8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • warbar
    hihetelten hogy megint nemtok semmit csinálni meló elött..
  • a.carkey
    Vágják már le az amit reggel 7kor, az EUt éjjen 4kor. És Álljon 7ig. Miért nem lehet ezt megcsinálni??
  • a.carkey
    Faszaaaaaa ...... Most láttam én is.
  • Fritz Von...
    Szerverek délig állnak. :(
  • a.carkey
    Egyet pontosítanék. A Trade channel csak national.
  • Forolto
    épitkezők figyelmébe.Klikk:ide
  • Torzonborz
    jah jó ez a cucc. tegnapi red tide is jó móka volt.
  • Fritz Von...
    Egyes elemek ismerősek lesznek WW2Online-ból. :)
  • warbar
    negint offline minden server ehh
  • 0Fritz0

Köszi, lehet hogy beruházok a drágaszágra. :)
  • Rushmachine
    Kéti te + kapd össze magad és gyere :P

R
  • Rushmachine
    Hát skacok ,ahogy egyre jobban belefolyok ebbe a gémbe ,iszonyat komoly dolgokat rejt a játék,mondhatni nagyon tetszik.Okos részletesen végigondolt gém.A gazdasági része és a HC PVP része iszonyat erős.A kveszteken lehetne szinesíteni,de indulásnak tökéletes.A tengeri csaták + non plusz ultra.Szóval kész vagyok,mint a ház feladás :P
    Van olyan skille pl a freetradernek amivel a másik nemzet AH jába bekukanthatok,tehát naprakész vagyok a másik nemzetek áraival + és ez a legdurvább ötlet : lűtom minden nép TRADE cahtét.(skill név: Trade connections)Hát gyerekek ez annyira komoly ötlet ,hogy kibasz jó és mondják az,hogy újat nem lehet kitalálni,hát a nagy lóf*szt,csak akarni kell.És lás csodát.Komoly a kraft és a termelés ,iszonyat összetet és eszt szeretem ,remélem a SOE nem kezdi el majd butitgatni a gémet,hogy jöjjenek a 12 éves parasztlegínyek.Mert akkor szépen elkurja a gémet,mnt az SWG-nél is tette és majdnem elbaszta az EQ2 is....
    Szóval mindent összevetve a kezdeti benyomások igen pozítívak,
    Negatívumok: sz*r lagos a szerver,kevés emberrel is,szóval kell oda egy kis hardware support,bugzik néha a grafix.És egyszer kilépett a gém,de szerencsére megcsinálták a legfontosabbat,hogy ilyenkor nem veszik el a hajód,nem úgy ,mint a open bétában.
    Hirtelen ennyi
    R
  • Lyan Kyj
    Innen azt
  • Kata
    A mit honnan?
  • karesz115
    Hát akkor nemtom. Az lenne kellemetlen, ha mire befejeznéd a letöltést, jönne az újabb update XD
  • Lyan Kyj
    akkor szedd le a /preorder részlegről az újabb verziót, azt nem tölti.
  • Kata
    Nem kicsit várok, hanem 3 napja töltök folyamatosan. Szerinted? :D
  • karesz115
    Nekem bétában volt hogy 172 órát írt ki az elején. Aztán minden nagyobb disznó után jóval csökkent. A legelső update végül megvolt 2 óra alatt. Utána sosem volt több fél óránál. Szóval csalóka, amit kiír hátralévő időnek a letöltés elején. Érdemes egy kicsit várni.
  • Kata
    Most kétszer újraindítottam már, 19 óra...
    Hagyom az egészet a fenébe, ez vicc.
  • Kata
    Hiába csinálok ilyet, attól mindig csak több lesz minden újraindítással.
  • Lyan Kyj
    én szépen mellette ültem este 9-től hajnali kettőig, és 6-10 percenként, vagy amikor felfelé ugrott az óra cancel-download-ot nyomtam. 21 órát írt ki alapból, szal hamar meglett.
  • Kata
    Lófax az egészbe... Ahányszor elindítom az updatert, mindig több és több idő van hátra. Tegnapelőtt 5 óra, tegnap 6,5 , ma 10 órát kellene még várni. Ez így soha nem fog lejönni, feladtam.
  • Hamilton
    Igen onnan. Az én parám azért fenáll. Anno Eq2 kieget is rendeltem. Az sem érkezett meg soha.Igaz azt máshonnan.
  • Lyan Kyj
    Kérdés:

Minden skill megvételére lehetőség van, vagy annyi pontot nem kapunk?
  • Fritz Von...
    Hehe az öreg Bfes és WW2onlineos drusza itt. :)

Minden MMOban van grind, de itt azért eléggé el lehet foglalni magad mindenfélével.
  • 0Fritz0
    Az éles játék mennyire grindelős?
  • a.carkey
    Honnan rendelted? Gameware.at

Nekem az osztrákok lazán lehagytak egy számot az irányítószámból,de még így is ideért ... :(

Srácnak írtam, hogy nem jött meg, küldték a kulcsot mailben.
  • Hamilton
    Nah feladom. Ma sem érkezett meg a pre-order box. Kár volt megrendelni assz'em. Ráadásul 14 napig tojnak a fejemre, mert csak ennyi idő után kezdik el keresgélni, meg ellenőrizni, hogy hova lett a cucc.
  • rawenwoods
    Azt hiszem megtaláltam a választ a térképen:)
  • rawenwoods
    Nem hiszem h az én általam keresett és átjátszott kalóz pénzből menne tönkre a kalóz társadalom.:)

Igazából még csak próbálgatom a játékot, még sok minden homályos. Pl olvastam valahol h vannak városfoglalások. Ezek csak nemzetek között vannak? Azaz a kalózok "csak" foszotgatnak? Mert ez egy igen hangulatos része lehet a játéknak. Emiatt simán dobnám a kalózokat és adnám vérem a spanyolhonért:).
  • Forolto
    na mentem kajálni,este 8 körül otthon leszek és megyek fel ventrire.
  • a.carkey
    Carpentert akartam írni. Bocsi.
  • Fritz Von...
    Distill tar kurva fontos, az kell a rope előállításhoz (fir log, tar distillery), mindennapos használat!
  • a.carkey
    Akárhány lehet hajóácsból, aki akar. Sőt, mindenből. Nem kéne így erre meg arra összpontosítani.

Amire hosszútávon bizti szükség van, az a lignum vitae és a zinc. Ez a legdrágább, de talán a két legfontosabb alapanyag. (Azonnal le kéne tenni, nehogy elfoglalják és ne legyen egy sem lent.
    Pl. Silvert, goldot lehet sokat lootolni, sőt lehet rewardra kapni, cserélni, stb, és ezek IS rohadt drágák. Ehhez viszont nem kell az, hogy állandóan gyártson az illető, elég ha akinek kell valami, az megkér olyat aki letett ilyen létesítményeket, és odaadja neki a pénzt, hogy ennyi kell, termeld ki. pl.

Minden más megoldható, szervezhető, de nem tudom, hogy mennyire érdemes, hisz mire L30 lesz mindenki minimum, addigra baromi alacsony árak lesznek a szerveren raw materialsra, ez tuti, és nem fognak megtérülni a dolgok hosszútávon.

Egy másik csoportba tartoznak olyan anyagok amiből kell, de nem annyira sok és nem állandóan. Ezek a Sulfur, cacao, coffe, tobacco, cotton. Ezekből kell vagy 1000-2000t gyártani és egy ideig elég, mert nem kell belőle sok egyszerre, de kell, bizonyos dolgokhoz. Ezek nagyon olcsók.

Vannak olyan épületek is, amik tulajdonképpen szintén csak esetlegesen termelnek, mert nem kell belőle mindig, lassúak is ráadásul, stb. (Provisioner, Recruiting office, Distill tar, stb.)

És persze vannak az állandóan éhes anyagok: hemp, maize, fafajták, limestone, iron, és a ship provisionst kiszolgáló stb.

Szerintem először azt döntsétek el, hogy kommunizmust akartok, vagy kapitalizmust.

Ha ez megvan persze lehet bevállalni dolgokat, de kérdés az, hogy milyen módon. Erről később ...

Snipa!
    Ami a Shadow Knightsnál ment, az menne most is, és specko senki sem lenne szegény, ha lenne OS loot. De nincs ...
  • Torzonborz
    potbswiki-n nézd meg
  • Snipa
    Hat, valszeg mi kalozokkal eleg kemenyen fogunk harcolni!
    Szoval magad alatt fogod vagni a fat, ha egy spanyol guildnek szallitasz dolgokat! Mondjuk penzben/cuccban biztos megerne neked! ;-)
  • rawenwoods
    Engem érdekel mint írtam. Sőt már addig jutottam h, reggel játszottam 30 percet.:) A hajós rész azt hiszem függőséget fog okozni.:)
    A spanyolok annyia nem állnak közel a szívemhez, maradnék kalózoknál. Viszont szívesen lennék a guild külső beszállítója, ha meg tudjuk beszélni mire álljak rá.:)
  • Forolto
    Skacok,van a neten valami,ahol a deed-ek fentvannak s milyen cuccok kellenek hozzá?Nadon kellene.
  • Forolto
    én jövök,csak lesz egy céges vacsi és este 8 körül leszek.

Legyártok egy logging camp-et és mehet a megbeszélés.
    Én szívesen bevállalok bármit,bár privateer vagyok.
  • Rushmachine
    Látom mindenki elkezdett szervezkedni,ez jó.De ma este aki tud jöjjön fel ventrire és megbeszéljük ki mire gyúrjon,mivel kis létszámú még a szerver ezért k**va drága minden, tehát olyan player nem nagyon lesz aki mindenbe be bírja rakni a kezét,mivel annyi pénzt az életben nem szed össze,specializálódni kell.
    Akit érdekel a játék,guild,stb... az írjon.
    Kéti te hol a bubánatba vagy? :P
    R