476
Jöttök?
-
#276 ahogy mondod, sztem is egy rakat szar, ahol a "menő" dj-k egy rakás e-klubos és hasonló picsa társaságában egy kamionon keverik a szart. -
#275 buziparádé v.2
:| -
#274 Én voltam!! Király volt! Lefotóztak egy csomó helyen, fönt leszek sok helyen is! Majd mutatok képet!
Ki, hol volt? -
#273 Ti hova mentek utánna afterozni? -
Vlala #272 peeersze :) pont nekem való hely.
Kellemes kátyúvadászatot :) -
#271 Esély nincs rá :D -
#270 Megint aktuális
Jöttök?
-
#269 hagyjuk:D -
#268 -
#267 OK. Akkor igyekszem nem használni. -
#266 az "a"-ra gondoltam -
#265 bocs, saját fórumokban -
#264 sajnos a csira geci definiálása inkább gumiszobás történet szal folytassuk ott!:) -
#263 Én se, de én nem veszem magamra!:D -
#262 Ez elvi kérdés... Van aki jobban gondolkodik a maristól!:D -
#261 Már én is elvesztettem. :DD -
#260 Én már azt sem tudom, ki írta a csíra gecit:)
Talán a szövegkörnyezet segítene a definiálásban. -
#259 Melyik szót? Az "Ennyit" ? -
#258 Nem vettem magamra. Sőt, poénnak szántam, amit írtam, lehet, hogy nem jött le. Attól még lehetne definiálni a csíra g*cit, nem? -
#257 hoppá...szavaidból úgy érzem, hogy sértve érzed magad...magadra vetted...csak nem te is?? ccc...nem szép dolog. de hát ez van...
de azért érdemes idekukkantani, hogy még MINDIG nem bírnak máshova írni azok, akiknek nem kellene, csak ide...szomorú...
a mariska meg a memóriát meg a tüdőt pusztítja le..meg a nevetőizmokat. -
#256 he? -
#255 Ilyen jelzésű: -
#254 ezt a szót a helyedben nem használnám -
#253 Ez nem fikázás:
Minden dikkós ezzel dobálódzik, hogy te csíra geci, de ők rövid i-vel mondják!:P
A másik, hogy a szintetikus szerektől a veséd és a májad is jól megmunkálódik, szal mind2töknek igaza volt...
Szívjatok inkább jó kis marihónalját, vagy semmit!:)
Hallgasson mindenki olyan zenét, ami ízlésének megfelel, csak ne erőltesse rá a másikra az ízlését!
Na ennyit a demagógizálásomból, byez! -
#252 Definiáljuk, mi is az a csíra g*ci? Miben nyilvánulhat meg embertársaink Csíra G*cisége? Ötleteket kérek. -
#251 Ennyit a sztereotípiákról. Szerencsétlen... -
Aspyrin #250 Már bedobtam egy másik topicba mert lusta voltam körülnézni:
-
#249 1. ha már a haverokkal beszélgetni akarok, akkor nem kocsmába megyek, hanem átjönnek hozzám, és úgy beszélgetünk..és akkor azt iszogatunk, amit mi akarunk, és még gazdaságosabb is.nem kell közben lagzilajcsit meg a tökömtudja mit hallgatni, mert vmelyik ultraintellidzsent berakta 45x a zenegépbe.
2. ha a csira gecit magadra vetted...nos, te jobban ismered magad mint mi.
3. jha inkább a májad működött nem a veséd..
4. tényleg megkérném az embereket, hogy csak olyan irjon ide, akit érdekel a dolog, és nem fikázni jön ide. -
#248 igen ,de a részeg feláll majd és továbbmegy!
nem elviszik egy csendes helyre ahol annyit hall, hogy üssük ki 80-al... sz*r szintetikus, tudod te mit
aknak bele? -
#247 -
#246 "láttam én már ekitől embert végleg kifeküdni"
én meg láttam részeg embert falnak menni -
#245 LoL!
Oksa... ;)) -
#244 Ha magamra vettem... -
#243 Nem rád mondta, hogy csíra geci, hanem a csíra gecikre. -
#242 Nem, de ott legalább le tudok ülni + dumálni 1 régi ismerőssel úgy, hogy nem vának könyökkel állba és akkor nem kell a pacsi nem kell a bocs sem!
Fluga: Köszi az anekdotát, erre csak annyit, hogy láttam én már ekitől embert végleg kifeküdni és mér' jó az hogy 4 órája vége már minden bulinak és még mindig pörgök. Igen próbáltam, legalább megtudtam hogy működik a vesém!
Ja még valami: "...de a tököm mi van már azzal, hogy kis idióta csira g*cik, akik képtelenek elfogadni másokat saját nyomorultságuknál fogva, itt köpködnek jobbra balra, fikáznak, osztják az észt, közben pedig a kilincset nem érik fel áfával. agyilag sem."
Te sem tudod elfogadni a másikat, mert fikázod, az agy kapacitásról meg van másik topik PLZ. (vagy ha nem csinálok és szeretettel várlak!)
Szóval nem vagy jobb te sem, mint mi!
Az dobja rám az első sarat, aki... -
#241 ?? -
Wing Rockling #240 Úgyvan!!! -
#239 play hard go fluga :> -
#238 vagy már feküdnék valamelyik árokban:D -
#237 Én is,szinte minden stílusból van kedvencem,de house,trance az első.