476
Jöttök?
-
#356 lol en is emlexem akik a kukan nyomtak.......
sima csajok akik ojan atlagosak azok is jó sztem csak egyreszt sok kozottuk akik tanulas tanulas tanulas.... es nem is a legszebb es vannak szépek is de nehez megtalálni őket. meg nagyobb munka felszedni őket mint a plázapicsákat. ergo plázapicsa többnyire szemrevalobb + kevesebb munka -
#355 Én is láttam! Az anyjuk még bíztatta őket! -
Borg #354 Hm azt hittem ilyen igényesebb zene ott nem megy, mint Digweed és társai... -
Highw@yPos. #353 amugy az idei bónusz 1 nagy rakat szar volt, nemhogy fejlődne a parádé előre, inkább vissza fele. A SYMA csarnokban okádék zene ment, technohoz nem is hasonlítható valami elektro sz*r. Adam Bayer olyan lapos szettet nyomott,mint az alföld, 30 percet ha bent voltam összesen, inkább a red pulse-ban voltam, mert ott legalább olyan zene ment, ami ahhoz a stílushoz illik-kivéve Kai Tracid- legalábbis ő nem jött be.
De a Scumfrog meg Tim Deluxe nagyon jó volt.
D&B sátor 1 vicc volt, vidéki focimeccsen több néző van mint amenyi bulizó ott volt.
Tavalyi sokkal jobb volt, volt 1 RUSH ,aki szétbaszta az embereket és utánna még Monika Kruse se mert lazulós szettet nyomni...
Ha jövőre nem hivnak a Red Pulse-ba egy normális DJ-t(Sasha Digweed Satoshie D.Seaman S.Kleinenberg)
a SYMA-ba meg RUSH, Pet Duo, C. Varela, Marco Bailey, Carl Cox jellegű neveket el se megyek... ilyen nyomi Miss DJax-re nem vagyok kíváncsi.... -
Highw@yPos. #352 azt a 2 csajt én is láttam, vagyis 3at, ott táncoltak 2 konténer tetején, de fullra úgy mint a kurvák a kamionon, mondom ezafaszaa, tivagytok a jók....
2 pofon, aztán takarodó hazafele -
#351 idegesitö hülyeseggek
a punklányok meg a divat/plázacsipák majdnem ugyanazok:O
mármint a divatpunkog -
Borg #350 Bizony. De a diszkóbajáró csajok világa azért fekete és fehér, igaz?
A világ szines, sokféle, de ők csak hülye picsák lehetnek :) hm.. -
#349 Ja, csak nem csak kétfajta csaj létezik... Nem csak bakkancsos, és plázapicsa létezik. Vannak a halandó, földön járó csajok. -
Borg #348 Azért be kell vallani, egyszerű barátunk rátapintott egykét lényeges dologra :) -
#347 nekem semmi baj a divatpicsakkal meg palazapicsekkel meg is mondom h miert mert jócsajok es vannak koztuk normalisak es én inkabb veszek le egy tusarku cipot a csajrol mint egy bakancsot... meg azert egy patront meg ér még ha buta is mint a segg -
#346 az uj generáció -
#345 ezekbol lesz a divatpicsa-plázapicsa kombó:o -
#344 Huááááá!!!! Hány évesek ezek? 11, 12? Ezekből se lesz már ép ember... -
Chief #343 tuti bejön neki :DD -
Chief #342 aztapics@ -
#341 -
#340 bejön a srác, májk? -
#339 Pfff. -
na ezt ilyen szempotból nem lehet überelni -
#337 Nem mondtam, hogy mindenkinek így kell gondolkodnia. :) (de azért ideális lenne :DD) -
#336 hagyjuk mar ezt
miert baj az? tudom neked baj, neki nem. ennyi -
#335 "ilyen képet"? :D -
#334 Nekem megvan a parádéról a véleményem, és a 10-15 évesekről is, akik ilyenekre járnak :) -
#333 mindenestre az a véleményem hogy ilyen képet magadról nem jó dolog feltenni a netre -
#332 nem csak siman ennyi van neki? es meg nem vagta le soha?
hm...
mindig tanulok vmi ujat -
#331 jó de tény h szakmunkás bajsza van -
#330 ez nekem mar tul elvont -
#329 és ez nem "nem szép dolog" ? :D -
#328 áz -
geigermuller #327 szakmunkás bajusz befigyel :O -
#326 most jottek az uszodabol, ahol kifosztattak az ermes vitrineket :) -
#325 es hany kilot cipeltel a nyakadban? -
#324 nem szép dolog... -
#323 Nekem is ez volt a véleményem :D nagyon durva -
#322 Igen, mer?! Mi baj vele?! -