14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Matthewpamer
    Nem a rendes keret játszott tegnap.
  • Bercy #2222
    Ezen a meccsen egyik csapat se érdemelt 1 pontot se (ami persze lehetetlen, de lehet, hogy be kéne vezetni...).
    A Bayern sajnos nagyon formán kívül játszik az idei szezonban :(
    Az Internek meg ezzel a kerettel vernie kéne egész Európát.
    Innen látszik, hogy nem az számít, hogy hány sztárnak tituált játékos játszik 1 csapatban...
  • Matthewpamer
    mert ti igen :D:D
  • B0B0
    Ez minden olasz csapatra elmondható úgy általánosságban szvsz, de nem tök mindegy? Lényeg, hogy csoportelsők lettünk veretlenül
  • 5w0rdf15h
    szarmákos inter egyáltalán nem érdemelték meg az 1 pontot...
  • B0B0
    Na mit mondtam! :) Így jó ez! Makaay egyébként nagyon szép gólt lőtt!
  • 5w0rdf15h
    oh yeah MAKAAAAAAAAAYYY!! :P
    1-0 :)
  • France men
    Egyébként nem így szoktunk mostanában felállni! Schweini bemegy középre irányítani.. Brazzo a jobb szélra Ottl középre csak hátrébb.. Bumi meg kijebb jön a széle felé.. legalább is a bajnokikon igy nyomzuk!
  • Mor3llo
    Okay boyZ, it's the time 2 win ;)
  • B0B0
    Jó az a bíró
  • DJ BP
    spanyol bírót kaptok? készülhettek a bírószidásra :DD
  • B0B0
  • B0B0
    X
  • 5w0rdf15h

20:30 FC Bayern München - FC Internazionale (élő)

tippek? :)
  • Mor3llo
    Rakat helyzet, de a kihasználtság egyenlő a nullával.A csapatok az Allianz Arenába csak védekezni jönnek eskü...
  • Podo20
    fúú de mérges vagyok.....
  • France men
    Ennyit erről... :@: (((
  • France men
    Szerintem nem akarja Magath hogy csak ugy gyböl durr bele a a közepébe meg lehet érteni.. azért még az erőnléte nem biztos hogy 100-as!
    1:1 Micho lötte a golt és végre vezettünk.. csak sajnos vezettünk (::(:(:
  • banok
    Deisler miért nem kezdő???!!!!
    Pláne ahhoz képest amilyen jól mút héten játszott.
  • B0B0
    A legújabb, valami béta
  • DJ BP
    de melyik version?, úgy értem :)
  • B0B0
    Másik? Van másik is?

(Mellesleg kép jobb alsó sarka)
  • DJ BP
    te, ez a Google Earth progi? vagy ez másik?
  • B0B0
    Na mégegyszer:
  • B0B0
    1 hete frissítették, eddig nem volt:
  • DJ BP
    Oké oké :)
  • B0B0
    Nekem nemis kell elmagyarázni (én tettem be) ;)
  • DJ BP
    „A világ nyolcadik csodája lenne, ha a Werder elbúcsúztatná a Barcelonát. A Bremen gazdaságilag nem veheti fel a versenyt a spanyolokkal, elég, ha azt nézzük, hogy a televíziós jogokból 23 millió eurós bevételre tesz szert, míg a spanyol klub 143 millióval számolhat”

Nem akarok semmit, de itt a Barca is írva van, akiknek te is szurkolsz :))

ON
  • B0B0
    Magyarázd el egy Realosnak vagy Chelseasnek
  • 5w0rdf15h
    nagyon is igaza van sajnos...
  • B0B0
    Rummenigge: Az európai foci hóhéra Abramovics

Karl-Heinz Rummenigge szerint a Chelsea tulajdonOsa, Roman Abramovics sokat árt az európai labdarúgásnak, mértéktelen költekezésével lehetetlen versenyre kelni. A Bayern München alelnöke az európai szövetség (UEFA) és az Európai Unió közös fellépésre lenne szükség, hogy egészségesebb irányt vehessen a földrész klubfutballja. A német klub most azt tervezi, hogy kilép a G-14 elnevezésű szervezetből, mert az már nem tölti be megalakulásakor kijelölt funkcióját.

Karl-Heinz Rummenigge sötéten látja a német csapatok jövőjét

„Abramovics fojtogatja az európai labdarúgást, nézzék csak meg, mit művel az átigazolási időszakok alatt. Miként lehetnének ilyen körülmények között versenyképesek a német csapatok. Nehezen hiszem, hogy a következő tíz évben bármelyik együttesünk bejutna egy európai sorozat döntőjébe” – mondta a korábbi kiváló csatár.

Rummenigge nem hozta fel ellenpéldának saját klubját, pedig a Bayern magabiztosan került idén a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe, arra is képes volt, hogy Milánóban győzze le 2-0-ra a rendkívül erős kerettel rendelkező Internazionalét. A Werder Bremen is derekasan helytáll, múlt héten 1-0-ra legyőzte az Abramovics által birtokolt Chelsea-t, igaz a továbbjutáshoz pontot kell szereznie a címvédő otthonában.

„A világ nyolcadik csodája lenne, ha a Werder elbúcsúztatná a Barcelonát. A Bremen gazdaságilag nem veheti fel a versenyt a spanyolokkal, elég, ha azt nézzük, hogy a televíziós jogokból 23 millió eurós bevételre tesz szert, míg a spanyol klub 143 millióval számolhat”

A Bayern már megtapasztalhatta, hogy milyen, szinte lehetetlen feladatot jelent a versengés a Chelsea gazdasági erejével. A bajor elitklub nem tudta megtartani legértékesebb labdarúgóját, Michael Ballackot, mivel a londoniak „visszautasíthatatlan” ajánlatot tettek.

Roman Abramovics alaposan átírta az európai erőviszonyokat

„Csak remélni tudom, hogy az Európai Unió meg tudja valahogyan fékezni Abramovics költekezését, s a tévés jogok piacán keletkező egyenlőtlenséget” – jegyezte meg Rummenigge.

A G-14-gyel kapcsolatban annyit mondott az alapítótagnak számító Bayern alelnöke, hogy a csoportosulás tagjai önző módon cselekednek, így az együttműködés egyre nagyobb akadályokba ütközik.

„Napjainkban már mindenki kizárólag a saját érdekeivel törődik, megszűnt az egység. Világosan mondhatom: Ramón Calderón, a Real Madrid elnöke és számos társa csak magáért harcol, ugyanezt teszik az olaszok és az angolok. Alaposan át kell gondolnunk, hogy van-e értelme a maradásunknak” – jelentette ki Karl-Heinz Rummenigge.
  • B0B0
    Ki lőtte megint a győztes gól gyerekek?? Na ki? :) Hát persze, hogy Piza! Jövünk föl mint a talajvíz! :)
  • Podo20
    1-2
  • banok
    Hamburg-Bayern München
  • banok
    Deisler ma jó vót.
  • Podo20
    Mostmár azér is meg kell verni az Intert!!
  • Taranov
    Hát én akkor még nem drukkoltam a Bayernnek.
    Idén azért okoz egy kis csalódást a Bayern, mert általánosságban kifejezve, én jobban szeretek egy küzdő kiscsapatot, mint egy lusta nagycsapatot. Most a Bayernre inkább az utóbbi igaz.
    Az tetszett nekem igazán az utóbbi években, amikor a Chelseat elvertük 3-2-re. Ez azért volt emlékezetes, mert a Chelsea ellen történt, de a bajnokságban számos ilyen szép meccs volt.
  • B0B0
    Szerintem meg az nagyon jó, hogy az utóbbi hónapokban Pizzaro fel tudott nőni Makaay mellé (BL-ben ugye 4 gól), és szerintem alakul az a középpálya Van Bommellel és Schweinivel. Amúgy ha már mintapéldát hozol fel a középpályára akkor tedd a Effenberg-Jeremiessel! :)
  • Taranov
    Engem az eredmények csak harmadsorban zavarnak.
    Az aggasztóbb dolog, hogy az az összhang már nincs meg, ami a Deisler-Schweinsteiger-Ballack középpályán volt úgy 2 éve. Bár nekem személyszerint Salihamidzic a kedvencem, ő a legszimpatikusabb arc a csapatból, de úgy gondolom, hogy Ballack és Deisler is hiányzik most a jó játékhoz.
    A másik, hogy kiemelkedő egyéni teljesítmények nincsenek, inkább kiemelkedő egyéni hibák, pl. a csatárok bénázása gyakran.
  • Mor3llo
    Azért Bayern München vagyunk, a csoportből illik továbbmenni, akármilyen is a teljesítményünk.A BL szereplésről annyit, hogy az első 3 meccsen kifogástalanul játszottunk szinte, labdatartós,okos focit játszottunk . Az utolsó 2 meccs meg miről szól ? Alig támadunk, tologatjuk a labdát, mikor nem tudunk mit kezdeni vele, akkor felvágjuk.Ha eljutunk helyzetig, akkor annyira könnyelműven lőjük mellé, vagy bele a kapusba, hogy egyszerűen sírni tudnék...