Budapest Parádé

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Nyomjatok be képeket! 😊
Kai Tracid az élen 😊

PResident Evil
igen azt mondták igen fasza lesz... Motte 😉

ThePartyFace
Legjobb a loveparade kamion volt...
Fasza hang, fasza zene, partyarcok😊

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

A Hip-Hop kamcsi is odatolt nagyon.

PResident Evil
volt METAL-kamion is 😉

ranGer2
#116 ugyvan! 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

BADE
én csináltam párat,de 3 megapixeles képek és nem hiszem,hogy felmegy a tar-ra.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

valaki tud képeket mutatni a parádéról ?
buzigeciszar rendezvény!!!

megdobáltátok Anthony Rothert??? gratula sok csicska geci!

traXion
Ilyen igénytelen rokkerek se voltak...

traXion
Csak a csajok jobbak az egyikben. 😊

traXion
<öl>

A Hip-Hop-ban csak a Beastie Boys a jó, semmi más.

szacsi
((:

:-O http://www.ashes.hu O-:

angello
BUDAGECT POMÁDÉ !

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

Tetsuo
Ha jól tudom egyedül Magyarországon nem CSAK az elektronikus zenérõl szól a parádé.
A szponzorok sora pedig röhej semmi köze a technohoz 1iknek sem, sõt..
A Danubius kamion pedig a 'legjobb'.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

nagyonnagyon sokféléket, guanoapes, alvin és a mókusok, slipkot, tankcsapda, de ugyanúgy master blaster is benny benassi, evanescence is néha, ATB, Red hot chili peppers, mikor mihez van hangulatom...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

azét ! 😄

CoolStuff
Nem szerez örömöt, de, ha már eljön az ideje, akkor valaki le kell csapjon rá, szal...😛

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

The Garrett
szégyen hogy valakinek még mindig a ték szerez örömet 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

CoolStuff
Jaja, nekem is muszály volt!😞(
Sok tapló kis pöcs itt tüctücölt, és majdnem leköptem õket!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Faki
Tolerancia gyerekek 😊 Bár végigmentem ma a városon és majdnem felsírtam a röhögéstõl. Várom a buszt, közben sasolom a népet. Volt egy srác rajta tiszta fehér ruci, szokásos diszkó arc és a lábán egy kibaszott nagy fekete buffalo. Ez még semmi, de ahogy ment és mennyire faszagyereknek érezte magát, hát én azt hittem ott helyben megfekszek a röhögéstõl. Na mind1, én a rockot szeretem, de nem fogom õket azért utálni mert tuccognak, csak ne kelljen azt hallanom. Szegény belvárosiak, akiknek muszáj volt azt hallgatni egész nap 😄

CoolStuff
Vonul a gólem!😄

CoolStuff
Szégyen, hogy nem egy diszkós tékel a 100. hozzászólásra!😄
Gyertek ki a tüzijátékra 22:00-kor a hõsökterére...
Én ott leszek!😉

CoolStuff
ték!

CoolStuff
Mondd nyugottan!😊
Vegyük úgy, hogy ezt nem nekem mondod, hanem általánosságban, és akkor nem veszünk össze!😄

robotnyk
erre akartam írni valami szépet, de mára már elég ellenséget szereztem magamnak 😊
szacsi
mertemithallgacc?

szacsi
onnan kibasszák a diszkósokat

CoolStuff
Bazz, itt fütyül a kis kábszeres geci a ház kapujában síppal, de mindjárt megkeresem a petárdáimat, meg a légpuskát, és úgybeilyesztem, hog a kamion alá szalad!😄
Jöttök a tüzijátékra ami a hõsökterén lesz?
Én pont akkor viszem le a kutyánkat sétlni... (Pitbull😊)

CoolStuff
Pisz evribádi! (Dá mádáfáká😊)

CoolStuff
Tõled, mivel rád vonatkozik!😄

ThePartyFace
Photoshop?

ez kitõl ez a kép ?

ThePartyFace
A hangzavar miatt teljesen jogos, h ideges vagy😊
Pisz!

CoolStuff
Egyébként a parádétól eltekintve különösebb bajom nincs a diszkósokkal, szal visszaszívom a sértõ hozzászólásaimat, de ideges vagyok a hangzavar miatt, azért törtem ki!

CoolStuff
Persze, hogy mocskolódok...
Nemrég jöttem meg melóból, és ezt a mocskot kell hallgassam!
Basszák meg, miért nem mennek ki a picsába vidékre örjöngeni???!
Sok tahó!

ThePartyFace
Boszanalmas, hogy ennyire rugalmatlan vagy...
En sem ugatom le a Te zenedet, sot senkiet!
Mondom megegyszer: BOSZANALMAS, ahogy mocskolodsz!

CoolStuff
Na végre nem hallom a parádét... haverom átjött, és hozott õ is mélyládát, szal most 3 mélynyomóból, és 2x5 hangszóróból + egy sztereó cuccból dübörög a rap.
Hála az égnek muterék sincsenek itt, szal kira!

Írok is mindjárt egy szöveget:

Diszkós gyerek könyörögj, vagy nem lesz többé örömöd.
Kérd meg, hogy eltûrjem a parádét, vagy különben kinyiffannak anyádék.
Baszd meg jól a zenédet, aztán nyald meg a herémet!
Akartok folytatást?😄

Na bye, megyek lazulni!😊)

CoolStuff
Kurva jó ez a logód!😉

CoolStuff
Ezt nekik:

..................../´¯/)
...................,/¯../
................../..../
............/´¯/'...'/´¯¯`·¸
........./'/.../..../......./¨¯\
.......('(...´...´.... ¯~/'...')
........\.................'.../
.........''...\.......... _.·´
...........\..............(
.............\.............\....

CoolStuff
Van az olimpián Dizkosz vetés, de kéne diszkós vetés is!

CoolStuff
Kár, hogy régen nem voltak diszkósok, és nem írtotta õket az NNSZMP!😊)

CoolStuff
Csak a szövegre emléxem:
Lépj a hév elé! Törd el a két kezed...repülj...
Papapa parádézz a hév vonalán, és a fejedbe fém kerül!😄DDD

A másikba meg valami emlékezz a dácsiára, gondolj a szegénységre nézd a nyomort... Bukarest Parádéééé!!!

CoolStuff
Ez mindent elmond:
😄DDDDDDDD

CoolStuff
Azé jó néznek ki innen az ablakból!😊

HUÁHÁ,vesszenek a kis tiniripancok!!!!!!

\"Life is around you and in you.\"

áááá, met õ is velük van !!! ezek mintenhol ott fannak !!!!