Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze-persze,én is egyet értek Veled,de akkor is megszakad a szivem!Jónak ecsetelem,Sorstárs...

@gstup
szerintem most már kibírjuk, ha már vagy 4 éve várunk rá....
Különben is az öreg(bétás)tengeri medvék szerint még nagyon bugos.. tehát jobb ha késõbb és kevesebb hibával( bugfree változatban nem is reménykedem)
Sziasztok!

Most néztem 2008 január a megjelenési dátum!!!Megbolondulok...Nagyon lelombozódtam!

a.carkey
Pont most lesz egy update a következõ nagy peccsel.

Nem tudom, de engem ma 4 percenként ledobált. Eddig 1x már volt ilyen, de nem sokáig tartott. (Pár hete.) Most újrakezdte.
Pedig nincs is hétvége, sem sok amcsi. 😞

A medve nem játék.

Kata
De még az is változik. 😊 Meg még jópár hajót csinálnak a játékosok, amik késõbb be fognak kerülni a játékba.

[/cserf][/fülünyúl]

egy mmorpgben csak a változás állandó. =) ez az egy, ami nem fog változni, minden más igen. 😉
szerintem ha más nem, legalább a ship guide sokakat érdekelne.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Kata
PotBS oldalt csinálni még sztem nincs elég anyag, mivel a játékban sok dolog nincs kész, és még több dolog folyamatosan változik.

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
Volt már oldal, de törölték, megszûnt? Passz. A kulcsokkal semmi. Elvileg ment pár ki, de fog sincs mikor és hány.

A medve nem játék.

Hello.
Mi a helyzet az új bétakulcsokkal? Azt írtátok hogy ezen a héten bõvítik a bétások körét.Van valami hír a béta topicban?
Köszi

( lehet hogy korai még, de nem gondolt valaki arra hogy csinál egy Potbs oldalt? vagy még kevesen vagyunk hozzá? )
a.carkey
Fent az új patch. Sok mindent nem változtattak meg.

A medve nem játék.

Torzonborz
hja.az. nálatok lehet hogy sokan vannak de nálunk nuku nõci.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

?! van kb. 5 csaj a guildünkben, köztük az egyik leader is. többen a feleségükkel/férjükkel együtt játszanak.
ez annyira meglepõ lenne?

Torzonborz
bakker most látom . egy Hölgy aki mmozik. <#worship><#szeret> beszarás...ööö bocsi . 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a.carkey
Tejesen átírják a statisztikákat. Az a rész erõteljesen változni fog.

A medve nem játék.

Igen Kata, láttam a képeidet ...gyönyörû a megjelenés..khmmm...
Te valóban kényeztetsz minket, ezért kértem a többieket, több ember több kép:-)
Nekem még nagyon messze van a januári(?) megjelenés.
Kössz
Kata
Csinálunk, de ide nem publikáljuk, az ördög nem alszik alapon. Ellenben pl. a saját galériámban is találsz pár képet a Defiant fregattról. (Ez pl. egy nagy navy fregatt összesen 40 ágyúval, erõs hajótest, erõs ágyúk, de kicsit lassabb, és kevésbé fordulékonyabb). De van kép a galériámban a Halifaxról - mindenki kezdõhajójáról, és egy Lexington brigrõl, ami egy 22 ágyús szintén navy jellegû, 20-as szintû hajó.

Az weboldal ship-guidja abszolute hiányos, és a meglévõ adatok jórésze sem stimmel már. Igazából azzal nem is fognak foglalkozni, míg be nem lövik rendesen a hajókat.

[/cserf][/fülünyúl]

Carkey@
Csinálnátok néhány képet a fregattról, ill más hajókról amiket érdemes legyártani mert jó a harci vagy manõverezési képessége?? Nézegetem persze a hivatalos oldal ship quide-ját, de ott nem nagyon látom azokat a hajókat amikrõl itt irogattok.Gondolom ezeket civilek készitették és berakták a játékba?
Köszi
Kata
Egyelõre olyan állapotban van, hogy egy petákot nem adnék ki érte. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Torzonborz
naja . de a bétások úgyis egyfolytában írkálnak ide. majd Õk megmondják , hogy megjelenés elött milyen állapotban van a cucc.

én kifizetem, de remélem nem fizetõs bétateszt lesz ebbõl is. =|

Nah orulok! ;-)
Cepieknek is megcsinalta mar a hajoikat ugy tudom!
a.carkey
Jose!
Megvan a Deliverance Frigate. Éjjel egykor a shipwrightotok megcsinálta. és még olcsó is volt! 😊
Ennek a hajónak eszméletlen szépen szólnak a 16 fontos ágyúi ... 😊

A medve nem játék.

Torzonborz
béta , nem lehet letölteni. nem , nem lesz ingyenes megjelenés után sem hanem szépen meg kell venni és a hülye köcsögök még havidíjat is kérnek érte....

Colton
ingyenes? hol lehet letölteni?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

a.carkey
Launchpad után, a preferencesben.

A medve nem játék.

betolteni=beallitani
azt hol kell betolteni?:-)
a.carkey
Ne kapcsoljátok be a játék közbeni patch letöltést, a la SWG, mert bugos, és ez okozza a connection lostokat ...

A medve nem játék.

a.carkey
Nincs. Minden hajót tudok most már építeni. Pár nap - 1 hét max - és L50 leszek. Addig veszek egy San Matteot, és áttelepítem minden cuccomat Havannába. Durván 357000 dublont tudok még addig szerezni. Abból kell hajót venni, pakolni, majd gyártani. Húzos lesz, az tuti. Nem tudom van-e L50 freetrader már. Szerintem nem sok.

A medve nem játék.

Fasza! ;-) Es mastercraftos?

Es akkor van ugyanilyenben Huge ship construction? Meg colossus? 😊
Kata, nem tudtam! En csak hmm szeptember kozepe ota jatszom... kb! ;-)
a.carkey
a.carkey
JOSE! Megvan a large ship construction ... Ma reggel szúrtam ki Grenvilleben. 50k volt, meg is vettem rögtön. 😊

A medve nem játék.

Kata
Ezt régóta használják már a játékban, mikor én beléptem a bétába, akkor sem számított újdonságnak.

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
Snipa!
Én meg meghoztam azt a döntést, amit a prestige pont egyensúly miatt már 4 szint óta halogattam, mármint hogy kivel legyek rosszban a három maradék hatalom közül ...
A kalózokat választottam. 😞 Sajnos úgyis kell valaki akivel szarban vagyok, mert anélkül nincs writ, amit ugye royal commendationsból lehet összeszedni, amit ugye csak L45+ hajók dobnak. Úgyhogy ez van. Innentõl számítva már gyerekjáték lesz a maradék csekély 131058 XP ...

A medve nem játék.

sorry fogalmazas -1, emlekszem hegyek! hehe... :-)
Plusi havannaban egesz jol taktikaztak angolok, 2 fele valltak gyorsabb es kisebb hajok tettek egy bazi nagy szikla korul egy kort, kicsit zavaros volt kik menjenek felvenni veluk a harcot tolunk! Kozben eros hajoik betortek a vonalunkba. De aztan helyreallt a rend. Miutan sarokba beszorultak az eros egysegeik eselyuk sem volt! A gyors hajoik mire megkerultek a sziklat mar vegeztunk az erosekkel! Jo kis csata volt...

Port of spainnel, meg pulykaloveszet volt. Felkorben felaltunk 12 (1 SOL) hajoval az erod ele. Persze cepivel kozepen! Jott a 16 angol hajo, es a vonalainkat egyse erte el. Mind a 12en tudtunk loni 1 hajora! 😊 Nagyon lol volt, 2szer ugyanarra a hajora nem is tudtam loni :-))))
Az utolso 6 hajo megfordult es inkabb menekulesre fogta a dolgot, akkor megindultunk es levadasztuk oket. Gyakorlatilag ebben a csataban egy agyugolyo sem erte hajomat es ha jol emleksze Cepi hajojat sem!

Ha jol emlekszem ezt "standard semi circle" taktikanak hivtak! ;-) Szoval tenyleg kialakultak a dolgok...
Pluskast
Hát azért az a havvanai csata nem volt semmi😊) Igaz nem nagyon tdtam lõni mert nagyon messze voltak de már csak részt venni benne jó volt😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Na ez jó hír, nem nagyon bírom a kavalkádot.Stratégiázni szeretek.Akár annak az árán is hogy elhullok, de esetleg elõtte meggyengítek valami nagyobb hajót ,hogy a társaim elintézhessék.
Kata, mar vannak taktikak! Sot nagyon jo kis strategiak vannak... legalabb is az utobbi 3 battleban ahol voltam minden groupnak megvolt feladata stb stb...

Ugy nez ki kezd kikupalodni a tarsasag :-)))
Kata
Kavarog mindenki, nem láttam még szépen taktikázó csapatot, mióta beeresztettek egy rahedli embert. Korábban taktikáztunk, stratégiáztunk ezerrel, na de volt vagy 3 guild összesen nemzetenként, és egy-egy ostromnál max 6-7-en voltak egy oldalon.
Így csak annyit tudok mondani, ha meg akarod érni a csata végét, akkor valamelyik ally árnyékában hajózz. 😊 A másik oldalról semmit nem lehet tudni, se létszámot, se szintet, csak mikor bekerültök az ostromba és meglátod a hajóikat.

[/cserf][/fülünyúl]

Köszi a választ Snipa.
(kezd tisztulni a kép)
Azanya...25 v 25 ..nem semmi.bár gondolom az elején állati nagy a kavalkád ! Lehet ilyenkor valami taktika? VAgy csak kavarog mindenki? A támadók vagy a védõk tudják csata elõtt hogy mennyi az ellen?
Köszi.
tegnap este ejfelig 3 volt, 2 spanyol 1 brit gyozelem!
Ejjel is volt par, de azoknak nem tudom a veget! ;-)

max 25vs25 lehet a port battleban! Mondjuk ez szerintem nem teljesen ralis, tegnap havannanal 23 an voltunk spanyol oldalon es 16 brit tamadt, eselyuk sem volt...

Szerintem ugy kene szabalyozni, hogy tamadok tobben lehessenek mint vedok... pl. 30vs25 vagy valami hasonlo. majd biztos kialakul ez is.

Itt nincs pontszam, az gyoz aki lenyomja a masik flottat! ;-)
Hi!
Mi lett az eredménye a tegnapi port battléknak?
Kérdésem: a várost védök annyian léphetnek be a csatába ahányan csak tudnak(arra az idõre) vagy ez olyan mint a pvp areaban mindenki vadászik az ellenfélre és ha megvan a támadóknak bizonyos pontszám akkor a kikötõ el van foglalva?
Köszi
a.carkey
Minden esetre a kalózok ott sírnak a beta forumon, hogy "jajj de rossz nekünk, mennyire gáz, hogy nerfeltek", stb, stb.

A medve nem játék.

Pedig azt kaptam! Én is csodálkoztam 😊

Majd este lecserélem valamire! ;-)

Kata: hat tutira nem fair, mikor fordítva volt hasonló szitu én nem tudtam plusiékhoz bemenni segíteni pont egy kalóz ellen!

Szóval szemétség! 😞
Kata
Igen, két update-tel ezelõtt engem is meglepett, hogy pvp területen pvp battle-ba simán bejöhet még kalóz bármikor (nemtom más bejöhet-e, azt nem tapasztaltam meg). Sztem nem fair dolog.

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
Ne már????

L35 vagy, nem? Az már egy Raat ér, cseszd meg!

Lehet, hogy majd az új guilded megdob egy ingyéééé defivel amit beváltasz gallantra ... 😊

A medve nem játék.

Es csak a privateer kepes erre??? Vagy mitol fugg ez?

Hajo? :-) kaptam egy fallbackes lexington brigget, lol! 😊
a.carkey
Csak ha pvp a terület.

A medve nem játék.