476
Jöttök?
  • cyrus #76
    hát én olyan izéé.... mindenfélét
  • cyrus #75
    küggyed !
  • CoolStuff
    Az előbb azt csináltam, hogy lehúztam a redőnyt félig, és két 5.1-es hangrendszret kitettem a párkányra mélyládákat eléjük (még redőny rejtekében) mélyládák maxon, hangerő kicsit levéve, mert üveg törést nem akarok :) és jöhet Cypress Hill Mexikói albuma többekközt!

Te kint mindenki nézelődött fölfele, és a zeném elnyomta a diszkós kamion zaját!:D
    Kurva jó volt, csak muterom leállított!
  • CoolStuff
    Diszkó patkányok!

Hallottad már egyébként az átírt budapest parádét?
    Bukarest Parádé címmel...
    Vagy a Lépj a hév elét?
    Nagyon lol!
    De már rokkosítva is hallottam, nagyon durva...
  • CoolStuff
    Miért, te mit képviselsz?
  • cyrus #71
    ÁÁÁÁZ !!! IMKAMIJONT MEKÖLNI !!!!!
  • Xboxman
    menjünk ki rendet bontani!!!444444
  • cyrus #69
    énse, csak mondom
  • I.C.ram
    nem vaok lokker :)
  • cyrus #67
    Neked ez a véleményed róluk, de sztem őszintén szólvaa rokkerek sem jobbak a faull fekete cuccukban... mindkettő csoport egy végletet képvisel szvsz
  • I.C.ram
    Sok kis köcsög dizsis, neoncuccokban, ahhhh, onnan már csak egy lépés a szivárvány felvonulás... Ugyanolyan hangulatú a kettő.
  • cyrus #65
    ezért traxi ölne.... :D
  • CoolStuff
    Ma megyek az utcán, mire odajön egy fószer mikrofonnal, hogy milyen jó a ruhám, és tuti a budapest parádéra készülök...(Tudni kell rólam, hogy nagy rap szerető emberke vagyok, és tiszta feka sztájl cuccban flangáltam akkor a haverokkal)

Megköszönöm neki egy laza: Köcce-vel, mire kérdezi, hogy mi a véleményem a parádéról...

Haverom megszólal: Te ez nem arról a gagyi diszkós parádéról szövegel?(Rokker gyerek talpig feketében acél betkós, meg minden)

Erre én: De sztem arról!

Faszi rámnéz, utána haveromra...
    Megszólal: Köszi fijúk, jó volt veletek beszélgetni!

Kb fél órát ezen röhögtem!:D

Egyébként gondolkoztam, hogy faszinak azt mondom:

Te tudod mi a véleményem...a sok fasszopó kis diszkós köcsög takarodjon ki a prérire, és ott parádézzon, ne itt a közelünkben bazzeg!:)
  • PResident Evil
    faszául elaludtam... lőttek az ideinek.... is...
  • ÁjjLe BoBBi
    hmmm...erre a postomra nem emlékszem.
  • ThePartyFace
    Nah...parádézz
  • Grenzjager
    ***N-E-M***
  • Dani20
    rush sztem dj-ként középkategoriás, mint pruducer meg hát volt 1-2 jo huzása talán még a get on up is türhetö lenne ha nem lett volna ezeknek a pokéknak a himnuszuk..
    rush igazábol egy showman.

• PResident Evil
    lol :D
  • ThePartyFace
    Dj Rush pedig tipikus agyatlan teknót jatszik, amit szeretnek a pokék.
    Mondjuk en tuti meghallgatom mer' nagyon "allat" hangulat szokott lenni a bulijain:D
  • ThePartyFace
    poké:
    -csak olyan bulira ad ki 1000 Ft-nál tobbet, aminek minimum tv reklamja van
    -nonfig felso es zseletol csopogo haj, napszemuveg
    -rommá van narkozva
    -ha megkerdezed tole, hogy ki zenel, akkor a fejet razza... "nemtom, de nagyon komoly a buli! kersz/van vized?"
  • Kata
    Csinájjunk SG-s kamijont pótkocsis IFÁból!
  • I.C.ram
    Kezdheted is :D
  • ThePartyFace
    Poén...

Aki nem erti, az szoljon es elmagyarazom:)
  • Dichter
    LáL!! Tényleg Akkor viszont aki nem tudná, és menni akar, idén aug. 28.-án lesz :D
  • Loál János #51
    Az egy tavalyi hozzászólás. :O)))
  • Dichter
    Talán Augusztus 28-at akartál mondani. Én sem megyek. Rossz emlékek. 3x voltam, abból 2x azt láttam, hogy egymásnak ugrik 2 banda késekkel, egy mellékutcában. Hát nc. Menjen csak a sok diszkós, meg exhibicionista, mindenféle idióta jelmezben.
  • nemcsakfeel
    megint lesz ingyé káucsuk?
  • ThePartyFace
    poké partykellek...
  • BADE
    Csak jól néz ki:)
    Annyira én sem szeretem.
  • Daza500
    Már csak azért is kimegyek, mivel ezúttal lesz egy Love Parade Berlin kamion, amin fellép Kai Tracid, meg még jópár előadó a Tracid Traxx lemezkiadótól.
  • cyrus #45
    gyere el röhökni....fizetem a belépődet !

[belépés ingyenes jól tudja :P]
  • Kata
    Eccer voltam ilyenen, akkor is kamionon denszelni kellett. Most már nem hagyom magam bepalizni ilyen baromságra...
  • Calver
    nem
  • ThePartyFace
    Mi a raknak sip?
    En peldaul meg tudok orulni, ha valaki mellettem fujja a sipjat...orulok neki, ha jol erzi magat, de en nem ra vagyok kivancsi
  • cyrus #41
    a headbangerből....
  • BADE
    UV sípot honnan lehetne beszerezni?
  • BADE
    Loveparade Berlin 2005 Kamion "Back to the Track!"

Idén elmaradt a világ legnevesebb parádéja, a berlini Loveparade, de jövőre újra vár mindenkit a német főváros. Idén viszont a Loveparade szervező csapata önálló kamionnal üdvözli a magyarokat!

Dj-k: Dr.Motte, Kai Tracid, Mijk van Dijk, Shee-la

TRANCE SENSATION - CLUB - TRANCE - HARD
    Leginkább ezzel a három szóval lehetne jellemezni a Trance Sensation afterpartiját. A nem titkoltan holland mintára épülő partin olyan nemzetközi sztárok zenéire szórakozhattok mint például Ferry Corsten, Armin Van Burren, Marco V, Paul Van Dyk és persze a mester TIESTO...
  • ThePartyFace
    En kinezek a felvonulasra, aztan hazamegyek es csak bonuszra megyek vissza.
    Monika Kruse-t meg nem hallottam soha, szolva lesz gerjedes:D
  • cyrus #37
    pfff, htx :D