14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • B0B0
    Azért ne legyetek telhetetlenek, szerintem nagy szó, hogy továbbmentünk a csoportból ráadásul ennyire simán! Nem tudom, ki fogja még az Intert megverni Milánóban, de nem sokan. Pont a BL-szereplést nem kéne kritizálni, ott van arra a bajnokság, meg a kupa
  • Mor3llo
    Hát ekkora f*ng játékkal...azt nem értem, kétszer is ott volt a lehetőség, hogy csoportelsők legyünk.De mi nem tudunk megnyerni 1 rohadt meccset sem a 2 közül.Hát nagyon faja...
  • Gabe18
    Mostmár szerintem a csoportelsőséget is elbukjuk...Ennyit a 3 meccs 9 pontos kezdésröl...
  • B0B0
    Szerintem is. A továbbjutás a lényeg, az meg már régóta megvan
  • Taranov
    Jó csapat ez.
    A Bayern meg nem arról híres az utóbbi időben, hogy hozza a kötelezőt.
  • Podo20
    áááá 2-2-t játszani a szpartakkal.....
  • Mor3llo
    áhh...egyszerűen nevetséges amit művelünk...mekkora lépéselőnyben voltunk ??? MEKKORÁBA ??? erre elherdáljuk az egész mindenséget...a tököm kivan már, felmegyeünk a pályára, vmit totyorgunk, megkapjuk a labdát, elvágjuk a francba, és majd csak lesz vmi....néha komolyan olyan elképzelés nélküli játékot produkálunk, hogy a hajamat tépem.Makaay meg igaz h húzza a csapatot, de azt nem értem, egy labdát miért nem tud ellőni a hosszúba, miért lövi bele izomból a kapusba ? ????
  • Mor3llo
    jah, de kicsit mintha durván játszana, nem ? holnap nyerni kell, és jóval nagyobb az esély h 'könnyebb' csapatot kapunk!
  • B0B0
    Most néztem az összefoglalót. A második gól előtt azért Van Bommel igencsak megküzdött a lasziért. Ezért szeretem!
  • banok
    Jancker a Mattersburghoz igazolt

Ausztriában, a Mattersburgnál folytatja pályafutását Carsten Jancker, egykori német labdarúgó-válogatott csatár.

(nso)
  • B0B0
    Látod látod, mondtam, hogy a tiszteletünkre összekapják magunkat XD
  • B0B0
    Nem hittem volna, hogy a Stuttgartot megverjük, de így már negyedikek vagyunk és már csak 3 pont van az első hely és köztünk :)
  • OPM
    nemláttam még, thx!

elkell ismerni szépkis támadásból született az a vfb gól :)
  • banok
    Bayern München-Stuttgart
    Youtube
    letöltés
  • Podo20
    Legjobban annak örülök h a "Fantom" villant
  • France men
    Ah nagyon örülök, és Basti visszatért micsoda érzés volt áááá! Emlékszem amikor lesérült nagyon örülök neki!! Remélem a köv meccsen már többet kap..!
  • banok
    majd lesz összefoglaló XD még ma. XD
  • Csesza
    70'

2-1

:S
  • Csesza
    tháááááá

1-1 Makaay
  • Csesza
    Bayern - Sturrgart 15'

0-1
  • lord nihilus
    nem láttam a meccst szal naon köszike :)
  • banok
    Bayer Leverkusen vs. Bayern München 2-3
  • Taranov
    Ki kommentálta?
  • B0B0
    Szerintem ettől még nem lesz hűl Magath alatt a szék. Mindenki látta, hogy a játékunk egy kalap szart sem ért. Eredménycentrikusan kell nézni ezt a meccset, sehogy máshogy ;)
  • Gabe18
    Hát ez van.Régóta mondom,csak akkor tudunk játszani ha már ész nélkül kell rohanni.

A játékunk ma kb 10%-al volt jobb mint a Hannover ellen.Csak a Leverkusen is teljessen bizonytalanul játszott,szerintem ők maguk is meglepödtek hogy sikerült forditaniuk.Ez aztán szinte megzavarta őket,ezért tudtuk lehajrázni őket.

Amugy semmivel nem voltunk jobbak.Én már ugy voltam vele 1-2-nél hogy igázából nem is érdekelt.Sokat idegeskedtem én már ezért a csapatért,amikor megérte...De amit mostanában csinálunk,azért már nem éri meg.

Ugyhogy én ezzel a forditással se tudok most valahogy boldog lenni.Holnap a német ujságok tele lesznek az erről szólo hírekkel,a játékról majd mindenki kussol.

Az ilyen 10-15 percek mentik meg Magath-ot,aki ezek után megint hetekig-hónapokig támadhatatlan lesz,hisz lám milyen fantasztikus bravúrokra képes a csapat...

Na most felkészültem,lehet küldözgetni a véleményemért bárhova... :-)
  • B0B0
    Hát ezt nem hittem volna, de bevallom, már rég örültem ennyire egy győzelemnek. És ami a lényeg: Piza szerezte a győztes gólt! :))
  • Mor3llo
    óriási győzelem...bár a mutatott játék leszámítva az utolsó 7-8 percet....
  • France men
    Wazzee hogy mekkora extázisba értem a meccs végére... nagyon kiraa YES YES!
  • OPM
    kommentátort leszámítva ofkóz....
  • OPM
    utolsó 15 percet láttam csak, de iszonyat jókis derby volt!! :)
  • B0B0
    Harmatgyenge meccsen egy árva gól.
  • B0B0
    Ha ezen múlik Magath feje, akkor inkább kapjunk ki és menjen már végre a gyennybe!!!!!!
  • Mor3llo
    Ma nyerünk kell.Botlott a Bréma.Ki kell használni, muszááj!!!!!!!!!!4
  • B0B0
    Holnap sportklub 15:30
  • France men
    Hát de nem vertük...
    NAh de nyugtával dícsérd a napot... Bremen - Dortmund 1:3 most nekünk kell lépni ;)
  • B0B0
    Ez igaz :)
  • Gabe18
    Ahogy más fórumba már irta más,a 11. forduló utáni utolsót,a cseresorral is simán kell vernünk.Erre ls a mutatott játékra (játék...pff... ) ez nem mentség...
  • France men
    Én azért most már azt is meglemitem hogy akármilyen nagy csapat vagyunk és bármelyik ilyen csapat -6 emberrel azért nem könnyü.. Lucio, Isma, most Sagnol is hiányzott, Deisler, Harg..., Poldi, Scholl ez már 7 de azért ezek nagy veszteségek :s:S:S:S szerintem a tavasszal 3x ilyen erősek leszünk...;)
  • Taranov
    Ha a Bayern jól játszik, minden német csapatot meg kéne tudni vernie.
    A Brémának sem szabadna jobbnak lennie, mint a Bayernnek.
  • 5w0rdf15h
    najó a 2. félidőben :)