Budapest Parádé
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ez a safri duo nem normalis😄 vagy 10 szer hallgattam meg a zenet...
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
(Sim tiltás plussz kodolás,
IMEI-t is majd letiltsuk)
De szerencsére aktiv volt a telefon biztonsági szintje!Sim cserekor be kell irni a biz.kodot!
Még szerencse,hogy nem örülhet neki a tolvaj!
Nagyon bevált ez a modi,hogy ugy csináltak mintha meglöktek volna és közben kezükben a lopott cucc!
...sose azt nézd...
...sose azt nézd...
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
u dont have to listen anybody else but me
ha ugyanez lenne, pl. jobban megrendezve mitna sziget, hogy MINDEN MÛFALY OTTVAN, és nemhallod a másik szraját, akkor ok, ottlennék, a HIP-HOP UNDERGOUNd (azaz nem holmi szar populáris, hanme igazi, alávilági, amit nem kapsz bÓTBa) kmijon tövébe, is nyommám. a sok jo, rappetszeretõ bigével, azelnne a jo... ezsem rosz, csak nem nekemh anem a bogyósoknak... ez nem itélek el minden DIKKÓST, SE ROKKERT, mert sepc. az én, volt csajom is kinttovlt, és nagoyn jot bulizott, é snem diszkos, csak ugy a feeling,tetszett neki, aztmondta, ház nemtudom, ki hogy van vele, én inkább, kihagynám...
u dont have to listen anybody else but me
Idén nem jött el ráss, mi? <#idiota>#idiota>
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

<#hehe>#hehe>