8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Rushmachine #3238 Ha szabadna tudom miért is?
Nem akarok rosszmájú lenni,de ez nem szóló gém,haladni elég nehéz lesz szólóban
R -
#3237 Még nincs klán egyébnként... :)
-
#3236 Miért? -
#3235 Még nem, de nyugodtan játszatok, nem leszek úgyse klántag. :) -
Rushmachine #3234 Kéti veled mi van?Te gémben vagy már?
R -
Rushmachine #3233 Los Conquistadores a guild név roberts szerver,mindenki aki már ott van az írjon és megadom a ventri címet van egy saját helyünk :D
Enjoy! -
Paladin #3232 Ok. Végül is lehet, h csak a nevét kúrták el jobban megnézve :) -
Snipa #3231 roberts -
Paladin #3230 Melyikre mentek? Bellamy vagy a másik? Gyorsan válasszatok, mert viszketnek az ágyúim ;) -
Paladin #3229 öööö... Roberts nem EU
-
Paladin #3228 Na, pár perce látható lett a weboldalon a kulcsom, és most mélben is megjött. -
#3227 Megjött ... -
#3226 Zéró. Trükköznek megint. Faszparasztok.
Pénzt persze levonták azonnal ... -
Paladin #3225 Hát én sem értem, mi értelme annak, h nem küldték ki egy nappal korábban a kulcsokat... -
#3224 Tipikus geciség. Nem tudom, hogy képzelték, hogy 7 órakor kiküldenek többezer kulcsot egyszerre. :( -
Paladin #3223 Én. Egyelőre semmi nyoma key-nek. -
#3222 Két karim kész is van. :)
Hernando de Soto: Privateer
Francisco Coronado: Freetrader. :)
-
#3221 Van aki direct2driveról rendelte? -
Lyan Kyj #3220 A /preorder részlegről:
"The Pre-Boarding Party allows players to set sail for swashbuckling adventure prior to the commercial release of the game and the ability to keep their characters, equipment and skills after launch (subject to a level cap of 20) with purchase of full game software."
HMM, ez csak nekem új, ugye? -
#3219 Baj? Az nincs. :) -
#3218 Miért mi a baj? :)
-
#3217 Akkor jó játékot nektek! :) -
#3216 Los Conquistadores a név, Roberts szerver (hátha Julia is tiszteletét teszi valahogyan). :)
A nagy átlag alapján mindenki itt kezd, és vagy jó magyar szokás szerint összeveszünk valamin és 10 kis guildre oszlunk, vagy itt maradunk. :) -
#3215 Jó ez a hivatalos fórum:
"You last visited: 01-01-1970 at 12:00 AM"
Érdekes ... -
#3214 Köszi. Klánnal kapcsolatban? -
#3213 Priv(ateer) ment. :P
-
Rushmachine #3212 nem akarok cseszegetni sekit de jó lenne ha megadnátok az a ventri címet -
#3211 Még a neve is fura :) -
#3210 Skacok. Szerintem nincs annyi szerver és a Roberts nagyon kezdetlegesnek tűnik ... -
#3209 snipa féle ventrin vagyunk már 4en -
#3208 Snipa ventrin vagyunk már 4en. -
Rushmachine #3207 skacok gyertek már fel ventire vagy mennyünk fel valahova dumálni,me most nem igazán tudom mivan :D -
#3206 Iszom egyet előre a medve bőrére: /drink_ON. -
Rushmachine #3205 Lol nekem fel patch-elt ,de most meg kiirja,hogy zárva az összes szerver -
#3204 Én a Snipa-félén vagyok már. -
#3203 ja én is beléptem launchpadba. ventrin kéne dumálni de melyikre menjünk ? -
#3202 Aki akar ventrire jönni, az most tegye meg, mert még simán nincs tele. :) -
#3201 Igen. :) -
Lyan Kyj #3200 SOE digis acc-al belépett launcherben!
Fritz, bal felül tölt, csak a News section van kikapcsolva!
Acchoz is hozzáírva: Pirates of the Burning Sea : ACTIVE -
#3199 És egy ilyet is kaptam: Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Translate_Exception' with message 'Language (hu) has to be added before it can be used.' in /var/www/burningsea.com/www/lib/Zend/Translate/Adapter.php:207 Stack trace: #0 [internal function]: Zend_Translate_Adapter->setLocale('hu') #1 /var/www/burningsea.com/www/lib/Zend/Translate.php(134): call_user_func_array(Array, Array) #2 [internal function]: Zend_Translate->__call('setLocale', Array) #3 /var/www/burningsea.com/www/conf/preamble.php(88): Zend_Translate->setLocale('hu') #4 /var/www/burningsea.com/www/conf/config.php(73): require_once('/var/www/burnin...') #5 /var/www/burningsea.com/www/ext/motd.php(17): require_once('/var/www/burnin...') #6 {main} thrown in /var/www/burningsea.com/www/lib/Zend/Translate/Adapter.php on line 207