Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Szerintem inkább áll a Voyager Century Onlinera az, amit leírtál! No flame, de ha neked itt nincs kereskedés és nincs craft, akkor nagyon le vagyok maradva, vagy egyáltalán nem próbáltad a craftot ...

És természetesen ki tudsz hajózni a városból, átmehetsz ugye másik városba, stb, bár nem tudom mit értettél azon, hogy nem tudsz kimenni.

Van lõfegyver használat is harcban, sõt a Dirty Fighting ágban duplán is tudsz lõni, csak venni kell egy pisztolyt.

Itt is vannak guildek, ahol van poszt, össze lehetne fogni a craftért, de jelenleg nincs sem kereslet, sem igazán kínálat (kínálat van, csak idiótáék eléggé elszálltak az árakkal ...) A bétában a guild (company) jelenleg fõleg a magyarokat összefogó erõként mûködik. Amint kijön a B1.00.00.00 (kedd?) átalakul az egész, mert végre group alapú lesz a fejlõdés, más lesz az xp, stb. Most az van, hogy jobban jársz ha nem fejlõdsz highlevel playerrel, mert csak lehúz, lelassít, stb ... 😞 Az elsõ akadály jelenleg ott kezdõdik, hogy valaki New Spainben van, és van aki már San Junannál. 1000 mérföld kb. 15-20 perc hátszélben, szembeszélben még több. És igazán jó hajók csak a fõvárosok körül vannak.

Mondanám azt, hogy a kicsiknek kéne jelenleg összefogniuk, de sajna össze-vissza estek be a playerek, ráadásul kevés van aki huzamosabb ideig nyomja. 😞 Lehetetlen kontrolálni, hogy pl. én amikor tudok, vagyok, de pl. este már keveset, míg más este esik be, és akkor fejlõdne. Nagyon nehéz. Mert áthúzom az illetõt San Juanhoz, ahol van xp, és hajó, de pl. ráérek 1 órát, aztán a másiknak vissza kell mennie a low levelebb hajókhoz, stb. Nem tudom mennyire érthetõ, de bent kell lenni és látni kell a dolgot.

A PvP itt is jó, sõt, szerintem minél magasabb a szinted, annál jobb.
Itt sem megvenni kell a skillt, hanem fejleszteni a karid, és választhatsz hozzá egy-egy skillt, pontokért. Ne mondd már, hogy a VCOban lighter, light, medium, big, bigger, best névenvannak a skillfejlõdések. Pontalapú ez mindenhol, csak itt így mûködik ...

A VCO ha jól tudom anno ingyenes volt, így több a player. Ez még csak béta. A B1.00.00.00val meg úgyis átalakul az egész game. Irtó faszság, de ez van. Kb. akkora hátralépés lesz a build, mint az NGE volt az SWGben.

De pont ezért nem javaslom. Nagyon el fogják cseszni sok irányban. De az is lehet, hogy pl. ez fog bejönni az újaknak/sokaknak, mint anno az NGE.

Ha neked a VCO jobban bejön, maradj annál, de nem 10nél kezdõdik a PoftheBS. Érj el L50t, vegyél egy nagyhajót, és kezdj el komolyan pvpzni!

A medve nem játék.

Üdv, kérdés 😊 Jelenleg ugyebár van a Voyage Century (Booty Bay) Valamint ez a gamma. Hajózós, kalózos témában. Mindkettõt kipróbáltam, bár ezt csak pár órát lvl 10-ig.

Kérdés: jól látom, hogy ez inkább amcsi hülyegyerekeknek készül egyszerû szabályrendszerrel? Kereskedés gyk nulla, város, guildmenedzsment kb szintén. 2 dolog testszik - a kéziharc szabálya (egyensúly, kezdeményezés, életerõ - mindháromra figyelni taktikát építeni, sok variációs lehetõség - mondjuk francért nincs normális lõfegyver használat?) és a sok fajta hajó. Valamint grafikailag szebb. Ami még nem tetszi az a bezártság érzés. Nem tudok pl kimenni a városból a szárazföldre, csak küldik erejéig.

Voyage century-ban ugyebár kereskedés, guildok, városmenedzsment, pvp nagyon ki van dolgozva. Ellenben kevés a hajófajta (gyk minden hajó erõsségbõl 3 van) ellenben a fejlõdés használat alapú, nem megveszem a skillt, hanem fejleszteni kell... Szóval egy szónak is száz a vége: egyiket ki akarom választani amivel nyomom, és várnék véleményeket pro és kontra....

a.carkey
Ennyire gyors azért nem vagyok. Nem az enyém. Ekkora hülye, hogy kalózoknak adjam el, ne vagyok. Ha minden áron harcot akarnak, akkor miért nem a britnek adja el Garbad a hajókat? 😊

A medve nem játék.

Pluskast
Hmm kis cégreklám?😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

a.carkey
Új topic a bétafórumon:

"Selling SOLs to rats"

A paraszt még árakat is ír:
"You get to capture it from me.

Invincible -- TBA
Valiants - 300k per dura
Reason - 150k per dura
Mourdant -- 75k per dura

Can sell any other class only ship on request."

Szép!

A medve nem játék.

a.carkey
K.

Sima trade. Jobbgomb az emberen a városban és trade. Tengeren is lehet tradelni.

A medve nem játék.

(megvan az L17 kari Anulu..ma este leszek 17 után )
Nah akkor hogy is mehy technikailag a deed átadás Anulu? hogy teszed át?
a.carkey
Ezért mondtam, hogy szétbaszták a bétát, ráadásul ha bekerül a B1.0.00.00 überszopás lesz. Nem is értem mire verték a farkukat a januárral. Szerintem már most inkább a június jönne be. De nem akarom elkiabálni, de szerintem ez nem jelenik meg januárban. Fog ez még csúszni ha van egy csepp eszük. Mondjuk annyira leszarnak minden logikát, hogy már hányok a baromságuktól néha. Amit mûveltek ezzel a gaméval ... nevetséges.

Király, hogy lelõtték a szervereket, mert éppen csata volt. Persze a héten meglett volna a 3. spanyol gyõzelem. Na mindegy. Balfaszok, azok is maradnak!

A medve nem játék.

a.carkey
Jaja. Ismerem õket, meg különben sem tudták így megoldani. Anno már 1x volt hasonló hûdeokosakvagyunk, de már az sem mûködött. Meg a SOE sem tudta volna kiszûrni, hogy egy kamu szerveren ki ez, ki az. Mondjuk ezen a címen még fél napot állt a béta szerver ...

A medve nem játék.

hmmm a mai server már szinte veri a stress test serverét--:-(((annyiszor kifagy , levág
Kata
Na jah, Halifax tényleg gyenge hozzájuk. De majd Lexivel már hármasával aprítod õket, mint a tüzifát. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Igen ezt próbáltam... csak elég esélytelen, Halifax / Xebec viszonylatban gyakorlatilag minden az õ oldalán van. Gyorsabb, fordulékonyabb, tûzerõsebb, 3x annyi ember van rajta, szél ellen még talán jobban is megy azokkal a bazi nagy latinvitorlákkal. Asszem még tat ágyúja is van..? Próbáltam Star Shottal lõni, hogy aztán pucolni lehessen, ennek az lett a vége hogy nem maradt semmi vásznam a víz felett, onnantól kezdve macska-egér.. Próbáltam elkeseredésben csáklyázni, hátha, de persze nem lehetett közel kerülni hozzá.

Elsüllyeszteni azzal a 3 valamivel ami inkább durva vicceket szór rá meg elég esélytelen..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Kata
Ha erõsebb a másik hajó, meg kell próbálni minél jobban az ágyúi vakfoltjában hajózni. Elõször csak vitorla és árboctépõ lövedékkel lõni, attól erõsen csökken a fordulási rátája is, utána megszórod egy kis kartáccsal vagy evõeszközzel, hogy kevesebb ember legyen rajta, mint a te hajódon, oszt fedélzetharcban lenyomod.

[/cserf][/fülünyúl]

( amúgy a hivatalos oldalon írták hogy MINDEN stress testes emberke tovább bétázhat automatice..ahogy Carkey jósolta korábban)
..Xebec persze..lenyomtam egy 22 es szintût, elég kemény volt, a végére maradt 85 hullom..LOL
Antonio Gable, spanyol privateer, egy invite-ot megköszönök, ha van aktív guild.

Debob - Lvl 2 Wizard

Oké, rendes vagy , csak hogy tudod átadni ? nem tudom a lebonyolítást. A szintem meglesz hamarosan, csak kb 4 Yebec kell hozzá.Most nyüzsögtek a sziget csúcsa körül.
a.carkey
Legjobbkor lõtték le ezt a szart ...

Na ok. Francesco, gyere majd Havana felé. Ott tali, ha normális idõpontban fellövik még ma a szervert. Ha nem lövök fel, akkor gyúrd ki magad L17ig, és reggel odaadom!

A medve nem játék.

Na, megvolt az elsõ PvP meccsem. Gyõztem. Egy kis nyomorult Chasse Mar-t nyomtam le a Halifaxxel, esélye sem volt... el is adtam a cuccát Port Royalban jól.

Amint kijöttem, nekem esett egy Level 15-ös kalóz egy Xebeccel, az egy ritka mocsok hajó, gyors, pörög a tengelye körül, a méretéhez képest rengeteg ágyú.. mondani sem kell, alázott rendesen. Most bontott a server...

Kérdés : Ha PvP flag-et bekapcsoltam, bárhol megtámadhatnak (mert Port Royal elõtt nem volt PvP)? Ha lekapcsolom, csak a PvP zónákban, de én sem eshetek neki másnak vagy hogy mûködik?

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

a.carkey
Tortuga viszont tényleg jó lett ...

A medve nem játék.

a.carkey
Köcsög britek gondolom most végig sírtak, hogy mostanában mindig szarrá lettek verve, és ennek rögtön meg is volt az eredménye: már nem kell writ a nagyhajókhoz. Csak medál kell, meg csak be kell váltani, stb, stb ...

Annyira nevetséges az egész.

Más.
"Doubled the unrest/contention gains for PvP." 😊 Nevetséges!

A medve nem játék.

a.carkey
"Increased the commendations required for a 1st Rate from 70 to 80."

Snipa! Ha meg tudod venni a Invincible-t, vedd meg, ha még nem gyúrj csak royalra, mert balfaszék mindent megváltoztatnak hétfõtõl ...

A medve nem játék.

a.carkey
Na itt a vége, fuss el végre! Éljen a disconnect, a bugos game, az übershit!

"You can no longer surrender to NPCs. Surrender is now called PvP Surrender to help make this clear."

Balfaszok ... Én végeztem ezzel a szarral ...

A medve nem játék.

a.carkey
Az aukciós ház nem a junk merchant, akinél 1 aranyat ér minden ami nem szar ...

Volna értelme amit mondasz, de ahhoz nem 5 egység kéne, hanem 500 ...
Ahhoz viszont már szállítóhajó kell, hogy ennyi mozgass.

Havana, Cayo, Matthew Town ami a közelben van, az hajóépítõ hely. Oda amibõl kevés van, és a hajókhoz kell, minden jöhet. A megvételre persze nincs garancia, de mint írtam ingame:

bor, szõlõ, sajt, nem túl drágán termelhetõ és kurva drágán megy el.

Szõlõt ugyan kalóz v. francia városban tudsz termelni, de megéri még így is.

Alacsony szinten maradnak az ingotok a forgeban vagy az OSen hajótámadás a pénzért.

A medve nem játék.

Hi Nép !

Carkey@
Kérdezném mikor jössz fel ? Lenne pár kérdésem a kereskedelemmel kapcsolatban.Pl.: vettem 5 egység gránitot( 80 arany /egység ) a bahamákon.Elvittem Grenvillbe ( florida, France) erre a tradernél ez csak 1 !!! arany/egységet ér ??!! hogy a fenébe megy ez?? Az aukcios házban persze feltehetem de gondolom a kutya nem veszi( van már pár cuccom az aukción de semmi értesítés nincs hogy valaki venne tõlem..) BAromira unom már a kõjaguár, kõsas,kõmaszkok eladogatását gombokért, amikor egy mediator kutterért kérnek 10k pénzt a deeds-en !! Én azt hittem hogy azért itt menni fog a klasszikus (és reális)kereskedés: megpakolom a hajómat áruval, elhajózom más kikötõkbe és eladom az árúmat jópénzért..:-((
Esetleg van valami tipped hogyan lehet megtudni hogy melyik kikötõben mit érdemes venni(mert olcsó) vagy eladni(mert kevés van ezért drága)
Eddig az aukciós házban próbáltam kisilabizálni(pl ezért vettem a gránitot, mert drága és ritka volt mondjuk floridában 100 arany/egység..erre meg mikor viszek oda akkor meg adna a kereskedõ 1 azaz egy aranyat??? )
Köszi
a.carkey
Lol!Igaz. 😊

A medve nem játék.

Kata
én maj' jövök a szokásos nevemmel, egyet már fixre vehetsz a listádon

[/cserf][/fülünyúl]

LoL.Khmm Marten nem Martin 😊

Kurf van Guld, spanyol oldal, privateer.

a.carkey
Persze nem árt ha online amikor belép, mert anélkül nem tudok leader jogot adni neki.

Mindegy. Invite meg volt, Gold vagy Silver Martin meg majd beveszi a többieket, aki jön.

A medve nem játék.

Gyadi
Ray Mendoza at your service, sir! 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

a.carkey
Éjjel kettõkor felkapcsolták a Blackbeardet.

Aki jön, és spanyol lesz, legalább egyikõtök írja be a nevét ide. Õ guildtag lesz, és be tud majd venni másokat. Az újak õt keressék.

Ma olvastam a legjobb buogot eddig. Patcheléskor kiírta vkinek:
Insert DVD 2!

😊

A medve nem játék.

Rackham servert épp most indították újra... épp amikor az elsõ hollandust próbáltam hatalmamba kerítni.. 😞

a.carkey
Ha leszek, ja. De nem bizti mert ugye ez az üz van kiírva, és ez nem feltétlenül jelent jót:

"We were going to take down Rackham and bring up Blackbeard about 10a. With the decision to allow Stress Testers who reached level 5 into the Beta, we've got some additional work to do. Rackham will remain up and Blackbeard down until later today. More news when I have it."

A medve nem játék.

Irsz majd ide ha nyitva a Black?

a.carkey
Érdekes.

A medve nem játék.

Sziasztok!

Van már Blackbeard?Az mitõl lehet hogy kilépek a játékból és remeg a képernyõ.De csak ennél a játéknál.

Üdv all

a.carkey
Itthonról vmi miatt nem jön be az oldaluk. 😞

A medve nem játék.

az amazonra gondoltam. =)

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Ahoy! Stress testen csaináltam gyorsan egy lvl5-ös karit, úgyhogy ha minden igaz, este blackbeardre is be tudok majd jelentkezni. Annak külön örülök, h ilyen kevesen játszanak spanyolként, 1 okkal több, hogy erõsítsem az armadát! szervezett klánba szívesen belépnék.

Debob - Lvl 2 Wizard

a.carkey
Yarr!

A medve nem játék.

Pluskast
Persze. Nem leszünk sem teabetyárok sem csigazabálók😊

a.carkey
Én csak kérdezem. Ha nem, mégjobb, mert jó lenne veletek és velük nyomni. Ha nem is egy klánban, de egy oldalon. Gondolom maradnak spanyolok?

A medve nem játék.

Pluskast
Nem biztos. Csak a klánban van 4 német srác 1 szlovák és mi négyen magyarok. Szvsz vannak európaiak is. Én még nem hallottam arról, hogy ha kijön végleg a game akkor átnyergelünk az amcsi szerverre. Persze lehet hogy csak én nem tudok róla.

a.carkey
Nem. Snipaék szerintem többet tudnak errõl.

A medve nem játék.

kérdezted már õket?

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Torzonborz
na ez a másik . amcsi servere én többet nem megyek. játszottam ott EQ2ben , VGben . elég volt belõlük bõven 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a.carkey
De az amcsi szervert jelent, azt ugye tudjátok! 😞

A medve nem játék.

me too! ;-)

Az aranyok nem szamitanak :-) spanyolok lenyomnak mindenkit!
Eddig is 2-3szor tobben voltak kalozok is meg britek is megis nyertunk egymas utan csomoszor! ;-)

Akkor sincs gaz ha vesztunk, majd jobban osszefogunk es kovetkezot megnyerjuk!