Budapest Parádé
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Mondom, idei év sablonszövege, hogy a volt barátnõm az egyik kamjonon fenn van😄ddDDDD
Én meg ezt a csajt ismerem. Nyelvtáborban tanítok nyaranta, onnan. Én angolt tanítok, õ meg németes volt, ha jól emlékszem.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Van egy pár kép még itt is www.admiralis.try.hu
Dell power
az az igazi parti nem a felvonulás!
bár az a röpke 2 óra amit a bejutással töltöttem, kicsit felidegelt, de aztán jót lötyögtünk a symában. monika jó volt, csak túúúl hosszú, elvette az idõt igortól és jay-tõl, a buzi inkalosok pedig 7kor bezáratták megint a partyt, pedig ha jól tudom késõbb is kezdõdött.
Monika után rush felpörgette a partit rendesen motte pedig úgy helyretette, ahogy van. nemhiába tecnhopápa😊
aztán jött egy másik feka, garcia, aki becsületére legyen mondva, szinten tartotta a dolgokat motte után, a befejezés a két magyar sráccal (ami szinte már már hagyomány) megint isssszonyat húzósra sikeredett, a srácok szettjei évrõl évre, (mondhatni Maydayrõl bónuszra) egyre jobbak és jobbak!
nem mondhatom, hogy az évezred bulija volt (mert nemvolt az), de jót lötyögtünk, soha rosszabbat! remélem a Mayday március26án lesz olyan mint a tavalyi, (az idein viszont legalább nem volt tömegnyomor)..és tudjátok márciusig már csak 2õt alszunk!😊)
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Haverom nõvére:

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Csak a végleteket látod jól van!
Nesze kockacukor!

Amúgy meg az öltözködés témához. Rockerek az állandó fekete rucit viselik, de amikor 2-3 csaj egymás mellettt talpig rózsasyínben tipeg a pláza felé (az agyon plasztikázott testével és a csoda IQjával) azt már nem veszi észre senki. Nem tom ti hogy vagytok vele, de bnõnek inkább egy értelmesebb rocker csajt választanék, mint egy fullos ribancot akinek IQ nuQ
Amúgy meg Písz és szíjjatok gázt!
Ott voltam egész végig
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

\"Life is around you and in you.\"

ezek lemaradtak 😊