32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#5086 Hm, tévedtem, a régebbi anyagok között is sok a free. :) -
#5085 pcdome-n találtam, Kabalaa irta:
"Na szóval a gyereket úgy kell magániskolába küldetni hogy rámész a telefonra aztán Invite headmaster...
Ekkor úgy estefelé eljön ez a headmaster...
Na ekkor érdemes először entertrain-give a tour-t választani és bemenni minden szobába közben rákattintani hogy show room....
Az a lényeg hogy minden szobában nagy legyen az enviroment....
Ha ügyes vagy akkor már ezzel összetudsz szedni 50 Pontot a 90-ből ha körbevezetted a házban...
Aztán érdemes egy magas cooking skillel rendelkező simmel vacsorát készíteni( én pulykát(turkey-t) választottam ételnek) mer akkor több pontot lehet kapni ha magas skillel rendelező készít kaját...
Én nálam itt összejött a +40 pont és így már meg is van a 90 pont mehet a kölyök magániskolába....
Van még olyan opció is hogy Smooch amivel győzködni lehet a headmastert ezzel is + pontot szrezven ha nem jönne össze a 90 a többiből...ehez nagy charisma skill kell...."
gondolom nem haraxik meg -
#5084 nem free. regisztraltam utana mar keri a subscribe-ot. :D -
#5083 Azért sajnos ez a free nem az, amitől hanyadt kéne esni :(... a legtöbb dolog így is fizetős. -
#5082 http://www.sims2.thesimsresource.com/ -
#5081 http://www.sims2.thesimsresource.com/signup.php -
#5080 register for free gyerekek
http://www.sims2.thesimsresource.com/items/ts2communitylots.php -
#5079 persze! :) én is így leltem rájuk :P -
#5078 szemét! Megelőztél 1 seccel -
#5077 a bal oldalt lévő menucsikban nyomj ra a sims 2 re -
#5076 bal oldalt válaszd ki a sims2 fület -
#5075 és hol van ott sims2 rész? csak sims1-hez láttam dolgokat -
pippo88 #5074 Nekem egy kérdésem lenne (lehet már elhangzott): egy .mdf és egy .mds fájlt kapok, betenném deamon tools-ba, de azt írja ki, hogy fájl nem elfogadható. Van valakinek ötlete? -
#5073 Ertem, ok, de megnezni meglehet oket nem? -
#5072 amúgy megy vele simán -
#5071 rendben köszi! várjuk! -
#5070 ez jó kérdés! ehhez kellene tudni letölteni ezt az épületkomplexumot, de sajnos mint írtam volt csak fizetős tagok pakolhatják le a www.thesimsresource.com-ról :( -
#5069 Hát max. holnap, mert most munkában vagyok, a játék meg otthon van. De szerintem hűtőből nálam sincs túlkínálat... megnézem este... -
#5068 az 512 ram miatt win98se-t javaslok, azon kifogástalanul fog futni medium beallitassal -
#5067 és hogy lehet ilyen lakóközösséget létrehozni? -
#5066 Amiga: itt a srácok szerint a törtben nincs benne minden berendezési tárgy. Tudnál nyomni egy képet amelyen a játékban található hűtők láthatók? -
#5065 Nekem P41800@2400-on fél giga rammal, Radeon 9700 pro-n max felbontás mellett csak néha szaggat, sőt játszható még akkor is, ha a videófelvételt highre állítom bekapcsolt hanggal. Eredetiben van meg a game, és a konfigod mellett te is nyugodtan megveheted. -
#5064 http://www.thesimsresource.com/
csak egy a baj vele... fizetősek a letöltések. tagsági díj SUXX :( -
#5063 szerintem fut. havernál szinte ue a vas csak a kártya geforce és megy! -
Balli #5062 Köszi az értelmes választ!
Ha valaki megszeretné tudni mielőtt megveszi 13k--ért a game-t ez rá a válasz. Kiad 13ezret s lehet nem is fut nála a játék.
Szval mégegyszer megkérdem hátha:
Egy xp1700+, 512DDRAM, 9600pro mellett kb hogy futna a játék? (3DMARK:3700) -
#5061 Ezeket a kepeket honnan gyujtod be? -
#5060 Ez is nagyon cool, de mire belakod, mar az is szep melo :) hat meg megepiteni! -
#5059 azt nem tom' szerintem csak 1 családot irányítasz te a többi szomszéd... -
Cassano #5058 De a rohásszekrényben csak az alap ruhát hajlandó felvenni egyszerűen nem értem :( -
#5057 kössz -
#5056 -
#5055 és hogy irányítasz annyi embert?:) -
#5054 a leírása szerint egy lakóközösség több sim családdal :P -
#5053 ebben hányan laknak, 100 an? -
#5052 próbáld ki:D
#5050: szép kép ilyen ház keéne nekem:D -
#5051 nincs sajnos még elérhető tárgy csak hivatalosan, a többi make up stb meg nem erdekel -
#5050 akkor ehhez mit szólsz? Melrose Place vazze :D
-
Balli #5049 Sziasztok!
Egy xp1700+, 512DDRAM, 9600pro mellett hogy muzsikálna a game? (3DMARK:3700) -
#5048 nem érdemes végig visszaolvasni?
nincs esteleg valami tárgyról link? -
#5047 ez szép