Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megy vlkinek a Blackbeard,nekem nem müxik?!

kb 10 tol ejfelig, Cepivel meg Plusikaval!
MT nel es FdF nel is nagy volt a nyuzsi!
Mikor voltál fenn tegnap?

lol!

rossz az, aki rosszra gondol! :-))))

Tegnap ejjel annyian nyomultak neha nem talaltam meg a sajat csoporttarsaim!
Nagy nyuzsi volt vazeg! ;-)
A küldikre gondoltam!

<#nevetes1> Mikor jössz játszani,mert jó lenne duoban csinálni!😊

Üdv

a.carkey
Ki.

A medve nem játék.

Kata
Kedvenc frizum bugját kijavították már? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
Snipa!

Ma minden egyes instancenál kivágott desktopra testbeden ...

Ma este akarják livera tenni ...

A medve nem játék.

a.carkey
Majd nezd meg a navyd, aztan irany a pvp domb! 😊

+00% a speedre
+00% a damagere
+00% az accelerationra
+00% a reloadra, stb ... 😊

😊

A medve nem játék.

Na es? ;-)

No para ez beta! Majd releasnel mar jobb lesz minden!
a.carkey
Ha ezt így felteszik blackbeardre, ez lesz minden idõk legértelmetlenebb és legszarabb fixe!

A medve nem játék.

a.carkey
Közben megoldódott. Roppant hülye bug volt.

Készüljetek fel rá, hogy újra kell tervezni az összes karit. A sötét színû ruhák mint fehérek. 😊

A navy skillekhez hozzá sem nyúltak, mégis, rakat bugos lett ... 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Betasok közül fel tud vki menni testbedre?

A medve nem játék.

a.carkey
A SONY-val nincs gond ezen a téren.

Viszont érdekesség, de lehet, hogy csúszik a megjelenés. Sõt (de nem akarom elkiabálni) ... 😞

(Jelenleg IS rohadt sok gond van a patcheléssel, a patchekkel, a megfeszített tempóval - 2 hónap alatt akarnak eljutni az 01.00.00-ig, mikor még 32 stepes buildben gondolkoznak. Holnap megy fel a B28 ...)

Egy dev csaj szerint is megfeszített a tempo. Kiváncsi leszek, hogy menni fog-e nekik.

A medve nem játék.

ma már nem drága a mastercard/visa/american express (még itt ebben a lyukban sem), attól meg nem kell tartani, hogy lenyúlnak pénzt - egyszerûen nem történhet meg
a.carkey
Nem kell félni. Ha nem akarod, hogy a számládról vonjanak, WEB kártya bármelyik banknál. Ott van egy számlaszám, ami webes mûveletekre/vásárlásokra lett kitalálva. Erre átutalod fizetéskor a lóvét, és mást nem szedhetnek le, mert a megtakarítási és a normál számlaszámodon van a zsozsó. Tök biztos.

Nethez én pl. ezt használom.

A medve nem játék.

Hmmm...Vagy akkor esetleg nyissak egy külön kis számlát valahol direkt csak erre a havidíjas dologra ??
a másik népszerû lehetõség a gamecard. sajnos azonban soe játékokhoz gamecardot nem lehet kapni magyarországon. =(
esetleg rendelkezésedre áll a két megoldás keveréke, azaz vehetsz interneten gamecardot. =)

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Hi.

Nah csak csak közeleg az idõ...
Lehet hogy láma kérdés de hogy lehet majd technikailag lebonyolítani a havi díjat? Én ugyanis nem akarom megadni a számlaszámomat...ez lenne az elsõ MMO-m, még nincs tapasztalatom a fizetési módokról.
Köszi
a.carkey
2008. január.

A medve nem játék.

Sziasztok!

Lehet tudni, hogy mikor jön ki a játék?

a.carkey
Talán ez a legjobb része az új patchnek:

"PvP Dueling Practice! This is just for PvP testing purposes so please use it to test out swashbuckling PvP."

😊

A medve nem játék.

a.carkey
Hivatalosan ugye lehet szerezni 25 captain és 25 swashbuckling skill pontot mindenkinek. Nos, kurvára megéri megnyerni a térképet. Ugyanis 3 jár egy gyõzelemért. Most durván másfél hónap volt a victory. Eddig nem tudtam, de kéremszépen 5 gyõzelem, és lehet tovább tanulni a skilleket. Ugyanis 15 CofC-t be lehet váltani akár 1 skillpontra kapitány v. kard skillre!!! 😊 Ez alatt is szép rewardok vannak (aranyrudak, writek, felszerelés, stb.).

Úgyhogy hajrá!

A medve nem játék.

Kata
hurrá... <#sniffles>

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
És átalakulnak JÓ IRÁNYBA a port battlek is. 😊
Pl hamarosan bonus is jár attól függõen, hogy mennyi pont van összegyûjtve.

Növelték a royal dropokat, de mielõtt váltsa be minden navy player a trinityért járó royal, mert a patchtõl az már csak egy Wendent vagy Valiantot fog érni ... 😞

Akit SÛRÛN kinyaffantanak PvPben, és megkapja a maga kis iconját, az ezentúl 30 percig nem szerez sem XPt, sem lootot ... (Kb)

Ezentúl látható lesz egy igazi elsüllyedés, robbanással, stb. 😊

Csak nagyon közelrõl lesz látható a sok csatahely az OSen. Ezzel IS növelve a játszhatóságot. Megszûnik az auto group join battle, vagyis mostantól szépen be kell szállni minden csatába manuálisan. 😊 És növelik a Ad-Hoc Invisibilityt is. 😊

Viszont sajna újra kell konfigolni az egész irányítást, beállításokat. Ha nem teszed meg, crashre számíthatsz mert sok funkció kimarad vagy változik.

Mozognak majd a fák és új hangok kerülnek be. Hajrá! 😊 Végre lehet majd hallani az utcai muzsikuskoldust és a kikötõ hangjait. Plusz új kikötõátrajzolások is várhatóak.

A medve nem játék.

a.carkey
Lesz looking for a group icon ha bekapcsolod.

A medve nem játék.

a.carkey
Viszont lesz szárazföldi PvP 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Nézegetve a hamarosan beköszönõ új build notejait, most basszák el a Freetrader Classt ...

A medve nem játék.

Navy kaszttal játszom és van egy támádás meg védekezési képességem ami csökkenti a morált, így a 3. képességre nincs elég morálom. Csak úgy tudom megoldani, ha lekapcsolom az egyiket :-)

a.carkey
Te is tudod, ott voltál. Én eddig 1x vesztettem el hajót az új buildben, egy Dolphin Ketch-t, kb 1 órával azután, hogy megvettem, amikor egy laza szerver crash volt éppen csata közben, ráadásul nem 1 enemy volt, hanem 5 ...

😊

Azóta ez elkerült.

A medve nem játék.

a.carkey
Ilyenkor ahol voltál, ott lesz az a hajód is, ahová transportáltál. 😊

Örülj neki. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Passz. Melózom.

A medve nem játék.

Anulu szerver fut?
a.carkey
Mondjuk azért simán elég kéne hogy legyen a 100. Különösen kezdõ hajón. 😊

Amúgy meg rakat skillt úgy kell használni, hogy 1x katt rá és úgymarad. "Toggle"

😊

A medve nem játék.

a.carkey
Nekem van egy cucc. +15 morált ad. Megnézem hogy tradeable e, ha nem, odaadom, de azt hiszem L45ös, szóval még nem tudod gyártani. De van ilyen. Azt hiszem hordó.

A medve nem játék.

Morál növelése hajón? Lehet hogy van hozzá valami cucc én még nem találkoztam vele!

Tegnap tenyleg necces volt a dolog! :-) Majreztam mikor pont ship transport kozbe fagyott ki!
Pluskast
Na ja tegnap mi is majdnem elvesztettük a hajónkat Kemával (Snipa). Pont ki akartunk hajózni amikor becsukták a szervert.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Nemtudjátok hogy lehet növelni a morálomat? Kezdõ hajóm van, max 100 a morálom de sajnos több kéne hogy az összes speciális képességet ki tudjam használni :-)

Kata
Jah, levágták a szervert. Jóéjt

[/cserf][/fülünyúl]

Mentem aludni,thx a gamet!

Üdv

Kata
Engem sem akart nagyon beengedni. Most ott ácsorgok Sisal dockon. Szerintem levágták a szervert, mert alig volt npc és játékos is OS-en, azért jutottam át Sisalba.

[/cserf][/fülünyúl]

Rendben,egyenlõre nincs Blackbeard szerver,vagyis én nem tudok belépni.

Kata
Átvergõdtem Sisalba, ha online leszel...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Most már ment azóta.

Ellenben a szerverrel maszatolnak valamit, úgyhogy az összes hajóm sikeresen elvesztettem (nyílt tengeren megtámadtak, és elõször memory leak, másodjára levágott a szerver). Egyre fosabb ez a játék, ahogy "javítgatják".

[/cserf][/fülünyúl]

Pluskast
Nállam is ugyan ez volt. Nekem csak egy reinstall segített. Sajna a készítõk sem tudtak megoldással szolgálni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Kata
Illetve csak néznék, mert azóta próbálom és nem tudom elindítani a játékot. Már mindent csináltam, gép restartot, full file scant, de indítás után egyszerûen leáll.

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
5 db armor, raider stb volt, abból 3nak kell még lennie. 😊

A medve nem játék.

Kata
ööö, ennek utánanézek, mert darabszámot sehol nem írt. Akkor lehet hogy az a bug.

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
5 darabot kaptál mindegyikbõl. Szerintem 3-3-3 maradt. 😊

A medve nem játék.