14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • B0B0
    Igen, az eredményre vezethet (lásd Real)
  • Mor3llo
    Inkább az első gól után nyöszörögtessünk be még1et, és talán akkor lehet 1 PICIT visszavenni...
  • B0B0
    Az a baj, hogy én azt látom (most így a Herta, a Real és a Werder meccsek után), hogy egygólos vezetés után nagyon kiengedünk és a második félidőben csak lötyögünk. Pedig ha végig új játszanánk, mint az elsőben, akkor tényleg bárkit lezúzhatnánk. Az a szerencsénk, hogy Milánóban kezdünk! :)
  • Taranov
    Sok csapatnak nehezebb a saját bajnoksága, mint a BL, pl. Liverpool, de akad más is.
  • Falconer
    Persze, csak a Bundesligaban van szivas.
  • G04LK33PeR
    Szerintem ez a Bayern esélyes a BL győzelemre is
  • Mor3llo
    rosszul írtam, igazad van :D tehát össszesen a bajnokságba..
  • OPM
    lál, aszittem először hogy most a werdernek rúgott 4et
  • Mor3llo
    Egész végig mi irányítottunk, de sikeresen elbaxtunk minden ziccert, főleg Poldi...Werdernek meg talán volt 1-2 elvétett helyzetecskéje...és kaptunk 1 malac gólt, és így köszöni szépen a Werder, röhögnek rajtunk Fringsék.
  • Bercy #2900
    Hmm már látom: 1:1
    Pedig ahogy itt olvastam az első gólnál még jól játszottunk.
    Mi történt?
  • Bercy #2899
    Mi lett a vége?
  • Taranov
    Nekem sem szimpi.
  • B0B0
    Ezt a meccset mi basztuk el nagyon, de úgy, hogy kurvára felbaszták vele az agyam!!!!! El is kell mennem lehiggadni!!!!
  • Mor3llo
    Podolski komolyan eltakarodhat a francba.Esküszöm, amit rúgott 4 gólt, abból 3 olyan volt, h üres kapura csak be kellett passzolnia.Minden meccsen kihagy 3-4 olyan helyzetet, amit csak el kellene pöckölnie a kapus mellett.Erre telierőből belelövi az egyetlen akadályba, a kapusba.És még sokan Santa Cruzt szidják...
  • B0B0
    Kurva jók vagyunk! És Van Bommel! Huhúúú!:)
  • France men
    komolyan mondom ilyen jól még nem játszottunk idén!!
  • banok
    Podolski 1-0
  • B0B0
    Jaj neeeeeeeee :((((( Már megint ez a gyökér Léderer
  • B0B0
    Nah lassan kezdődik
  • Mor3llo
    De nyerni kellene...nagyon :S:S:S
  • B0B0
    Aha. No ez meglepett, hogy a Stuttgart nem tudott gólt lőni. Akkor ha nyerünk holnap itt a tabella:

1. Schalke 50 pont
    2. Werder 46 pont
    3. Stuttgart 46 pont
    4. Bayern 46 pont

Teljesen nyílttá válna a buli! :)
  • Gabe18
    Felvételről...
  • B0B0
    Stuttgart most játszik
  • Gabe18
    Stuttgart-Wolfsburg: 0-0
    Hannover-Schalke :1-1

Ha holnap nyernénk...
  • B0B0
    :DDDD
  • Falconer
    Az a nyomi kancellarneni biztos elkezdene ugralni a nyakaba.
  • France men
    Csak maradjon itt! :S :S
  • Mor3llo
    Vááá...neismondd :D
  • Bercy #2881
    Szerintem akkor megválasztanák Hitzfeldet német elnöknek :D
  • B0B0
    Minden esély megvan rá! Felszállóágban vagyunk! :) Hadd ne mondjam, ha megcsapnánk a Brémát is és a Schalkét is, akkor ugye a bajnokság is máshogy nézne ki! :)
  • Mor3llo
    Báááárcsak végig emlékeztetne a 2001-esre...:)
  • B0B0
    Nagyon kezd emlékeztetni ez az idei BL a 2001-esre! AKkor is égetett minket a bosszú a Real és a MU ellen. Most már megbosszultuk a Realnak a 2004-et, most pedig jöhet a Milan 2006-ért.
  • France men
    Az nagyon a begyemben maradt.. ugyhogy!!! És utána meg jöhet a MU 99 miatt aztán a döntöben meg a cselszi tavaly elötti miatt... szoval idén mindenkine bosszut álhatunk :D:D:D:
  • B0B0
    Meg kell bossulni a tavalyit! És menni is fog! :)
  • DJ BP
    tudod, jobban szeretnek szidni, mint esetleg elismerni a másikat. Amikor Real nyert a Barca ellen, akkor a Barcat szidták
  • Nuno88
    győzzön a jobbik, sok sikert srácok! :)
  • Gabe18
    Bayern...
  • Gabe18
    Ez hamar ment...
    Milan - Bayer
  • Gabe18
    Hát nem szépeket modtak a Real-ról az biztos.
    De mint továbbjutó,elvártam volna hogy a Bayern teljesitményéről is beszéljenek,pl. Salihamidzic egész meccses hajtásáról,Makaay rekordgóljáról,vagy Sagnol kitünő pontrúgásairól,amik végülis meghozták a sikert.
    Hát ez elmardt...
  • DJ BP
    Ugyanmár, Sport TV-n mostanában folyamatosan negatívan beszélnek a Realról, ez van mögötte. Épp ezaz, hogy a Reallal van bajuk, nem a Bayernnel. Jópár mérkőzés után meg lehet nézni, miket mondanak. Szóval nem a Bayern lenézése, hanem a Real fikázása miatt van ez. Higyjétek el, én is örülnék, ha nem mi lennénk a középpontban, ez nagy teher a játékosokon