476
Jöttök?
  • BADE
    én konkrétan nem erre a kamionra gondoltam
  • :)
    nem is volt félmeztelen maca:D 1 sem:)
  • Paranoia
    nemtom mitvagytok ezen annyira felakadva!Mivele az IM egy TINI MAGAZIN.NYilván nemfognak 20-30éves picsa rázó félmeztelen macákat rakni a kamionra
    Szerintem gyér vót a parádé, de én videjót is adok nektek, vagyis akit érdekel kb 1 órás anyag..... bpparádé videjóóó
  • Paranoia
    hát képeket nem csináltam rolla(UK).
    DE a sok csöves szanaszét mindenhól a kukába turkálva,csikos zacskó teli üvegekkkel...
  • akyyy
    ez kész:DDDDDDDD

• DewRee
    Na akkor indítsunk lavinát. A kérdés a következő:

Mi volt a legeslegleggázabb amit láttatok a Parádén? (aki tud mellékeljen fotót!)
  • Blasta
    Hát ezaz. Utlra-gáz.
    De egyeseknek szórakoztató...
  • Duddits
    Ez az!
  • BADE
    azért az elég gáz,hogy 14 éves csitrik táncoltak a kamionokon...
  • Blasta
    Sztem meg te vagy beteg
  • Paranoia
    tya erre emléxem,aszem megvannak a képek

• Duddits
    És akkor mi van? Egyszer élünk...
  • Duddits
    Tavaly nem láttad a Hősök terénél táncoló kb 10 éves csajokat rózsaszín ruhában a kukákon?? A cigány familia meg ott tapsolt nekik meg ilyesmi....
  • nyamiag #422
    de az out of space jo volt :)
  • magus
    ja, hogy a 2 éves kisgyereket miért kell kivinni azt végképp nem értem
  • magus
    sok volt a tahó cigány

zenének nem nevezhető zaj minden egyes rohadt kamionról

adf koncert demo verzió volt, nem jött el mindegyik tag és nem volt túl nagy party, mondhatni szar koncert volt

3x próbáltak meg meglopni, ebből 1x sikerült a cigimet

Andrássy út szokásosan tele szeméttel, pedig tényleg volt 500 m-enként egy konténer

rohadt kurva egy szemétdomb ez a Mo.
  • nokedli
    Néhány fotó a parádéról

gyér vót
  • Bandee1987
    sztem én majd a Sláger rádió megapartyra megyek el szept 2.-án
    szeptember 2-án, Budapesten, a Műjégpályán lesz.
  • magus
    hááááát, most szélesítették azért a palettát

legalábbis én csak az adf-re megyek, szerencsére a radio cafe színpad relatíve a szélén van, és adf-et nem mondanám igénytelen szarnak, én imádom őket.

mondjuk azzal egyetértek én is, hogy szörnyű maga a rendezvény (eszméletlen sok szemét, zombi módjára mászkáló arcok...), majd kiderül most milyen, de tavaly nem lehetett kiszűrni semmit a sok tehetségtelen dj zajából a bank dance hall e-klub és hasonló gyöngyszemek kamionja felől...
  • Bandee1987
    LIVE közvetítés a sláger kamionjától. Itt jó a zene
  • Bandee1987
    csak azért lehet szar, mert nem lehet élvezni a normális zenét a többi kamiontól átszűrődő tuc-tuctól
  • Bandee1987
    csak azért lehet szar, mert nem lehet élvezni a normális zenét a többi kamiontól átszűrődő tuc-tuctól
  • Bandee1987
    Amilyen zenék mennek ott...egyedül a sláger rádió kamionja az, ami sztem jó zenét nyomat
  • eörgs
    de.
  • nyamiag #410
    elötte meg belga és anima
  • magus
    Asian Dub Foundation, gyere, kulonben neger leszel.
  • I.C.ram
    Te már tavaly is csúnyán beégetted magad, minek mész idén is? :D
  • Duddits
    Nem, hanem Sims 2-es figurák, mozdulatok vannak rátéve, néhol IM logóval.
  • akyyy
    elhiszem de kiváncsi vagoyk én is rá , hog ynéz ki?:D full rózsaszin?:D képet!:D
  • Duddits
    Hiszed, ha nem, nagyon sokan voltak tavaly is.
  • VRSDM
    " LOL Te beteg vagy sztem.
    :PPPP "

kösz greenpeace- a szavakat :) (kevesebbet kell gépelnem :)
  • Munch
    xDDD ott a pont! :D
  • NeoMaN
    LOL Te beteg vagy sztem.
    :PPPP
  • leviman
    megköszönném, minden kis csirának, h ne pofázzanak a h idézem : "Bp ma újra megmutatja, hogy milyen szánalmasak, stílustalanok, parasztok is lakják
    " mert különben ez a sok csira elnyesi a torkát... fáj ezt igy kimondani de igy lesz, ha nemképes értékelni az országunk fellenülését akkor költözzön vissza romániába és gyilkolják le a vajda gyilkosok, erre csak ennyit, köszönöm h meghalgatattok... bye !
  • Alien
    Este meg vagy Bónusz vagy Műjég.
  • Alien
    Dancemania kamion jó lesz:D Pulsedriver, Rocco, Bass-T, Ziggy X, DJ Lee, Náksi Vs Brunner, Peat Jr & Fernando, Mike Newman.
  • akyyy
    Im-Sims kamion
  • Vlala #397
    Én ebben nem foglalnék állást, de aki ott lakik, és nem szeret így bulizni, mondjuk át akarja pihenni a szombatot, annak rendesen hazavágják a napját.

Viszont egy évben egyszer van ilyen rendezvény, amely közelebb hozza az embereket, felhőtlen szórakozást biztosítva azoknak, akik jól tudják érezni magukat ewgy ilyen helyen... egyszer kibírható, nem?

Tulképpen mindkettőtöknek igaza van...