476
Jöttök?
  • CoolStuff
    :D
  • CoolStuff
    Bazz, ez itt a terminyátor:
  • traXion
    Akkor stfu.
  • CoolStuff
    Nem vagyok rokker szalz!:P
  • cyrus #152
    Tessék nektek Parádé a machomedia.hu-tól :D

[mer rendes]
  • PResident Evil
  • I.C.ram
    Képeket már!!!!! Röhögni akarok, meg jó csajokat látni :) Jövőre tuti kimegyek, ha ilyen mókák vannak :)
  • PResident Evil
    icq ?
  • VinylToy #148
    Mert ez majdnem olyan mint egy május elsejei felvonulás, vagy augusztus 20-a, a nép az ilyet imádja...sajna :((
  • Daza500
    Én azt nem értem, hogy babakocsival minek mennek ki.....
  • traXion
    Parátén sok volt az igénytelen az biztos.
  • PResident Evil
    most ezt kérdezte valaki ? :D
  • VinylToy #144
    Aki értelemes rockercsaj
  • VinylToy #143
    Okos vagy!

Csak a végleteket látod jól van!
    Nesze kockacukor!
  • Dacid
    jah amúgy meg nem mentem , mert nem voltam kíváncsi a zenére és a tömegre, meg a sok ribire a kamionon, inkább bnőmmel töltöttem az időmet.
  • Dacid
    ezek lemaradtak :)
  • Dacid
    Jah a kisgyerekeket max azért érdekli a Parádé mert talán az átlag ember kiszeretne nyár végén még kapcsolódnmi egy picit és aki frissen szült azok meg nem hagyják otthon a csemetéiket az üres lakásba inkább magukkal cipelik és halláskárosodásra késztetik a fülüket.
    Amúgy meg az öltözködés témához. Rockerek az állandó fekete rucit viselik, de amikor 2-3 csaj egymás mellettt talpig rózsasyínben tipeg a pláza felé (az agyon plasztikázott testével és a csoda IQjával) azt már nem veszi észre senki. Nem tom ti hogy vagytok vele, de bnőnek inkább egy értelmesebb rocker csajt választanék, mint egy fullos ribancot akinek IQ nuQ
    Amúgy meg Písz és szíjjatok gázt!
  • PResident Evil
    én tudom jól magamról, és ezért kussolok, csak nézem a fejleményeket és kuncogok magamban... látom magam előtt az következő társadalom gyerekeit... vagy megértik ezt - vagy rosszabb lesz.
  • Daza500
    Jaja, ment rajta Beastie Boys :)
  • DePreSsZYo
    Hip-Hop kamion rulZ volt :D
    Ott voltam egész végig
  • BADE
    Aki kint volt a Parádén az láthatta,hogy nem csak a diszkósokat érdekli ez a rendezvény,hanem kisgyerektől kezdve a nyugdíjasig mindenki képviseltette magát.A másik meg,hogy nem hiszem,hogy sok embert idegesített volna az Andrássyn a hangos zene,amikor ablakokból,erkélyekről partyiztak.Meg nehogymár 14:00-20:00-ig ne bírná ki az ember?Aki ezt mondja hazudik!
  • VinylToy #135
    És talán Te vagy rá az egyik legjobb példa, hogy lehet szeretni mind a két stílust, büszke vagyok rád :))

[MEGHATÓDOTT]
  • Dichter
    Olyan gyerekes ezen vitázni. A rokkerek kimennek a szigetre, sokkal több rockrendezvényt látni, mint nem rock-ot. (Na jó, ez az elmúlt 2-3 évben megváltozott) A diszkósok, meg az év 365 napjából, az egyiken kimennek az Andrássy útra bömböltetni a zenéjüket.
  • PResident Evil
    ott a pont !
  • VinylToy #132
    Srácok ezt életünk végig folytathatnánk ezt a vitát, de van érteleme, úgyse fogod meggyőzni a másik felet...TOLERANCIA, EGYÜTTÉLÉS BÉKESSÉGBEN!
  • PResident Evil
    melyek ?
  • Voltan
  • Kolbasz
    De. Kettő!
  • Xboxman
    abban azt hiszem abban mindenki eggyetért hogy egy buffalos arcnál nincs igénytelenebb a földön:)
  • Voltan
    Hát, ha a rokkerek igénytelenek, akkor azok az ún. "partyarcok" nem tudom, mik... Nehogymá a befőtt tegye el a nagymamát...
  • I.C.ram
    Nyomjatok be képeket! :)
  • Daza500
    Kai Tracid az élen :)
  • PResident Evil
    igen azt mondták igen fasza lesz... Motte ;)
  • ThePartyFace
    Legjobb a loveparade kamion volt...
    Fasza hang, fasza zene, partyarcok:)
  • Daza500
    A Hip-Hop kamcsi is odatolt nagyon.
  • PResident Evil
    volt METAL-kamion is ;)
  • ranGer2
    #116 ugyvan! :)
  • BADE
    én csináltam párat,de 3 megapixeles képek és nem hiszem,hogy felmegy a tar-ra.
  • cyrus #118
    [egyetért....]
  • :)
    valaki tud képeket mutatni a parádéról ?