8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • a.carkey
    Megteszi valaki azt nekem, hogy megnézi mit ír ki a PotBS SOE Storeos megrendelésénél a játék launchpadje az accjára?

Subscribe?
  • Fritz Von...
    Úgy értettem, hogy mint más topicokban a faq. :)
  • Lyan Kyj
    Bannerre gondolt szerintem.
  • Fritz Von...
    Egy béta kulcs és egy release kulcs elküldése azért más kategória szerintem. Minden fasza lesz. :)
  • a.carkey
    Ki van írva!
  • a.carkey
    Még négy óra van!
  • Torzonborz
    hehe jóvan
  • Fritz Von...
    Ha SOEnél rendelted meg, akkor nincs kulcs. Automatikus lesz. Vazze. :)

Lassan ki kell írni ide bazi nagy piros betűkkel, hogy SOE digitalhoz NINCS kulcs. :)
  • a.carkey
    Ennyi most az idő:
    PST: 5:49:06
    EST: 8:49:06
  • a.carkey
    Q: I bought the preorder from Direct2Drive. When do they give me my keys?

A: Direct2Drive will email you a link to your keys and a digital download at 10am Monday morning, January the 7th, Pacific time. If you have a problem, contact Direct2Drive customer service at this URL:

http://support.direct2drive.com/ics/support/default.asp?deptID=3091
    -----------------------------------------------------------------------

Q: I bought the preorder from SOE’s Station Store. When do they give me my keys?

A: SOE Station Store will automatically apply the keys to your account. You will never see the keys or have to enter them. It will all be done for you. If you have a problem, please contact SOE customer service at this URL:

http://help.station.sony.com/cgi-bin/soe.cfg/php/enduser/acct_login.php?p_next_page=ask.php
    -------------------------------------------------------------------

Nicht besaren!

Én szeptemberben már szopta a SOE miatt, de 1 esélyt kapnak tőlem. Snipa és Cepi akkor is megúszta, de szinte az egész akkori magyar community NEM. 1 héten át leveleztem az akkori FLS fórum összes fűmuftijával, mag végre priviben hajlandóak voltak kiküldeni a kulcsokat. Most is Cepiék biztosak (amíg ki nem írja, hogy a kulcsuk használatban), de szerintem ha ez van kíírva, akkor vsz jönni fognak a kulcsok ahol kell, ahol meg nem kell, ott persze nem. Nálam special az ausztriai dobozos nem jött meg ...
  • Lyan Kyj
    Nem neked ment a válasz.
  • Torzonborz
    de ha fent van a béta minek szedjem le ezt ? azt is fel fogja patchelni.
  • Forolto
    Mindenkinek köszönöm a segitségét.
  • a.carkey
    Ez durván egy nap mire leér, arra készüljetek fel! :(
  • a.carkey
    Honnan rendelted meg?
  • Lyan Kyj
    EZT szedjétek le, felrakja, majd kb 5-10 perc alatt ápdételi.

Amúgy elég érdekes lesz, legalább ezt az információs oldalt elindíthatnák, mert hihetetlen nagy forgalma lesz és mindenki csak szívni fog.
  • Rushmachine
    Szerintem K**va ideges vagyok ,hol az a ki**szott kulcs? Köcsög SOE remélem még akkor se lesz mikor indul a gém mert akkor lehet,hogy anyázok egy kicsit!
    R
  • Fritz Von...
    Igen.
  • Forolto
    Nos,amit adtatok linket leszedtük,felraktuk,de ez a login szerver és nem tölti le a játékot.
    Szerintetek az jó megoldás lenne,ha leszedném a beta teszt verziót és rátölteném az összes patch-et?
  • Forolto
    Csak sorbanállás ne legyen,mert az halál lesz.:P
  • Forolto
    Nya asszony szedi a progit,azt mondja,hogy elég szépen jön,talán még ma is be tudok loggolni?:)
  • a.carkey
    Mediator Cutter Civiliannal Tigre Sleaket öltem. Tök mindegy milyen a hajód! Persze egyszerűbb erős hajóval vadászni, de nem ez a lényeg, sohasem ez volt, mert míg levadászol egy három hajóból álló konvoyt egy L24es hajóval mondjuk 15 perc alatt, és gyógyítanod kell, vagyis nem feltétlenül profit nyereséges a harc, addig én levadászok neked egy L13? mediatorral 4-5 Tigre Sleaket 350XP ért és meg sem izzadok.

L50 elérését meg kevés játékkal nehezen fogod megcsinálni, mert az nem hajótól és bevállalástól függ. 2000 alatti páncéllal időpocsékolás 3-nál több hajót támadni. Azonkívül ez nem úgy megy, hogy 350xp jár mindig a hajókért :) magas szinten, nem nem. +10 320XP (groupban ez csökken 262???re), +13 szintel feljebb lévő hajóért 350XP jár. (+11 330, +12 340). Az így megy. Aztán 18500 xp a L50, maga a szint. Azt hiszem L20ig kell ennyi xp kb (vagy talán még kevesebb is ...). :) És nem azért nehéz, mert nem menne, hanem mert nincs elég L48+ hajó. L49-en, ha L50 hajót ölsz, az 180XP! :) Az minimum 103 hajó! Csak az utolsó szint. Ha kettőt L48 hajót találsz az már jó, három ellen már nem éri meg, mert tuti van közte Conquistador, annak meg magas a páncélja és a hullja, és MÁR időpocsékolás, szóval lassít!!! Ha csak 4 perc egy instanceal számolunk, akkor is 7 óra az L50! De akkor még nem számoltuk bele, hogy pvp területen mész, mert vsz más is ott grindel, nem számoltuk bele, hogy nincs elég hajó, mert más is ott grindel, és nem számoltuk bele, hogy ki is lőhetik az embert ha nagyon gyorsan akar valamit, és akkor vissza hajóért, aztán vissza outfittingért, stb. National oldalon is gyors a fejlődés, mert 1x kell venni egy player made hajót, és máris van DBd.

Nagyvonalakban ...

A kalóz gyors, és tényleg lehet gyorsan fejlődni vele, de inkább csak olcsó. De annak tényleg az. 50kt nem kell költenie egy kalóznak a fejlődésére ha letesz egy sulfur minet, egy salpeter cavet, egy powder millt és egy weaponsmitht.
  • Fritz Von...
    SOEnál ez inkább attól függ, hogy épp mit baszakodnak a login szerverrel. :)
  • Fritz Von...
    Ma este annak, aki előrendelte. Aki nem, annak január 22.
  • Forolto
    Gondolom ez függ a sávszéltől és éppen akkor hányan töltik,bizakodom benne,hogyha 2-re hazaér asszony s elkezdi tölteni akkor 8 körül már lesz valami érdemleges és talán holnap már játszani is tudok.
  • a.carkey
    Ez nem így van! :)
  • a.carkey
    Ausztriából rendeltem egy dobozos pre-ordert a zene és a doboz miatt, még nem ért ide ..., szóval azzal bizti nem tudok majd regelni.

A nejemnek rendeltem egy verziót a SOE stroreon át, digitalban, az oké, vsz menni fog, de a direct2drivetól még nem jött kulcs, amit viszont magamnak rendeltem meg. Szóval lesz izgalom hétfő este! :)
  • littleNorbi
    Mikor jött ki a játék?
  • Fritz Von...
    Central US időt néznek, az meg 9 óra.
  • Fritz Von...
    Nekem a bétához nagyjából egy reggel 8-tól este 7-ig tartó idő volt, amíg lejött a game.
  • Fritz Von...
    Egyébként ebben a játékban pont nem a lvl 50 a fő kérdés szerintem. :)
  • Torzonborz
    nézd nekem édes mindegy ki mennyit tud játszani - azt tudom mág VGből hogy Neked nem sok van - a lényeg hogy érezzük jól magunkat.
  • Fritz Von...
    Kalóznak csak a gyengék és a gyávák állnak! :D
  • Forolto
    Mekkora file-t kell letölteni teljesen kezdeti stádiumból köbö?Igy próbálom kiszámítani az én játékbeli működésemet.:)
  • leskin
    Hangsúlyozom, nem pvp miatt mennék kalóz oldalra :) Hanem hogy eélyem legyen elérni kevés játékkal is az 50-et :)
  • leskin
    Megmondom miért tud gyorsan fejlődni: mert hajót tud szerezni... Kalózként minden szinten az elérhető legerősebb hajóval mászkál az ember, mert piszok könnyű megszereznie. Így killben sokkal hatékonyabb - ami több exp - ami gyorsabb fejlődés. Én bétában gyk. az utolsó 2 nap pvp-ztem, kipróbálandó az 50-es szint :) addig egy kevés küldi+ rengeteg npc, amik a térképen mászkálnak. Iszonyatos gyors fejlődés volt, lvl 24-ig toltam mondjuk csak de 4-5 szinttel magasabb, 3 hajóból álló flottás simán kicsináltam (NPC-T!!, nem playert:)) mivel mindig a legjobb hajót capcaráztam el... Küldizni nem nagyon küldiztam, picsányi az az exp amit ad, kilövök 2 hajót és már jobban jártam. Ráadásul ha pukkan a hajó kalóznak nem gond másikat szerezni :) Szóval ezért örülnék ha indulna kis csoport kalóz oldalon. Felvittem minden class-t lvl 20-ifg, és abszolúte a kalóz a leggyorsabb fejlődő (hajó erőssége miatt - hogy minden az elérhető legerősebbel megy, és mert hajó kilövésért aránytalanul magas exp jár minden máshoz képest)Nah mindegy, 3 nap múlva leszek, és ha nincs más lesz spanyol....
  • Torzonborz
    +9 óra ez soe-nél mindíg is így volt.
  • Forolto
    USA idő azért nem mind1 melyik part.:P.Ha nyugati akkor +6 óra,ha a keleti akkor nemistom mennyi.:D
  • Fritz Von...
    Nincs szerver. USA idő szerint délelőtt 10:00-kor él a játék, ez nálunk este 7. Erre nyilván rá kell számolni a login szerverek esetleges instabilitását, illetve a letöltéseket. Az én véleményem az, hogy kb. este 8-9 között tudunk majd indulni.
  • Forolto
    kérdés az,vannak-e már szerverek.Mintha úgy olvastam volna,hogy helyi idő szerint este 7től lesznek?