14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#2909 Igen, az eredményre vezethet (lásd Real) -
#2908 Inkább az első gól után nyöszörögtessünk be még1et, és talán akkor lehet 1 PICIT visszavenni... -
#2907 Az a baj, hogy én azt látom (most így a Herta, a Real és a Werder meccsek után), hogy egygólos vezetés után nagyon kiengedünk és a második félidőben csak lötyögünk. Pedig ha végig új játszanánk, mint az elsőben, akkor tényleg bárkit lezúzhatnánk. Az a szerencsénk, hogy Milánóban kezdünk! :) -
#2906 Sok csapatnak nehezebb a saját bajnoksága, mint a BL, pl. Liverpool, de akad más is. -
#2905 Persze, csak a Bundesligaban van szivas. -
#2904 Szerintem ez a Bayern esélyes a BL győzelemre is -
#2903 rosszul írtam, igazad van :D tehát össszesen a bajnokságba.. -
OPM #2902 lál, aszittem először hogy most a werdernek rúgott 4et -
#2901 Egész végig mi irányítottunk, de sikeresen elbaxtunk minden ziccert, főleg Poldi...Werdernek meg talán volt 1-2 elvétett helyzetecskéje...és kaptunk 1 malac gólt, és így köszöni szépen a Werder, röhögnek rajtunk Fringsék. -
#2900 Hmm már látom: 1:1
Pedig ahogy itt olvastam az első gólnál még jól játszottunk.
Mi történt? -
#2899 Mi lett a vége? -
#2898 Nekem sem szimpi. -
#2897 Ezt a meccset mi basztuk el nagyon, de úgy, hogy kurvára felbaszták vele az agyam!!!!! El is kell mennem lehiggadni!!!! -
#2896 Podolski komolyan eltakarodhat a francba.Esküszöm, amit rúgott 4 gólt, abból 3 olyan volt, h üres kapura csak be kellett passzolnia.Minden meccsen kihagy 3-4 olyan helyzetet, amit csak el kellene pöckölnie a kapus mellett.Erre telierőből belelövi az egyetlen akadályba, a kapusba.És még sokan Santa Cruzt szidják... -
#2895 Kurva jók vagyunk! És Van Bommel! Huhúúú!:) -
#2894 komolyan mondom ilyen jól még nem játszottunk idén!! -
#2893 Podolski 1-0 -
#2892 Jaj neeeeeeeee :((((( Már megint ez a gyökér Léderer -
#2891 Nah lassan kezdődik -
#2890 De nyerni kellene...nagyon :S:S:S -
#2889 Aha. No ez meglepett, hogy a Stuttgart nem tudott gólt lőni. Akkor ha nyerünk holnap itt a tabella:
1. Schalke 50 pont
2. Werder 46 pont
3. Stuttgart 46 pont
4. Bayern 46 pont
Teljesen nyílttá válna a buli! :) -
Gabe18 #2888 Felvételről... -
#2887 Stuttgart most játszik -
Gabe18 #2886 Stuttgart-Wolfsburg: 0-0
Hannover-Schalke :1-1
Ha holnap nyernénk... -
#2885 :DDDD -
#2884 Az a nyomi kancellarneni biztos elkezdene ugralni a nyakaba. -
#2883 Csak maradjon itt! :S :S -
#2882 Vááá...neismondd :D -
#2881 Szerintem akkor megválasztanák Hitzfeldet német elnöknek :D -
#2880 Minden esély megvan rá! Felszállóágban vagyunk! :) Hadd ne mondjam, ha megcsapnánk a Brémát is és a Schalkét is, akkor ugye a bajnokság is máshogy nézne ki! :) -
#2879 Báááárcsak végig emlékeztetne a 2001-esre...:) -
#2878 Nagyon kezd emlékeztetni ez az idei BL a 2001-esre! AKkor is égetett minket a bosszú a Real és a MU ellen. Most már megbosszultuk a Realnak a 2004-et, most pedig jöhet a Milan 2006-ért. -
#2877 Az nagyon a begyemben maradt.. ugyhogy!!! És utána meg jöhet a MU 99 miatt aztán a döntöben meg a cselszi tavaly elötti miatt... szoval idén mindenkine bosszut álhatunk :D:D:D: -
#2876 Meg kell bossulni a tavalyit! És menni is fog! :) -
DJ BP #2875 tudod, jobban szeretnek szidni, mint esetleg elismerni a másikat. Amikor Real nyert a Barca ellen, akkor a Barcat szidták -
#2874 győzzön a jobbik, sok sikert srácok! :) -
Gabe18 #2873 Bayern... -
Gabe18 #2872 Ez hamar ment...
Milan - Bayer -
Gabe18 #2871 Hát nem szépeket modtak a Real-ról az biztos.
De mint továbbjutó,elvártam volna hogy a Bayern teljesitményéről is beszéljenek,pl. Salihamidzic egész meccses hajtásáról,Makaay rekordgóljáról,vagy Sagnol kitünő pontrúgásairól,amik végülis meghozták a sikert.
Hát ez elmardt... -
DJ BP #2870 Ugyanmár, Sport TV-n mostanában folyamatosan negatívan beszélnek a Realról, ez van mögötte. Épp ezaz, hogy a Reallal van bajuk, nem a Bayernnel. Jópár mérkőzés után meg lehet nézni, miket mondanak. Szóval nem a Bayern lenézése, hanem a Real fikázása miatt van ez. Higyjétek el, én is örülnék, ha nem mi lennénk a középpontban, ez nagy teher a játékosokon