476
Jöttök?
  • CSOCSO
    kar a kare.. lab a labe.. lab a kare. karalabe!!!!!!
    ez a safri duo nem normalis:D vagy 10 szer hallgattam meg a zenet...
  • Duddits
    NE IS!
  • VinylToy #314
    inkább nem mondok semmit :D
  • Tarajos Sül
    Tesom ment is de vmelyik görény kilopta a telcsijét az övtáskájábol!

(Sim tiltás plussz kodolás,
    IMEI-t is majd letiltsuk)

De szerencsére aktiv volt a telefon biztonsági szintje!Sim cserekor be kell irni a biz.kodot!
    Még szerencse,hogy nem örülhet neki a tolvaj!

Nagyon bevált ez a modi,hogy ugy csináltak mintha meglöktek volna és közben kezükben a lopott cucc!
  • Chief
    kicsit nagy a pupillátok srácok... :D
  • Duddits
  • Chief
    úgy tünik mintha be lenne brogozva...
  • RelakS
    P|n@ gyűjtemény idén nincs?
  • neménvoltam
    úgy tűnik mintha egy kicsit picsakész lettél volna
  • B@dsector
  • Duddits
    Nem vicces!
  • CK1
    nem azt mondtam h nem voltak nagy nevek, hanem h picit több is lehetett volna, jó tavaly se volt olyan sok nagy név, de mivel fejlődö ország vagyunk több nagy kelletvolna
  • Borg
    :DDDD
  • Duddits
    Itt vagyok én, csak éppen pont ilyen hülye fejet vágtam.

• Borg
    A j helyett is ly-t nyom a billentyűzeted? :DD
  • ThePartyFace
    Beyer az egyik legnagyobb nev a mai techno scene-ben. Picotto is eleg regota foglalkozik ilyesmivel, h tudja, mi kell a népnek. És tényleg tudják... Mas kerdes, h az odatevedo, normalis embereknek nagyon nem tetszik, amit muvel a zenejuk a kozonseggel. Erdemes megfigyelni, h Junkie XL alatt szinte levegos volt a SYMA, majd megjott Beyer és a sok sipolos, flashstickkel ugralo KRETÉN rogton tomott sorokban nyomult a kordon felé... Onnantol kezdve elkerultem SYMA-t.
  • neménvoltam
    vótam nagyrészt a loveparade kamionnál, sikerült lefotózkodnom motte-val, aztán bónusz, ami viszonylag jó volt, elsősorban Miss Djax és Junkie XL zenéje jött be, Beyer nem volt nagy szám és Picotto sem nyújtott maradandó élményt. a Red Pulse-ban Tim Deluxe is nagy zenét játszott!
  • VRSDM
    illetve kelés után... :P
  • VRSDM
    bocs a félreirásokért, de a gépírás, 1 percel kelés előtt nem megy.
  • VRSDM
    sztem ez ojan mint a Doom3, megjelenése, kijön, és erre a halome mber fikázza, miközben nagoyn jó dolog a maga tudományában,,, nekem psec, aza véleményem hogy nemvoltam egyen sem, de vhogy nemis akarok, látok képetket, meg filmeket, anniy, azitis kinyomom, 5 perc után...
    ha ugyanez lenne, pl. jobban megrendezve mitna sziget, hogy MINDEN MŰFALY OTTVAN, és nemhallod a másik szraját, akkor ok, ottlennék, a HIP-HOP UNDERGOUNd (azaz nem holmi szar populáris, hanme igazi, alávilági, amit nem kapsz bÓTBa) kmijon tövébe, is nyommám. a sok jo, rappetszerető bigével, azelnne a jo... ezsem rosz, csak nem nekemh anem a bogyósoknak... ez nem itélek el minden DIKKÓST, SE ROKKERT, mert sepc. az én, volt csajom is kinttovlt, és nagoyn jot bulizott, é snem diszkos, csak ugy a feeling,tetszett neki, aztmondta, ház nemtudom, ki hogy van vele, én inkább, kihagynám...
  • CK1
    nemgond h nem jött el rush :) de picit nagyobb neveket is szervezhettek volna egy ilyen eseményre
  • ThePartyFace
    Ehh

Idén nem jött el ráss, mi?
  • CK1
    najah, gondolkozzon mielött más anyát szidja:)
  • Yoyoyo
    akkor jó:) az ijen kocsogokkel ezt kell cisnalni jol orrba vagni:D
  • CK1
    semmi extra, csávó szidta az anyámat, én meg orbavágtam, aztán meg elkezdett jönni felém, énis bekaptam egyet, aztán ezt folytattuk, a csávónak meg elkezdett vérezni az orra, akkor már nem kötekedett, de semmi fájdalmas :)
  • H. Peti
    huhh, biztos nagyon be voltak [email protected]
  • Daza500
    Naggyon jó volt.
  • Yoyoyo
    mi volt? lattam 1-2 punkot andrassy sztem azok most orulnek h elnek:D
  • CK1
    de volt azér ittis, az egyiknek énis a részese voltam:):)
  • Yoyoyo
    meg nem volt annyi balhé mint tavalyin.
  • CK1
    jaja, most sokkal jobbvolt
  • Yoyoyo
    hát parti fííling megvolt legalabb meg a DJ-k jol nyomtak, de mostani parádé viszont jobb volt mint tavalyi sztem.
  • CK1
    tavaj énis voltam bónuszon, akkor jó volt, de amikor meghallotam a mostanira a neveket...
  • Yoyoyo
    jaja tavaji bónusz jobb volt. ugy voklt h mujegre megyek de haver szerzett jegyeket bónuszra akkor mondom elmegyek. azért Jó party volt.
  • CK1
    hát én azért nem mentem bónuszra, mert nemigazán nagy nevek voltak, talán picotto az akit elviselek:) helyette i love deep, de az kurva jó volt
  • Yoyoyo
    *Én is
  • Yoyoyo
    Én si voltam. Hypernél és Loveparade-nél. Kurva jó volt. Nah meg mellesleg kamiont is megneztem. Én bónuszon voltam. Egész tűrhető volt:D
  • CK1
    Ha szeretednéd az olyan zenét, akkor tetszett volna a hyper kamion, e-clubb=ratyi. 1 évvel ezelött a hyper kamion volt a legjobb, és mostis bennevolt a jók között, nekem legalábbis tetszett, bár izlések és pofonok
  • CK1
    Jó volt parádé, föleg utánna i love deep, én most keveredtem haza. Egy percetse aludtam, de még nemtudok aludni:)
  • Duddits
    Igazad van, de azért jól ellehet lenni. Kivéve a Hyperspace-t, E-Club-ot... Azok mind szarok voltak. Bár a Hip-hop-os nekem tetszett, meg a Mellesleg.