32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#5206 holhol? -
#5205 az egyetlen crackel ami van nem megy...
ajánlom hogy ne írd ki a letöltött image-eket, hanem mountold őket Daemon tool-al és úgy telepítsd majd az egyes cd-t mountolva futtasd úgy, hogy a safedisk opció be van kapcsolva. így állítólag megy! -
Coolfire #5204 Háj!Valaki próbálta már? The Sims 2 (c) Maxis *Working* *CRACKFIX*. -
#5203 -
#5202 Hát naon cépen kötönöm a tippet... Ez hasznos volt... Köszi... És mi van az építéssel??? -
#5201 ennyire lusta nem lehetsz a visszaolvasásban :D #5190 -
#5200 Köszi!Nem tudod, honnan lehet letölteni ezt az újat? -
#5199 Először a beállításokban van egy olyan menü hogy "kapcsolódás" és azon belül egy 'határ' nevű rész.
Ott az egyidejű letöltésnek (max.) válaszd ki az egyet!
És amikor elkezded tölteni a fájlokat (minden letöltése flashgettel) ott be kell állítani, hogy csak egy részt töltsön egyszerre, különben 503-at dob minden fájlra!
Nekem is egész nap meg éjszaka megy a flashget :D -
#5198 rossz az egyetlen crack ami kijött! Elvileg kiírva nem megy csak ha Daemon-al imageből mountolod oszt onnan futattod safediskel az egyes CD-t eredeti EXE-vel. De nekem így sem működött. Most kijött valami új image amivel állítólag megy... majd otthon prószálom! -
#5197 Flasgget fel. Maj jobb klikk az oldalon valami üres részen ahol a fájlok ki vannak listázva. Válaszd a Mind Letöltése FlashGet-el opciót. Jelöld ki a fájlokat, állítsd be a jelszót és az azonosítót oszt megy. :D -
#5196 Flashget -
#5195 Sziasztok!
Lehet,hogy már kérdezték párszor, de nem volt kedvem visszaolvasni!
Láttam már, hogy írkáltatok, hogy nem tudtok építeni... miért van ez? Van rá valami megoldás? -
#5194 Helló.
Én most kezdtem el leszedni, nincs vmi gyorsabb módja hogy leszedjem én a http://wanadoo.atw.hu/ oldalról szedem le de itt az a baj hogy 1ccere csak 1 fájlt tok szedni. Nem tudtok vmi oan progit amivel bedobálom letöltési listába és az szedi szépen lassan??? Mert hogy folyamatosan itt kell ülni ez nem a legjobb. -
#5193 Mivel nekem még sehogysem megy az építgetés, a tegnap leírt módszerekkel sem :( ezért fogtam egy már kész családot és gondoltam ismerkedem egy kicsit a játékkal így, legalább rögtön magára az életre tudok a gaméban koncentrálni...
huh most így hirtelen nem tudom melyik családdal nyomultam. 2 idős szülő, 2 kamasz fiúval. Az egyik srác egója az egekben, szerelmes, de mellette nagy nőcsábász is, a neve Romeo :) A másik inkább amolyan bulizós fajta. Haverkodni akar, házibulikat tartani szal' igazi bajkeverő :) A szülők pedig már nyugdíjban vannak...
Szal az észrevételeim:
Érdekes mód valamiért az volt az érzésem, hogy - lehet csak ebben a családban - a fiúk nagyon anyásak. Az anyjuk igényli, hogy többet beszélgessenek illetve együtt legyenek az vele. Ha mondjuk nem nagyon kommunikálok a srácokkal, akkor elhidegülnek az anyjuktól. Az apával nem így van. Vele még ha hetente 2x nyomok le egy beszélgetést a két sráccal akkor sem vészes. Máshogy állnak a két szülőhöz. Ez tetszett!
Na és ott van a szerelem és a csajozás. Romeo a suli szépfiúja. Jó tanuló, mégis amikor elkezdtem teljesíteni a wants-okat, vagyis hódítani (mert legtöbbször ezt akar a kis majom :D) az rögtön a tanulás rovására ment. A házi feladatot például sokkal lassabban csinálja meg pontosan azért mert a nők járnak az eszében. Szép dolog ez a kamaszkor.
Na meló után asszem csinálok a másik gyereknek (az ő nevét nem tom sajnos) egy bulit :D -
aiguo #5192 Ohhhhh ehhez mar faradt vagyok....
1.)Nincs masmilyen mukodo krekk!!!
2.)Dontsd el, mountolsz 1.5 megat vagy 700 megat!? -
#5191 A második link OK
Amúgy ha tőled nem kéri az applet letöltését az első helyen, ez attól lehet, hogy te azt már installáltad...
Szerintem ő nem ilyen NOCD crackre gondolt, ezt ugyanúgy mountolni kell -
aiguo #5190 Mirrors:Sims2v1.0MiniBackupImageEng.zip -
Curtis #5189 Hello,
Hogy lehet olyan belső lépcsőt csinálni, mint amilyen pl. a lépcsőházakban van? Tehát nem egyenesen fel, hanem négyzet alakban felfelé. A legegyszerűbb úgy lenne, ha lehetne egymásra tenni két FOUNDATION-t, vagy DECK-et, de nem lehet csak úgy, hogy baromi magasra ugrik (SHIFT+Click). Van valami megoldás? THX.
Curtis -
aiguo #5188 Nemkell feltenni semmit leirtam hogy lehet letolteni. De ha adsz email cimet atkuldom! -
#5187 35MB.COM Download Applet
Ennek az installálása nélkül nem lehet letölteni, márpedig hogy ilyet fel nem teszek , az is biztos
Talán valaki akinek megvan feltehetné normális helyre
Ha nem fake az egész... -
aiguo #5186 Szia!
Innen lekaphatod:
Sims2v1.0MiniBackupImageEng
Explorerben nyisd meg a linket,majd klikk "Download File"...
-
#5185 Mondjuk, közzétehetnéd, hogy honnan szedted, hátha megoldja a fagyás problémát... -
#5184 Na mim van? Egy müködő crack-em ami nem kér CD-t és még építeni is lehet. -
#5183 Nekem CD n van és müxszik!nem is próbáltam mountolni!Le sem szedem image-ba mert nem akarok és nincs is időm ezzel bajlódni mivel átkozott lassan szedi le a CD ről :(!De legalább hibamentessen müxik.Szal szerintem eccerübb ha ki írod Alcohollal !Akkor még a Clone CD-t sem kell letörölni!Lényeg hogy a CD íróba tedd a lemezt mert nekem pl máshogy nem fogadja el !Érdekes. -
#5182 -
Redfox #5181 #5167-re senki?
Na jóccakát all! -
clio1616v #5180 na látom kezdik elhagyni a nemmegyajátékmicsinájjak-ot :)
cuccokat kellene keresni, mert régiben volt infrás klotyó itt meg a standard van csak :)
-
#5179 legjobb uzlet az ha csak kihasznalod a gazdagot, bekoltozteted, hozza a zsé-t, és masnap elkoltozteted. nem viszi el a hozott lóvét :D -
clio1616v #5178 odadod a havónak a cdn a gémet és utánna majd ő berakja isoba decrypterrel. YEAhhhhh -
clio1616v #5177 gazdag ribancot vegyél el gecc ne a bejárónőt :)))))))
-én egy gazdagot vettem el és hozott 50k-t -
Fboy #5176 jóvan, tudtam hogy megin én mondok hülyeséget -
#5175 Ha jól fordítottam ekkor ez egy müködő crack féleség. Csak éppen valamit még a MONEY verzióról is hablatyolt. NFOrcon van. -
#5174 És cd-ről nem tud imagét csinálni vagy az úgy nem jó??! -
#5173 The Sims 2 (c) Maxis *Virtual Disc*
Hoppá! Valami megjelent hozzá. -
joe69 #5172 ma mar egyszer memondtuk hogy kiirva nem megy a dolog -
Christian #5171 hogyha feleségül veszek vkit, akkor nem kapok pénzt. Miért? akkor honnan szedjek össze sok pénzt, hogy vegyek vagy építsek egy jó lakást? mrie összetudnám dolgozni, addigra meghal az ipse. Megoldás? -
Gandibá #5170 Másképp nem tudom odaadni spannak.. -
#5169 lól meg let mondva ne írjátok ki de háááát...... -
Gandibá #5168 Na jó, de én Alcohol 120%al írtam ki (Alcohol_120_Percent_v1.9.2.1705_Retail_Multilanguage-YAG) és úgy azt írja ki hogy wrong disc inserted.. -
Redfox #5167 Hali!
Nem tudjátok mi a megoldás arra, hogy nem jön elő a konzol?
Mert pl. építeni már tudok.:)
Előre is köszi!