Budapest Parádé

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát én olyan izéé.... mindenfélét

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

küggyed !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

CoolStuff
Az elõbb azt csináltam, hogy lehúztam a redõnyt félig, és két 5.1-es hangrendszret kitettem a párkányra mélyládákat eléjük (még redõny rejtekében) mélyládák maxon, hangerõ kicsit levéve, mert üveg törést nem akarok 😊 és jöhet Cypress Hill Mexikói albuma többekközt!

Te kint mindenki nézelõdött fölfele, és a zeném elnyomta a diszkós kamion zaját!😄
Kurva jó volt, csak muterom leállított!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Diszkó patkányok!

Hallottad már egyébként az átírt budapest parádét?
Bukarest Parádé címmel...
Vagy a Lépj a hév elét?
Nagyon lol!
De már rokkosítva is hallottam, nagyon durva...

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Miért, te mit képviselsz?

ÁÁÁÁZ !!! IMKAMIJONT MEKÖLNI !!!!!

menjünk ki rendet bontani!!!444444

\"Life is around you and in you.\"

énse, csak mondom

I.C.ram
nem vaok lokker 😊
Neked ez a véleményed róluk, de sztem õszintén szólvaa rokkerek sem jobbak a faull fekete cuccukban... mindkettõ csoport egy végletet képvisel szvsz

I.C.ram
Sok kis köcsög dizsis, neoncuccokban, ahhhh, onnan már csak egy lépés a szivárvány felvonulás... Ugyanolyan hangulatú a kettõ.
ezért traxi ölne.... 😄

CoolStuff
Ma megyek az utcán, mire odajön egy fószer mikrofonnal, hogy milyen jó a ruhám, és tuti a budapest parádéra készülök...(Tudni kell rólam, hogy nagy rap szeretõ emberke vagyok, és tiszta feka sztájl cuccban flangáltam akkor a haverokkal)

Megköszönöm neki egy laza: Köcce-vel, mire kérdezi, hogy mi a véleményem a parádéról...

Haverom megszólal: Te ez nem arról a gagyi diszkós parádéról szövegel?(Rokker gyerek talpig feketében acél betkós, meg minden)

Erre én: De sztem arról!

Faszi rámnéz, utána haveromra...
Megszólal: Köszi fijúk, jó volt veletek beszélgetni!

Kb fél órát ezen röhögtem!😄

Egyébként gondolkoztam, hogy faszinak azt mondom:

Te tudod mi a véleményem...a sok fasszopó kis diszkós köcsög takarodjon ki a prérire, és ott parádézzon, ne itt a közelünkben bazzeg!😊

PResident Evil
faszául elaludtam... lõttek az ideinek.... is...

ÁjjLe BoBBi
hmmm...erre a postomra nem emlékszem.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ThePartyFace
Nah...parádézz

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

***N-E-M***

Dani20
rush sztem dj-ként középkategoriás, mint pruducer meg hát volt 1-2 jo huzása talán még a get on up is türhetö lenne ha nem lett volna ezeknek a pokéknak a himnuszuk..
rush igazábol egy showman.

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

PResident Evil
lol 😄

ThePartyFace
Dj Rush pedig tipikus agyatlan teknót jatszik, amit szeretnek a pokék.
Mondjuk en tuti meghallgatom mer' nagyon "allat" hangulat szokott lenni a bulijain😄

ThePartyFace
poké:
-csak olyan bulira ad ki 1000 Ft-nál tobbet, aminek minimum tv reklamja van
-nonfig felso es zseletol csopogo haj, napszemuveg
-rommá van narkozva
-ha megkerdezed tole, hogy ki zenel, akkor a fejet razza... "nemtom, de nagyon komoly a buli! kersz/van vized?"

Kata
Csinájjunk SG-s kamijont pótkocsis IFÁból!

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Kezdheted is 😄
ThePartyFace
Poén...

Aki nem erti, az szoljon es elmagyarazom😊

Dichter
LáL!! Tényleg Akkor viszont aki nem tudná, és menni akar, idén aug. 28.-án lesz 😄

Loál János
Az egy tavalyi hozzászólás. 😮)))

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Dichter
Talán Augusztus 28-at akartál mondani. Én sem megyek. Rossz emlékek. 3x voltam, abból 2x azt láttam, hogy egymásnak ugrik 2 banda késekkel, egy mellékutcában. Hát nc. Menjen csak a sok diszkós, meg exhibicionista, mindenféle idióta jelmezben.

nemcsakfeel
megint lesz ingyé káucsuk?

*hihi ** *

ThePartyFace
poké partykellek...

BADE
Csak jól néz ki😊
Annyira én sem szeretem.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Már csak azért is kimegyek, mivel ezúttal lesz egy Love Parade Berlin kamion, amin fellép Kai Tracid, meg még jópár elõadó a Tracid Traxx lemezkiadótól.

gyere el röhökni....fizetem a belépõdet !

Kata
Eccer voltam ilyenen, akkor is kamionon denszelni kellett. Most már nem hagyom magam bepalizni ilyen baromságra...

[/cserf][/fülünyúl]

Calver
nem

"The trees move. Do you not see it?"

ThePartyFace
Mi a raknak sip?
En peldaul meg tudok orulni, ha valaki mellettem fujja a sipjat...orulok neki, ha jol erzi magat, de en nem ra vagyok kivancsi

a headbangerbõl....

BADE
UV sípot honnan lehetne beszerezni?

BADE
Loveparade Berlin 2005 Kamion "Back to the Track!"

Idén elmaradt a világ legnevesebb parádéja, a berlini Loveparade, de jövõre újra vár mindenkit a német fõváros. Idén viszont a Loveparade szervezõ csapata önálló kamionnal üdvözli a magyarokat!

Dj-k: Dr.Motte, Kai Tracid, Mijk van Dijk, Shee-la

TRANCE SENSATION - CLUB - TRANCE - HARD
Leginkább ezzel a három szóval lehetne jellemezni a Trance Sensation afterpartiját. A nem titkoltan holland mintára épülõ partin olyan nemzetközi sztárok zenéire szórakozhattok mint például Ferry Corsten, Armin Van Burren, Marco V, Paul Van Dyk és persze a mester TIESTO...

ThePartyFace
En kinezek a felvonulasra, aztan hazamegyek es csak bonuszra megyek vissza.
Monika Kruse-t meg nem hallottam soha, szolva lesz gerjedes😄

pfff, htx 😄

BADE
én megyek!
Csak 1 Nap van,ami más mint a többi!

khm, khm ....

ÁP !!!

htx 😛

HuAn82
Ez jóóóóóóó!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

- Még jó, hogy maradt csillámsmink szilveszterrol! - közli a mellettem ülo, fehér vászonnadrágot, és hozzá illo, ízléses fekete csipke tangát viselo lány a metrón, majd visszabújik a Pokémonokakkal gazdagon díszített sminkkészlet mögé. Az elottem álló, izompólóba bújt, legfeljebb 35 kilós srác erre ösztönösen laza, csajozó testtartásba vágja magát, majd a hatást növelendo, bicepszét megfeszítve szájához emeli a nála lévo pezsgosüveget is.

ez annyira igaz 😄

http://index.hu/kultur/eletmod/bpparade0824/

CSOCSO
fasza volt.. thx adi!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Bomba! kamion rulz!

Adi
Csak volt egy kritikus pont mikor már szomjan döglöttem de jött a felmentõ csapat. 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Kirááállyyy volt...... 😊))))

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kinn voltál?