476
Jöttök?
-
#36 én megyek!
Csak 1 Nap van,ami más mint a többi! -
cyrus #35 khm, khm ....
ÁP !!!
htx :P -
#34 Ez jóóóóóóó! -
Cat #33 - Még jó, hogy maradt csillámsmink szilveszterrol! - közli a mellettem ülo, fehér vászonnadrágot, és hozzá illo, ízléses fekete csipke tangát viselo lány a metrón, majd visszabújik a Pokémonokakkal gazdagon díszített sminkkészlet mögé. Az elottem álló, izompólóba bújt, legfeljebb 35 kilós srác erre ösztönösen laza, csajozó testtartásba vágja magát, majd a hatást növelendo, bicepszét megfeszítve szájához emeli a nála lévo pezsgosüveget is.
ez annyira igaz :D
http://index.hu/kultur/eletmod/bpparade0824/ -
#32 fasza volt.. thx adi! -
Madmaxx #31 Saját kép -
Madmaxx #30 Bomba! kamion rulz! -
#29 Csak volt egy kritikus pont mikor már szomjan döglöttem de jött a felmentő csapat. :) -
#28 Kirááállyyy volt...... :))))) -
Madmaxx #27 Kinn voltál? -
szando #26 nem :D van jobb dolgom is... pl. csajommal megünnepelni a 10 hónapot (ehe) :D -
Hype #25 Speedy J egy zseni! Kötelező számomra, semmi pénzé nem hagynám ki.
Jó kis hetem lesz, 19-én Chris Liebing majd 23-án Speedy J. Soha jobbat :) -
#24 hmmmmmmmmmmmmmm :)kár -
#23 egyik masszőrcsaj félig-meddig rokon, néha engem is megmasszíroz, persze privát :D -
#22 De szoktak jó bulik lenni:D -
#21 Pacha mekkora gengszter-maffiahely, ismerős ott dolgozik :D -
#20 Hm, talán. -
#19 Aztán 24.-én Pacha-ban Centro-Fly John Creamer és Stephane K. közreműködésével.Ezt is jó lenne meglátogatni, bár ez még kérdéses:D
Előtte pedig a legnagyobb buli a hónapban, Aug 16, Flört záró, Deep Dish!!!!!Mindenkinek ott a helye!:D -
#18 A Parádé egy rakat szar, az biztos, hogy oda ki nem teszem a lábam ahogy eddig sem tettem.Nem vagyok hülye, hogy a sok szerencsétlennel loholjak a kamionok után:DD
A Bónusz party egyedül a SAP-ban lesz értekelhető számomra:
SPEEDY J (NL), LUKE SLATER (UK), BEN LONG (UK), ELECTRIC INDIGO (A), DR.MOTTE (D), HOT X, BUDAI, JAY CORTEZ, IGOR DO'URDEN, NEWL, master of ceremony: MC SPOT & MC MARS (A)
Ez nem lesz piti buli, de pont 23-án van a Vigadóban Renaissance Party, ahol Lexicon Avenue és Paul Rogers pörget, szal nekem ott a helyem:D -
#17 ott inkább a szintetikusok a menők. -
#16 lol... parádé:)) A sok birka...
Nem és nem. Elég gagyi utánzata az eredetinek, meg nem is jó poén délután linkre berúgni aztán meg 22.00-kor vége... -
#15 nem -
#12 nem -
#11 Talán -
Hype #10 aug 23 -
#9 nem -
#8 te kik vagytok ? :DD resident emil ? :D -
#7 nem.
az egészben csak a bungee jumping jó a többi lófasz. -
#6 Mikor lesz?azt sem tudom. -
Hype #5 Nem tudja valaki, hogy mennyi lesz a beugró a Bónuszra? -
Hype #4 igen :) -
#3 hát nem -