FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• The Hedgehog
    nem nagyon olvastok vissza ezért még1x beszúrom ide én miket vettem észre a játékban:

"huh most így hirtelen nem tudom melyik családdal nyomultam. 2 idős szülő, 2 kamasz fiúval. Az egyik srác egója az egekben, szerelmes, de mellette nagy nőcsábász is, a neve Romeo :) A másik inkább amolyan bulizós fajta. Haverkodni akar, házibulikat tartani szal' igazi bajkeverő :) A szülők pedig már nyugdíjban vannak...

Szal az észrevételeim:
    Érdekes mód valamiért az volt az érzésem, hogy - lehet csak ebben a családban - a fiúk nagyon anyásak. Az anyjuk igényli, hogy többet beszélgessenek illetve együtt legyenek az vele. Ha mondjuk nem nagyon kommunikálok a srácokkal, akkor elhidegülnek az anyjuktól. Az apával nem így van. Vele még ha hetente 2x nyomok le egy beszélgetést a két sráccal akkor sem vészes. Máshogy állnak a két szülőhöz. Ez tetszett!

Na és ott van a szerelem és a csajozás. Romeo a suli szépfiúja. Jó tanuló, mégis amikor elkezdtem teljesíteni a wants-okat, vagyis hódítani (mert legtöbbször ezt akar a kis majom :D) az rögtön a tanulás rovására ment. A házi feladatot például sokkal lassabban csinálja meg pontosan azért mert a nők járnak az eszében. Szép dolog ez a kamaszkor.

Na meló után asszem csinálok a másik gyereknek (az ő nevét nem tom sajnos) egy bulit :D"