32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#5446 de végülis nevezhető cracknek szvsz:)
na a faqnak nekiállok majd mindjárt addig jöhetnek a kérdések amiket beleírjak:D -
MagyaR #5445 a jatekot lehet telepíteni, mert amikor telepíted még nemkell be mauntolni az imagekat. Csak gondolom utána.
Nah ha elkésüzl a faq akkor újrarakom a jatekot azt ... -
Coolfire #5444 Pedig nekem is viszi a DT safedisc opcióval. -
Coolfire #5443 Ha be van mountolva is,akkor nem fog kijönni a crack-hiba,mert emulálod a védelmet is.Kapcsold ki a DT-t majd rájössz.:) -
#5442 szasztok! probléma: jön az iskolabusz, meg melóskocsi de nem mennek ki és rá se tudom venni őket, hogy kimenjenek... bug vagy ez is crack probléma? eddig minden ment rendesen, egészen mostanáig...
másik: ez a rippelt iso mivel és hogyan működik? deamon tools 3.47 és megintcsak kiírja hogy cd/dvd emuláló szoftvert talált. akinél működik írja már le lépésenként, hogy milyen progival, milyen beállításokkal mit és hogyan csinált. köszi! -
#5441 ,) -
Coolfire #5440 Az nem crack az csak a kibelezett image.:) -
#5439 THX ! -
#5438 nincs mit. a puszi azé nem kellett volna -
Coolfire #5437 Nem jó,letöltöttem megnéztem.Ugyanúgy nem lehet vele építkezni. -
#5436 kösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszi -
MagyaR #5435 És ezek amik itt alább lelettek sorolva -
#5434 3.47.0.0 -
MagyaR #5433 1. Cd-keyek
2. Jatek elindítása. (miket kell letölteni és mit kell csinálni lépésről lépsére. A bonyolult szakszavakat, mint pl. a mount jelentését leírni, mert, azé biztos valakik nemtudják, habár énse tudtam de kivövetkeztettem mivel daemon toolsról volt szó) -
#5432 1. Az építkezés megoldása-> ez a lényeg. Plusz még pár XP-s meg ATi-s hiba megoldása... -
#5431 THE SIMS 2 v1.0 ENG *PROPER WORKING* NO-CD FILES
Hopsz. Még egy új cucc. Valaki kipróbálja? -
#5430 mi a D-tools-od verziója ??????? -
#5429 ne fáradj -
#5428 tevebuzeráns -
MagyaR #5427 Jah. Már négy napja nemtom elindítani a jatekot :D.
Mindenütt csak csupa kezdő hacker :D -
#5426 hmm, majd megpróbálok szerezni olyat -
#5425 jó akkor megcsinálom;)
csak soroljátok fel mik legyenek benne -
#5424 Nekem is... de így akkor hogy telepítsük a játékot?? :O -
#5423 Tényleg össze kéne foglalni adógokat egy FAQ-ba, mert mostmár nagyon ösze keveredett minden! :( -
#5422 Nekem sikerül mountolni az MDS-et!
-
#5421 -
MagyaR #5420 LOl. Ha a bamountolt cdn nyomok autorunt akkor msdosba akarja a gamet elinditani ehh. -
MagyaR #5419 Najó szntem mostmár télleg jöhet a faq:D -
MagyaR #5418 Azabaj, hogyha bemountolom ugyanúgy kéri a cdt :D.
Bemountolom aztán elakarom indítani és ugyanaz. -
#5417 -
#5416 nekem 3.47-es van. -
#5415 3.47-es kell -
#5414 nem tom, mer' másnál + műxik. én is hiába mountolom be az mdf-et, kéri az eredeti cd-t. pedig most jól jönne az a közel 800 mega hely -
#5413 A RIP readme-jében azt írja, hogy blacklisted d-tools kell, azt nemtom az enyém az-e . (3.16) -
#5412 akkor lehet hibás ez is?
(én nem próbáltam) -
#5411 mds-et kéne mountolni -
#5410 mint nálam -
#5409 igen, az MDS file-ra
az MDF-et mountolja, viszont a játék kéri az orig CD-t -
#5408 pff, ezt a mountoláskor írta ki? -
#5407 Unable to mount image . File not accessable .