Budapest Parádé

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
ezeknek a szüleit meg összeverném.

korán a kábszerre nevelik a gyermekeket, hiszen az egész errõl szól....

még azt hiszik, hogy ilyen az világ.

Pesten lehet. Hál' Isten vidéken nem.

eszembe sem jut felmenni

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
és itt melyik vagy?

eljárhatnátok egy kicsit karra gyúrni, nemcsak TEKNYÕ-fesztiválra...

<#nyes>

Frank99
kár, hogy ez a tavalyi, vagy elõtti parádéról való, de újszölöttnek minden vicc új.

dunga
bravo srácok... majomparádé
kész.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

JINgLES
hehe õket láttam,a Hõsök terénél táncoltak egy kukán

Név:Bőrház Titusz Foglalkozás:Dzsiudzsicu sütőversenyen mérnöktag Háziállat:lópolip

jointeer
elkepzelheto hogy a jobboldalit ismerem:|

köcsög

prezi
sztem meg tedd össze a két kezed és imádkozz keletnek naponta 5ször, hogy van ilyen rendezvény, amit lehet fikázni... mit vársz Magyarországtól? Azt akarod, hogy lenyomja a külföldi nagy parádékat?!... ezéven nem voltam kint, zenérõl sajna így nemtudok véleményt akoltni... ilovedeep-es after biztos jovolt😊

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Ja és hogy miért hardtechno?
Én olyan beállítottságú vagyok, hogy ha valamit csinálok, akkor az 100%- os bedobással, nem pedig ímmel-ámmal, legyen az bmirõl szó.
Na most ha techno, akkor az legyen kemény, legyen zúzós, fõleg egy bulin. pörögjek tõle, és legyeneke benne durva hangok keveréssel.
Ha lötyögni akarok lazulással, akkor progi, deep dish(télleg az is jöhetne jövõre:-D), digweed stb... ez is nagyon jó buli zene

Ha elmegyek bulizni, és a jegyemen az van,h I love deep, akkor azért megyek oda, mert olyan a hangulatom és az hiányzik. akkor ne rakjon be keményet.
Ha kemény kell, akkor ne rakjon be lágyat...
Hát neharagudjatok, de tegnap este is megnéztem a viván az elektro-t, mutattak 1-2 percet az elõadóktol.
-Hát aza Junkie XL az eltévedt sztem, mégaza zene...
-HotX zenéje pfff, hááát no comment, pedig régen 1ik kedvencem volt, nagyon jó szettjei voltak ugy 1-2 éve. 3 éve meg igazi kemény technot jáccott, mára ellágyult.
-Picotto meg MissDjax még egészen jót jáccott
-egy Beyertõl meg sokkal de sokkal többet vártam vna...

Ez mondjuk azért durva, hogy maj' 20ezer embertõl bevesznek 4500HUF-ot és nem tudnak meghivni minden terembe 2 világhírû DJ-t, aki mondjuk a TOP5ben van benne.A red pulse- ba is jöhetett vna:
-Paul Okenfold + Dave Seamen
-Tiesto + Sander Kleinenberg
-Paul van Dyk + Satoshie Tommie
-Sasha & John Digweed
trance + progressive párosítás és tuti csurig lett vna a terem

Syma-ba:
Umek + Rush + Monika Kruse
C. Varela + Pet Duo + Marco Nastic
Rino Cerrone + Carl Cox + Luke Slater
Marco Bailey + Chris Liebing + Ben Sims

Magyarország legnagyobb bulija ez, ahova még szerintem külföldiek is eljönnek,
akkor illene már a buli volumenéhez méltó neveket elhivni ennyi $-ért.
Ha az alábbi nevek jöttek vna, tuti,h teltház lett vna mindenhol, tehát több bevétel, pulsz óriási buli. Ígyse volt rossz, de lehetett vna jobb is.

Már látom jövõre a sztárvendég Inigo Kennedy, Dejan Milisevic, Marco Nastic.
Bajom nincs velük, csak azért 4,5-ért jobbakat várok, meg híresebbeket fõleg 1 ilyen megabulin.
ThePartyFace
Akkor vegleg nem tudom hova tenni Pet Duot...:o

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Yoyoyo
ha arragondolsz nem szedek semmit nekem nem kell h porogjek. regebben house-t hallgattam. most is bulikba jolt tom erezni magamt housera meg technora. meg Goát is birom.. szal en nem az "ekis fajta zuzunk geci" hyperes vok😄

ThePartyFace
Eszemben sincs flamelni... majd kinovod a hypert. Remelem "aktiv" korszakod alatt nem epulsz le nagyon.

Yoyoyo
jah most oltogatjuk a masikat a téma?😄 felolem mehet te mit hallgacc?

ThePartyFace
#358 - elsõ mondat... ettol mit varsz?😄

Yoyoyo
hát nem mind buta....

hen-tes
akkor legyen olyan buta nõd mint a segg :|

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Yoyoyo
<#smile>

ThePartyFace
Jolvanakkor<#wilting>

Yoyoyo
HARDTECHNO & HYPER ruleZ!!!!!! elosszor nekem se jott be aztan egyre tobbet hallgattam ma mar kikapcsolodok tole

ThePartyFace
Miért divat éltetni a hardtechnot? Az a zene kibirhatatlan még egy talicska szpíddel is. Rush és a Pet Duo szörnyen elborult zenét játszik...igazi zúzdát.

Yoyoyo
lol en is emlexem akik a kukan nyomtak.......

sima csajok akik ojan atlagosak azok is jó sztem csak egyreszt sok kozottuk akik tanulas tanulas tanulas.... es nem is a legszebb es vannak szépek is de nehez megtalálni õket. meg nagyobb munka felszedni õket mint a plázapicsákat. ergo plázapicsa többnyire szemrevalobb + kevesebb munka

Duddits
Én is láttam! Az anyjuk még bíztatta õket! <#nyes>

Hm azt hittem ilyen igényesebb zene ott nem megy, mint Digweed és társai...
amugy az idei bónusz 1 nagy rakat szar volt, nemhogy fejlõdne a parádé elõre, inkább vissza fele. A SYMA csarnokban okádék zene ment, technohoz nem is hasonlítható valami elektro sz*r. Adam Bayer olyan lapos szettet nyomott,mint az alföld, 30 percet ha bent voltam összesen, inkább a red pulse-ban voltam, mert ott legalább olyan zene ment, ami ahhoz a stílushoz illik-kivéve Kai Tracid- legalábbis õ nem jött be.
De a Scumfrog meg Tim Deluxe nagyon jó volt.
D&B sátor 1 vicc volt, vidéki focimeccsen több nézõ van mint amenyi bulizó ott volt.

Tavalyi sokkal jobb volt, volt 1 RUSH ,aki szétbaszta az embereket és utánna még Monika Kruse se mert lazulós szettet nyomni...

Ha jövõre nem hivnak a Red Pulse-ba egy normális DJ-t(Sasha Digweed Satoshie D.Seaman S.Kleinenberg)
a SYMA-ba meg RUSH, Pet Duo, C. Varela, Marco Bailey, Carl Cox jellegû neveket el se megyek... ilyen nyomi Miss DJax-re nem vagyok kíváncsi....
azt a 2 csajt én is láttam, vagyis 3at, ott táncoltak 2 konténer tetején, de fullra úgy mint a kurvák a kamionon, mondom ezafaszaa, tivagytok a jók....
2 pofon, aztán takarodó hazafele
jointeer
idegesitö hülyeseggek
a punklányok meg a divat/plázacsipák majdnem ugyanazok😮
mármint a divatpunkog

köcsög

Bizony. De a diszkóbajáró csajok világa azért fekete és fehér, igaz?
A világ szines, sokféle, de õk csak hülye picsák lehetnek 😊 hm..
I.C.ram
Ja, csak nem csak kétfajta csaj létezik... Nem csak bakkancsos, és plázapicsa létezik. Vannak a halandó, földön járó csajok.
Azért be kell vallani, egyszerû barátunk rátapintott egykét lényeges dologra 😊
Yoyoyo
nekem semmi baj a divatpicsakkal meg palazapicsekkel meg is mondom h miert mert jócsajok es vannak koztuk normalisak es én inkabb veszek le egy tusarku cipot a csajrol mint egy bakancsot... meg azert egy patront meg ér még ha buta is mint a segg

jointeer
az uj generáció<#gonosz1>

köcsög

jointeer
ezekbol lesz a divatpicsa-plázapicsa kombó:o

köcsög

Voltan
Huááááá!!!!<#idiota> Hány évesek ezek? 11, 12? Ezekbõl se lesz már ép ember...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

tuti bejön neki 😄D

...sose azt nézd...

aztapics@

...sose azt nézd...

nyami
<#hehe>

maozedong
bejön a srác, májk?

Resurrection!

I.C.ram
Pfff.
nyami

na ezt ilyen szempotból nem lehet überelni

I.C.ram
Nem mondtam, hogy mindenkinek így kell gondolkodnia. 😊 (de azért ideális lenne 😄D)
Mike at home
hagyjuk mar ezt
miert baj az? tudom neked baj, neki nem. ennyi

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

I.C.ram
"ilyen képet"? 😄
I.C.ram
Nekem megvan a parádéról a véleményem, és a 10-15 évesekrõl is, akik ilyenekre járnak 😊
nyami
mindenestre az a véleményem hogy ilyen képet magadról nem jó dolog feltenni a netre

Mike at home
nem csak siman ennyi van neki? es meg nem vagta le soha?
hm...
mindig tanulok vmi ujat

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

nyami
jó de tény h szakmunkás bajsza van

Mike at home
ez nekem mar tul elvont

I.C.ram
és ez nem "nem szép dolog" ? 😄
nyami
áz

szakmunkás bajusz befigyel 😮