8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Fritz Von...
    Azt nem tudom, hogy mi van az osztrák-német vonalas preorder boxokkal, aki onnan rendelt, majd úgyis beírja.
  • Fritz Von...
    Az eddigiek alapján szerintem ez van:

- nem-SOE digital download: a kulcsokat elküldték, amikor menni fog a játék, akkor kell majd ezt a kulcsot hozzáadni a SOE accounthoz, a SOE oldalon.
    - SOE digital: nem kell semmit sem tenni, mindent intéznek. Akinek full station access van, az már látja a potbs előfizetését, de nem aktív. Akinek nincs station access, hanem külön fizetett elő, az még nem látja, de estére gondolom hozzáadják.
    - preorder box: a dobozokat elküldték az angliai "különítménynek", Ceph, Snipa, stb.. Ebben benne volt a kulcs, amit szintén élesítéskor kell majd hozzáadni a SOE oldalon.

Kb. ennyi. Egyet tudok, hogy a SOE-t lehet szidni, de ilyen gondok sosem voltak azoknál a játékoknál, amiket ők menedzseltek már a start előtt is. És korrektek is. Tehát csak türelem. :)
  • Jockey
    azonnali reakciót kérnék akinek sikerült elindítani a gammát, vagy eljutott odáig, hogy a normáls accountho felkerült a gama, mertnem teljesen értem a leírtak ellenére se, hogy fog átkerülni az előrendelt rész az accountomhoz
  • Fritz Von...
    Viccet félretéve tudok helyet saját fórumnak, illetve ha van valaki, akinek van kedve honlapot csinálni (és ért is hozzá), akkor szerintem tudok intézni tárhelyet annak is.
  • Fritz Von...
    Van. Ez. :)
  • a.carkey
    Volt ...
  • Forolto
    Télleg,van magyar rajongói oldal?
  • Fritz Von...
    Jahogy. Thx! :)
  • a.carkey
    Ha union hajókat öltök, persze, és fogtok mert azok 6-8asával járnak ... :)
  • Forolto
    Ennyire azért nem volt rossz.:)
    A kieg. nekem is csalódás volt,ezért gondolkodom más mmo játékon.A PotBS pont kapóra jött és megtetszett első látásra,jan 22.ig kiderül ez meg is marad-e.
  • a.carkey
    Jön egy HMCS, és felajánlja neked, hogy gyertek, tegyük be pvpbe Belizet, gyors fejlődés, sok xp, stb, csak nem közli, hogy mindent öltök, és FTként utána nem fogsz tudni brit területen építkezni, brit AHban kereskedni, nem fogod látni a brit árukészletet. Ugyanez vonatkozik természetesen más nemzetre is ha azokat gyilkolja a csoport ...
  • Fritz Von...
    Naja. Emlékszem mennyire vártam a WoW-ot. Meg is vettem a collectors editiont, aztán kb. két nappal a start után el is adtam.
  • Fritz Von...
    Ok, mert én a SOE oldalon a subscriptions fület néztem, és azon még nicns fent. Remélem, nem baszakodnak és este tudok indulni... :)
  • Forolto
    ne várj World of warcraft-os indulást.:) Emlékszem 2005 február 19-re.
    istentelen sok ember volt,hihetettlen mennyiségű kari a kezdőhelyen,de egy dolog nem volt:LAGG.

Nagyon kiváncsi vagyok a játékra,bár én hátrányból indulok hozzátok képest.
  • Torzonborz
    nekem station accesem van ezért az összes soe játék ott van az más kérdés hogy nem mindengyik aktív.
  • Forolto
    Nem ismersz te engem. :)
    Elég keményen nyomtam a warcraft-ot is,szal elképzelhető,hogy több mmo fog futni egyszerre. :)
  • Fritz Von...
    Nekem csak Eq2, Vanguard és Legends of Norrath van fent a subscriptions részben.
  • Forolto
    Köszi szépen.Asszony délben hazamegy és rá is cuppan a letöltésre. :)
  • Fritz Von...
    Ezt te hol láttad?
  • Fritz Von...
    Lenne egy komolyabb kérdésem. Lehet azt tudni valahonnan, hogy kb. mekkora a nemzetközi (vagy akár EU) érdeklődés a játék iránt?

Magyarán fullon lesznek a szerverek, vagy pangás lesz?
  • Torzonborz
    naja ventri jobban "terheli" sávszélt mint 1 mmo.

arra azért kíváncsi lennék , hogy accounon mikor élesedik be potbs mert már most is ott van de ugy még aszongya nincs beélesítve.
  • Fritz Von...
    Nem hiszem, hogy tudnál egyszerre kétfélével szórakozni, pláne ha éppen pvp csata lesz. :)
    Egyébként a hazai internettel már semmi gáz nincs, és egy MMO nem terheli annyira a sávszélt.
  • Fritz Von...
    http://download.eu.station.sony.com/patch/download/pbs/eu/PoTBSInstallerSlim.exe

Elméletileg ez a launcherpad, ezzel fogod tudni frissíteni, illetve letölteni a játékot.
  • Forolto
    Én menni fogok,persze ha meglesz a játék a gépemen.
    Szerintetek mennyire fogja leterhelni a sávszélességet a PotBS?
    A wow-al együtt fogok játszani.

S még egy kérdés:Használtok Ventrit vagy TS?Egy ventricímem van,amit látom,hogy átírtatok a beta teszt-ről szépen nemzetekre.Ez lesz a hangkapcsolat?
  • Fritz Von...
    Én erre a bad pointos dologra gondoltam. Hogy mi is van az FT karikkal?
  • Forolto
    Sajna én péntek óta olvasok a játékról,régebben csak hallottam és a wow miatt nem jelentkeztem a betá-ra,igy sajna még semmim nincs a progiról.
  • a.carkey
    Los Conquistadores
    Roberts

De ha jön valaki aki kitalálja egy hét után, hogy nem jó a Roberts mert Pityuka, Detto, meg Krwchywchyk haver még lengyelebb barátja is a Brakkenmakken szerveren játszik ami Dániában van és nekik jobb onnan, majd átviszi a "névötletgárda" több tagját egy másik szerverre kalózkodni ...
  • Fritz Von...
    Még nincs ilyen sor. :) Mert még nincs kint a potbs :)
  • Fritz Von...
    Ez igaz, elképzelhető, hogy lesz egy mail a kliens progival, akinek nincs meg a béta. De egyébként aki benne volt a bétában, annak ugyanazt kell használnia, magyarán egy nagyobb patch lesz valószínűleg, amit le kell tölteni és kész is.
  • a.carkey
    Elvileg nem kell újraszedni!

Jó lesz a régi launcher is ami szept 11. óta megy.
  • Forolto
    Én illen sort nem látok.Vak lennék?
  • Fritz Von...
    Que?
  • a.carkey
    *eltelik
  • Forolto
    Ezt megerősítem.Nem kapsz kulcsot,ha soe-s letöltést választottad.
    A kérdés az,mikortól lehet letölteni,és honnan fogod tudni,hogy honnan szedd le a nemkicsi progit.
  • Fritz Von...
    Jaja. Gyakorlatilag annyit fogsz látni majd, hogy a SOE accountnál majd lesz egy plusz sor, amiben a potbs lesz benne és ennyi.
    Ahogy tegnap is beszéltük, a következő emailt valószínűleg csak 21.-én, vagy 22.-én kapod tőlük azzal, hogy levonták a pénzt a kártyádról.
  • a.carkey
    Nekem jó a név. Meg tökmindegy, kb. értelme is van, de mégsem kalózos (annyira).

Leskin!
    Nem a kalóz fejlődik a leggyorsabban, hanem ő fejlődik a legolcsóbban, mert a fejlődéséhez NEM KELL HAJÓT VENNIE.

De amúgy amennyivel gyorsabban fejlődik, mint a többi, annyival lassabban is, mert végig pévépézi szinte az egész fejlődését, ami lelassítja!

És ne azt nézd, hogy jaj de szép Tortuga, hanem, hogy állandóan pvp terület lesz a környéke, Matthew Townig! Valamint annyian lesznek kalózok, mint ahányan a kínaiak vannak, és akkora lag lesz a kalózvárosok körül, hogy menni nem lehet majd, plusz Tortuga annyira nagyra sikerült, hogy mire be, ki mész váltani medalt, eltellik fél óra mire visszajutsz a kikötőbe mégha a járatokat használod is.

Azonkívül a kalóz a legcsóróbb nemzet, szart sem lehet majd eladni náluk normális pénzért.

De ugyanez volt cayo Deep Harborosítása előtt pvp tekintetében a Francia side, ez picit változott mára, de a Britek sincsenek túl jó pozícióban. De állat sokan lesznek, így náluk lesznek a legalacsonyabb árak a végére. A Spanyol pont jó! :)

Egyszerűbb lesz nyerni: Kell majd csinálni egy L30 privateer karit és azt otthagyni, így ha csak két hatos csoport ember a companyból ezekkel elmegy a mexikói rész kalóz városait betenni pvpbe, már jó.

És ha rámhallgattok, aki FT karival indul, az keményen vegyen vissza a csoportos fejlődésből, mert rákefélke lesz hosszú távon a bad pointok miatt.
  • Fritz Von...
    Mindenki gyorsan tud fejlődni (vagy lassan is, attól függ). :) De itt nem az a cél, hogy elérd a lvl 50et, mert igazából csak utána indul be a foglalósdi. Na meg a hajóra való kuporgatás. :)

Szóval én azt mondom, hogy gyere. :)
  • Torzonborz
    warbar soe digital downloadnál nem jön meg a kulcs. automatikusan hozzáadódik a station accounthoz. legalábbis faqban vmi ilyesmit írnak : "SOE Station Store will automatically apply the keys to your account. You will never see the keys or have to enter them. It will all be done for you."
  • warbar
    Még mindig nem jött meg a kulcsom igyekezhetnének...
  • Torzonborz
    hehe pont arról dumáltunk hogy vkinek tuti nem fog tetszeni a név :D

leskin : vicc vót :) de ha lesz is kalóz oldalon magyar közösség nem ártana hallgatólagos szövetségre lépni . persze semmi sem kötelező .