32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• I.C.ram
    Ja most látom csak, hogy lehet építkezni úgyis, hogy nem lakom a házban.
  • Ramires
    Szóval telepítsek?
  • Mike
    ha a város képerbnyőn vagy, és a családodra kattintasz, kiirja mennyi a vagyona. no akkor ennek fényében egy üres telken elkezded felépyíteni álmaid házát, cc szerkezetkészre, vagy bele teheted a létfontosságú dolgokat, aztán lemented és kint megnézed mennyire drága az alkotásod
    ha van elég pénzed, be lehet költözni

1-es sz. kis családom most költözött az egyik gyári eblyukból egy viszonylag nagy házba, persze néhol kong az ürességtől

majd otthonról teszek be képeket
  • Mike
    affene, élettársi kapcsolat nincs? :)

a bodyshop-ba be lehet importálni fotüt, és annak alapján a program készit egy arcot? szép lenne... a kezem meg belelóg a bilibe
  • joe69
    hazassag utan megy
  • Devids Pro
    try for baby parancsot add ki
  • I.C.ram
    Szerintetek kb mennyiből lehet felhúzni egy pofás házat eléh jó cuccokkal? Nettó tőkém most 75k (cuccok értéke+készpénz), de nem merek belevágni az építkezésbe, mert félek, hogy félbe maradna az egész.

Gyereket hogy lehet csinálni, mert kb. naponta megy a woohoo, de gyerek nem akar jönni :) Össze kell házasodni hozzá?
  • Gandibá
    Thx
  • Mike
    1 cd felmásol vinyóra, mount
  • joe69
    mountolva kell nyomni
  • Mike
    pl. haverom nem tud vele játszani, mert 10 percenként kihajigálja hibaüzenettel, pedig 1 giga memóriája van. Ugyanakkor az apja gépén futott rendesen. Ugyanakkor a kedvese gépén, win98 alatt megint jó.

tudjátok, Intel proci a ludas
    (csak vicc vót)
  • Gandibá
    #5095-re help?
  • Ramires
    Igen, XP alatt. Csak furcsálom hogy eddig semmi baja nem volt, és most egy ilyen probléma vág közbe.
  • Mike
    szerintem már megtalálta, azért irtam a helpet, mert nem tudtam fejből a pontos parancs szintaxist
  • Devids Pro
    már bocs de nekem működött az én parancsom...
  • Mike
    nekem csinálta
    xp alatt
    Win98se alatt problémamentesen működik
  • Ronaldo07
    Ez a helyes parancs már boccs:
    moveObjects on
  • Mike
    hajhaj, xp alatt?
  • Cassano
    ok, köszönöm
  • Cassano
    beírtam:

moveObjects [on] de így se megy
  • Devids Pro
    találkoztam minibárral
  • Devids Pro
    azért nem reagál mert rosszul írtad
    helyes parancs:
    move_objects on
  • magus
    jojjon mar a crack bazmeg
  • mustar
    Nektek nem csinál olyat, hogy a játékból való kilépésnél nem lép ki? Meg pl: amikor új családot akarok generálni akkor is rengeteget tölt. A gépemnek bírnia kéne. Ja és azzal a sok swapolással mit tudok csinálni? Ti már találkoztatok minibárral, mert én még nem.
  • Ramires
    Tudna valaki segíteni? Olyan problémám lenne, hogy amikor elingítanám a játékot, kiírja hogy:
    Failed to initialize Direct3D. Please make sure DirectX 9.0c has been installed on this system. The application will now terminate. 8 napja játszom vele, és nem volt semmi baj, és most ez?!
  • Cassano
    jó ez a sims 2... azon kevés játékok közé tartozik ami hajlandó egy gombnyomásra lemenni a tálcára
  • Cassano
    és köszi :9
  • Cassano
    ja a konzolon ok...
  • Cassano
    gondolom ez a moveobject arra jó hogy mindent tudjak mozgatni

nekem sajnos nem reagál rá, a help egyáltalán hol van? :)
  • Mike
    ctrl+shift+c
    moveobject

de nézd meg, hogy igy irják a help-pel

help parancs a konzolon
  • Cassano
    arghhhhhhhhh... beragad a takarítóm a zuhanyzóba, már 1 napja csak ott áll, a kanapét meg nem tudom arrébtenni mert kiírja, hogy használatban van pedig neeem!
  • Gandibá
    Havernak kiírtam a Sims2-t Alcohol 120%-al, és arra panaszkodik hogy olyan üzenetet kap mintha crackelni kéne (wrong disc inserted). Valaki tud segíteni?
  • Cassano
    van ruhás szekrényem de csak a 6 fajta ruhát tudom kiválasztani. Szabadidő, öltöny... ezek.. speciális szekrény kell vagy mi a tö..? :(
  • Sipocz
    :))a lányom is ezt míveli, egy faluban gamál nálunk az egész család, a karik többségét be tudom azonosítani ruházkodás szerint, de ahányszor a lányom karinája (az én simcsaládommal természetesen 100/100 haver) megjelenik mindig azt hiszem vmi új spiné érkezett, az hagyján hogy a ruhája simnaponta változik de még a hajviselete is át van variálva.
  • Mike
    kipróbálta már vki a Bodyshopot? én csak letőtltöttem, meg még nem néztem. Nagyjából ugyanazt tudja mint a játék, vagy van vmi extra is benne?
  • cement
    én mutko egyik csajnak 3200§-ért vettem ruhakat ^^
  • Sipocz
    Kell egy ruhásszekrény, vásárlás-különleges holmik-szekrények. Sim fókuszba, ráböksz a szekrényre, és ott van olyan, hogy a viselet összeállítása. Ha sok lóvét rászánsz kész öltöztetős babaház:))!
  • Cassano
    köszi, most már csak az szeretném tudni - egyelőre :) - hogy hogyan tudom a megvásrolt ruháimat hordani is?
  • Amiga
    Szükségletek
    Kapcsolatok
    Munka
    SZEMÉLYES - skillek/nememlékszem/memória/EXTRA.

Hát itt... :)
  • Cassano
    hol írja hogy mennyi "paltinum" ppntom van és hol tudom azt levásolni? pl : az elikszírt merre találom?