32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• cSuwwi
    hehehe, némi alaptudás nem árt a simshez.
    ha nem játszottál az első résszel, akkor mindenképp kell learn to play.
  • Slayerboy
    Még nem sikerült letltenem!De ahogy ismerem magam...ha minden tizedik embernél nem fut a game, akkor tuti, hogy én vagyok valamelyik tizedik!
  • ATS: Peelova
    summa summarum, majd ha nem pizsibe megyek párézni illetve melózni biztos, hogy lesz szekrényem és boldog leszekj:D
  • ATS: Peelova
    hat en ezt nem ertem. nekem vhogy nem megy ez a gem. a karakterem elmeletileg bulizos tipus, de eddig csak disaster minositesu bulit sikerult csapnom. es akkora igenytelenre sikerultem mint a haz: rohogok a sajat fingasomon, naponta keccer kell furdenem kulonben folyamatosan orditozik, fun-t meg nem sikerult novelnem, nincsenek barataim soot el kellett adnom a tvmet es a dohanyzoasztalomat, mert nem volt penzem hutore, minek kovetkezteben ket napig koplaltam. szekrenyt mar az elejen elfelejtettem venni, ezert miutan eloszor levettem a ruham csak az alsogatya feat bruszvilisz illetve a pizsama jon nalam szoba, mint ruha. penzem meg nincs, mert a melomat rogton ket pihinappal kezdtem. asszem meg kene nezni a learn to play funkciot:/
  • TopGun
    DE! fut xp-n! csak van akinek nem fut! es az 98 alatt futtatja!
  • ricsik
  • ricsik
    a halál nem játék
  • The Hedgehog
    srácok a kaszást 10-es fight skillel nem tudom kiütni? :P
  • Devids Pro
    lesz mit olvasni:D
  • cSuwwi
    998 új üzenet :P
  • Slayerboy
    *nem XP-n futtatod, hanem Win98se alatt*
    Hm... nem fut XP-n?
  • TopGun
    Aham, ertem, koszi.
  • The Hedgehog
    de ez nem mindenkinél működik. pl nálam sem!
  • cement
    ezt a rewards-nal rakhatod le, ha mar eleg magas poszton van az emberked egy adott munkaban. nekem van mutoasztal, minigolfpalya (business karrierhez adjak ^^), meg ilyen beszelu pulpitusgeci politikusnak
  • TopGun
    Elofordulhat :((
  • Devids Pro
    akkor azt elnézted a fortuna (vagy mi) beállítottságuval sztem
    az iylen pénzéhes izé:)
  • TopGun
    Amikor krealod az emberket es kivalasztod, hopgy milyen a csillagjegye es a beallitottsaga, mintha ott lattam volna valahol.
  • Mike
    LOL

füvet is kell nyirni?

nam tudom nálam van-e csak, vagy más is megfigyelte: az 1-ben a kikockázott területen kivül is közlekedteka simek, a gyerekek ott játszottak, stb, most meg az istennek nem lépnének le róla (kivéve az úttest) szal pl. a hintát odaraktam a házfal mellé, és egyszerüen nem tudtalk mellette elmenni, megkerülték az egész házat

erre érdemes odafigyelni
  • Devids Pro
    asszem másra gondoltunk:D
    telepíthető pázsit hát ha például feltúrod a földet és akkor iylen barnás lesz na és evvel vissza lehet hozni az alap zöld szinre ez a pázsit:D (asszem)
  • Sipocz
    Mike! Nem pázsit, hanem giz-gaz-dzsuva van, ronda mit a bajverés és az env.érzést nyomja lefelé 1000l. Nálam már volt olyan vendégsim aki nem bírta nézni (gondolom volt vagy 5-7 neat értéke) és neki esett kitépkedni.
    Devids Pro! Ez valami telepíthető pázsit, merre keressem?
  • Mike
    aha, szal arra a pucér zöld alapra lehet tenni füvet? az tökjó
  • Devids Pro
    sima fű ott van ahol a talajt is módosíthatod
  • Devids Pro
    nekem 4.7-essel tökéletesen megy
  • Mike
    van fű? hol?
  • Devids Pro
    nemtudom:)
    minek a legelején?
  • Mike
    ok, 4,9-est az mondta, akinek meg a régivel nem ment, mert csíkosak voltak a karakterei
  • Devids Pro
    aham kössz!
  • TopGun
    Aham, ertem, de en mintha azt lattam volna, hogy meg a legelejen a pacek mindjart bunozni akart, vagy nem jol emlekszem?
  • Sipocz
    Gondolom a szemét hegyekig ér majd és a számlás sem tudja lekezelni a dolgot. Ezt a sims1-ben gyakorlatilag is tapasztaltam itt meg ki sem merem próbálni.
  • Mike
    nem fog többé funkcionálni, azt hiszem
  • Mike
    dehogy
    csak már 4 családot kreáltam eddig :)
  • Devids Pro
    mi történik ha eladom/ arrébb teszem a kukát vagy a postaládát?
  • Devids Pro
    Hát csak megy dolgozni annyi. Kreativitását kell fejleszteni!
    Ez egy rendes munka csak ki kell fogni. Betörő :) (először)
  • Sipocz
    Lehet-e azért valami spécit tenni, hogy a simek kertjét ne ilyen gyorsan verje fel a gaz. Van bérelve kertész,de csak három naponta jön és az előző nap délután már nem érdemes kerti elfoglaltságot kieszelni mert az env.érzésük rosszabb mint ha bezárnám őket a wc-be. Az nem járható, hogy a sim essen neki a kert rendbetételének, mert erre azért még sincs ideje.
  • TopGun
    WOW!! kiprobalnam en is! elarulod, hogy kell csinalni pontosan?
  • TopGun
    Aham! koszi! megnezem es ovakodok a kuka mozgatastol! :)
  • Devids Pro
    mi történik ha letörlöm a kukát vagy a postaládát?
  • Devids Pro
    nem kell 4.9-es driver sőtt sokaknak azzal volt panasza én 4.7-est használok és tök szuper:)
  • Sipocz
    Cool, Mike köszi az infókat, sajna nekem még csak kisiskolásom van, úgy látom Ti már igazán előre vagytok.
  • Devids Pro
    én hapim bűzöző:D