14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#2183 Azért ne legyetek telhetetlenek, szerintem nagy szó, hogy továbbmentünk a csoportból ráadásul ennyire simán! Nem tudom, ki fogja még az Intert megverni Milánóban, de nem sokan. Pont a BL-szereplést nem kéne kritizálni, ott van arra a bajnokság, meg a kupa -
#2182 Hát ekkora f*ng játékkal...azt nem értem, kétszer is ott volt a lehetőség, hogy csoportelsők legyünk.De mi nem tudunk megnyerni 1 rohadt meccset sem a 2 közül.Hát nagyon faja... -
Gabe18 #2181 Mostmár szerintem a csoportelsőséget is elbukjuk...Ennyit a 3 meccs 9 pontos kezdésröl... -
#2180 Szerintem is. A továbbjutás a lényeg, az meg már régóta megvan -
#2179 Jó csapat ez.
A Bayern meg nem arról híres az utóbbi időben, hogy hozza a kötelezőt. -
#2178 áááá 2-2-t játszani a szpartakkal..... -
#2177 áhh...egyszerűen nevetséges amit művelünk...mekkora lépéselőnyben voltunk ??? MEKKORÁBA ??? erre elherdáljuk az egész mindenséget...a tököm kivan már, felmegyeünk a pályára, vmit totyorgunk, megkapjuk a labdát, elvágjuk a francba, és majd csak lesz vmi....néha komolyan olyan elképzelés nélküli játékot produkálunk, hogy a hajamat tépem.Makaay meg igaz h húzza a csapatot, de azt nem értem, egy labdát miért nem tud ellőni a hosszúba, miért lövi bele izomból a kapusba ? ???? -
#2176 jah, de kicsit mintha durván játszana, nem ? holnap nyerni kell, és jóval nagyobb az esély h 'könnyebb' csapatot kapunk! -
#2175 Most néztem az összefoglalót. A második gól előtt azért Van Bommel igencsak megküzdött a lasziért. Ezért szeretem! -
#2174 Jancker a Mattersburghoz igazolt
Ausztriában, a Mattersburgnál folytatja pályafutását Carsten Jancker, egykori német labdarúgó-válogatott csatár.
(nso) -
#2173 Látod látod, mondtam, hogy a tiszteletünkre összekapják magunkat XD -
#2172 Nem hittem volna, hogy a Stuttgartot megverjük, de így már negyedikek vagyunk és már csak 3 pont van az első hely és köztünk :) -
OPM #2171 nemláttam még, thx!
elkell ismerni szépkis támadásból született az a vfb gól :) -
#2170 Bayern München-Stuttgart
Youtube
letöltés -
#2169 Legjobban annak örülök h a "Fantom" villant -
#2168 Ah nagyon örülök, és Basti visszatért micsoda érzés volt áááá! Emlékszem amikor lesérült nagyon örülök neki!! Remélem a köv meccsen már többet kap..! -
#2167 majd lesz összefoglaló XD még ma. XD -
Csesza #2166 70'
2-1
:S -
Csesza #2165 tháááááá
1-1 Makaay -
Csesza #2164 Bayern - Sturrgart 15'
0-1 -
lord nihilus #2163 nem láttam a meccst szal naon köszike :) -
#2162 Bayer Leverkusen vs. Bayern München 2-3 -
#2161 Ki kommentálta? -
#2160 Szerintem ettől még nem lesz hűl Magath alatt a szék. Mindenki látta, hogy a játékunk egy kalap szart sem ért. Eredménycentrikusan kell nézni ezt a meccset, sehogy máshogy ;) -
Gabe18 #2159 Hát ez van.Régóta mondom,csak akkor tudunk játszani ha már ész nélkül kell rohanni.
A játékunk ma kb 10%-al volt jobb mint a Hannover ellen.Csak a Leverkusen is teljessen bizonytalanul játszott,szerintem ők maguk is meglepödtek hogy sikerült forditaniuk.Ez aztán szinte megzavarta őket,ezért tudtuk lehajrázni őket.
Amugy semmivel nem voltunk jobbak.Én már ugy voltam vele 1-2-nél hogy igázából nem is érdekelt.Sokat idegeskedtem én már ezért a csapatért,amikor megérte...De amit mostanában csinálunk,azért már nem éri meg.
Ugyhogy én ezzel a forditással se tudok most valahogy boldog lenni.Holnap a német ujságok tele lesznek az erről szólo hírekkel,a játékról majd mindenki kussol.
Az ilyen 10-15 percek mentik meg Magath-ot,aki ezek után megint hetekig-hónapokig támadhatatlan lesz,hisz lám milyen fantasztikus bravúrokra képes a csapat...
Na most felkészültem,lehet küldözgetni a véleményemért bárhova... :-)
-
#2158 Hát ezt nem hittem volna, de bevallom, már rég örültem ennyire egy győzelemnek. És ami a lényeg: Piza szerezte a győztes gólt! :)) -
#2157 óriási győzelem...bár a mutatott játék leszámítva az utolsó 7-8 percet.... -
#2156 Wazzee hogy mekkora extázisba értem a meccs végére... nagyon kiraa YES YES!
-
OPM #2155 kommentátort leszámítva ofkóz.... -
OPM #2154 utolsó 15 percet láttam csak, de iszonyat jókis derby volt!! :) -
#2153 Harmatgyenge meccsen egy árva gól. -
#2152 Ha ezen múlik Magath feje, akkor inkább kapjunk ki és menjen már végre a gyennybe!!!!!! -
#2151 Ma nyerünk kell.Botlott a Bréma.Ki kell használni, muszááj!!!!!!!!!!4 -
#2150 Holnap sportklub 15:30 -
#2149 Hát de nem vertük...
NAh de nyugtával dícsérd a napot... Bremen - Dortmund 1:3 most nekünk kell lépni ;) -
#2148 Ez igaz :) -
Gabe18 #2147 Ahogy más fórumba már irta más,a 11. forduló utáni utolsót,a cseresorral is simán kell vernünk.Erre ls a mutatott játékra (játék...pff... ) ez nem mentség... -
#2146 Én azért most már azt is meglemitem hogy akármilyen nagy csapat vagyunk és bármelyik ilyen csapat -6 emberrel azért nem könnyü.. Lucio, Isma, most Sagnol is hiányzott, Deisler, Harg..., Poldi, Scholl ez már 7 de azért ezek nagy veszteségek :s:S:S:S szerintem a tavasszal 3x ilyen erősek leszünk...;) -
#2145 Ha a Bayern jól játszik, minden német csapatot meg kéne tudni vernie.
A Brémának sem szabadna jobbnak lennie, mint a Bayernnek. -
#2144 najó a 2. félidőben :)