaság árt a nemi identitásnak :D

• The Hedgehog
    jah de egyelőre nem tok építeni :D

na ez is komoly :P

• TopGun
    A masikat is leszedtem, aminel elol az a kis to van, az is jo draga! :(( csomo cumot le lehet ott szedni, csak nem minden haz jon le es eleg dragak is. Talan jobb ha te epited meg es kesobb berendezed, esetleg ugy olcsobban meguszod nem?
  • Coolfire
    Nekem műtőasztalom van(orvosi-karrier).Hát valami félelmetes...:)))
  • The Hedgehog
    hmm... mindegy lezúzom oszt megcsacsolom!
  • The Hedgehog
    kira! akkor be kell szereznem a kölyöknek egy részecskegyorsítót... bár a Doki a fluxuskondenzátort ajánlotta :P LOL!
  • TopGun
    Aham. ok. koszi! es evvel otthon szorakozhatsz?
  • Sipocz
    Helló Népek!
    No ez nem biztos hogy melóbeli kép ugyanis ez a kütyü ugyan az mint a kutató-tudós karrier aspirációs ajándéka amivel odahaza lehet veszkődni és logic skillt nyomigál.
  • TopGun
    Francia szobalany ruha, meg ezustos hosszu estelyi ruha, most toltom oket...
  • TopGun
    Aham! mondom, hogy letoltottem ma reggel, de ahogy nezem az erteket egy nagy kalap penzbe kerul! :((
  • TopGun
    Nah! talaltam ezt a kepet egy leirasban, ugynezki, hogy melohelyen van a csajszi, de ha nem mehetunk vele a meloba akkor hogy lehet latni mit csinal?
  • Coolfire
    Híjnye!Nem,de még nem is próbáltam:de aszongyák itt a tanult kollégák,hogy lehet.
  • The Hedgehog
    le lehet tölteni?
  • Babar
    Aki megprobalta ezt a masfel magas image fajlt, es nem tud epiteni az masolja vissza az eredeti exet es ne a krekkeset hasznalja mert ugy nem fog tudni epiteni!!!!

Egyebkent rajott mar valaki h h lehet pincet epiteni?
  • TopGun
    Na! en ezt ma reggel letoltottem, csak kb 100 ev mire annyi penzem lesz, hogy megvehessem! :((
  • The Hedgehog
    jah ezzel sem lehet építeni :(
  • The Hedgehog
    jah! haver most nézte meg és nála ezzel már megy a cucz!
  • Tatyla
    Most irták a többiek hogy nem jó!
  • bon
    Üdv ez érdekelne: The Sims 2 (c) Maxis *Working* *CRACKFIX* STARFUCKERS 01x05 MB Köszi.
  • Coolfire
    Mondjuk a működő cracknek azért örülnék jobban,mert nem kéne a játék alatt a DT-nak futnia.Így is kevés a memó.1GB-nél viszont szarnék rá.:)
  • aiguo
    Ja,tenyleg nagyon fasza es csak masfel mega.Nagyon kiraly!:)
  • Coolfire
    Hmm..jól hangzik!.Főleg nekem akinek minden megácskára szüksége van.:)
  • Coolfire
    Mondjuk ezt a fórumon írták,nuke-ot még nem kapott.
  • aiguo
    Alcoholos CD kep amibol "mindent" toroltek kiveve a vedelmet. Igy 1.5 megas cuccost kell emulalnod 700 mega helyett!:)
  • Tatyla
    Megerösitem tényleg müxik! Ezt illeszted be a cd kép helyett és tadam!
  • Coolfire
    Ennek mi a lényege?
  • Coolfire
    Arra.Valóban nem megy..:(
  • aiguo
    Ez viszont tenyleg mukodik!
  • The Hedgehog
    nem erre gondoltam :) ezt én is láttam! :D
  • The Hedgehog
    navazz az komoly...
  • aiguo
    Sims2v1.0MiniBackupImageEng.zip: #5190
  • aiguo
    En meg nem probaltam de a fileforumon irtak, hogy a "build optio" evvel sem muxik.

STARFUCKERS fele crackre gondolsz,igaz?
  • The Hedgehog
    igenigen! köszi!
  • The Hedgehog
    de hol lehet lehúzni? van vmi link?
  • Coolfire
    Pill. és megkeresem.Ha megvan akkor belinkelem.Ez a minidisc a javított .mds amiről az Nforce-on is írnak?
  • Coolfire
    A Starfuckers-esek csinálták.A CoD-hoz jó fixet csináltak,tehát ez jó ajánló.Értenek a fiúk a SafeDischez..:)