8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#3198 Jelentem, a SOE digitalosoknak indult valami, már beengedett és tölt valamit. :) -
#3197 BuziSOE, buziosztrákok, fasza lesz, nem lesz fasza, van rajongói oldal, nincs, már csak 6 óra 4 óra 1 óra, vajon tudunk-e logolni, meddig tölt majd peccset. :) -
Rushmachine #3196 most ugye szopatsz? -
Lyan Kyj #3195 Na, most megint töltöget vmit! -
#3194 Próbálj meg belépni újból, mert nálam is ez volt, aztán fél napig az accomat sem értem el ... :) -
Rushmachine #3193 ja gyertel feventire -
#3192 1. Ha ilyesmit álmodsz, akkor beteg vagy.
2. Én már lvl 14 vagyok.
-
#3191 Ennyit nem olvasok vissza. :) Még "ugrás utolsó üzenethez" se volt.
Majd valaki 1 mondatban összefoglalja nekem szokás szerint. :D -
#3190 Az csak a nagy patch előkészítője volt. -
Rushmachine #3189 Hát skacok tiszta lol,ez a SOE.Képzeljétek el elszundítottam és azt álmodtam,hogy megjön a kulcs.Na letápászkodok az ágyikóból és gép on,acc megnéz semmi :P de lol ,indítom a gémet az meg elindul :D
Most szerintetek a sony hüle?Az accon nincs kiirva,hogy élő pirates előfizum van,de a gém megy
R
UI:mit is várnék sony :D -
#3188 Legalább nem unatkozol a startig. :P -
#3187 Nem jön új peccs. Ők mondták, hogy egy pici lesz, de elvileg az is lejött nekem pl. 2 perc alatt még tegnapelőtt (?). -
#3186 106 új üzenet. Szpemmerek. -.- -
Lyan Kyj #3185 Kizárt dolog.
Peccs mindenképp jön, 4-600 megát biztos kitesz, túlterhelt oldalak és szerverek, stbstb.
Ha okosan tegnap bedobnak volna a tömegnek egy kliens-update letöltési helyet, akkor simábban ment volna a dolog, de így... szerintem holnap délelőttig mindenképp várni fogunk. -
#3184 Na vajon egy óra múlva tudunk logolni vagy nem? :) -
#3183 Na meg a ship provisions. -
#3182 LOL és itt is az okosság, pont egyszerre. :D -
#3181 Ez a nagy csend mindig jelent valamit... :) -
#3180 Ha már guild. Tulajdonképpen két olyan dolog van, amit nem érdemes mindenkinek gyártania. Ezek ugyanis olyan drágák, hogy az ember - ha van olyan ember aki nem craftol - 1-1 bányát letesz egyikre és másikra, és ha valakinek kell, az odaadja neki a pénzt, az meg kibányássza a cuccost, neki semmibe nem kerül, csak két lotjába (3 lot egy large shipyard), és az illető kitermel belőle annyit, amennyi neki kell (ezekből 10 egység 1800 db). Sohasem fog kimerülni, mert tuti nem lesz olyan player aki egyszerre 3 napi mennyiséget termel majd ki egyikből vagy másikból (1 óra a labor time rájuk)! Ha mégis lenne, annak 237600 dbt kéne befektetnie CSAK ezeknek a kitermelésébe ... :)
Szóval ha van olyan emberke, aki legalább 1x felnéz egy nap, és nem lesz crafter, az pl. bevállalhatná ezt a feladatot ...
Az egyik a lignum vitae, a másik meg a zinc. -
Snipa #3179 En nem tudom melyik lesz az alap! ;-)
Cepivel mindig az "én" felen szoktunk lenni! Most hogy megint lesz potb
ujbol sokat fogunk ott tanyazni! :) -
#3178 Télleg Ventrin vagytok?Itthonról én is fel tudok menni.
Marhajól jön 350 kb per sec. -
Lyan Kyj #3177 ha ez lejön, akkor 5 perc alatt leszedi, amit akar. -
#3176 Nya hazaengedtek munkahelyről.:D Elég gyorsan jön még 4 óra és lentlesz.:) Hány patch volt az open beta óta? -
#3175 Most akkor melyik ventri is lesz az alap? A te-féle? -
#3174 Már csak 3 óra. :) -
Snipa #3173 Ostoba a ..... ! ;-)
Open sea-n? Szerintem eloszor ventrin! ;-) -
Cepheus #3172 Te nem csókos, hanem ostoba vagy, na de mindegy.
10 perc és lépek melóbol, preorder paget betöltöm, majd folyamatos F5-el várom a "csodát".
Találkozunk Open Sea-n /remélem/ -
Snipa #3171 Mert ÉN csóóóókos vagyok!
Már rég felpedáloztam a hegytetőre! Összes FLS irces emberke az ivócimborám :-))) !
Cepikém, te suttyó nigger állat készülj a vitorlabontásra! ;-))
Bár ha valami bazi nagy patchet tölt le, hogy gamelhessünk, akkor lehet csak holnap fogjuk tolni! ;-) -
#3170 Huh, lehet, agyfaszt kaptam attól a héttől. Ha tudom, hogy ezek a baromok SEMMIÉRT 1 hónappal (SEM) a pre-board előtt wipeolják a servereket, hát ... -
Cepheus #3169 Akkor csak Snipa úszta meg, Én ugyanúgy szívtam jópár emberrel együtt, és folyamatosan nyaggattuk őket IRC-n, hogy mi van a key-el. Ha jól emlékszem csak 1 nappal hamarabb küldték ki nekem a kulcsot mint Neked.... -
#3168 Akkor talán már feltették a KVt a cselédek. Lassan ébresztő, hajnali kocogás a parkban, kis úszás a házi medencében, masszázs. Reggeli, majd kocsikázás a SOE bázisra az Astonnal. :P -
#3167 PotBS_open_beta_full_client.rar ezt szedjük dec 19.-i frissités,még 7 óra mire lejön. :( -
#3166 5.57 van náluk. :) -
#3165 Nincs subscribe, ha rányomok, akkor be kell ütni a 20 karakteres kulcsomat.
Ne feledjük, hogy ezek még simán alszanak, sztem kb reggel 8 felé vágnak bele az élesítésbe. -
#3164 Aki tudja, ezt a linket tegye ki FAQba! Benne van minden a pre-boardról.
Mondjuk szerintem lesz gebasz, mert miért ne lenne ... -
#3163 Ok. Akkor tényleg később lesz automatikus. -
#3162 Na szóval, ha a station store által rendelte meg, mit ír ki ha be akar lépni a launchpadnál az accjával? -
#3161 Pill nézem. -
#3160 Négy óra? Akkor ideje lemennem az italboltba a védőitalomért (vegyes, vagy aszútörköly pálinka) estére. :) -
Lyan Kyj #3159 Ha próbálsz vele bejelentkezni, akkor kiírja, hogy nincs subsciption-öd.
Subscribe vagy Vissza, előbbinél kulcsot kér.