Budapest Parádé
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
"dikkós"
nem inkább a vivatinimajom, aki nem tudja hogy spigi-boyon kívûl van más elektronikus zene is!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Nem inkább néhány bebaszott faszláma, akik miatt dgradálódnak a rock zenét hallgatók?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Van ahol nem értek egyet veled, de valami hasonlóra gondolok én is csak azért nem írtam le, mert akkor jönnek és még több komment a flémrõl fog szólni 😞
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Én voltam rokkerzsolti is és egyszerûen kiábrándultam abból az isszonyatos képmutató világból, amit a mai rokzene képvisel (ideértve a deathmetaltól bonjoviig mindent és mindenkit). üvöltenek, hörögnek anarchiáról, lázadásról, borról, kutyaf*száról, szegénységrõl, a bandák közben meg véresre keresik magukat és jókat röhögnek a pogózó tömegen. ja igen pogózás. a másik õrület, amit sosem tudtam megérteni, hogy miért jó egymást halálra rúgni acélbetkós cipõben, lefejelni stb..stb.. Érdekes módon pl. Bónuszon a Syma csarnokban akkora tömeg volt, hogy táncolni is alig alig lehetett, mégis megoldotta mindenki, és ha vki nekiment a másiknak, ami bizony elõfordult, akkor nem szájbavágás lett a vége, hanem egy pacsi és el volt intézve. És így viselkedett még a 190 centis kaffer is, nem volt semmi gond.
és akkor még nem is említettem a két tábor tudatmódosító szereit, alkohol vs. ex, uzsgyi meg hasonló dolgok. Én 1xûen képenröhögöm azt, aki elkezd nekem papolni, hogy húú az alkohol rendben van, az igen az nem gáz, néha beb*sznide rendesen, de hogy az ex meg a speed, az tönkreteszi az embert, nincsenek az emberek maguknál stb..stb..nos aki próbálta már mindkettõt, az pontosan tudja, hogy melyiknél tisztább az ember tudata, melyiknél képes az ember logikusabban dönteni. elárulom, hogy NEM az alkoholnál.
lényeg a lényeg, tisztelt rokkerek, hiphápposok hogy ez a topik nem rólatok, nem nektek szól, nem a flamerõl szól, hanem azoknak, akik ott voltak, akiket érdekelt, és akik szeretik az elektronikus zenét. És az pedig végképp kussoljon, aki életében nem volt ilyen rendezvényen, és az elektronikus zenét is csak a viváról meg mtvrõl ismeri.
elnézést a hosszú postért, de a tököm mi van már azzal, hogy kis idióta csira g*cik, akik képtelenek elfogadni másokat saját nyomorultságuknál fogva, itt köpködnek jobbra balra, fikáznak, osztják az észt, közben pedig a kilincset nem érik fel áfával. agyilag sem.
úgyhogy ezennel megkérek minden fikátort, hogy fáradjon le a kocsmába és igyon meg egy kommerszrumot, mielõtt arra venné rá magát, hogy ide piszkitson.
Egyébként,ha egy ilyen rendezvény megmozgat 700ezer embert,akkor annyira nem lehet szar...
Legalább mozognak az emberek nem pedig a tv elõtt meresztik a seggüket!
mindenutt vannak extreme gáz arcok! Egyik sem jó, csináld meg a saját stílusodat!
, ez Qvra tetszett!
En Hip-Hop-ot hallgatok,(nem az a lágy populárt amit a rádióba nyomak),mondjuk van rokker haverom, simán kultúráltabbak, mint az "csaj" aki 13 évesen (tutira nem volt több) lesz*ta a barátját a nyílt utcán!
Most már elég legyen!

Más. Tavalyi BP Parádé Zorall lépett fel és tömeghez képest nagy pogo volt erre egy dagadék nem rokkos arc enyhén illuminált állapotba csak átgázolt a pogozo tömegben és nem értette mi folyik itt hogy mért kapja a pofonokat. Erre bedurvult és elkezdett folytogatni egy pogozo 150 kg kisebb emberkét... NC 3unknak kellet leszedni a csávót a csókáról.
szar az egesz...
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
Csak az én véleményem az sokkal lesújtóbb lenne, ezért nem részletezem...
közepén!
De kinek mi tetszik, ha nekik bejön, csinálják.
Valaki monda régen: Ahol van napfény, ott árnyék is van!
"Nesze kisfiam figyeld a fiatalokat és vegyél példát meg foszforeszkálós cipõt!"
ez se jobb parti....
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
ha meg nem...hááát akkor remélem vitt magával fogkefét! 😊)
ÍÍÍÍÍ ÓÓÓÓÓÓÓÓ ÁÁÁÁÁÁÁÁ Budapest parádé!!! Egy nagy F*szt!
Csomó idióta discopatkány egy rakáson!
Bocs, ha valakit megsértettem...
de inkább megyek a haverokkal kocsmázni, mint egy csomó bebogyózott Plazapicsa között hallgassam a tüc-tüc-öt, akik mindjárt maguk alá pisálnak mer' meglátták a VV Tommyboy-t!(Haegyáltalán ott volt)
Volt állítólag férfiban is társa "Sz**atnék" felirattal... és ha azok találkoztak, akkor jó volt nekik

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
És látod, hogy ha jöttél volna egy fényképezõvel, akkor nagyon imádtak volna... 😊))
Dell power

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Melyik suliba járt? 😊)
Csakhogy azért, legyen valamilyen alapom is és, hogy tudjam nem csak "mondod"...
Dell power

Így meglepett, hogy ott voltak jól lefotoztam õket. 😉
Dell power
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"