32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    Sajnos nem tudom. Lehet hogy csak ez a 3 falu van? Mondjuk egy jópofa SC4 vidékre én is szivesen lecserélném azt a "Rosswell" mintáju falut, az nekem nem szimpatikus.
  • Amiga
    Produkáltam egy válást :) a "break up" paranccsal, a sim ki is sétált karim életéből némi zokogás után...
  • The Hedgehog
    CD Key
  • Zsolo
    Kéri, de már megvan
  • Mike
    az meg minek?
  • Zsolo
    Mondana nekem valaki egy CD Key-t?
  • Mike
    ügyes vagy, kiköltöztetted apukát :)
  • Coolfire
    Most nincs fent a SC4,de tudjátok már,hogy hogy kell cuccokat importálni?Az .sc4 kiterjesztésűeket kell a könyvtárakba másolni?
  • Coolfire
    Úgyhogy,ha ezek iskolások lesznek,még egyet próbálok.A végén az egész "falu" velem lesz tele..:)))
  • Coolfire
    Jó nektek,nekem mindig csak lány lesz(mint az életben).:))
  • Sipocz
    Maxa konverzióval, más a graf.engine!
  • Sipocz
    Nálam is fiú van, Mátyás a karizmatikus:)), mindene a beszélő nyuszijáték volt és 5 nap alatt (1 ebből cheat:(() 4 karizmapontot csipegetett össze.
  • The Hedgehog
    Vagyis akkor a szomszédok nem öregszenek? Nemár! Az tényleg nagyon illúzióromboló!
  • The Hedgehog
    Amiga nem nézted meg a hűtőket? :P
  • Coolfire
    Igen.Hozzám már 2 generáció óta jár pofozkodni a kukkolás miatt..:))
  • Sipocz
    Jaja, a toddler igencsak zsufi már egy kölyöknél is és bevallom 1 napra én megállítottam az időt mer a srác nem nagyon akart járni tanulni (lehet azért mert mindkét szülője a világlustája és ez már a beigért genetikai programozás?:) és már a negyedik napon járt az időmutató. De aztán tök aranyos volt a kölyök amikor mondtam neki, hogy akkor most lépdelj oda és bilizzél, aztán meg szólj apádnak hogy éhes vagy:)))!
  • Mike
    szerintetek mennyire kompatibilisek a sims1 tapétái a 2-vel? mert párat szívesen áttennék onnan, a 2-ben lévők java sajna elég ocsmány
  • Coolfire
    Akkor megnyugodtam.:)
  • Amiga
    Kérdés: ha az én családom öregszik, akkor a többi szomszédságban nem telik az idő? Tehát ha egy családdal játszom, akkor lehet, hogy generációkon keresztül ugyanazokkal barátkozom, és az idős Mortimer Goth túléli a saját unokámat is?
  • Coolfire
    Beletelt egy pár napba az biztos.:)De már minden skillje szinte fullon van,sok haver(neki is meg az embernek is),és majdnem mindig platinában volt.Ja és fiatalítom non-stop.:))
  • Amiga
    Nekem fiú jött... (Sebastian).
  • The Hedgehog
    aha ok! mert nem akarok abba beleszaladni, hogy Mick Jagger módjára falja a nőket a srác (mint most). A jelenlegi 4 wants nála (ha jól idézem fel):

- randizni Juilette-el
    - féltékennyé tenni Monique-ot
    - megcsókolni 3 lányt
    - (ez meg valami általános... nememléxem)

Szal' izgalmas napok előtt állok :D
  • Coolfire
    Állítólag(újság,fórum)ismeri a game a hármasikreket is 1:10000 eséllyel..:)Na az lenne érdekes a kettes után..:)Nektek is csak lányokat szülnek?Vagy fiú sikerült már valakinek?
  • Sipocz
    Ilyet én sem tapasztaltam, nálam a pure házasságkötést nem kisérte átvezető animáció csak simán bejelentették a vagyon és életközösség tényét amit a két karika jelez, Nálad ők már házasok. Animáció nálam a jegyességnél volt, de azt az ékköves gyűrű jelzi és nem a karikák.
  • TopGun
    HUH! vazz! mennyi ido alatt erted el ezt a finom kis napi jovedelmet?
  • Coolfire
    Ne akard..egy fiúban reménykedtem,és két lány lett..:)Átjött a nagyi is a szülés napján,és segített gondozni őket.Amúgy át lehet move innel ideiglenesen hívni,ha rávisz a kényszer.Jobb,olcsóbb mint a dadus.:)De a 2 gyerek lenullázza a szülőket teljesen.Vettem az aspirációs pénzből feltöltőt,de mivel nem aranyban voltam,leszívott.Még jó,hogy utána 2 vágy teljesült,felugrott aranyba,és a kaszás nem tudott elvinni.2 napba telt mire regenerálni tudtam teljesen.Szóval nem egy leányálom az ikrek..:)Most léptek toddler-korba,na ez lesz még érdekes..:))
  • Sipocz
    Úgy tudom, hogy a wants-fears system adaptálódik, de a karakterisztikáját nem nagyon tudod átváltani, maxi. annyi lesz hogy picit ezek a dolgok háttérbe mennek, de továbbra is meghatározók és vszinü hogy a magas aspi.pontokat innen lehet megjátszani. A szerető férj és apa az szerintem tutira meglesz ezzel nincs probléma!
  • cenobite
    Az első mondat után természetesen "?" kellene hogy legyen. :)
  • Sipocz
    Huapám, IKREK?!? Gratula, sajnos nálam odahaza csak a feleségem simjeinek sikerült és ő úgy meglepődött hogy visszatöltötte a mentés előttit. Én meg bánkódok hogy az enyémeknek nem sikerült:((!
  • Coolfire
    Az én emberem nagyon pénzéhes.Igaz csak az alapembert indítottam én,a többi(feleség,gyerek,unokák,vő)ezt már mind a játék generálta le nekem.:)Állandóan az a vágy/félelem:új dolgot venni,nem elkésni a melóból stb..csupa lével összefüggő dolog.
  • cenobite
    A házasságról tud valaki infot. Csajomra ha kattintok, az infojában ott van két karikagyűrű, de még nem volt olyan "igazi" lagzi. Lehet ilyet csinálni, vagy ha már van "try for baby" opció, akkor az azt jelenti, hogy házasok?

csak mert láttam már olyan screenshot-ot, ahol a csaj+a faszi áll a pap előtt, hátul a barátok, szóval tiszta esküvő feeling volt.
  • The Hedgehog
    na akkor ez valami magamfajta gyerek lesz :) mindegy! az első résszel nem nagyon játszottam csak néhány napot így most nekem ez a Sims2 ilyen téren (nevelés stb.) nagyon új.

Nem tudjátok, hogy mennyire lehet egy sim jellemét megváltoztatni? Mondjuk egy csajozós kamaszból lehet később szerető és hűséges családapa?
  • Sipocz
    Annyira bele vagyok feledkezve az újdonságokba, hogy igazán még nem figyeltem a karriereket jövedelmezőség szempontjából, amikor kiválasztattam velük a szakmájukat az want szerint történt. Az egyik orvos (rengeteg mecha és cleaning), a másik üzletasszony (rengeteg karizma és némi kreativitás) kb. a karrier közepén állnak (sajnos az asszonyt eddgi 2* minősítették vissza, mindkét alkalommal a főnökkel szembeni ellentmondás miatt{ajóannyátneki:(() és 5-5 napi munkával megkeresik a szolid mindennapit, továbbá jut a fejlesztésekre is (no nem vastagon és ráadásul a gyerek növekedésével kapcsolatos beszerzési kényszerek lenyúljék a lét). Láttam még hogy a tudós aránylag jól fizető és mindenképp kényelmes meló.
  • Coolfire
    Hát most a karrierem szülésin van,de a napidíja 1356 simoleon.Most kutatóorvos.De még hátravan a klinika igazgatói posztja,de majd csak az ikrek felnevelése után.Addig mindennap megkapja az 1356 pézt..:)
  • TopGun
    Hi! ezt eltudnad kuldeni nekem mailban? nalunk tiltottak az olyan oldalak amiben a jatek, vagy game szerepel! :(
  • Sipocz
    Szvsz. a mama családcentrikus beállítottságu Nálad alapban és az természetes, hogy jobban igényli a gyermekei szeretetét. A 2 srác közül lehet hogy a bulizós megjátszása lesz a nehezebb, pl. nálam a szerencsefi+családcenter házaspár könnyedén elvan néhány baráttal (épp amennyi a karrierhez kell) de tudom hogy egy társaságcentrikus simnél pl. van olyan want ami 30 barátot irányoz elő (igaz 15000 pont!).
  • Aschil
    Gamecopyworld
  • Aschil
    http://dl.gamecopyworld.com/?f=The.Sims2.CD1.PlayDisk-RIP!zip
  • TopGun
    Az gaz, nekem alcohollal siman, megy, ill. neha akad kicsit mikor zenet tolt, de egyebkent mukszik es epiteni is lazan tudok.
  • TopGun
    Sokat lehet keresni orvoskent? uj figurat inditottam es nem dontottem meg el, hogy egeszsegugyi palyan induljak vagy kutatokent? melyik jovedelmez jobban? mik a tapasztalatok? Sipocz, Coolfire?