476
Jöttök?
-
cyrus #76 hát én olyan izéé.... mindenfélét -
cyrus #75 küggyed ! -
#74 Az előbb azt csináltam, hogy lehúztam a redőnyt félig, és két 5.1-es hangrendszret kitettem a párkányra mélyládákat eléjük (még redőny rejtekében) mélyládák maxon, hangerő kicsit levéve, mert üveg törést nem akarok :) és jöhet Cypress Hill Mexikói albuma többekközt!
Te kint mindenki nézelődött fölfele, és a zeném elnyomta a diszkós kamion zaját!:D
Kurva jó volt, csak muterom leállított! -
#73 Diszkó patkányok!
Hallottad már egyébként az átírt budapest parádét?
Bukarest Parádé címmel...
Vagy a Lépj a hév elét?
Nagyon lol!
De már rokkosítva is hallottam, nagyon durva... -
#72 Miért, te mit képviselsz? -
cyrus #71 ÁÁÁÁZ !!! IMKAMIJONT MEKÖLNI !!!!! -
Xboxman #70 menjünk ki rendet bontani!!!444444 -
cyrus #69 énse, csak mondom -
#68 nem vaok lokker :) -
cyrus #67 Neked ez a véleményed róluk, de sztem őszintén szólvaa rokkerek sem jobbak a faull fekete cuccukban... mindkettő csoport egy végletet képvisel szvsz -
#66 Sok kis köcsög dizsis, neoncuccokban, ahhhh, onnan már csak egy lépés a szivárvány felvonulás... Ugyanolyan hangulatú a kettő. -
cyrus #65 ezért traxi ölne.... :D -
#64 Ma megyek az utcán, mire odajön egy fószer mikrofonnal, hogy milyen jó a ruhám, és tuti a budapest parádéra készülök...(Tudni kell rólam, hogy nagy rap szerető emberke vagyok, és tiszta feka sztájl cuccban flangáltam akkor a haverokkal)
Megköszönöm neki egy laza: Köcce-vel, mire kérdezi, hogy mi a véleményem a parádéról...
Haverom megszólal: Te ez nem arról a gagyi diszkós parádéról szövegel?(Rokker gyerek talpig feketében acél betkós, meg minden)
Erre én: De sztem arról!
Faszi rámnéz, utána haveromra...
Megszólal: Köszi fijúk, jó volt veletek beszélgetni!
Kb fél órát ezen röhögtem!:D
Egyébként gondolkoztam, hogy faszinak azt mondom:
Te tudod mi a véleményem...a sok fasszopó kis diszkós köcsög takarodjon ki a prérire, és ott parádézzon, ne itt a közelünkben bazzeg!:) -
#63 faszául elaludtam... lőttek az ideinek.... is... -
#62 hmmm...erre a postomra nem emlékszem. -
#61 Nah...parádézz -
Grenzjager #60 ***N-E-M*** -
#59 rush sztem dj-ként középkategoriás, mint pruducer meg hát volt 1-2 jo huzása talán még a get on up is türhetö lenne ha nem lett volna ezeknek a pokéknak a himnuszuk..
rush igazábol egy showman.
-
#58 lol :D -
#57 Dj Rush pedig tipikus agyatlan teknót jatszik, amit szeretnek a pokék.
Mondjuk en tuti meghallgatom mer' nagyon "allat" hangulat szokott lenni a bulijain:D -
#56 poké:
-csak olyan bulira ad ki 1000 Ft-nál tobbet, aminek minimum tv reklamja van
-nonfig felso es zseletol csopogo haj, napszemuveg
-rommá van narkozva
-ha megkerdezed tole, hogy ki zenel, akkor a fejet razza... "nemtom, de nagyon komoly a buli! kersz/van vized?"
-
#55 Csinájjunk SG-s kamijont pótkocsis IFÁból! -
#54 Kezdheted is :D -
#53 Poén...
Aki nem erti, az szoljon es elmagyarazom:) -
#52 LáL!! Tényleg Akkor viszont aki nem tudná, és menni akar, idén aug. 28.-án lesz :D -
#51 Az egy tavalyi hozzászólás. :O))) -
#50 Talán Augusztus 28-at akartál mondani. Én sem megyek. Rossz emlékek. 3x voltam, abból 2x azt láttam, hogy egymásnak ugrik 2 banda késekkel, egy mellékutcában. Hát nc. Menjen csak a sok diszkós, meg exhibicionista, mindenféle idióta jelmezben. -
#49 megint lesz ingyé káucsuk? -
#48 poké partykellek... -
#47 Csak jól néz ki:)
Annyira én sem szeretem. -
Daza500 #46 Már csak azért is kimegyek, mivel ezúttal lesz egy Love Parade Berlin kamion, amin fellép Kai Tracid, meg még jópár előadó a Tracid Traxx lemezkiadótól. -
cyrus #45 gyere el röhökni....fizetem a belépődet !
[belépés ingyenes jól tudja :P] -
#44 Eccer voltam ilyenen, akkor is kamionon denszelni kellett. Most már nem hagyom magam bepalizni ilyen baromságra... -
#43 nem -
#42 Mi a raknak sip?
En peldaul meg tudok orulni, ha valaki mellettem fujja a sipjat...orulok neki, ha jol erzi magat, de en nem ra vagyok kivancsi -
cyrus #41 a headbangerből.... -
#40 UV sípot honnan lehetne beszerezni? -
#39 Loveparade Berlin 2005 Kamion "Back to the Track!"
Idén elmaradt a világ legnevesebb parádéja, a berlini Loveparade, de jövőre újra vár mindenkit a német főváros. Idén viszont a Loveparade szervező csapata önálló kamionnal üdvözli a magyarokat!
Dj-k: Dr.Motte, Kai Tracid, Mijk van Dijk, Shee-la
TRANCE SENSATION - CLUB - TRANCE - HARD
Leginkább ezzel a három szóval lehetne jellemezni a Trance Sensation afterpartiját. A nem titkoltan holland mintára épülő partin olyan nemzetközi sztárok zenéire szórakozhattok mint például Ferry Corsten, Armin Van Burren, Marco V, Paul Van Dyk és persze a mester TIESTO... -
#38 En kinezek a felvonulasra, aztan hazamegyek es csak bonuszra megyek vissza.
Monika Kruse-t meg nem hallottam soha, szolva lesz gerjedes:D -
cyrus #37 pfff, htx :D