476
Jöttök?
  • fluga
    szilveszter, mayday...közben ki tudja, mien finomság lesz még...azért egy centro fly bulira is elmennék
  • Punkerwork
    mert lusta lennél hozzá :)
  • Lteebee
    Én meg alapból kedvelek más zenei stílust is.
    :D
  • BADE
    Az a lényeg,hogy jó party volt és már nem sok van a legközelebbiig:)
  • BADE
    Hiába részeg,akkor is rockerek voltak,én alapból nem dobálok meg ismeretlen embereket mert más zenei stílust kedvelik
  • fluga
    okéoké garret elhisszük:)
  • The Garrett
    Egyatalan nem errol volt szo. hanem arrol hogy nem "A ROKKEREK" dobaltak meg a masik kamiont hanem 1 csapat reszeg hulyegyerek.
  • BADE
    Ha benyomok 1 üveg tequilat,akkor sem megyek a rockkamion közelébe.
  • The Garrett
    ez nem ruha vagy zene kerdese, hanem az elfogyasztott alkoholmennyiségé!
  • fluga
    hagyjuk már ezeket a rokkereket a rákba.
  • BADE
    A rock kamion közönsége,szerintem akkor ezek rockerek lehettek:)
  • VinylToy #225
    mindkét fél általánosít...

"dikkós"

nem inkább a vivatinimajom, aki nem tudja hogy spigi-boyon kívűl van más elektronikus zene is!
  • Lteebee
    "a rockerek"

Nem inkább néhány bebaszott faszláma, akik miatt dgradálódnak a rock zenét hallgatók?
  • fluga
    fék szpemmer
  • cyrus #222
    fluga papa minték olyan okosokat mond....

[nem igazi szpemmer ]
  • BADE
    Egyébként meg itt tényleg azok fikáznak,akik még életükben nem voltak kint a Parádén,a másik,ha valaki a rockot szereti,akkor miért nem ment a rock kamionhoz???Meg volt rá a lehetőség.Azt nem tudom,hogy hallottátok-e,de a rockerek megdobálták az egyik elektronikus zenei kamion közönségét,ennyit a primitívségről...
  • VinylToy #220

Van ahol nem értek egyet veled, de valami hasonlóra gondolok én is csak azért nem írtam le, mert akkor jönnek és még több komment a flémről fog szólni :(
  • fluga
    én nem értelek titeket, de komolyan nem. miért kell fikázni , ahogy intelligens fórumtársam is említette a "dikkósokat"?

Én voltam rokkerzsolti is és egyszerűen kiábrándultam abból az isszonyatos képmutató világból, amit a mai rokzene képvisel (ideértve a deathmetaltól bonjoviig mindent és mindenkit). üvöltenek, hörögnek anarchiáról, lázadásról, borról, kutyaf*száról, szegénységről, a bandák közben meg véresre keresik magukat és jókat röhögnek a pogózó tömegen. ja igen pogózás. a másik őrület, amit sosem tudtam megérteni, hogy miért jó egymást halálra rúgni acélbetkós cipőben, lefejelni stb..stb.. Érdekes módon pl. Bónuszon a Syma csarnokban akkora tömeg volt, hogy táncolni is alig alig lehetett, mégis megoldotta mindenki, és ha vki nekiment a másiknak, ami bizony előfordult, akkor nem szájbavágás lett a vége, hanem egy pacsi és el volt intézve. És így viselkedett még a 190 centis kaffer is, nem volt semmi gond.

és akkor még nem is említettem a két tábor tudatmódosító szereit, alkohol vs. ex, uzsgyi meg hasonló dolgok. Én 1xűen képenröhögöm azt, aki elkezd nekem papolni, hogy húú az alkohol rendben van, az igen az nem gáz, néha beb*sznide rendesen, de hogy az ex meg a speed, az tönkreteszi az embert, nincsenek az emberek maguknál stb..stb..nos aki próbálta már mindkettőt, az pontosan tudja, hogy melyiknél tisztább az ember tudata, melyiknél képes az ember logikusabban dönteni. elárulom, hogy NEM az alkoholnál.

lényeg a lényeg, tisztelt rokkerek, hiphápposok hogy ez a topik nem rólatok, nem nektek szól, nem a flameről szól, hanem azoknak, akik ott voltak, akiket érdekelt, és akik szeretik az elektronikus zenét. És az pedig végképp kussoljon, aki életében nem volt ilyen rendezvényen, és az elektronikus zenét is csak a viváról meg mtvről ismeri.

elnézést a hosszú postért, de a tököm mi van már azzal, hogy kis idióta csira g*cik, akik képtelenek elfogadni másokat saját nyomorultságuknál fogva, itt köpködnek jobbra balra, fikáznak, osztják az észt, közben pedig a kilincset nem érik fel áfával. agyilag sem.
    úgyhogy ezennel megkérek minden fikátort, hogy fáradjon le a kocsmába és igyon meg egy kommerszrumot, mielőtt arra venné rá magát, hogy ide piszkitson.
  • BADE
    Pontosan,elég unalmas már a téma.
    Egyébként,ha egy ilyen rendezvény megmozgat 700ezer embert,akkor annyira nem lehet szar...
    Legalább mozognak az emberek nem pedig a tv előtt meresztik a seggüket!
  • traXion
    Nem értem, akkor minek jöttök ide? Én se megyek a rokkeres topicba fikázni...
  • traXion
    Lehetek a barátod?
  • traXion
    Mert a kocsmázás olyan igényes?
  • Jagi
    Egyéként a nap igazsága: Tök mindegy milyen stílusba nyomod,
    mindenutt vannak extreme gáz arcok! Egyik sem jó, csináld meg a saját stílusodat!
  • forzajuve
    qrva -e vagy?
  • Jagi
    Hahaha haha, ez Qvra tetszett!
    En Hip-Hop-ot hallgatok,(nem az a lágy populárt amit a rádióba nyomak),mondjuk van rokker haverom, simán kultúráltabbak, mint az "csaj" aki 13 évesen (tutira nem volt több) lesz*ta a barátját a nyílt utcán!
  • Dacid
    Én csak annyit akartam ezzel mondani, hogy mindenhol meg van a primitívebb társaság.
  • VinylToy #210
    Még mindig nem bírtok leszállni a témáról "hinárhajú barátaim", menjetek a kocsmába hörrögni!

Most már elég legyen!
  • Dacid
    De ezzel nem azt akartam mondani hogy gyűlölöm a dikkósokat csak inkább kerülöm a primitívebb életformájuakat. Pl.: Bufallós rövidgatyis fószer aki 20 as karral izompólózik, az igénytelen punkokat is, na meg a taj részeg rokkosokat is. nincs kedvem belekeveredni vmi balhéba.

Más. Tavalyi BP Parádé Zorall lépett fel és tömeghez képest nagy pogo volt erre egy dagadék nem rokkos arc enyhén illuminált állapotba csak átgázolt a pogozo tömegben és nem értette mi folyik itt hogy mért kapja a pofonokat. Erre bedurvult és elkezdett folytogatni egy pogozo 150 kg kisebb emberkét... NC 3unknak kellet leszedni a csávót a csókáról.
  • mícs
    en mar tavaly is csak rohogni mentem ki, mert a zene elvezhetetlen volt!
    szar az egesz...
  • Dacid
    Minden zenei műfajban embere válogatja, nem csak rocker arcokat láttam hányni az utcán, hanem dikkós csajokat is... Amúgy meg a rockerek között kevesebb a cigány. Hál' Istennek.
  • Jagi
    Én is finomítottam rajta egy KICSIT!
  • RangeR
    aha, van benne valami!
    Csak az én véleményem az sokkal lesújtóbb lenne, ezért nem részletezem...
  • Jagi
    Mindenhol megvan az Arany Közép Út, engem pl. nem vittek még haza 1x sem, mindíg a saját lábamon mentem, lehet hogy 10 percből lett 30, de nem aludtam behányva az utca
    közepén!
    De kinek mi tetszik, ha nekik bejön, csinálják.
    Valaki monda régen: Ahol van napfény, ott árnyék is van!
  • Jagi
    Aki + odaviszi a gyerekét az hülye!
    "Nesze kisfiam figyeld a fiatalokat és vegyél példát meg foszforeszkálós cipőt!"
  • cyrus #202
    figy, én fél 12kor elmentem kocsival a máv krház előtt és tipikus rockerpartit láttam... ültek a máv kórház lépscőjén hót bebaszva 4en...és ennyi....
    ez se jobb parti....
  • Jagi
    Most ebbe mi jó? Ha poénnak szánja, félreértik nem jó,
    ha meg nem...hááát akkor remélem vitt magával fogkefét! :))

ÍÍÍÍÍ ÓÓÓÓÓÓÓÓ ÁÁÁÁÁÁÁÁ Budapest parádé!!! Egy nagy F*szt!
    Csomó idióta discopatkány egy rakáson!
    Bocs, ha valakit megsértettem...
    de inkább megyek a haverokkal kocsmázni, mint egy csomó bebogyózott Plazapicsa között hallgassam a tüc-tüc-öt, akik mindjárt maguk alá pisálnak mer' meglátták a VV Tommyboy-t!(Haegyáltalán ott volt)
  • traXion
    Admirális... Szerinted mi volt az idei parádé sablonszövege? Amit mindenhol nyomattak? Még a sarki ABCben is? :)
  • Voltan
    Emmán aztán kultúra a javából...
  • artschi
    :)))

Volt állítólag férfiban is társa "Sz**atnék" felirattal... és ha azok találkoztak, akkor jó volt nekik
  • Admiralis
    Nem is egy!
    És látod, hogy ha jöttél volna egy fényképezővel, akkor nagyon imádtak volna... :)))