32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Smokk
    Es akkor most tegyek?
    Van hozza olyan crack ami nem csinalja ezt?
  • ricsik
    ruhásszekrény?
  • Cassano
    JA és még egy kérdés! Hogyan tudodom azokat a ruákat hordani amiket megvettem??
  • ricsik
    szerintem nem maradtál le semmiről
  • Devids Pro
    - Sims 2 (229 új üzenet)
    olvashatok sokat:D
  • TopGun
    VAZZ!! ez egy palota! mire megepited es full berendezed, egy egesz napot el b**l vele a gep elott ulve! egyebkent tenyleg jol nez ki!
  • The Hedgehog
    ezt sikerült dupláznod! grat :D

a textúravariálást néztem. jó bulinak tűnik, de ügye eddíg nem tudtam építeni így nem is erőltettem nagyon a dolgokat! de majd ma családot alapítok :D
  • Sipocz
    bocsi, 'stenbizony 1* küldtem rá:((
  • The Hedgehog
    jah tenyleg...corry :D
  • Sipocz
    Amikor simházat épitek az az elvárásom hogy az egész alapterület és 2 szint (ugye a sims1-ben ennyi volt és kész) kb. a sims1-nek megfelelő felbontásban ráférjen 1 képernyőre, ez ált. egy 10*10-es kéglit jelent. Ez a kapacitás egy 4-5 fős simcsaládnak tökéletesen elég is és a gama játszható marad. Viszont nálam rengeteg dolog a kertben történik, ide kerülnek a gyerekjátékok, a testedzés eszközei, a partyk kellékei. A sims2-ben telepíthető legkisebb telek privát kéglinek nálam untig elég, a közösségi telkeket meg úgysem kívánom szaporítani és persze tarcsizok a majdani kiegekben elérhető új beépítésekre is:)). A tárgyak választéka nyílván nem éri el az MM-ig kirakott sims1-et, de a textura variálás pompás és nagyjából azonos építőelemeket használva egy lakáson belül látványban elegáns változatosságot ad.
  • Cassano
    mármint vajon mit akartam írni? :))
  • Cassano
    tma? mit akartam írni :))
  • Cassano
    tma reggel kellett volna, igen
  • Coolfire
    Ma kéne neki,nem?
  • Coolfire
    Nem EA,hanem Maxis.:)
  • Cassano
    rólad jut eszembe elindulhatna már végre ismét a fifa hungary :((
  • Coolfire
    Jah.:)
  • The Hedgehog
    hmmm remélem elég jó a vasam a Sims2-höz. Bár ezt csak az EA programozói 'tudhassák'... :)
  • Cassano
    ez már a múlt :)
  • Cassano
    Na mindegy ezen nem fogunk összeveszni
  • Coolfire
    Igen..nagyon rímes lett.:)
  • Cassano
    Hát igen viszonylag alacsony a sims 2 gépigénye, de nem 3-as fokozat alatt egy party közepén, viszonylag magas grafikával...
  • Coolfire
    Csak az alap cuccai.Se az új melók,se atárgyak.
  • ricsik
    ezt hívják megalómániának
  • Coolfire
    Hmmm...pofás ki kecó..:)De arra nem gondolsz,hogy ha ezt az ólat megtöltöd emberekkel,fog szaggatni mint az állat!Én nem is építenék ilyet.
  • Cassano
    hoppá.. kész költő vagyok :))
  • Cassano
    Én úgy emlékszem pár bejött de csak nagyon kevés és nem használtam törést.
  • ricsik
    mondjuk belegondolva érdekes h amcsi játék révén nincs benne 2 ajtős jégadó, szódaadó szuperhiper hűtő...
  • The Hedgehog
    nah valami ilyet akarok én is :D

• Coolfire
    Az a Livin Large volt.Abban a védelemtörés hibája miatt be se jöttek az új cuccok.Később azért korrigálták ezt a bakit.:)De az is kijavította,ha a következő ep.-t rárakta az ember.:)
  • ricsik
    én is ilyet saccolok, de várjuk meg a screenshotot....
  • Cassano
    hát remélem, bár az első rész valamelyik kiegészítője is elindult másoltan csak kevesebb tárgyat lehetett használni.
  • The Hedgehog
    én is nagyon keveslem a tárgyakat! de remélem a modderek már dolgoznak az újakon :)
  • Coolfire
    Mind1.:)
  • Cassano
    nem haver hanem srác :))
  • Coolfire
    A tárgyak valóban kevesek,de ez szvsz nem az erdetiségtől függ,hanem a közeljövőben megjelenő expansionok számától.:)
  • Tumor
    téényleg ! ezt el is felejtettem :) ... de a tűz látványosabb volt :D
  • ricsik
    ezért szoktam én már minden gamét iso-ban kiirni DVD-re. Több game ráfér ált. és nincs vele ilyen probléma.
  • Coolfire
    Majd,ha errejár Amiga megkérdezzük neki mennyi hűtője van.Sztem kamuzik a haverod.
  • Coolfire
    Még mindig nincs.Vagy nem foglalkozik vele senki,vagy-és ettől tartok-nem tudják a SafeDisc legújabb verzáját feltörni.