Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem most már kibírjuk, ha már vagy 4 éve várunk rá....
Különben is az öreg(bétás)tengeri medvék szerint még nagyon bugos.. tehát jobb ha késõbb és kevesebb hibával( bugfree változatban nem is reménykedem)
Most néztem 2008 január a megjelenési dátum!!!Megbolondulok...Nagyon lelombozódtam!
Nem tudom, de engem ma 4 percenként ledobált. Eddig 1x már volt ilyen, de nem sokáig tartott. (Pár hete.) Most újrakezdte.
Pedig nincs is hétvége, sem sok amcsi. 😞
A medve nem játék.
[/cserf][/fülünyúl]
szerintem ha más nem, legalább a ship guide sokakat érdekelne.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
[/cserf][/fülünyúl]
A medve nem játék.
Mi a helyzet az új bétakulcsokkal? Azt írtátok hogy ezen a héten bõvítik a bétások körét.Van valami hír a béta topicban?
Köszi
( lehet hogy korai még, de nem gondolt valaki arra hogy csinál egy Potbs oldalt? vagy még kevesen vagyunk hozzá? )
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
ez annyira meglepõ lenne?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Te valóban kényeztetsz minket, ezért kértem a többieket, több ember több kép:-)
Nekem még nagyon messze van a januári(?) megjelenés.
Kössz
Az weboldal ship-guidja abszolute hiányos, és a meglévõ adatok jórésze sem stimmel már. Igazából azzal nem is fognak foglalkozni, míg be nem lövik rendesen a hajókat.
[/cserf][/fülünyúl]
Csinálnátok néhány képet a fregattról, ill más hajókról amiket érdemes legyártani mert jó a harci vagy manõverezési képessége?? Nézegetem persze a hivatalos oldal ship quide-ját, de ott nem nagyon látom azokat a hajókat amikrõl itt irogattok.Gondolom ezeket civilek készitették és berakták a játékba?
Köszi
Cepieknek is megcsinalta mar a hajoikat ugy tudom!
Megvan a Deliverance Frigate. Éjjel egykor a shipwrightotok megcsinálta. és még olcsó is volt! 😊
Ennek a hajónak eszméletlen szépen szólnak a 16 fontos ágyúi ... 😊
A medve nem játék.
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Es akkor van ugyanilyenben Huge ship construction? Meg colossus? 😊
A medve nem játék.
A medve nem játék.
[/cserf][/fülünyúl]
Én meg meghoztam azt a döntést, amit a prestige pont egyensúly miatt már 4 szint óta halogattam, mármint hogy kivel legyek rosszban a három maradék hatalom közül ...
A kalózokat választottam. 😞 Sajnos úgyis kell valaki akivel szarban vagyok, mert anélkül nincs writ, amit ugye royal commendationsból lehet összeszedni, amit ugye csak L45+ hajók dobnak. Úgyhogy ez van. Innentõl számítva már gyerekjáték lesz a maradék csekély 131058 XP ...
A medve nem játék.
Port of spainnel, meg pulykaloveszet volt. Felkorben felaltunk 12 (1 SOL) hajoval az erod ele. Persze cepivel kozepen! Jott a 16 angol hajo, es a vonalainkat egyse erte el. Mind a 12en tudtunk loni 1 hajora! 😊 Nagyon lol volt, 2szer ugyanarra a hajora nem is tudtam loni :-))))
Az utolso 6 hajo megfordult es inkabb menekulesre fogta a dolgot, akkor megindultunk es levadasztuk oket. Gyakorlatilag ebben a csataban egy agyugolyo sem erte hajomat es ha jol emleksze Cepi hajojat sem!
Ha jol emlekszem ezt "standard semi circle" taktikanak hivtak! ;-) Szoval tenyleg kialakultak a dolgok...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ugy nez ki kezd kikupalodni a tarsasag :-)))
Így csak annyit tudok mondani, ha meg akarod érni a csata végét, akkor valamelyik ally árnyékában hajózz. 😊 A másik oldalról semmit nem lehet tudni, se létszámot, se szintet, csak mikor bekerültök az ostromba és meglátod a hajóikat.
[/cserf][/fülünyúl]
(kezd tisztulni a kép)
Azanya...25 v 25 ..nem semmi.bár gondolom az elején állati nagy a kavalkád ! Lehet ilyenkor valami taktika? VAgy csak kavarog mindenki? A támadók vagy a védõk tudják csata elõtt hogy mennyi az ellen?
Köszi.
Ejjel is volt par, de azoknak nem tudom a veget! ;-)
max 25vs25 lehet a port battleban! Mondjuk ez szerintem nem teljesen ralis, tegnap havannanal 23 an voltunk spanyol oldalon es 16 brit tamadt, eselyuk sem volt...
Szerintem ugy kene szabalyozni, hogy tamadok tobben lehessenek mint vedok... pl. 30vs25 vagy valami hasonlo. majd biztos kialakul ez is.
Itt nincs pontszam, az gyoz aki lenyomja a masik flottat! ;-)
Mi lett az eredménye a tegnapi port battléknak?
Kérdésem: a várost védök annyian léphetnek be a csatába ahányan csak tudnak(arra az idõre) vagy ez olyan mint a pvp areaban mindenki vadászik az ellenfélre és ha megvan a támadóknak bizonyos pontszám akkor a kikötõ el van foglalva?
Köszi
A medve nem játék.
Majd este lecserélem valamire! ;-)
Kata: hat tutira nem fair, mikor fordítva volt hasonló szitu én nem tudtam plusiékhoz bemenni segíteni pont egy kalóz ellen!
Szóval szemétség! 😞
[/cserf][/fülünyúl]
L35 vagy, nem? Az már egy Raat ér, cseszd meg!
Lehet, hogy majd az új guilded megdob egy ingyéééé defivel amit beváltasz gallantra ... 😊
A medve nem játék.
Hajo? :-) kaptam egy fallbackes lexington brigget, lol! 😊