8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Snipa #3358 Könnyű? mind az ;-)
Inkabb az a szivas ha valamit piszok draga legyartani! Pl Huge cannon, es abbol kell mondjuk egy SOL -ra 40 db! Nah az betaban is kitermelni legyartani tobb szazezer penz volt...
De ezert van a guild, adjuk egymasnak zsetont ha valakinek nincs penze! ;-) -
Snipa #3357 Forolto,
Ezt inkabb ugy mondanam lesz kb 2 hajoepito! Mindenki mas csak oket fogja "kiszolgalni" :-)
Legalabbis betaban SK nal 3 an epitettunk hajot mindenki mas csak a cuccokat csinalta nekunk amibol mi gyartottuk tovabb a dolgokat! Jol ossze volt rakva economy... Mas guildeknek is gyartottuk hajokat :-)))
Most kicsit valtozott de majd kitapasztaljuk! ;-) -
#3356 Mondjuk a hajóépítéshez marhasok cucc kell.Össze kellene nézni mi az a cucc,ami a legtöbb jó hajóhoz kell.Most nem a fára gondolok,hanem MILYEN fára,kötélzetre stb és összerakni ki miben tud neked segíteni. -
#3355 Na ez jó kérdés.mint plö a kajagyártás,az meg mi a fenének? :) -
#3354 Affene,tegnap is írhattad volna,kiesett egy narval hajók gyártása receptkönyv.Sajna megtanultam -
#3353 melyik a legkönnyebb szakma ? azt talán bevállalom -
#3352 Én elkezdtem ráállni a hajókra. Tulajdonképpen gyüjtögetem a pénzt az egyébb komponensekre. -
#3351 Na látod én nem tudtam,hogy ilyen cucc kell,lehet pont ez a deed hiányzik nekem!Hazamegyek csinálok is 1-et!
Kovács lesz valaki?Skuló azért kell a harchoz.Nameg a hajóács...jézus annak lesz dóga.:D -
#3350 Nekem Lumber mill van lent,szal én a fa és feldolgozás irányába gondolkodtam,bár mégsokat nemtok róla. -
Snipa #3349 Nem baj az csak akkor lehetoleg a guild tobbi tagja mielott epit kerdezze meg ki mi lesz (kovacs, banyasz, stb..)! ;-)
Pl latod neked majd kell fir logging camp, de ezt annak kene lerakni aki a faval fog foglalkozni! Vagy azoknak, mert fabol nem art ha van boven! :-)
De ventrin ugyis meg tudjuk beszelni! :-))))
-
#3348 majd délután vewntrin kérek egy kis okítást craftból mert bétában nem foglalkoztam vele bár ha VG szintű akkor hagyom a francba mert az már kicsit sok :D -
#3347 Én öntevékenyen már letettem 3 hemp ültetvényt és egy textile millt is, szóval nagyjából ráállok a textil-bőr vonulatra. Aztán majd meglátjuk, hogy mennyi kell.
Jut eszembe, fir logging camp is fog kelleni, illetve tar distillery, hogy hemp rope-ot tudjak csinálni. -
#3346 Majd még kellene egy master draught office is, a fejlettebbeknek. -
#3345 Annyi van, hogy az alap tutorialban levő bányákat nyugodtan eladhatod, mert azoknak az anyagoknak az ára max 1 dublon lesz, hiszen azt mindenki fogja csinálni.
Structure deedek ügyében pedig készítettem draugtsman officet, úgyhogy most gyűjtöm a munkaórákat, és ha majd kell valami, csinálok. -
#3344 wine commonból pl. 300 megy 1 darab ... és alig van. -
#3343 Persze,hogy legyártom,hisz fára akkor is lesz szükség,ha addig megeszi a szú. :)
Azért ez a megbeszélés jó lenne minél elöbb,mert hátrányba kerülhetünk,ha későn kezdünk el erről értekezni.Ha az elején meghatározunk egy irányt,akkor én plö abba fektetek több időt,annak megismerésébe,jobban kitapasztalom,többet járok utána stb.
Össze kellene szedni milyen szakmák vannak,milyen alapanyagok fontosak,mi ami kevésbé. -
Snipa #3342 Legyarthatod ha van hozza penzed!
Reszemrol annyi szvsz jelenleg meg senki ne gyartson semmit!
Gyujtsetek a structura deedeket...
Egy ossznepi beszelgetesen elosztjuk ki mit gyartson hol legyen warehouse stb. ;-)
Nevekhez:
Don Hernando Jose
Raul Barbero -
#3341 Ezért mondjuk jó lenne egy össznépi összejövetel,ahol nem questelünk,hanem az alapokat megbeszélnénk,ki merre jár,mi lenne jó a guildnek.
Az Emilio vagyok én. :)
huhhh még egy dolog.
Ugye az épitős tutorial végén csinálsz fát meg sódert és van cooldownja.
Kipróbáltam ma reggel,hogy beloggoltam és ismét legyártottam ezt a két anyagot.Szerintetek,ha én most plö 1 hétig nem loggolok be akkor az 1 heti anyagot legyárthatom,vagy ez limitálva van?Mert akkor én olyat vállalnék be,amihez gyakran be kell loggolni,akár napjában többször is. -
#3340 ja és az üzenet formátuma :
/tell név,üezent és a group fülön látni.
mer' ugye én se ott néztem először :D -
#3339 Hernando de Soto
Diablo Malvado
Diego Alatriste
Duudoonga El Manolo
Ennyi jutott eszembe hirtelen. :) -
#3338 benne van . 7.-én még én vettem fel :D -
Snipa #3337 ehh Forolto
szal bocs! elirtam :D -
Snipa #3336 Fordito: benne vagy a guildben??
ha igen akkor tok jo lenne nem mindenki onalloan a sajat szajize szerint epitene a cuccokat! hanem megbeszelnenk! ;-) -
#3335 Tegnap este összekavarodtam,de annyira,hogy még a lőszert se tudtam hol kell venni.:)
Lenne egy kérdésem.Végre végigcsináltam az épitkezős tutorialt.
Ugye van egy raktáram egy favágó és egy sóder kitermelő.
Gondoltam épitek ide egy Lumber Mill-t,ami feldolgozza a fát.Ez meg is történt,de az alap fából ez a nyüves nem csinál még semmit.Kihagytam volna egy építményt?Nem találtam semmit..:( -
leskin #3334 Kinek kell írni guild ugyben online? Ammúgy a fejlécbe beírhatná valaki a szerver nevet és az online keresendő emberek nevét... :) -
#3333 Spanyolok vagyunk, de egészen jól alakul, ma is simán 9 online volt már este. :) -
#3332 itt nincs kalóz oldal csak a spanyol grand armada hívei járnak errefelé -
rawenwoods #3331 Sziasztok!
Rövid mérlegelés után úgy döntöttem belépek a játékba. Kipróbáltam már pár MMO-t, de a korszak mindig is vonzott.
Egy kalóz oldalra én is vevő lennék! -
leskin #3330 nah, holnap déltől non-stop nyomom level 20ig... :) van valami kaloz oldali szervezkedes vagy kénytelen leszek spanyol oldalon indulni ?:) -
#3329 A Red Tide totál unbalanced, még 4 embernek is, pl., nincs egy rohadt raktáram sem, és képesek lennének 3200 dublont kérni egy új építéséért ... -
#3328 Szarabb mint volt ... -
Hamilton #3327 Üdvözlök mindenkit,
Sajna nekem még nem érkezett meg a predobozom, de amint megjön rohanok is onlány, és ha lehettséges szeretnék csatlakozni a magyar közösséghez. Igaz kissé pipa is vagyok, mert ahonnan rendeltem a game-t, tegnap tették közzé, hogy kiküldik mélben is a kulcsot, postára adás előtt...de már feladták....Nah mindegy:)Most már várok.Ahogy elnézem elég parás a játék, pedig a beta-ban nekem jónak tűnt a dolog. -
gstup #3326 Sziasztok!
Akkor érdemes megvenni a gamet!Beta tetszett,de sok hibája volt.Akkor összesen mennyibe kerűl a játék?Nem kell doboz se papagáj.
Üdv Mindenkinek! ui.:Carkey még mindig nagyon pesszimista vagy :)! -
#3325 Nya megvan az új kártya,este haza,szétszed,berak,install és mehet a game.Megyek ventrire is,mert az építős részt egyáltalán nemtom,és kellene segitség. -
#3324 Onlány -
#3323 Amcsi idő szerint? -
Lyan Kyj #3322 azóta már 11:30-ra szépen átírták, hehe -
#3321 Ki kéne írni, hogy melyik EU szerver, mert van rá egy ezresem, hogy sok buci amerikainak ez nem esik le ... -
#3320 11re, mi ... :) -
#3319 Ez a bug a kezdetek óta bent van. Ezért mondtam lassan két hónapja, hogy NEM SZABAD KIADNI. Nem tudom egyelőre elképzelni sem, hogy mi lesz itt ha full live lesz a game ...