Budapest Parádé
← ElőzőOldal 10 / 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem 😄 van jobb dolgom is... pl. csajommal megünnepelni a 10 hónapot (ehe) 😄
-the invisible-
Speedy J egy zseni! Kötelezõ számomra, semmi pénzé nem hagynám ki.
Jó kis hetem lesz, 19-én Chris Liebing majd 23-án Speedy J. Soha jobbat 😊
Jó kis hetem lesz, 19-én Chris Liebing majd 23-án Speedy J. Soha jobbat 😊
hmmmmmmmmmmmmmm 😊kár
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Aztán 24.-én Pacha-ban Centro-Fly John Creamer és Stephane K. közremûködésével.Ezt is jó lenne meglátogatni, bár ez még kérdéses😄
Elõtte pedig a legnagyobb buli a hónapban, Aug 16, Flört záró, Deep Dish!!!!!Mindenkinek ott a helye!😄
Elõtte pedig a legnagyobb buli a hónapban, Aug 16, Flört záró, Deep Dish!!!!!Mindenkinek ott a helye!😄
A Parádé egy rakat szar, az biztos, hogy oda ki nem teszem a lábam ahogy eddig sem tettem.Nem vagyok hülye, hogy a sok szerencsétlennel loholjak a kamionok után😄D
A Bónusz party egyedül a SAP-ban lesz értekelhetõ számomra:
SPEEDY J (NL), LUKE SLATER (UK), BEN LONG (UK), ELECTRIC INDIGO (A), DR.MOTTE (D), HOT X, BUDAI, JAY CORTEZ, IGOR DO'URDEN, NEWL, master of ceremony: MC SPOT & MC MARS (A)
Ez nem lesz piti buli, de pont 23-án van a Vigadóban Renaissance Party, ahol Lexicon Avenue és Paul Rogers pörget, szal nekem ott a helyem😄
A Bónusz party egyedül a SAP-ban lesz értekelhetõ számomra:
SPEEDY J (NL), LUKE SLATER (UK), BEN LONG (UK), ELECTRIC INDIGO (A), DR.MOTTE (D), HOT X, BUDAI, JAY CORTEZ, IGOR DO'URDEN, NEWL, master of ceremony: MC SPOT & MC MARS (A)
Ez nem lesz piti buli, de pont 23-án van a Vigadóban Renaissance Party, ahol Lexicon Avenue és Paul Rogers pörget, szal nekem ott a helyem😄
lol... parádé😊) A sok birka...
Nem és nem. Elég gagyi utánzata az eredetinek, meg nem is jó poén délután linkre berúgni aztán meg 22.00-kor vége...
Nem és nem. Elég gagyi utánzata az eredetinek, meg nem is jó poén délután linkre berúgni aztán meg 22.00-kor vége...
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Talán
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
aug 23
te kik vagytok ? 😄D resident emil ? 😄
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Nem tudja valaki, hogy mennyi lesz a beugró a Bónuszra?
igen 😊
hát nem
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
← ElőzőOldal 10 / 10