14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#2223 Nem a rendes keret játszott tegnap. -
#2222 Ezen a meccsen egyik csapat se érdemelt 1 pontot se (ami persze lehetetlen, de lehet, hogy be kéne vezetni...).
A Bayern sajnos nagyon formán kívül játszik az idei szezonban :(
Az Internek meg ezzel a kerettel vernie kéne egész Európát.
Innen látszik, hogy nem az számít, hogy hány sztárnak tituált játékos játszik 1 csapatban... -
#2221 mert ti igen :D:D -
#2220 Ez minden olasz csapatra elmondható úgy általánosságban szvsz, de nem tök mindegy? Lényeg, hogy csoportelsők lettünk veretlenül -
#2219 szarmákos inter egyáltalán nem érdemelték meg az 1 pontot... -
#2218 Na mit mondtam! :) Így jó ez! Makaay egyébként nagyon szép gólt lőtt! -
#2217 oh yeah MAKAAAAAAAAAYYY!! :P
1-0 :) -
#2216 Egyébként nem így szoktunk mostanában felállni! Schweini bemegy középre irányítani.. Brazzo a jobb szélra Ottl középre csak hátrébb.. Bumi meg kijebb jön a széle felé.. legalább is a bajnokikon igy nyomzuk! -
#2215 Okay boyZ, it's the time 2 win ;) -
#2214 Jó az a bíró -
DJ BP #2213 spanyol bírót kaptok? készülhettek a bírószidásra :DD -
#2212 -
#2211 X -
20:30 FC Bayern München - FC Internazionale (élő)
tippek? :) -
#2209 Rakat helyzet, de a kihasználtság egyenlő a nullával.A csapatok az Allianz Arenába csak védekezni jönnek eskü... -
#2208 fúú de mérges vagyok..... -
#2207 Ennyit erről... :@: ((( -
#2206 Szerintem nem akarja Magath hogy csak ugy gyböl durr bele a a közepébe meg lehet érteni.. azért még az erőnléte nem biztos hogy 100-as!
1:1 Micho lötte a golt és végre vezettünk.. csak sajnos vezettünk (::(:(: -
#2205 Deisler miért nem kezdő???!!!!
Pláne ahhoz képest amilyen jól mút héten játszott. -
#2204 A legújabb, valami béta -
DJ BP #2203 de melyik version?, úgy értem :) -
#2202 Másik? Van másik is?
(Mellesleg kép jobb alsó sarka) -
DJ BP #2201 te, ez a Google Earth progi? vagy ez másik? -
#2200 Na mégegyszer:
-
#2199 1 hete frissítették, eddig nem volt:
-
DJ BP #2198 Oké oké :) -
#2197 Nekem nemis kell elmagyarázni (én tettem be) ;) -
DJ BP #2196 „A világ nyolcadik csodája lenne, ha a Werder elbúcsúztatná a Barcelonát. A Bremen gazdaságilag nem veheti fel a versenyt a spanyolokkal, elég, ha azt nézzük, hogy a televíziós jogokból 23 millió eurós bevételre tesz szert, míg a spanyol klub 143 millióval számolhat”
Nem akarok semmit, de itt a Barca is írva van, akiknek te is szurkolsz :))
ON -
#2195 Magyarázd el egy Realosnak vagy Chelseasnek -
#2194 nagyon is igaza van sajnos... -
#2193 Rummenigge: Az európai foci hóhéra Abramovics
Karl-Heinz Rummenigge szerint a Chelsea tulajdonOsa, Roman Abramovics sokat árt az európai labdarúgásnak, mértéktelen költekezésével lehetetlen versenyre kelni. A Bayern München alelnöke az európai szövetség (UEFA) és az Európai Unió közös fellépésre lenne szükség, hogy egészségesebb irányt vehessen a földrész klubfutballja. A német klub most azt tervezi, hogy kilép a G-14 elnevezésű szervezetből, mert az már nem tölti be megalakulásakor kijelölt funkcióját.
Karl-Heinz Rummenigge sötéten látja a német csapatok jövőjét
„Abramovics fojtogatja az európai labdarúgást, nézzék csak meg, mit művel az átigazolási időszakok alatt. Miként lehetnének ilyen körülmények között versenyképesek a német csapatok. Nehezen hiszem, hogy a következő tíz évben bármelyik együttesünk bejutna egy európai sorozat döntőjébe” – mondta a korábbi kiváló csatár.
Rummenigge nem hozta fel ellenpéldának saját klubját, pedig a Bayern magabiztosan került idén a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe, arra is képes volt, hogy Milánóban győzze le 2-0-ra a rendkívül erős kerettel rendelkező Internazionalét. A Werder Bremen is derekasan helytáll, múlt héten 1-0-ra legyőzte az Abramovics által birtokolt Chelsea-t, igaz a továbbjutáshoz pontot kell szereznie a címvédő otthonában.
„A világ nyolcadik csodája lenne, ha a Werder elbúcsúztatná a Barcelonát. A Bremen gazdaságilag nem veheti fel a versenyt a spanyolokkal, elég, ha azt nézzük, hogy a televíziós jogokból 23 millió eurós bevételre tesz szert, míg a spanyol klub 143 millióval számolhat”
A Bayern már megtapasztalhatta, hogy milyen, szinte lehetetlen feladatot jelent a versengés a Chelsea gazdasági erejével. A bajor elitklub nem tudta megtartani legértékesebb labdarúgóját, Michael Ballackot, mivel a londoniak „visszautasíthatatlan” ajánlatot tettek.
Roman Abramovics alaposan átírta az európai erőviszonyokat
„Csak remélni tudom, hogy az Európai Unió meg tudja valahogyan fékezni Abramovics költekezését, s a tévés jogok piacán keletkező egyenlőtlenséget” – jegyezte meg Rummenigge.
A G-14-gyel kapcsolatban annyit mondott az alapítótagnak számító Bayern alelnöke, hogy a csoportosulás tagjai önző módon cselekednek, így az együttműködés egyre nagyobb akadályokba ütközik.
„Napjainkban már mindenki kizárólag a saját érdekeivel törődik, megszűnt az egység. Világosan mondhatom: Ramón Calderón, a Real Madrid elnöke és számos társa csak magáért harcol, ugyanezt teszik az olaszok és az angolok. Alaposan át kell gondolnunk, hogy van-e értelme a maradásunknak” – jelentette ki Karl-Heinz Rummenigge. -
#2192 Ki lőtte megint a győztes gól gyerekek?? Na ki? :) Hát persze, hogy Piza! Jövünk föl mint a talajvíz! :) -
#2191 1-2 -
#2190 Hamburg-Bayern München -
#2189 Deisler ma jó vót. -
#2188 Mostmár azér is meg kell verni az Intert!! -
#2187 Hát én akkor még nem drukkoltam a Bayernnek.
Idén azért okoz egy kis csalódást a Bayern, mert általánosságban kifejezve, én jobban szeretek egy küzdő kiscsapatot, mint egy lusta nagycsapatot. Most a Bayernre inkább az utóbbi igaz.
Az tetszett nekem igazán az utóbbi években, amikor a Chelseat elvertük 3-2-re. Ez azért volt emlékezetes, mert a Chelsea ellen történt, de a bajnokságban számos ilyen szép meccs volt. -
#2186 Szerintem meg az nagyon jó, hogy az utóbbi hónapokban Pizzaro fel tudott nőni Makaay mellé (BL-ben ugye 4 gól), és szerintem alakul az a középpálya Van Bommellel és Schweinivel. Amúgy ha már mintapéldát hozol fel a középpályára akkor tedd a Effenberg-Jeremiessel! :) -
#2185 Engem az eredmények csak harmadsorban zavarnak.
Az aggasztóbb dolog, hogy az az összhang már nincs meg, ami a Deisler-Schweinsteiger-Ballack középpályán volt úgy 2 éve. Bár nekem személyszerint Salihamidzic a kedvencem, ő a legszimpatikusabb arc a csapatból, de úgy gondolom, hogy Ballack és Deisler is hiányzik most a jó játékhoz.
A másik, hogy kiemelkedő egyéni teljesítmények nincsenek, inkább kiemelkedő egyéni hibák, pl. a csatárok bénázása gyakran. -
#2184 Azért Bayern München vagyunk, a csoportből illik továbbmenni, akármilyen is a teljesítményünk.A BL szereplésről annyit, hogy az első 3 meccsen kifogástalanul játszottunk szinte, labdatartós,okos focit játszottunk . Az utolsó 2 meccs meg miről szól ? Alig támadunk, tologatjuk a labdát, mikor nem tudunk mit kezdeni vele, akkor felvágjuk.Ha eljutunk helyzetig, akkor annyira könnyelműven lőjük mellé, vagy bele a kapusba, hogy egyszerűen sírni tudnék...