32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#5126 Ja most látom csak, hogy lehet építkezni úgyis, hogy nem lakom a házban. -
#5125 Szóval telepítsek? -
#5124 ha a város képerbnyőn vagy, és a családodra kattintasz, kiirja mennyi a vagyona. no akkor ennek fényében egy üres telken elkezded felépyíteni álmaid házát, cc szerkezetkészre, vagy bele teheted a létfontosságú dolgokat, aztán lemented és kint megnézed mennyire drága az alkotásod
ha van elég pénzed, be lehet költözni
1-es sz. kis családom most költözött az egyik gyári eblyukból egy viszonylag nagy házba, persze néhol kong az ürességtől
majd otthonról teszek be képeket -
#5123 affene, élettársi kapcsolat nincs? :)
a bodyshop-ba be lehet importálni fotüt, és annak alapján a program készit egy arcot? szép lenne... a kezem meg belelóg a bilibe -
joe69 #5122 hazassag utan megy -
#5121 try for baby parancsot add ki -
#5120 Szerintetek kb mennyiből lehet felhúzni egy pofás házat eléh jó cuccokkal? Nettó tőkém most 75k (cuccok értéke+készpénz), de nem merek belevágni az építkezésbe, mert félek, hogy félbe maradna az egész.
Gyereket hogy lehet csinálni, mert kb. naponta megy a woohoo, de gyerek nem akar jönni :) Össze kell házasodni hozzá? -
Gandibá #5119 Thx -
#5118 1 cd felmásol vinyóra, mount -
joe69 #5117 mountolva kell nyomni -
#5116 pl. haverom nem tud vele játszani, mert 10 percenként kihajigálja hibaüzenettel, pedig 1 giga memóriája van. Ugyanakkor az apja gépén futott rendesen. Ugyanakkor a kedvese gépén, win98 alatt megint jó.
tudjátok, Intel proci a ludas
(csak vicc vót) -
Gandibá #5115 #5095-re help? -
#5114 Igen, XP alatt. Csak furcsálom hogy eddig semmi baja nem volt, és most egy ilyen probléma vág közbe. -
#5113 szerintem már megtalálta, azért irtam a helpet, mert nem tudtam fejből a pontos parancs szintaxist -
#5112 már bocs de nekem működött az én parancsom... -
#5111 nekem csinálta
xp alatt
Win98se alatt problémamentesen működik -
#5110 Ez a helyes parancs már boccs:
moveObjects on -
#5109 hajhaj, xp alatt? -
Cassano #5108 ok, köszönöm
-
Cassano #5107 beírtam:
moveObjects [on] de így se megy -
#5106 találkoztam minibárral -
#5105 azért nem reagál mert rosszul írtad
helyes parancs:
move_objects on -
#5104 jojjon mar a crack bazmeg -
mustar #5103 Nektek nem csinál olyat, hogy a játékból való kilépésnél nem lép ki? Meg pl: amikor új családot akarok generálni akkor is rengeteget tölt. A gépemnek bírnia kéne. Ja és azzal a sok swapolással mit tudok csinálni? Ti már találkoztatok minibárral, mert én még nem. -
#5102 Tudna valaki segíteni? Olyan problémám lenne, hogy amikor elingítanám a játékot, kiírja hogy:
Failed to initialize Direct3D. Please make sure DirectX 9.0c has been installed on this system. The application will now terminate. 8 napja játszom vele, és nem volt semmi baj, és most ez?! -
Cassano #5101 jó ez a sims 2... azon kevés játékok közé tartozik ami hajlandó egy gombnyomásra lemenni a tálcára -
Cassano #5100 és köszi :9 -
Cassano #5099 ja a konzolon ok... -
Cassano #5098 gondolom ez a moveobject arra jó hogy mindent tudjak mozgatni
nekem sajnos nem reagál rá, a help egyáltalán hol van? :) -
#5097 ctrl+shift+c
moveobject
de nézd meg, hogy igy irják a help-pel
help parancs a konzolon -
Cassano #5096 arghhhhhhhhh... beragad a takarítóm a zuhanyzóba, már 1 napja csak ott áll, a kanapét meg nem tudom arrébtenni mert kiírja, hogy használatban van pedig neeem! -
Gandibá #5095 Havernak kiírtam a Sims2-t Alcohol 120%-al, és arra panaszkodik hogy olyan üzenetet kap mintha crackelni kéne (wrong disc inserted). Valaki tud segíteni? -
Cassano #5094 van ruhás szekrényem de csak a 6 fajta ruhát tudom kiválasztani. Szabadidő, öltöny... ezek.. speciális szekrény kell vagy mi a tö..? :( -
#5093 :))a lányom is ezt míveli, egy faluban gamál nálunk az egész család, a karik többségét be tudom azonosítani ruházkodás szerint, de ahányszor a lányom karinája (az én simcsaládommal természetesen 100/100 haver) megjelenik mindig azt hiszem vmi új spiné érkezett, az hagyján hogy a ruhája simnaponta változik de még a hajviselete is át van variálva. -
#5092 kipróbálta már vki a Bodyshopot? én csak letőtltöttem, meg még nem néztem. Nagyjából ugyanazt tudja mint a játék, vagy van vmi extra is benne? -
#5091 én mutko egyik csajnak 3200§-ért vettem ruhakat ^^ -
#5090 Kell egy ruhásszekrény, vásárlás-különleges holmik-szekrények. Sim fókuszba, ráböksz a szekrényre, és ott van olyan, hogy a viselet összeállítása. Ha sok lóvét rászánsz kész öltöztetős babaház:))! -
Cassano #5089 köszi, most már csak az szeretném tudni - egyelőre :) - hogy hogyan tudom a megvásrolt ruháimat hordani is? -
#5088 Szükségletek
Kapcsolatok
Munka
SZEMÉLYES - skillek/nememlékszem/memória/EXTRA.
Hát itt... :) -
Cassano #5087 hol írja hogy mennyi "paltinum" ppntom van és hol tudom azt levásolni? pl : az elikszírt merre találom?