14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • REALista
    27'Schalke 2 - 0 Bayern Munich
  • a zsírkereskedő
    lehet h nem is bajorok hanem skótok?:D
    letölteni?:D neeem csak nézni:D:D:D
  • France men
    az fcb.de csak azért sír mert ugy neki van egy csomo regje akik fizetnek a cuccosért... de hát hüe az aki ezután fizet..:D:D:D:D
    Egyik haverom is fizet és azt mondja van vagy 300 meccskép minden meccsröl de letölteni azt sem engedik akkor minek van lol..
  • B0B0
    Szánalmas. Ha valaki felveszi a TV-ből tunerkártyával az adást, joga van megosztani bárkivel
  • France men
    Hát akkor tessék odairni :D:D:D
    Hallottátok perel a Bayern... A Youtubét perli hogy mindig fent vannak a meccs összefoglalok és hogy a Bayern TV ami egyébként pénzel mükszik igy sok regisztráált tagot fog majd elveszteni hö hö! :D:D
  • B0B0
    Nem okoskodsz. Nincs a logomra írva, hogy tudok nigmetül :)
  • France men
    Oh sorry mit okoskodom én itt...:D:D:D:D:
  • B0B0
    :( (mellesleg németből van középfokúm, de értékelem a kedvességed :))
  • France men
    Dieser verordnete dem früheren Kölner zunächst acht Tage Gips, anschließend acht Tage Rehatraining. Damit fällt Podolski für die Partien gegen Frankfurt, Sporting Lissabon, Schalke 04, Hannover 96 und Bayer Leverkusen aus. Bei idealem.......
    Nagyjábol annyit tesz ki az eleje hogy a korábbi Kölni 8 napos gipszet kapott a bokájára..
  • B0B0
    Igen? Nekem ez új
  • France men
    DE Poldi sérült gipszben van a lába
  • B0B0
    Csak a Piza, Makaay, Poldi felállással van esélyünk. Santa Cruz pihenjen csak, és kell a 3 csatár.
    Az egyébként külön öröm, hogy Demichelis betonbiztos hátul, komolyan mondom jobb mint Lúció és Van Buyten
  • France men
    De most előre kell nézni :D Vasárnap ujra látjuk a meccsünket hál Isten,
    már elvonási tüneteim voltak hogy nem láttam a Bl meccset és az előző három hétben meg minden meccset igen kicsit elkényesztetett bennünket a tv xD..
    Nehéz lesz idegenben főleg a Schalke otthonában, hát nem is tudom mit mondjak elég nekünk az X? ááá nem, nyerni kell mert csak igy maradhatunk versenyben a Bremaval, Magath egyébként azt nyilatkozta hogy "Továbbjutottunk a Bl-ben most egy darabig koncentrálhatunk a bajnokságra és még Novemberben be akarju fogni a Werdert" szoval nem megengedett az x föleg ugy hogy eddig botrányos volt az idegenbeli szereplésünk mindenképp javítani kell a mérlegen szerintem..
  • B0B0
    Az akkori csapat produkált egy-két "nem semmi"-t :)
  • Bercy #2089
    Zickler rövid táv futásban lehet jobb lett volna, de nagyon szinpatikus srác volt.
    Azon az említett Madrid meccsek a Kahn-Elber gól? Az nem volt semmi!
  • B0B0
    Zickler nagyon jó focista volt, csak a labda zavarta :)

De az a Madridi 4:2 az nagy volt tényleg :)
  • Gabe18
    Zickler.
  • a zsírkereskedő
    huhúú anno ziekler-asszem így írja- hogy oltotta őket:D:D:D:D
    ő volt az egyik kedvenc csatárom
    komolyan mondom ilyen gyors fehérembert én még nem láttam
    olyan volt mint mostanság martins:elhagyta a labdát:D:D:D:D
  • France men
    Nah gyerekek, a hivatalos oldalon olvastam hogy Desilert hamrosan újra láthatjuk a pályán, már az első csapattal eddz egy ideje és hamarosan visszatér juppiiiii!;)
  • Mor3llo
    reméljük h nem Lyon :PPPPPP
    egyébként évek óta az első kiesési körben nehéz ellenfeleket kapunk.. atöbbiek meg elbukdácsolnak a döntőig, elődöntőig gyenge csapatokat kapván..
  • Gabe18
    Na hát én valami könnyű kis ellenfelet szeretnék,nem Chelsea-t meg Lyon-t,ráérünk arra még később is.
  • DJ BP
    nehogy a Lyon legyen belőle :DDDDD
  • Bercy #2081
    Télleg, igazad van. A válogatott bajnokságoknál van úgy ahogy én gondoltam.
    Remélem így a chelsea-t kapjuk és hazaküldük őket Ballack-ostúl
  • Mor3llo
    huh, megnyugodtam
  • B0B0
    Ez jó hír! :) Elkerülném mind a Barcát, mind a Chelsea-t :) Így már jöhet a Real (de csak a te tiszteletedre) :)
  • oneal1
    húúú de király!!!!!!!!!!!!!! köszöntem!!!!!!!!!
  • France men
    ö ö én asszem nem szimbolizál semmit csak kirajzolja kicsit furán azt hogy DFB! Megcsináltam animácioba talán igy jobban látszik:
  • DJ BP
    itt

15.12.2006
    12.00CET Nyon UEFA Champions League First knockout round

tehát sorsolnak, bármelyik csoportból lehet, ez a lényeg, különben már előre kalkulálgatnának
  • DJ BP
    úgy tudom azonos nemzetiséget nem sorsolnak össze a 16 között... ezért nem értem, honnan tudjátok, hogy a Chelsea csoportjából kaptok?, mert úgy emlékszem sorsolás van ezután (ha nem, bocs :)
  • oneal1
    hali!!
    Bocs hogy itt kérdezem meg de nemtaláltam németes topicot és ezért nem akartam nyitni egyet!
    szval a kérdés hogy a DFB nek azaz Deutscher Fußball-Bundnak a logójával kapcoslatos!
    Tehát a logó az 3 db háromszög egyben!
    Ezek mit vagy miket szimbolizálnak?

Fontos lenne!!

Köszi!
  • Taranov
    Valóban jól játszottunk, csak úgy potyogtak a gólok.
  • France men
    Az a tavaly előtti Müncheni meccs az nagyon tetszett.. bár az előtti Londoni nem annyira :D:D:D
  • a zsírkereskedő
    fingom sincs mire lenne jó a chelsea ellen a fcb-sztem inkább a chelseanek állna a zászló
    de jó meccs lenne:D
  • France men
    Bedarálni őket a levesbe, kontrából meg megszorni őket
  • B0B0
    Chelsea-t pont egy rakkolós német vagy angol csapat tudná legyűrni, nem pedig egy fricskázós spanyol, vagy védekező olasz. Most csak ez az ellenszer van a Chelsea ellen.
  • Taranov
    Ahogy figyeltem a Chelsea és az Arsenal játékát tegnap és azelőtt, olyan passzaik vannak, hogy sajnos nem tudom elképzelni, hogy túljárnánk az eszükön, vagyis a Chelsea eszén, hisz vele kerülhetünk össze.
  • B0B0
    Higgyétek el, több esélyünk lenne a Chelsea ellen mint a Barca ellen. A Barca sokkal kreatívabb.
  • Taranov
    Igen-igen, a Brémára gondoltam, sorry.
    Én személyszerint azért drukkolok a Brémának, a német csapatok szimpatikusabbak, mint a spanyolok.
  • Bercy #2065
    Mármint, hogy a Bréma?
    Lehet, hogy ők lesznek a másodikak és az nekünk jó lenne, mert papíron gyengébbek mint a barca vagy a chelsea, de szerintem a barca össze fogja szedni magát az utolsó 2 meccsre és ők jutnak tovább.
  • Mor3llo
    és ez biztos h 'A' csoport ? nem igaz, hogy sosem tudunk kifogni egy gyengébb csapatot, egy ilyen Milan meg hót krumpli csapatokkal bebukdácsol a elődöntőig, döntőig már évek óta...