14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • B0B0
    Azért az eléggé merész kijelentés, hogy a Shalke ellen jók voltunk
  • 5w0rdf15h
    hja nem értem én ezt a schalke ellen jól játszanak erre mikor simán győzni kéne az utolsó ellen akkor szenvednek mind a ledöfött disznó D:
  • France men
    Áááá Fuck az egész :(:( egy sima gyözelemmel kellett volna készülni a hétvégi Bayer meccsre most meg már 6 pont a hátrányunk és.... idén már kétszer is kikaptunk az utolsotol ez a nem semmi :(:(:(
  • Falconer
    Lol, MNO:

"Sport

2006-11-09 10:41
    Huszti Szabolcs góljával nyert a Bayern München

Huszti Szabolcs szerezte az egyetlen gólt a Bayern München-Hannover mérkőzésen, a német labdarúgó Bundesliga 11. fordulójában, szerda este"
  • Gabe18
    A meccsről nem irok véleményt,az eredmény önmagért beszél.
    A véleményem,hogy ha egy Bayern szintű csapat 11 forduló alatt harmadszor kap ki az aktuális utolsótól,és közben még egyéb pontokat is veszit,akkor ott az edző felelőssége egyértelmű,és le kell vonni a következtetést.Magathnak távoznia kell.
    És ezen az sem változtat ha az idény végén Bajnokságot,kupát,és BL nyernénk együtt.Mert most,2006 nov.8.-án CSAK az edzőcserében,és az ezzel járó változtatásokban látom azt hogy belölünk valóban ne egy nulla középcsapat legyen.
    Játék semmi,elképzelés semmi.Csak akkor tudunk veszélyesek lenni ha már ész nélkül kell rohanni,vagy akkor sem.

Persze mindebből semmi nem lesz,Magathot megmenti a BL szereplés (majd az egyenes kiesésben valami közepes csapat simán kiver).
  • REALista
    Javítva:D
  • OPM
    0-1 ;) már megijedtem h saját kapujába talált véletlen
  • REALista
    Bayern-Hannover 0:1
    Gólszerző:Huszti
  • B0B0
    A Barca topicban azt írtad, hogy két szupergárdának drukkolok nemde?
  • B0B0
    Gáznak gáz, de a piacon így van, csak nekünk drukkereknek nem
  • Mor3llo
    Hogyha egy sztárt, a értéke határoz meg, az sztem gáz.
  • DJ BP
    Ja igen. És topcsapat nem egyenlő szupercsapattal! ;)

Én top csapatot mondtam mindig, te keverted bele a szupert :)
  • B0B0
    Pont ezért olyan nagy dolog. De gondolj bele! Mondj egy olyan játékos abból a Bayernből akinek volt akkora értéke, mint akár egy Figonak. A leg értékesebb játékos, akiről tényleg el lehetett mondani, hogy világsztár volt, az Kahn (Matthäus ugye akkor már nem volt), a Realban és a Manchesterben meg a 20-as keretből legalább 10-en. Ez a lényeg. Mert hiába volt Effe meg Elber meg esetleg Paolo Sergio, ezek a játékosok szemünkben nagyok voltak, mert láttuk őket hétről hétre, hogy mit hajtottak, de egyikőjüket sem lehetett volna eladni 10 millió euró felett (mai értékekkel nézve persze)

Ebben a 2005-ös Liverpoolban is csak egy ember volt: Gerrard, és ezzel vége is.
  • France men
    Nem tom hogy most örüljek e ennek.. 2:0 rol igen azt mondom örülök de szart sem ér megint a Brema is botlott és tapadni kellett volna de nem birtunk.. ezek az idegenbeli meccske valahogy nem ugy alakulnak ahogy azt mi akarnánk.. A Phantom egyre jobb formába lendül és most már szinte majdnem minden meccsen betalál igy tovább.. Az ért grat a sirbol hoztuk fel tényleg.. és hozzáteszem volt még egy szabályos golunk is szoval...
  • Mor3llo
    azért nem értek azzal egyet, h akkora bravúr volt a 2001-es BL nyerés, mint a Liverpoolé.Abban az időben nagyon jó, hajtós keretünk volt, mindenki rettegett tőlünk.Nem kellene elfelejteni, h abban az időben kiket vertünk el nem kicsit, esetleg küldtünk haza egy két oda-vissza veréssel.
  • B0B0
    Ja igen. És topcsapat nem egyenlő szupercsapattal! ;)
  • B0B0
    2002-ben nem jutott tovább a 2. csoportkörben sem és 2001 óta mégcsak elődöntőt sem játszott, és negyeddöntőt is csak egyszer. Szerintem nem kéne a Bayern együtt emlegetni sem a Reallal, sem a Chelsea-vel, Milannal, Interrel és ezt nem az eredmények miatt mondom, hanem azért, mert a nyári vásárlási értékek töredékek szoktak lenni Münchenben a többiekhez képest. És épp ezért voltak nagyok a 2001-es é'99-es döntők (kb. annyira nagy tett mint a Liverpool 2005-ös sikere)
  • DJ BP
    Sztem topcsapat az, amelyik az elmúlt 38 évben 20x hódítja el a bajnoki címet, amely szinte mindig továbbjut a BL csoportból, 2001-ben meg is nyerte azt, és elmúlt 3 szezont megnyerte. Vagy tévednék? Ilyet még nem láttam, nekem kell dícsérni más csapatát. :DDD
  • B0B0
    Nem baj. Végül is visszahoztuk a sírból a meccset.
  • Mor3llo
    basszus...1 gólt gyötörjünk már be léccike.......
  • DJ BP
    a schalkesok...
  • Mor3llo
    sajna télleg...így hétközi fordulót valszeg néküli nyomjuk le.
  • B0B0
    Tegnap előtt még szupercsapatnak tituláltad a Bayern-t. Meséld már el, akkor most hogy is van ez!
  • B0B0
    Santa le, Brosso be, és sajna Van Bommel lesérült :((
  • Mor3llo
    kik ?
  • DJ BP
    Schelke ellen? Kemény gyerekek
  • Mor3llo
    75.perc, 2-2 !
  • DJ BP
    eredmény? idő?
  • Taranov
    Nekem személyszerint nincs Sportklubom :(
  • B0B0
    Úgy néz ki, csak ketten nézzük
  • B0B0
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!! :))

Visszajött a meccs!
  • Mor3llo
    NA EZAZ !!!!!!! MAKAAY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • Mor3llo
    Remélem Magath csinál vmit, ha nem, akkor mehet elfele..
  • Mor3llo
    Vhogy kéne egyelíteni még gyorsan szünet előőt!
  • B0B0
    Gyerekek! Santa Cruz mi a faszt keres a pályán????????
  • Mor3llo
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!! OTTL !!!
  • B0B0
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!! 2:1
  • Mor3llo
    jó isten...katasztrófa..
  • karajjj
    egy kis reklám
  • Taranov
    Hihetetlen!