32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#5246 nem nagyon olvastok vissza ezért még1x beszúrom ide én miket vettem észre a játékban:
"huh most így hirtelen nem tudom melyik családdal nyomultam. 2 idős szülő, 2 kamasz fiúval. Az egyik srác egója az egekben, szerelmes, de mellette nagy nőcsábász is, a neve Romeo :) A másik inkább amolyan bulizós fajta. Haverkodni akar, házibulikat tartani szal' igazi bajkeverő :) A szülők pedig már nyugdíjban vannak...
Szal az észrevételeim:
Érdekes mód valamiért az volt az érzésem, hogy - lehet csak ebben a családban - a fiúk nagyon anyásak. Az anyjuk igényli, hogy többet beszélgessenek illetve együtt legyenek az vele. Ha mondjuk nem nagyon kommunikálok a srácokkal, akkor elhidegülnek az anyjuktól. Az apával nem így van. Vele még ha hetente 2x nyomok le egy beszélgetést a két sráccal akkor sem vészes. Máshogy állnak a két szülőhöz. Ez tetszett!
Na és ott van a szerelem és a csajozás. Romeo a suli szépfiúja. Jó tanuló, mégis amikor elkezdtem teljesíteni a wants-okat, vagyis hódítani (mert legtöbbször ezt akar a kis majom :D) az rögtön a tanulás rovására ment. A házi feladatot például sokkal lassabban csinálja meg pontosan azért mert a nők járnak az eszében. Szép dolog ez a kamaszkor.
Na meló után asszem csinálok a másik gyereknek (az ő nevét nem tom sajnos) egy bulit :D" -
#5245 nekem nem megy a daemon-os mountolási módszerrel sem! de talán majd most ezzel az új másfél megás image-el! -
#5244 A karrier ajándékok azt a skill támogatják ami az adott szakma szempontjából legfontosabb és ahol a sima pénzért vehető taneszköz nem ad fun-t azt is adnak-> pl. orvosnál a mecha tanulása könyvből nem ad fun-t és ezért a műtőasztal szimulátor funt-t is ad, a kutatónál a sakk ad fun-t ezért ez a "gyógyszermachináló" kütyü nem. Viszont ezek használatával a magasabb szintü skillek elérése gyorsabb. -
#5243 Nah ezt szedtem le en is, meg ami meg hozza tartozik! miert nem tudsz epitkezni? :( -
#5242 a katonaság árt a nemi identitásnak :D
-
#5241 jah de egyelőre nem tok építeni :D
na ez is komoly :P
-
#5240 A masikat is leszedtem, aminel elol az a kis to van, az is jo draga! :(( csomo cumot le lehet ott szedni, csak nem minden haz jon le es eleg dragak is. Talan jobb ha te epited meg es kesobb berendezed, esetleg ugy olcsobban meguszod nem? -
Coolfire #5239 Nekem műtőasztalom van(orvosi-karrier).Hát valami félelmetes...:))) -
#5238 hmm... mindegy lezúzom oszt megcsacsolom! -
#5237 kira! akkor be kell szereznem a kölyöknek egy részecskegyorsítót... bár a Doki a fluxuskondenzátort ajánlotta :P LOL! -
#5236 Aham. ok. koszi! es evvel otthon szorakozhatsz? -
#5235 Helló Népek!
No ez nem biztos hogy melóbeli kép ugyanis ez a kütyü ugyan az mint a kutató-tudós karrier aspirációs ajándéka amivel odahaza lehet veszkődni és logic skillt nyomigál. -
#5234 Francia szobalany ruha, meg ezustos hosszu estelyi ruha, most toltom oket... -
#5233 Aham! mondom, hogy letoltottem ma reggel, de ahogy nezem az erteket egy nagy kalap penzbe kerul! :(( -
#5232 Nah! talaltam ezt a kepet egy leirasban, ugynezki, hogy melohelyen van a csajszi, de ha nem mehetunk vele a meloba akkor hogy lehet latni mit csinal? -
Coolfire #5231 Híjnye!Nem,de még nem is próbáltam:de aszongyák itt a tanult kollégák,hogy lehet. -
#5230 le lehet tölteni? -
Babar #5229 Aki megprobalta ezt a masfel magas image fajlt, es nem tud epiteni az masolja vissza az eredeti exet es ne a krekkeset hasznalja mert ugy nem fog tudni epiteni!!!!
Egyebkent rajott mar valaki h h lehet pincet epiteni? -
#5228 Na! en ezt ma reggel letoltottem, csak kb 100 ev mire annyi penzem lesz, hogy megvehessem! :(( -
#5227 jah ezzel sem lehet építeni :( -
#5226 jah! haver most nézte meg és nála ezzel már megy a cucz! -
#5225 Most irták a többiek hogy nem jó! -
#5224 Üdv ez érdekelne: The Sims 2 (c) Maxis *Working* *CRACKFIX* STARFUCKERS 01x05 MB Köszi. -
Coolfire #5223 Mondjuk a működő cracknek azért örülnék jobban,mert nem kéne a játék alatt a DT-nak futnia.Így is kevés a memó.1GB-nél viszont szarnék rá.:) -
aiguo #5222 Ja,tenyleg nagyon fasza es csak masfel mega.Nagyon kiraly!:) -
Coolfire #5221 Hmm..jól hangzik!.Főleg nekem akinek minden megácskára szüksége van.:) -
Coolfire #5220 Mondjuk ezt a fórumon írták,nuke-ot még nem kapott. -
aiguo #5219 Alcoholos CD kep amibol "mindent" toroltek kiveve a vedelmet. Igy 1.5 megas cuccost kell emulalnod 700 mega helyett!:) -
#5218 Megerösitem tényleg müxik! Ezt illeszted be a cd kép helyett és tadam! -
Coolfire #5217 Ennek mi a lényege? -
Coolfire #5216 Arra.Valóban nem megy..:( -
aiguo #5215 Ez viszont tenyleg mukodik! -
#5214 nem erre gondoltam :) ezt én is láttam! :D -
#5213 navazz az komoly... -
aiguo #5212 Sims2v1.0MiniBackupImageEng.zip: #5190 -
aiguo #5211 En meg nem probaltam de a fileforumon irtak, hogy a "build optio" evvel sem muxik.
STARFUCKERS fele crackre gondolsz,igaz? -
#5210 igenigen! köszi! -
#5209 de hol lehet lehúzni? van vmi link? -
Coolfire #5208 Pill. és megkeresem.Ha megvan akkor belinkelem.Ez a minidisc a javított .mds amiről az Nforce-on is írnak? -
Coolfire #5207 A Starfuckers-esek csinálták.A CoD-hoz jó fixet csináltak,tehát ez jó ajánló.Értenek a fiúk a SafeDischez..:)