476
Jöttök?
-
#316 kar a kare.. lab a labe.. lab a kare. karalabe!!!!!!
ez a safri duo nem normalis:D vagy 10 szer hallgattam meg a zenet... -
#315 NE IS! -
#314 inkább nem mondok semmit :D -
#313 Tesom ment is de vmelyik görény kilopta a telcsijét az övtáskájábol!
(Sim tiltás plussz kodolás,
IMEI-t is majd letiltsuk)
De szerencsére aktiv volt a telefon biztonsági szintje!Sim cserekor be kell irni a biz.kodot!
Még szerencse,hogy nem örülhet neki a tolvaj!
Nagyon bevált ez a modi,hogy ugy csináltak mintha meglöktek volna és közben kezükben a lopott cucc! -
Chief #312 kicsit nagy a pupillátok srácok... :D -
#311 -
Chief #310 úgy tünik mintha be lenne brogozva... -
#309 P|n@ gyűjtemény idén nincs? -
neménvoltam #308 úgy tűnik mintha egy kicsit picsakész lettél volna -
#307 -
#306 Nem vicces! -
CK1 #305 nem azt mondtam h nem voltak nagy nevek, hanem h picit több is lehetett volna, jó tavaly se volt olyan sok nagy név, de mivel fejlődö ország vagyunk több nagy kelletvolna -
Borg #304 :DDDD -
#303 Itt vagyok én, csak éppen pont ilyen hülye fejet vágtam.
-
Borg #302 A j helyett is ly-t nyom a billentyűzeted? :DD -
#301 Beyer az egyik legnagyobb nev a mai techno scene-ben. Picotto is eleg regota foglalkozik ilyesmivel, h tudja, mi kell a népnek. És tényleg tudják... Mas kerdes, h az odatevedo, normalis embereknek nagyon nem tetszik, amit muvel a zenejuk a kozonseggel. Erdemes megfigyelni, h Junkie XL alatt szinte levegos volt a SYMA, majd megjott Beyer és a sok sipolos, flashstickkel ugralo KRETÉN rogton tomott sorokban nyomult a kordon felé... Onnantol kezdve elkerultem SYMA-t. -
neménvoltam #300 vótam nagyrészt a loveparade kamionnál, sikerült lefotózkodnom motte-val, aztán bónusz, ami viszonylag jó volt, elsősorban Miss Djax és Junkie XL zenéje jött be, Beyer nem volt nagy szám és Picotto sem nyújtott maradandó élményt. a Red Pulse-ban Tim Deluxe is nagy zenét játszott! -
#299 illetve kelés után... :P -
#298 bocs a félreirásokért, de a gépírás, 1 percel kelés előtt nem megy.
-
#297 sztem ez ojan mint a Doom3, megjelenése, kijön, és erre a halome mber fikázza, miközben nagoyn jó dolog a maga tudományában,,, nekem psec, aza véleményem hogy nemvoltam egyen sem, de vhogy nemis akarok, látok képetket, meg filmeket, anniy, azitis kinyomom, 5 perc után...
ha ugyanez lenne, pl. jobban megrendezve mitna sziget, hogy MINDEN MŰFALY OTTVAN, és nemhallod a másik szraját, akkor ok, ottlennék, a HIP-HOP UNDERGOUNd (azaz nem holmi szar populáris, hanme igazi, alávilági, amit nem kapsz bÓTBa) kmijon tövébe, is nyommám. a sok jo, rappetszerető bigével, azelnne a jo... ezsem rosz, csak nem nekemh anem a bogyósoknak... ez nem itélek el minden DIKKÓST, SE ROKKERT, mert sepc. az én, volt csajom is kinttovlt, és nagoyn jot bulizott, é snem diszkos, csak ugy a feeling,tetszett neki, aztmondta, ház nemtudom, ki hogy van vele, én inkább, kihagynám... -
CK1 #296 nemgond h nem jött el rush :) de picit nagyobb neveket is szervezhettek volna egy ilyen eseményre -
#295 Ehh
Idén nem jött el ráss, mi? -
CK1 #294 najah, gondolkozzon mielött más anyát szidja:) -
#293 akkor jó:) az ijen kocsogokkel ezt kell cisnalni jol orrba vagni:D -
CK1 #292 semmi extra, csávó szidta az anyámat, én meg orbavágtam, aztán meg elkezdett jönni felém, énis bekaptam egyet, aztán ezt folytattuk, a csávónak meg elkezdett vérezni az orra, akkor már nem kötekedett, de semmi fájdalmas :) -
#291 huhh, biztos nagyon be voltak [email protected] -
Daza500 #290 Naggyon jó volt. -
#289 mi volt? lattam 1-2 punkot andrassy sztem azok most orulnek h elnek:D -
CK1 #288 de volt azér ittis, az egyiknek énis a részese voltam:):) -
#287 meg nem volt annyi balhé mint tavalyin. -
CK1 #286 jaja, most sokkal jobbvolt -
#285 hát parti fííling megvolt legalabb meg a DJ-k jol nyomtak, de mostani parádé viszont jobb volt mint tavalyi sztem. -
CK1 #284 tavaj énis voltam bónuszon, akkor jó volt, de amikor meghallotam a mostanira a neveket... -
#283 jaja tavaji bónusz jobb volt. ugy voklt h mujegre megyek de haver szerzett jegyeket bónuszra akkor mondom elmegyek. azért Jó party volt. -
CK1 #282 hát én azért nem mentem bónuszra, mert nemigazán nagy nevek voltak, talán picotto az akit elviselek:) helyette i love deep, de az kurva jó volt -
#281 *Én is
-
#280 Én si voltam. Hypernél és Loveparade-nél. Kurva jó volt. Nah meg mellesleg kamiont is megneztem. Én bónuszon voltam. Egész tűrhető volt:D -
CK1 #279 Ha szeretednéd az olyan zenét, akkor tetszett volna a hyper kamion, e-clubb=ratyi. 1 évvel ezelött a hyper kamion volt a legjobb, és mostis bennevolt a jók között, nekem legalábbis tetszett, bár izlések és pofonok -
CK1 #278 Jó volt parádé, föleg utánna i love deep, én most keveredtem haza. Egy percetse aludtam, de még nemtudok aludni:) -
#277 Igazad van, de azért jól ellehet lenni. Kivéve a Hyperspace-t, E-Club-ot... Azok mind szarok voltak. Bár a Hip-hop-os nekem tetszett, meg a Mellesleg.