Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ballack egy k**** nagy gólt lõtt de nem adták meg.
3-2
Jörg Wontora volt a kedvencem, de a mûsorvezetõ, Oliver Welke is nagyon király volt. Nézted azt a mûsort, hogy Ran - Die ersten 100 Jahre? Az utolsó forduló után volt éjjel 1-tõl 4-ig 😊 Iszonyat jókis mûsor volt, 10 évre visszamenõleg az összes szezon legszebb jeleneteit bemutatták, meg persze csomó poén is volt benne. Akkor még nem tudtam, hogy ezzel búcsúznak el 😞

Kivágtam a videó alól azt a részt:
http://www.tar.hu/opm/bl2001.mp3

Ezek a részek tetszenek belõle különösen:
"Ein Herzschlagfinale wäre die blödeste, sinnloseste, doofste untertreibung die mir je eingefallen ist"
"Ottmar Hitzfeld der Titelhamster"
"Valencia wir kommen!" 😊

Jókis meccs 😊 3-1 félidõben

Kezdõdik a meccs
Nincs? ÉN úgy hallottam ma már játszik 😞
Zoltanoo
Makaay ma biztos nem, mivel még nincs meg a játékengedéje!!!

Arra leszek kíváncsi, hogy mivel idén csak a ViaSat 3 közvetíti a BL-t, egy külön stúdióból, akkor remélem, nem a sok Bayern utáló buzi Sport1-es szakértõket hívják meg!
Tegyek be képeket az elsõ edzésérõl?
Pffff...
alig várom a mai meccsüket! Kiváncsi vagyok Makaay vágja-e majd a gólokat! Idén Bl-re törhetnek!!!
Buddy
sajnos nincs ard itthon.....Werner Hansch volt a tuti 😊)) Ein gefühlsvoller Pass...aaaahhhh...und.....das Tor.......néha meg üvöltött 😊)

nem tudnád föltenni a sat1-es Bayern-gyõzelmet vhova? (mint a 2 mp3-at)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Ezexerint te nem ismerted a RAN-t...
akkora hangulata volt annak a mûsornak, imádtam az összes kommentátort benne. A reklámok elõtt általában vmi poént is benyomtak mindig. És a stúdió felszereltsége és elég mondern volt, ami a mostani ARDs mûsorról nem mondható el...

Balo
Nembaj ott az m1-en az összefoglaló 😊, csak túl késõn 😞

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Buddy
a Sat1-es ran nagyon jó kis mûsor volt, kár, hogy nincs idén 😞

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
idén jó lenne a triplázás....de ez nehéz lesz

Itt a szöveg a RAN-ból 😊

Andersson und Effenberg steht da...und wer macht das?...ANDERSON...DRIN!DRIN! NEIN, ICH GEB ES AUF! EIN NOCH SENSATIONELLER, EMOTIONALERER, HOCH SPANNUNG SUPERLATIVE IST NICHT MEHR ZU FINDEN! DAS ALLEST IST NOCH NUR MIT EINEM WORT ZU BESCHREIBEN: WAHNSINN!

Itt az említett jelenet, de nem a SAT1-es kommentátortól (érdemes megfigyelni, mennyire izgul a muki, látszik õ is bayern drukker 😊
http://www.tar.hu/opm/meistertor2001.mp3

Itt pedig a pillanat, amikor megnyerték a BLt 2001ben:
http://www.tar.hu/opm/cl_sieger2001.mp3

nekem meg is van gépen az a Sat1-es mûsor!
Kárhogy nincs már RAN, helyette azok az amatõr ARD-sek csinálják megint a BL összefoglalót 😞

Buddy
Und, ist es aus? Ist Schalke Meister? Ich rufe Hamburg, was ist los in Hamburg?....und jetzt? Indirekter Freistoß für den FC Bayern München...die allerletzte Chance....der Ball ist freigegeben...Andersson...TOOOOOR! DER FC BAYERN IST MEISTER !!......aus und vorbei !!!

vhogy így volt, a sat1-en néztem.....csak sajnos tudtam már, hogy õk lettek a bajnokok, mert aznapi tv-s magyar meccsen Knézy elpofázta 😞....pedig milyen izgalom lett volna úgy végignézni a váltakozó kapcsolású összefoglalót, hogy nem tudom mi lett....huhúúú

Buddy
Ahogy mondod

Salihamidzic (Brazzo) a legjobb, csak sokszor lerúgják

Nekem Zé Roberto annyira nem szimpi, szerintem nem illik a Bayernbe, de lehet, idénre már belejön

zaki
az enyém meg így néz ki kb:

zaki
jézus te beteg vagy 😊))

te látod? nekem nem jeleníti meg itt a fórumban vmiért

nemtom mérnem rakta be...
na mind1, itt a címe: http://www.extra.hu/psz/haz/Szobam.jpg

zaki
szép X 😄

😊)

így nézett ki kb 3 évvel ezelõtt a szobám:

Balo
WELTMEISTER!!!!

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

AANDERSSON...TOOOOOORRRRRR...DER FC BAYERN IST MEISTER!!

Buddy
Tetszik a hozzáállás 😊...végre egy lány, aki ért a dolgokhoz

Buddy
nini.....ez jó kis topic 😊

FC Bayern, Stern des Südens, du wirst niemals untergeh'n, weil wir in guten wie in schlechten Zeiten zueinander steh'n, FC Bayern, deutscher Meister, ja so heißt der mein Verein, ja so war es, und so ist es, und so wird es immer sein !!!

zaki
nem azt mondtam, hogy mindenki a Real-nak szurkoljon. a világ legjobb csapata a Real Madrid ez tény.

zaki
némat, 20, vagy 21 éves nem vágom

milyen nemzetiségû?

Idézek egy kis szöveget, amit még a 2 évvel ezelõtti Real-Bayern párharc után olvastam valahol. Végül a Real jutott tovább. Jókis meccs volt mind2.

Real-Bayern
Real: a Sport1 adásában egy sms-t felolvastak: "A Bayern azért jobb csapat a Realnál, mert a Real nem csapat."
Ez valóban igaz. Ha jól megy egyszerre 4-5 játékosnak, akkor senki nem tudja megverni õket,
mert a kiváló egyéni produkciókkal is meg lehet nyerni a meccseket. Csak ugye nem mindig játszik egyszerre ennyi jól.
Bayern: nagyon jó csapat, egységesek.
Az elsõ meccs: a Real az elsõ félidõben nagyon szépen játszott, csak egy helyzete nem volt.
Ekkora potyagólt még életében nem kapott Kahn. A második félidõben a Bayern lefocizta a Madridot,
Raúlék örülhettek, hogy Elber nem rúgott legalább két gólt.
Továbbjut: Bayern München

zaki
most igazolták a nyáron, fiatal már válogatott balhávéd

zaki
hát akkor mit játszik, ha nem a labdarúgást, dominót, vagy mit? 1szerûen savanyú a szõlõ, errõl van szó

Ki az a Rau?

zaki
hát szerintem több száz millió szurkolója van a Real-nak, abból van 1 pár divatszurkoló igazad van (Ázsiába természetesen)

zaki
ez se igaz, a Madrid nem azzal lett világhírû, hogy leigazolta Figo-t, Zidane-t, Ronaldo-t, Beckham-et, már ezelõtt is rengetegen szurkoltak nekik. a sztárok mert azért kellenek a csapatba, mert azért megy az ember ki a meccsre, hogy õket megcsodálhassa. Beckham-mel pedig mindenki tudja, hogy azért is igazolták le, mert kib*szott jó reklámember, csak hozza a pénzt a klubnak, ezért akarta annyi csapat megvenni. ez a helyzet Ronaldinhoval is.Nem azért mondom, de németeknél nagyon kevés olyan ember van, akire rá lehet fogni, hogy világklasszis, ezek a játékosok inkább az olaszoknál, spanyoloknál, angoloknál játszanak

Punker
😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

BADE
A 10 millioból 9 millió divatdrukker!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
Ennyi pénzzel nem nehéz jó csapatot összevásárolni,de úgy látom még így sem megy nekik.Csak azért lett ilyen nézett a klub,mert leigazolta Beckhamet,Zidanet és Figo-t.Egyébként max spanyolországban lenne híres.
Forza Juve!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

zaki
de szerinted mondjuk az a 10.000.000 mind hülye, meg barom, meg láma aki a Real-nak szurkol, meg nem ért a focihoz?

zaki
nincs azzal baj, ha valaki a Bayern-nek szurkol

zaki
hát jelenleg a Madridnak megy jobban, ezt mutatja az is, hogy az elmúlt 5 évben 3X lett BL gyõztes, és idén is õk a legesélyesebbek, ezt mindenki tudja

zaki
"Real buzi"? lehet, hogy az vagyok, de te csak símán buzi vagy

zaki
na jó fejezd be te kis senki, még a kedvenc csapatod felállását sem tudod normálisan felsorolni, és igazad van, az istenekre szokták mondani, hogy ne vedd a szánkra, Nyilasi pedig az volt

Zoltanoo
Bocs, azt hittem ezt istenre mondják, hogy ne vegyük a szánkra, de mit vártam, egy focista nyilván nem jártas a kultúrában sem, bocsi!

Mellesleg Nyilasi legalább ért a focihoz, nem úgy mint te, kis Real buzi
zaki
nem vagyok Nyilasi Tibi, de te ne vedd õt a szádra, mert nem vagy elég méltó hozzá

Zoltanoo
Ki vagy te, Nyilasi Tibi?

Mellesleg, akkor azért vagy ilyen bunkó!!!
MAGYAR FOCISTA!
zaki
te én már kb 10 éves korom óta focizom, nem is akármilyen szinten, és eléggé otthon vagyok a mai labdarúgásban, úgyhogy ne nagyon vitatkozz velem jóember, rendicsek?

zaki
kisember 😄DD