Budapest Parádé
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
korán a kábszerre nevelik a gyermekeket, hiszen az egész errõl szól....
még azt hiszik, hogy ilyen az világ.
Pesten lehet. Hál' Isten vidéken nem.
eszembe sem jut felmenni
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
eljárhatnátok egy kicsit karra gyúrni, nemcsak TEKNYÕ-fesztiválra...
<#nyes>#nyes>
kész.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Név:Bőrház Titusz Foglalkozás:Dzsiudzsicu sütőversenyen mérnöktag Háziállat:lópolip
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Én olyan beállítottságú vagyok, hogy ha valamit csinálok, akkor az 100%- os bedobással, nem pedig ímmel-ámmal, legyen az bmirõl szó.
Na most ha techno, akkor az legyen kemény, legyen zúzós, fõleg egy bulin. pörögjek tõle, és legyeneke benne durva hangok keveréssel.
Ha lötyögni akarok lazulással, akkor progi, deep dish(télleg az is jöhetne jövõre:-D), digweed stb... ez is nagyon jó buli zene
Ha elmegyek bulizni, és a jegyemen az van,h I love deep, akkor azért megyek oda, mert olyan a hangulatom és az hiányzik. akkor ne rakjon be keményet.
Ha kemény kell, akkor ne rakjon be lágyat...
-Hát aza Junkie XL az eltévedt sztem, mégaza zene...
-HotX zenéje pfff, hááát no comment, pedig régen 1ik kedvencem volt, nagyon jó szettjei voltak ugy 1-2 éve. 3 éve meg igazi kemény technot jáccott, mára ellágyult.
-Picotto meg MissDjax még egészen jót jáccott
-egy Beyertõl meg sokkal de sokkal többet vártam vna...
Ez mondjuk azért durva, hogy maj' 20ezer embertõl bevesznek 4500HUF-ot és nem tudnak meghivni minden terembe 2 világhírû DJ-t, aki mondjuk a TOP5ben van benne.A red pulse- ba is jöhetett vna:
-Paul Okenfold + Dave Seamen
-Tiesto + Sander Kleinenberg
-Paul van Dyk + Satoshie Tommie
-Sasha & John Digweed
trance + progressive párosítás és tuti csurig lett vna a terem
Syma-ba:
Umek + Rush + Monika Kruse
C. Varela + Pet Duo + Marco Nastic
Rino Cerrone + Carl Cox + Luke Slater
Marco Bailey + Chris Liebing + Ben Sims
Magyarország legnagyobb bulija ez, ahova még szerintem külföldiek is eljönnek,
akkor illene már a buli volumenéhez méltó neveket elhivni ennyi $-ért.
Ha az alábbi nevek jöttek vna, tuti,h teltház lett vna mindenhol, tehát több bevétel, pulsz óriási buli. Ígyse volt rossz, de lehetett vna jobb is.
Már látom jövõre a sztárvendég Inigo Kennedy, Dejan Milisevic, Marco Nastic.
Bajom nincs velük, csak azért 4,5-ért jobbakat várok, meg híresebbeket fõleg 1 ilyen megabulin.
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
sima csajok akik ojan atlagosak azok is jó sztem csak egyreszt sok kozottuk akik tanulas tanulas tanulas.... es nem is a legszebb es vannak szépek is de nehez megtalálni õket. meg nagyobb munka felszedni õket mint a plázapicsákat. ergo plázapicsa többnyire szemrevalobb + kevesebb munka
De a Scumfrog meg Tim Deluxe nagyon jó volt.
D&B sátor 1 vicc volt, vidéki focimeccsen több nézõ van mint amenyi bulizó ott volt.
Tavalyi sokkal jobb volt, volt 1 RUSH ,aki szétbaszta az embereket és utánna még Monika Kruse se mert lazulós szettet nyomni...
Ha jövõre nem hivnak a Red Pulse-ba egy normális DJ-t(Sasha Digweed Satoshie D.Seaman S.Kleinenberg)
a SYMA-ba meg RUSH, Pet Duo, C. Varela, Marco Bailey, Carl Cox jellegû neveket el se megyek... ilyen nyomi Miss DJax-re nem vagyok kíváncsi....
2 pofon, aztán takarodó hazafele
a punklányok meg a divat/plázacsipák majdnem ugyanazok😮
mármint a divatpunkog
köcsög
A világ szines, sokféle, de õk csak hülye picsák lehetnek 😊 hm..
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
...sose azt nézd...
...sose azt nézd...
miert baj az? tudom neked baj, neki nem. ennyi
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
hm...
mindig tanulok vmi ujat
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]