32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#5406 állísd vissza a zeredeti sims2.exe-t majd szedd le az #5380-asban lévő fájl mountold be és indísd a játékot:) -
#5405 Akkor röviden összefoglalná vki, hogym mit kell tennem, hogy tudjak építkezni ?
(cue+bin) -
#5404 Akkor nekem milyen crack-em van?? Nekem működik. -
#5403 azt mondják az sem müxik! -
xtimer #5402 jaja...jó lenne ha csinálnál -
#5401 Ez a crack már jó:The Sims 2 (c) Maxis *Working* *CRACKFIX*?
http://www.nforce.nl/index.php?m=nfo&id=76236
Nem vagyok otthon igy nem tom kipóbálni.
-
#5400 amúgy ha az a kicsi image fájl cracknek számít akkor 1 crack működik:)
már 4 crack van?? és egyik sem megy.. még ilyet.. nagyonjól bevédték ezt a game-t -
#5399 Nana. Én tegnap leszedtem valami Crack-et és CD-t se kér, és még építeni is tudok. Igaz eddig mountolva játszottam. De egy haver ma vitte el. Majd kipróbálja. -
#5398 megcsináljam? :)
benyomjuk mondjuk a linket fel a kép alá hogy faq azt késsz:D
csinálunk egy oldalt ahol leírju kezeket a butaságokat:D -
#5397 De mostmár miért nincs ilyen FLT, meg DEVIANCE-ból is elég kevés van már. Kb 3-4 éve mikor elkezdtünk ilyen FTP-ről töltögeni szinte csak FLT, meg DEVIANce volt. -
#5396 Új csatornát lehet létrehozni? azzal hogy uj könyvtárat nyitok?
nyitnák mondkuk egy VHs-et, oszt néznék rajta a gépen lévő filmeket :D -
DePreSsZYo #5395 :DD -
xtimer #5394 ez lol...megittam azt a szaros elixirt azt rögtön jött a hapiért a kaszás :DD -
Coolfire #5393 Dokumentumok/EA games/sims2/movies oda ahova akarod. -
Coolfire #5392 Mert senki nem olvas vissza.Nem kell crack az indításhoz! -
#5391 Tudom, hogy volt már róla szó!De kb. 3 oldalon keresztül az van, hogy miért nem lehet építkezni!De ha a mountolással egyszerűen meg lehet oldani, akkor mi az a három oldalnyi kérdés? -
#5390 azt hogy csináljam meg, hogy filmet teszek be a játékba ugy, mint mp3-akat, és azokat nézem a "tévébe" ? Hova másoljam ? -
Coolfire #5389 Mindenki,aki mountolva játszik.4 crack van neten,egyikkel sem lehet építkezni.De már ezt is többször kitárgyaltuk.Télleg kéne az a FAQ.:) -
#5388 Én is azért kérdeztem meg mégeccer, hogy tisztázzuk már, mert mindenki mondja a magáét, hogy így jó meg úgy jó... aztán kiderül, hogy senkinek sem megy! :) -
xtimer #5387 Télleg kéne csinálni egy FAQ-ot...mert kiborítanak az ilyen kérdédek: mijé nem tok építeni?, mindig lefagy a gém,mit csinájjak?....meg az ehez hasonló kérdések -
#5386 Mountold a Daeomonba -
#5385 CD Rip-et hova kell tenni?
-
#5384 Van itt oolyan, aki tud építeni?! :) -
#5383 azt hogy csináljam meg, hogy filmet teszek be a játékba ugy, mint mp3-akat, és azokat nézem a "tévébe" ? Hova másoljam ? -
#5382 jó lenne ha már valaki meglepné a józan népet 4db iso file-al....nem ilyen sutyerák vandál alkoholimidzsbörnerekkel kellene szarakodni...de én csak álmodozok....sajnos -
#5381 tudtamróla (meg aki olvasott az is) -
#5380 Itt a link: CD rip -
#5379 Mindjárt felpakolom, de a gamecopy-n megtalálhatod. -
#5378 ÓÓÓóóó...Ez érdekelne! Hol van ez aki image?! -
#5377 Bár gondolom már volt, meg tudtok róla, de azért hátha. Van egy kis rippelt image file amiben csak a biztonsági dolgok vannak. Bemountolod és elindul a game hiba nélkül, "CD" nélkül. -
#5376 Én így :van az építésnél olyan hogy magasabban lehet építeni a házat, kilyelőltem vele a ház alapját megcsináltam a falakat meg minden és utánna kitőrőltem alatta azt a megemelést lesűlyesztettem a talajt addig hogy pont aláférjen a fal és illeszkedjen aztán lépcső és kész! Remélem érthető!! -
#5375 Ha nincs crack, akkor CD-RŐL!!! nem fog elindulni! -
#5374 hogyan kell? -
#5373 Nekem az ikreim egy fiu és egy lány lett melletük alig volt időm valamire! Ja és télleg lehet pincés házat csinálni, arra már rá jöttem csak még nem építettem, valaki csinált már?? -
#5372 Igen nekem is. -
#5371 nektek is akadozik a wanadoo warez amikor letöltetek róla?nekem néha 4k néha 50k :( -
Sir Maxwell #5370 hi all
én már nagyjábol végigolvstam a forum,ot, és találtam máshol is ezt a hibát, de űsenki nem válaszolt arra.
szal:
amikor elindul a game, kiírja, hogy a sims2 hibát észlelt, ezért leáll, blablabla...
majd helpeljen valaki please!!!!
már nagyon szeretném kipróbálni! -
#5369 Na én most probálom ki,remélem nálam megy. -
#5368 Hogy fogod élvezni, ha jön a baba! -
#5367 és ezek még csak az alapvető gondok :D