Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Farmolásról kábé azzal ekvivalens, mintha vki - 60 IQ-jú révén - segédmunkásként elhelyezkedve akarna bálnamerdzsóra gyûjtögetni...

Kereskedni kell, a többi zsebpénz.. jól ki van ez találva, és eddig ez az a pont ami k. tetszik a PoBS-ban.. szarrá spekulálom magam, nézem az AH-ban az árakat, mi mennyiért fogy, mibõl van kínálat az adott portban, mi az amit a közelben olcsóbban is megkaphat - mert pölö ha neki ágyúgolyóbis kell, San Juanban adhatom akár 200-ért is, ha ugyan 80-ért megkaphatja, csak épp Vera Cruzban... nem fog odáig áthajózni. A Freetradernek meg asszem van olyan skillje amivel látja az összes kikötõt, nem? Onnantól kezdve csak annyi hogy farmolsz magadnak némi pénzt, egy szép öblös kereskedõhajót (akár ingyér bizonyos küldikért), veszel vmit 10k-ért, áthajózol vele a világ másik végére és eladod 20-ért. Persze jó utánanézni hogy veszik-e. De akár a leggyíkabb hajóval is, ha van spórolt pénzed teszem azt megveszed a ship deed-eket ahol olcsó, és többezret keresve rajta passzolod tovább máshol, ahol nincs/drága.. és mivel per pillanat erõsen hiánygazdaság van (pl. heavy round shot elég sok helyen egyszerûen nincs), majdnem mindent el lehet adni vkinek...

A csúcs az lenne ha a mi kis societink kidolgozna egy kõkemény üzleti tervet, pl. Freetrader építi a hajókat, a többiek a piaci árnál olcsóbban termelik neki az alapanyagokat/alkatrészeket.. PvP zónákban pedig egy elég magas szintû privateer/naval officer elég gyorsan ki tudja ütni a külföldi konkurrenciát, egyszerûen azzal, hogy lesben áll és a méregdrága, nagy Player kereskedõhajókat levadássza stb.

Hmmm... ez akár az K.u.K. West India Company alapítólevele is lehetne, a valóságban is köbö ez volt..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Honnan..? Pár napja csinálom a trade-t, szóval még elég gyík szinten, de így is 3-4-5 ezret csinál nekem naponta... mellé még csinálok 10 küldit monnyuk, az napi 10k.

Valszeg az az oka, hogy mivel viszonylag kevés játékos van, így nincs igazi piac, pontosabban hiánygazdaság van (kevés a crafter kapacitás), és ha okosan kiszúrod mibõl van hiány és mi az amit tutira megvesz a nép, így gyakorlatilag annyit kérsz el a cuccért amennyit akarsz.. iszonyantos haszonkulccsal lehet dolgozni, mert nincs nagyon verseny, nagyon sok téren. A hajókínálat pl. elég szegényes, és regióként eltér. Azt a Bermuda sloopot, amit New Spain-ben 8-9000ért nyomnak, az Antillákon 4500ért megkaptam.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

a.carkey
Azért az a Naval Provisioning 500000ért kicsit még mindig durva, spekuláció ide vagy oda.

De hogy honnan van ennyi pénze a jónépnek, az azért érdekelne, mert küldikkel ilyen gyorsan NEM LEHET fejlõdni, az OSen meg szart sem dobnak a hajók ...

(Tipp: korábbi tartalékok elköltése)

A medve nem játék.

Ez a kereskedõs buli nagyon komoly... Havanában egész jó kis pénzeket keresek (kezdõ szinten persze).. komolyan mondom, többet tanultam itt kereslet-kínálatról, árrésrõl meg spekulációról néhány óra alatt mint az össze közgáz elõadáson amin voltam. Oké, az adta az alapokat, de mégis.

Kata
Majd annyi szervert vesznek, hogy egy szerveren max 400 ember legyen (minden nációban 100 hellyel)

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
Érdekes lesz 11 vagy 12 szerveren, az biztos ...

A medve nem játék.

.........csak tudnám hogy mitõl lesznek stabilabbak a szerverek januárban..ma este már vagy a 6 crash van:-(((((
Kata
😄D

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
Én pl. anno a L50 karrier küldinél navyvel lazán elvesztettem 1 Invincible DBt (az akkori 3 ból). Pedig nem volt piskóta az a hajó. Most pl. sokkal szarabb ...

A medve nem játék.

a.carkey
*ugyanazok a hajók jók most is

A medve nem játék.

a.carkey
Szerintem még mindig ugyanazok a hajók most is, mint régebben. Talán a Xebec az egyedüli aminek az új változata jobb. A többi új hajó nevetségesen szar. Még a nagy dirrel durral beharangozott Alexander sem jó. Új textúra, jó leírni, hogy mennyi hajó van a játékban, de semmi egyéb. Ráadásul még mindig nem oldották meg a L1-13ig fennálló ûrt ami hajókban tapasztalható. Most, hogy a loot sem ua, még kevesebbszer fog az ember hajót cserélni. 😞

A medve nem játék.

a.carkey
Baszki, vannak tények. Ezeken az sem változtat ha itt bárkinek köze van az FLS vagy a SONY fan klubbhoz.

Totálisan elcseszték az elmúlt három hónapban. Totálisan. Annyira átalakult az egész, és sajnos NAGYON rossz irányba.

Hogy szépen szidjam. Eddig volt egy csúnyácska csaj, aki legalább jól öltözködött, voltak belsõ értékei, kedves volt, értelmes és az ember hosszú távon látta benne a jövõt, talán az igazi házastársat. De hanem is veszi el az ember, nyugodtan ajánlhatta bármelyik barátjának. Most meg mi van? A csajból lett egy dagadt picsa, aki dohányzik, (rumot) iszik - néha a szó szoros értelmében -, ettõl teljesen elhülyült, több pénzt és idõt húz le tõled mint amennyit ér, és még magára is erölteti a miniszoknyát, hogy szebb legyen, pedig csak csúnyább lesz tõle, ráadásul pont ezért még lassabban is fut, mert még a fingás sem viszi elõre, mert az is beszorul hátul, olyan "szép" lett a miniben. Különösen ha külföldre megy, mondjuk Jamaicába vagy Haitibe.

Hogy visszatérjek a valóságba, olyan dolgok mellett, hogy kinyuvasztasz egy high level ellenséget és dob 2, azaz kettõ dublont már nem lehet elmenni. Oké, "sok" volt néha a money loot, bár ezt is kétlem, különösen, hogy egy carrier skill respec 10000 dublon, de ez nevetséges. Ráadásul ezt véglegesnek szánják. És ami jelenleg létezik, az már a GOLD verzió. Ez kerül majd a DVDre. A surrender kivételérõl már nem is beszélek. Eddig simán használta az ember a nagyhajóját, mert tudta, ha lenne is egy connection lost, akkor még pont van annyi ideje, hogy visszalépjen és vagy szétlõjje az ellent, vagy lelépjen. Ráadásul mivel bugos sok küldi sokszor CSAK ÍGY lehetett megcsinálni. Különösen a karrier küldik bugosak. Na most a kivételével gombot varrhatunk a hajókra egy connection lost esetében, és a karrier küldiket, különösen pl. a navy L50es küldit LEHETETLEN megcsinálni (persze hogy az is unbalance bugos) nélküle.

A medve nem játék.

Viszont vannak most új hajók !
anulu, néha tényleg olyan ordenáré módon szidod a játékot, hogy az embernek még attól is elmegy a kedve, hogy belépjen. =(

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Gyadi
Annyira azért nem gáz. 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Állítsd le a letöltést amikor lelassul, és indítsd újra.

Torzonborz
uninstall 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Gyadi
Van valami how-to ahhoz, hogy mit tegyek a lassú patch-elés ellen?
Már jön néhány órája, de nem sokat moccant a mutató.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

a.carkey
Fehér a ruhád. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
A loot kicsit változott.

Egy L50es hajó 437 dublont dobott (anno 1500+, neha 2200). Egy L44es 622 dublont ...

Sajnos lassan drágább lesz az ágyúgolyó, mint a drop. 😊

A medve nem játék.

Kata
Hogy fehér?

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
Ja, és mindenki ismét fehér ... 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Kb. 😊 Nem tudom hogy mûkÖdik. Mos megyek San Juanba megnézni.

A medve nem játék.

Kata
Hanem? Nyerni sorshúzáson? 😮

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
Nem tudom megépítetted-e a Trinityd, de már NEM LEHET építeni. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Ja és belépéskor még ez fogad:

"Blackbeard 1.0.13.0 is up"

és alatta meg:

"When’s the next update? We hope to push 1.0.whatever to Testbed late Monday or early Tuesday."

Na ennyit az átgondoltságról.

A medve nem játék.

a.carkey
Aham!

Ja, csak a teszt miatt hajtunk az L50re, pedig úgyis mindenki az lesz a béta végén, mint minden wipe elõtt ...

Szerintem te sem helyesled, hogy rámész majd mondjuk egy 8as treasure fleetre, amibõl hirtelen - egy bug miatt - 12 lesz, és nem tudsz lelépni, és szétlövik a Trinityd, amiért annyit melóztál. PvPben úgysem lövik szét, de ha jó loot ill egyebek kellenek, ahhoz bizony 4+ hajóra kell majd menni ... 😊

Na ezért kell sírni, ha valami ultrahülyeség, mint pl. a surrender kivétele. Nem azt csinálják, hogy van pve és pvp surrender, hanem egyszerûen kivesznek egy kezdetek óta bentlévõ skillt ... Pont azért, mert nem gondolták át.

Másoknak is kezd leesni a béta legfaszabb cseréje!

Pedig gondoltam ma kigyúrom a karim, és amíg lehet, és ameddig eljutottam lenyomom az összes karrier küldim, mert még tudom használni a surrendert. Erre nem kedden, hanem szombat hajnalban nyomják fel figyelmeztetés nélkül a B1.00.00.00t. 😊

Ez olyan SWGs volt. De ezzel nem tesznek maguknak jót.

A másik meg a patch letöltése. Mondjuk végigszenvedtem 5 órát a testbednél és az ide is jó volt, úgyhogy pár perc alatt lent volt, de a amúgy 5-6 óra míg lehúzol pár száz mega patchet. És ez bizony nem az FLS hibája ... (Annyira elõre lehetett látni ...)

A medve nem játék.

Anulu szerintem Te inkább ne játsz vele! Túlspirázod a dolgokat!
Várd meg míg kiadják! Ez csak test! És mi nem azért játszunk, hogy élvezzük hanem azért, hogy teszteljünk! ;-)
a.carkey
Oh baz! Felqurták az 1.0t a Blackbeardre ...

A medve nem játék.

a.carkey
Hogyne! Sajna itthon a legutolsó szériát nem adták le ... 😞

Link1
Link 2

És itt a régi nagy film, még a Gregory Peckes (Captain Horatio Hornblower címmel adták külföldön):

Link 1
Link 2

A medve nem játék.

nem vesztettél sokat. bár nagyon szépen van fényképezve, számomra nagy csalódás volt a film.

van Hornblower sorozat?? wtf! kedvenc könyvem volt kiskoromban!

Debob - Lvl 2 Wizard

a.carkey
Kb. 20 perce írtam chatbe, hogy 9 óra, péntek, jönnek az amerikaiak, beszarnak a szerverek, leállás, stb. Erre 8.45, és már kezdõdik is. Nem lehet beszélni az NPCkkel, nincs global map, stb. Király ez a game. Esküszöm röhögni fog rajtuk a sajtó ha ezt kiadják januárban. Annyira, de annyira, de annyira nincs kész és bugos, hogy egyszerûen röhej. Amikor majd 100000 ember kezdéskor ráveti magát a bugos launcherre, ott kezdõdnek majd a problémák. Aztán az állandóan összeomló szerverek a töménytelen player miatt, bár amióta ismerem, két szerver még nem ment. Nem tudom mi lesz itt, de ha egyet nem tudnak rendesen karbantartani, mi lesz itt 11 szerverrel???

A medve nem játék.

a.carkey
Sajna az is el van qurva. Bár jó a csattanója. 😊

A legjobb hajós film még mindig a Hornblower címû brit sorozat, ami ugye az Õfelsége kapitányának is az eredeti címe (az alapján készült).

A medve nem játék.

Kata
feltétlenül megnézem, anno moziban kihagytam

[/cserf][/fülünyúl]

@ Carkey:
Tegnap megnéztem az új Elizabethet a moziban, hallván jó kis tengeri csaták vannak benne ... Hát, a Gregory Peck féle Õfelsége kapitányában több és jobb volt minden, mint itt, pedig az 40 éve készült. Így elkurni ezt a filmet! Ejjj!

Vasárnap lesz a "kapitány és Katona" címû film ! ( 20:30RTL..de ellenõrizzétek azért )Aki szereti a hajós történeteket annak ez a film kihagyhatatlan ! ez egy qrva jóóó film !!
szvsz a highlevel content igazából csak a kiadás után fog érkezni.

Pluskast
Én most hét végén akarom megnézni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

a.carkey
Tegnap megnéztem az új Elizabethet a moziban, hallván jó kis tengeri csaták vannak benne ... Hát, a Gregory Peck féle Õfelsége kapitányában több és jobb volt minden, mint itt, pedig az 40 éve készült. Így elkurni ezt a filmet! Ejjj!

A medve nem játék.

a.carkey
Ja, külön topicja van a srácnak 😊

A medve nem játék.

Pluskast
Kata neked most milyen hajód van?

Pluskast
Nem is arra gondoltam, hogy a tiéd😊 Hanem hogy a srác reklámozza saját magát.

a.carkey
Nagyon nincs ez így jól! Ls. #1961

A medve nem játék.

Igazolom<#eljen> Sajnos megint lemaradtam itt errõl a stress test2-rõl, bétám még azóta sincs, úgyhogy várok a soromra.<#szomoru1>

Nefürgyé le!

még jó, hogy a flying labs ténykedésével ezek szerint minden rendben. =)

Kata
Elviekben L50 után a kihívás a termelés, a gazdálkodás, hajóépítés lenne pont, no meg a gazdaságra erõsen kiható harcok a kikötõkért, területekért.

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
Ja és bár lelassították, szerintem 3 hétnél tovább most sem tart elérni az 50es szintet ...

A medve nem játék.

a.carkey
Néztem tcn ezt az új buildet és Tortuga kivételével - Katanak csak simán sok lag city - semmi olyan új és jó dolog nincs benne, aminek értelme van. A chat már vagy 3 éves volt, tehát az az épp ideje volt kategória, a statkiírást meg az elõzõ buildben baszták el, még szép hogy javítják, de nekik az már fícsör ...

Amúgy egy gané, és az új átdolgozott skillrendszerrel - a la SWG NGE - valami hihetetlen bakot lõttek ... Mondhatnám gamre kiható bugnak is ...

De tény, hogy ritka jó játék VOLT a PoftheBS mostanáig. A köv patchben az a baj hogy megint tök mást fogunk látni, mint ami az 1.00.00.00ban lesz most. Szóval sok értelmét nem érzem egy folyamatos gameplaynek és bár fog hiányozni, nem követem el azt a hibát még egyszer, hogy kigrindelem az SWGben a jedim, és szart sem ér a class utána, meg a legkisebb lúzer is jedi lehet.

Ha december végén, karácsonyra látom, hogy jó irányba haladnak, a SOE is kijavítja a launchert, akkor megveszem, ha nem látok reményt benne, otthagyom. Mert jelenleg se RPG nincs benne, kihívás L50 után. És kérem ez nagy hiba ...

A medve nem játék.

Kata
Én is VCO-ztam sokáig, és meg kell mondjam nudli a Burning Sea-hoz képest. Minden tekintetben!

VCO rendszere nagyon béna. Az is röhejes, hogy egy hajót veszel, és azt upgradeled szintenként, így egyre nagyobb lesz a hajó. A valóságban egy kis hajóból sosem lesz(lett) három ütegfedélzetes sorhajó. És akkor még nem is említettem a vco-ban irreálisan túllihegett ágyúszámot a hajókon.
A vco nekem nem adott túlzottan nagy játékélményt, a hülye farmoláson és grindelésen kívül másról nem szólt, ami két hónap után nagyon unalmassá vált. Egyedül a társaság miatt jártam fel már a végén.
Az a városon kívüli bejárható terület egyrészt még nincs kész a potbs-ben, de a vco-ban nehogy már olyannyira el legyünk durranva a "környékként" bejárható _kertekkel_, illetve egy-két esetben végeláthatatlan low-tex, tök üres pusztákon át való gyaloglással (Alex, Zhigu).

Javaslatom az, hogy elõbb várd meg mi lesz ebbõl a végére, és utána dönts. Addig vco-zz, mert itt kitéped a hajad a soe bénázásaitól, és hogy minden javítás 10 új hibát szül, illetve régebben fixen mûködõ dolgok hirtelen elromlanak. 😊

[/cserf][/fülünyúl]